ری خبر
📌 پرونده روز (بازخوانی ۲ سال سیاست سیاه در ری) 🔺 بخش اول / دستاورد حکمرانان دولت سیزدهم در شهرستا
📌 پرونده روز (بازخوانی ۲ سال سیاست سیاه در ری)
🔺 بخش اول / دستاورد حکمرانان دولت سیزدهم در شهرستان ری: تقریبا هیچ!
دقیقا ۲ سال پیش بود که حسین توکلی کجانی فرماندار موفق، بومی و کارآمد شهرستان ری از سوی استاندار وقت تهران کنار رفت و یک پیرمرد نام آشنا به عنوان فرماندار شانزدهم تاریخ ری به ساختمان آجری رفت.
حمید زمانی، ۲ سال پیش و در روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ با ادبیات قلندری پشت تریبون تالار شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم(ع) رفت و همه را دعوت به همکاری کرد اما از فردا صبح انتصابش، کاری کرد که وقتی در روزهای آخر اردیبهشت ۱۴۰۲ دست به نامه شد و استعفای خود را نوشت، تمام گروههای سیاسی و انقلابی خوشحال شدند.
روزگار سیاه ۱۴ ماه حکمرانی حمید زمانی، نتیجه رفیق بازی های پشت پرده این انتخاب بود به نحوی که لشکر مدیران و بخشداران سفارشی، تحمیلی و ناکارآمد به سمت شهرستان ری سرازیر شدند تا دستاوردها و مسیر پیشرفت شهرها و روستاها به شکست ها و توقفگاهی تاریخ بدل شود!
بعد از استعفای حمید زمانی، محمد بشارت ۳۷ ساله به عنوان سرپرست فرمانداری انتخاب شد و علیرغم تلاشهای او برای خروج ری از بحران و التهابات سیاسی، اما کودتاگران سیاسی که ترکیبی از بخشداران و مدیران حامی فرماندار سابق بودند، نگذاشتند تا دوران او بیش از ۱۳۷ روز دوام بیاورد.
تا رسیدیم به ۱۵ مهر ۱۴۰۲ و انتخاب یک سیاستمدار کارکشته همدانی که علیرغم همه وعده ها برای تغییر، ۱۶۱ روز است که مسببین و عاملین توقف و شکست مسیر پیشرفت شهرستان ری در کنار او بر "سَرِ کار" هستند! و مهدی باب الحوائجی همچنان بر همکاری با بخشداران بی سواد و مدیران ناکارآمد تاکید دارد.
به عبارتی در دومین سالروز "چهارشنبه سیاه سیاست در ری" و با خوانش دوباره عبرت های انتخاب اشتباه فرماندار شانزدهم، باید گفت که دستاورد دولت سیزدهم در شهرستان ری، "تقریبا هیچ" بوده است.
@rey_khabarr
📌 نوروزگاه ری خبر (۲)
با آرزوی بهترین ها برای مردم شهرها و روستاهای تابعه شهرستان ری، عید نوروز و آغاز سال ۱۴۰۳ را تبریک عرض می کنیم.
شهرستان ری در سال ۱۴۰۲، تجربه های شیرین و تلخی را در کارنامه خود ثبت کرد تا در پیوند بهار ایران و بهار قرآن، فرصتی برای تحلیلگران، نخبگان و صاحب نظران پیش بیاید و با بررسی دقیق ضعف ها و قوت ها در سالی که گذشت، تلاش برای رسیدن به روزهای امید و موفقیت در دستور کار مسئولین قرار بگیرد.
از بین واژه هایی که در سال گذشته به عنوان مهمترین سرخط اخبار در رسانه های محلی تکرار شد، می توان به "برگزاری با شکوه انتخابات مجلس و خبرگان رهبری"، "استعفا و برکناری ناکارآمدها"، "جدال های سیاسی و انتخاباتی"، "رو نمایی از چهره های جدید کارگزاران از فرماندار و فرماندهان انتظامی ری و سپاه ناحیه روح اله(ره) تا بخشداران، شهرداران و مدیران اجرایی"، "بزرگترین مبارزه با فساد از سوی دستگاههای امنیتی در پرونده دامگستر"، "خشک شدن چشمه علی"، "درخشش ورزشکاران ری در صحنه های ملی و بین المللی و مدال طلای وحید نوری در مسابقات جودو بازیهای پاراآسیایی هانگژو"، "انفجار دردناک منزل مسکونی در محله جوانمرد قصاب و مرگ دختربچه ای به نام سحر در کانال آب قیامدشت"، "شکست کودتای اصلاح طلبان بر علیه رئیس شورای شهرستان ری" و "افتتاح پروژه های مدیریت شهری منطقه ۲۰ با پیگیری های مجدانه جعفر شربیانی نماینده مردم در شورای شهر تهران و تلاش جهادی رضا شنگی شهردار منطقه ۲۰" و "افتتاح پروژه های مهم ورزشی همچون کمپ قهرمانی شهید پاشاپور در محله امین آباد" اشاره کرد.
