فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جملهای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبرمعظم انقلاب گفت
♦️ برخورد شدید شهید مفتح با ضددینهای دانشکده الهیات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
پیام #امام_خمینی در پی شهادت شهید مفتح :
عزیز ما در حماسه و خروش است. جناب حجت الاسلام دانشمند محترم آقاى مفتح و دو نفر پاسداران عزیز اسلام- رحمة اللَّه علیهم- به فیض شهادت رسیدند و به بارگاه ابدیت بار یافتند، و در دل ملت و جوانان آگاه ما حماسه آفریدند و آتش نهضت اسلامى را افروخته تر و جنبش قیام ملت را متحرکتر کردند. خدایشان در جوار رحمت واسعه خود بپذیرد و از نور عظمت خود بهره دهد. امید بود از دانش استاد محترم و از زبان و علم او بهره ها براى اسلام و پیشرفت نهضت برداشته شود؛ و امید است از شهادت امثال ایشان بهره ها برداریم. من شهادت را بر این مردان برومند اسلام، تبریک و به بازماندگان آنان و ملت اسلام تسلیت مى دهم. سلام بر شهیدان راه حق. 27 / 9 / 58 ؛ 28 محرّم الحرام 1400؛ روح اللَّه الموسوی الخمینى (صحیفه امام، ج 11، ص: 321)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
پیام #امام_خمینی در پی شهادت شهید مفتح : عزیز ما در حماسه و خروش است. جناب حجت الاسلام دانشمند محتر
#سیره_شهدا
سیره سیاسی و مبارزات #شهید_مفتح(ره)
شهید آیة الله مفتح به موازات فعالیت های علمی و آموزشی بنا به دعوت اهالی مسجد الجواد که یکی از معدود پایگاههای عرضه اسلام راستین در آن زمان بود، در این مکان به ایجاد سخنرانی و جلسات تفسیری پرداخت و به روشنگری نسل جوان مبادرت نمود، یادآور
می شود در سال 1349 تا 1351 ش برنامه های تبلیغی این مسجد زیر نظر شهید مطهری بود.
مفتح در سال 1352 ش برای ایجاد تشکّل بین نیروهای مؤمن و مبارز و گشودن سنگری برای ارائه اسلام راستین، امامت مسجد جاوید را پذیرفت و در این پایگاه یک هسته مقاومت تشکیل داد و در اکثر اوقات از سخنرانان مبارز و متعهد که در راه نهضت اسلامی گام بر می داشتند دعوت به عمل می آورد تا جوانان و خصوص دانشجویان را متوجه حقایقی ناب بنماید.
به دلیل تبدیل شدن مسجد جاوید به سنگری استوار برای ستیز با طاغوت و استقبال اقشار تحصیل کرده از برنامه هایش و سخنرانی شخصیت هایی چون آیت الله خامنه ای و شهید مطهری در آن، برنامه های این مسجد بیش از 18 ماه ادامه نیافت و در سوم آذر 1353 پس از سخنرانی آیت الله خامنه ای ساواک به آن هجوم برد و مسجد جاوید را تعطیل و مفتّح را روانه زندان ساخت. در سال 1355 ش مفتّح امامت مسجدی را در حوالی حسینیه ارشاد پذیرفت که به مسجد قبا معروف گردید تا یادآور مسجدی باشد که در ظلمتکده جاهلیت توسط رسول اکرم(ص) بنیان نهاده شد. مفتح در مسجد مزبور در سطحی وسیع تر به تشکیل کلاسهای عقیدتی و سخنرانی های روشنگرانه دست زد، رژیم که چنین شور و شوق و تحولی را می دید، وی را در تنگنایی سخت قرار داد اما او تنها و استوار در برابر فشارهای سیاسی ایستاد واین مسجد چنان مورد استقبال جوانان قرار گرفت که جمعیت انبوه هنگام سخنرانی ها خیابان های اطراف آن را پر می کرد. در گزارش ساواک نیز از جذب جوانان مذهبی در این مسجد سخن به میان آمده و این که مسجد قبا به قطب تازه ای برای مبارزین تبدیل شده و جای مسجد هدایت را گرفته است.