مهمترین سوال ما در آغاز سال ۱۴۰۳ این است که آیا در سال جدید شاهد خروج شهرستان ری از توقفگاه پیشرفت خواهیم بود؟! و آیا نخبگان بومی جایگزین سفارشی ها و وارداتی های ناکارآمد در مناصب مختلف اجرایی خواهند شد؟!
امیدواریم به سال ۱۴۰۳...
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
✅ eitaa.com/rey_khabarr
✅ instagram.com/rey_khabarr1
✅https://chat.whatsapp.com/KiiG6AetVRnInxom4UadQ3
📌 نوروزگاه ری (۳)
🔺گردشگری شهرستان ری / معرفی "چشمه علی شهرری"
نام باستانی این چشمه «سورین» بوده که احتمالاً برگرفته از نام دودمانی بزرگ در دوره اشکانی و ساسانی است.
پیشینهٔ چشمهعلی به حدود ۸۰۰۰ سال پیش بر میگردد، زمانی که نخستین افراد در کنار چشمهای دائمی بر بالای تپهای گرد آمدند.
در گذشته فروشندگان فرش و مردم تهران، قالیها و قالیچههای خود را با این باور که در آب این چشمه ویژگی است که فرش را خوب پاکیزه و رنگ روشنتر و درخشندهتر میسازد، در آب چشمهعلی میشستند.
چشمهعلی در ۲۵ فروردین ماه ۱۳۱۳ با شماره ۲۰۲ در فهرست آثار ملی کشور جای گرفت. همچنین بهعنوان سومین اثر طبیعی استان تهران در فهرست آثار طبیعی ایران نیز ثبت شدهاست.
📍 مسیر دسترسی به چشمه علی:
https://balad.ir/p/4j6EMHkJz6I18s
@rey_khabarr
📌 روایت صفر ۲ (بازخوانی شهرستان ری در سال ۱۴۰۲)
🔺 چهره های خبرساز سیاسی
مهدی باب الحوائجی فرماندار شهرستان ری
جعفر شربیانی رئیس شورای شهرستان ری
سیدعلی یزدیخواه نماینده اهل ری در مجلس
🔺 متن کامل را در ادامه خواهید خواند...
@rey_khabarr
📌 روایت صفر ۲ (بازخوانی شهرستان ری در سال ۱۴۰۲)
🔺 چهره های خبرساز سیاسی
۱) مهدی باب الحوائجی از مهرماه به ساختمان آجری رفت تا هفدهمین فرماندار تاریخ شهرستان ری شود و التهابات و ناکارآمدی های تاریخی شهرستان ری را پس از ۱۴ ماه حکمرانی سیاه و شکست خورده، جبران کند.
با وجود اینکه هنوز خیلی از آن بی عرضه های خرابکار و بی سوادهای ناکارآمد در مسئولیت ها باقی مانده اند، ولی این سیاستمدار همدانی الاصل ثابت کرد که می تواند با هزاران گعده، گروه، جریان و مجمع های سیاسی، جوری رفتار کند که همه بدون این که به اهدافشان برسند، اما از وضع موجود راضی باشند!
البته برگزاری مطلوب انتخابات مجلس و خبرگان رهبری، یکی از نقاط موفق کارنامه باب الحوائجی در طول ۶ ماه حکمرانی او در شهرستان ری تا اینجای کار است.
۲) جعفر شربیانی هم که از مرداد ۱۴۰۰ به عنوان نماینده مردم ری در شورای شهر تهران و همچنین رئیس شورای شهرستان ری مشغول فعالیت است، در سال ۱۴۰۲ و با وجود کودتای جماعتی از سرسپردگان به فرماندار برکنار شده، توانست با اقتدار به مسیر خدمت خود برای شکوفایی و عمران شهرستان ری ادامه بدهد و بودجه هایی تاریخی را برای پروژه های مهمی در شهرهای تابعه ری همچون کهریزک و باقرشهر اختصاص دهد.
۳) سید علی یزدیخواه سال سخت و عجیبی را پشت سر گذاشت و در حالیکه دست رد از سوی مجمع نیروهای انقلاب در شهرستان ری بر سینه او گذاشته شد، اما پناه او به لیست های سیاسی جریان های وابسته به افراطی های رائفی پور و تندروهای جبهه پایداری باعث شد تا در انتخاباتی که لجبازی ها باعث وجود چند دستگی در جریان اصولگرایان شد، او به مجلس دوازدهم راه پیدا کند.
اما ۲ باخت ۱۱۷ بر ۶۸ و ۲۷ بر ۱۷ یزدیخواه در مقابل یک جوان بی نام و نشان در مجامع انتخاباتی نیروهای انقلابی شهرستان ری و کشور، پیام مهمی داشت که باید این نماینده مردم تهران به مجاسبه دقیق آن بپردازد تا این فاصله فاحش توده نیروهای انقلاب با او کاسته شود!
@rey_khabarr
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