(پاسدار اسلام بهمن 1385، شماره 302)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
⛅️ زندگى اصلى و حیات مطلوب بشر از دوران ظهور حضرت مهدى (سلام الله علیه) آغاز میشود
🔻رهبر انقلاب: هر فردى از آحاد بشر میداند که این سِیر عمومى بشر به کجا منتهى خواهد شد.
🔹اگر بخواهیم تشبیه کنیم، اینجور باید بگوییم که یک مسافرى یا یک کاروانى از پیچوخمهاى دشوار، از معبرهاى سخت، از کوهستانها، از وادىها، از درّهها، از لجنزارها، از خارزارها، همینطور دارد عبور میکند، راه را میپیماید، براى اینکه خودش را به یک نقطهاى برساند؛ این نقطه کجا است؟ این نقطه عبارت است از یک اتوبان، یک جادّهى مهم، یک جادّهى باز، یک راه هموار.
🔹همهى آنچه در تاریخ بشر تا امروز مشاهده میکنیم، حرکت در همان کورهراهها و در همان فرازونشیبها و در همان خارستانها و لجنزارها و مانند اینها بوده است؛ بشریّت دارد همینطور این راه را طى میکند تا به اتوبان برسد؛ این اتوبان، دورانِ مهدویّت است، دوران ظهور حضرت مهدى (سلام الله علیه) است.
🔹اینجور نیست که وقتى به آنجا رسیدیم، یک حرکت دفعى انجام بگیرد و بعد هم تمام بشود؛ نه، آنجا یک مسیر است.
🔺در واقع باید گفت زندگى اصلى بشر و حیات مطلوب بشر از آنجا آغاز میشود و بشریّت تازه مىافتد در راهى که این راه یک صراط مستقیم است و او را به مقصد آفرینش میرساند. ٩٣/٣/٢١
#مهدویت
#جمعه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸آذرماه ، #سالروز_شهادت روحانی مبارز و مجاهد فرهنگی #شهید_صادق_گنجی گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : ۶ اردیبهشت ۱۳۴۲(استان فارس، شهرستان فسا)
👈 از دست دادن پدر در سن ۸ سالگی
👈 تحصیل راهنمایی در مدرسه ارشاد برازجان
👈 تحصیلات متوسطه در دبیرستان شهید بهشتی برازجان
👈 ادامه تحصیلات در مدرسه عالی شهید مطهری تهران
👈 کارشناس ارشد رشته الهیات
👈 تحصیل فقه و اصول نزد آیات عظام یزدی، امامی کاشانی، علم الهدی، مشکینی و دکتر محقق دانا
👈 حضور در جبهه های دفاع مقدس
👈 جانباز جنگ تحمیلی
👈 مسئول گزینش سازمان کشتیرانی
👈 استخدام در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (سال ۱۳۶۵)
👈 انتصاب به عنوان رئیس خانه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 در پاکستان (سال ۱۳۶۶)
👈 نگارش و ترجمه چندین کتاب به زبان اردو
👈 یادداشت نگاریهای روزانه و سلسله اطلاعات و گزارشهای کاری حاصل از تلاشهای سه سال و نیمه در لاهور
🗓 شهادت : ۲۸ آذر ۱۳۶۹ ساعت ۴۵ : ۷ صبح
🔹 رگبار گلوله در حادثه تروریستی توسط عوامل وهابی وابسته به استکبار جهانی در مراسم تودیع که از طرف ادبا، نویسندگان، شعرا و خبرنگاران برگزار شده بود.
🔹 منطقه :پاکستان، لاهور، مقابل هتل اینترنشنال
📍 مزار: استان بوشهر، شهرستان دشتستان، گلزار شهدای شهر برازجان
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_صادق_گنجی
شهید صادق گنجی در سال 1342 در شهر فسا متولد شد و در سن هشت سالگی پدر خود را از دست داد. دوران تحصیل راهنمائی خود را در مدرسه راهنمائی ارشاد برازجان سپری کرد.
شهید گنجی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان شهید بهشتی برازجان با موفقیت هر چه تمامتر به پایان رساند و راهی مدرسه عالی شهید مطهری تهران شد و در آنجا موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس در رشته الهیات شد.
در زمینه فقه و اصول در نزد اساتیدی چون آیت الله یزدی، امامی کاشانی، دکتر محقق دانا، آیت الله علم الهدی، آیت الله مشکینی کسب فیض کرده است.
در جریان جنگ تحمیلی به مدت دو سال در جبهههای نبرد حق علیه باطل کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشت و مراتب جانبازی و رشادت خود را به منصه ظهور درآورد.
در دوران فعالیت ایشان در نهادهای انقلابی به عنوان مسئول گزینش کشتیرانی (در تهران)ٰ توسط منافقین شناسایی شد که توطئه سوء قصد به جان ایشان ناکام ماند.
شهید گنجی در سال 1356 به استخدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران درآمد پس از چندی بر اثر نشان لیاقت و شایستگی که در وی متبلور بود به عنوان رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان منصوب شد.
وی دارای آثار زیادی دارد که شامل نگارش و ترجمه چندین کتاب به زبان اردو، یادداشت نگاریهای روزانه و سلسله اطلاعات و گزارشهای کاریای است که حاصل تلاشهای سه سال و نیمهاش در لاهور بود.
شهید گنجی قلبها را در لاهور و پاکستان آنچنان تسخیر کرده بود که حتی اندیشیدن به فراقش نیز برای مردمان ایران دوست و مسلمانان شیفته انقلاب، امام و رهبری دشوار میکرد. پس کمترین کاری که از دست آنان برمیآمد، تدارک مراسم تودیع برای این سفیر فرهنگی انقلاب بود، مراسمی که در کمال تعجب تعدادشان حد نصابی تازه در تاریخ اینگونه بزرگداشتها بر جای گذاشت.
روز 28 آذرماه سال 69 در مراسم تودیع که از طرف ادبا، نویسندگان، شعرا و خبرنگاران در هتل اینترنشنال لاهور برگزار شده بود، این شهید به منظور شرکت در جلسه در ساعت هفت و 45 دقیقه جلو درب هتل میرسد و به محض پیاده شدن از ماشین، مورد هجوم وحشیانه چند تن از ایادی استکبار جهانی و وهابیون ملحد قرار می گیرد و با رگبار دشمن به خون خویش میغلطد و خون پاک و مطهرش، زمین لاهور را برای همیشه رنگین می کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شخصیت برجسته #شهید_گنجی از دیدگاه مقام معظم رهبری
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
30.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
شهید صادق گنجی سفیر فرهنگی ایران در کلام رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
توصیه مادر شهید به جوانان امروز
این فرزند غیور دشتستان براستی گنجی صادق بود که در ۲۸اذر سال۱۳۶۹بدست وهابیون کوردل در لاهور پاکستان به شهادت رسید.
* با توجه به بیماری کرونا، برنامه بزرگداشت این شهید والا مقام در فضای مجازی برگزار خواهد شد*
*روحش شاد و یادش تا همیشه گرامی باد*
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
تصویر لحظه ی شهادت #شهید_صادق_گنجی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سیره_شهدا
#شهید_صادق_گنجی
خاطره فرزند شهيد صادق گنجي :
🖊شهيد گنجي حزب اللهي صادق كه به اندازه تمامي سرزمين تن سوخته زادگاهش دشتستان مهربان بود وبه وسعت دریای استانش بوشهر عاشق . او در برابر دوست متواضع و در برابر دشمن بي پروا و قلبش براي اسلام مي تپید. او انقلابيِ مبارزي بود كه درس مقاومت و ايثار را در جبهه ها ی نبرد اموخته بود. در روابط اجتماعي چنان صميمي بود كه به سرعت اطرافيانش را شيفته خودمي كرد .در پي شهادت ايشان در لاهور تيترهاي درشتي صدر صفحات كليه جرايد انگليسي زبان و اردو زبان اختصاص به اين حادثه يافتند و مطبوعات به حدي وسيع به انعكاس اين خبر عكس العمل مقامات رسمي پاكستان در اين رابطه و نحوه بدام اقتادن ضارب و ضاربين پرداختند .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_امام
🔻 خاطرات رهبر انقلاب از شهدای دولت؛
#شهید_محمدجواد_تندگویان
👈 رهبرانقلاب: بنده ایشان را قبل از شهادت هم از نزدیک مىشناختم. قبل از اینکه وزیر شود، در جلسهاى که با مرحوم آقاى «بهشتى» و بعضى دیگر در منزل یکى از دوستان برگزار شد، از ایشان هم دعوت کردند که بیاید تا ما ایشان را از نزدیک برانداز کنیم؛ چون بنا بود وزیر «شهید رجایى» شود. مرحوم رجایى مشورت مىکرد و اصرار داشت ما نظر بدهیم. به نظرم در بین ما کسى از ایشان خیلى سابقهاى نداشت؛ شاید آقاى بهشتى یکى دو بار با ایشان ملاقات کرده بود. آقاى تندگویان به جلسه آمد و به تعبیرى باید بگویم همه را مرید خودش کرد. خیلى جوان به نظر مىرسید و تیپ دانشجویى هم داشت. از لحاظ روحیه و رفتار و برخورد و خانواده، خیلى با شخصیت بود. ۱۳۷۸/۰۹/۲۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۹ آذر ماه #سالروز بازگشت پیکر مطهر #شهید_محمدجواد_تندگویان پس از ۱۱سال اسارت گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت :۲۶ خرداد ۱۳۲۹(تهران، محله خانی آباد)
👈 دیپلم در سال ۱۳۴۶
👈 دانشجوی دوره کارشناسی مهندسی پالایش دانشکده نفت آبادان در سال ۱۳۴۷
👈 از اعضای فعال انجمن اسلامی دانشجویان
👈 از مبارزان سیاسی در دوران ستمشاهی پهلوی
👈 دانش آموخته مهندسی پالایش در سال ۱۳۵۱
👈 خدمت سربازی در پالایشگاه تهران، آبادان و پشتیبانی منطقه ۲ شیراز
👈 ازدواج در شهریور ۱۳۵۲ 👈 دارای ۴ فرزند
👈 دستگیری توسط ساواک در تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۵۲ به علت توزیع اطلاعیه های حضرت امام
👈 آزادی از زندان در آبان ۱۳۵۳
👈 اشتغال در شرکت بوتانگاز
👈 مدیر تولید شرکت پارس توشیبا (پارس خزر) سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۶
👈 گذارندن مقطع کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی در مدرسه عالی مدیریت تحت نظارت دانشگاه هاروارد تا ۱۳۵۷
👈 مدیر شرکت پارس خزر تا آذر ۱۳۵۸
👈 نماینده قائممقام وزیر نفت در آبادان و تأسیسات نفتی جنوب کشور + عضو اصلی کمیسیون پاکسازی در اداره نفت آبادان
👈 سرپرست شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از تیر ۱۳۵۹
👈 وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در دولت شهید #محمدعلی_رجایی
🗓 اسارت۹ آبان ۱۳۵۹(خوزستان، جاده آبادان-ماهشهر)
🗓 تاریخ شهادت : نامعلوم (احتمالاً سال ۱۳۶۸)
(زیر شکنجه در زندان های مخفی عراق)
🗓 شناسایی، انتقال و تشییع ۲۷ آذر ۱۳۷۰
👈 بیش از ۱۱ سال اسیر و جاویدالاثر
📍 مزار :تهران، گلزار شهدای بهشت زهرا (سلام الله علیها)، مرقد شهدای هفتم تیر، در جوار مزار شهیدان رجایی و باهنر 🌷🌷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۹ آذر سال ۱۳۷۰ یادآور روزی است كه پیكر پاک #شهید_محمدجواد_تندگویان ، وزیر نفت كابینه شهید محمد علی رجایی از عراق به كشور انتقال یافت. روحش شاد و یادش گرامی باد.
محمدجواد تندگویان، ۹ آبان ۱۳۵۹ در حالی كه برای بازدید از پالایشگاه نفت آبادان در جنوب كشور بود، در جاده ماهشهر ـ آبادان همراه معاونش و چند مهندس شركت نفت به اسارت نیروهای ارتش بعث عراق درآمد و به زندانهای اسیران ایرانی در عراق منتقل شد و پس از سال ها اسارت، توسط رژیم بعث عراق به شهادت رسید.
مقام معظم رهبری آذرماه ۱۳۷۰ فرمودند: «خدای متعال، با بازگشت پیكر مطهر شهید عزیزمان شهید تندگویان یاد شهدا را در ذهن ملت ایران زنده تر كرد. خدا او را غریق رحمت كند و همچنان كه غریبانه مجاهدت كرد و در راه خدا شهید شد، ثواب و اجر شهدای غریب راه خدا را به او ارزانی بدارد.»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani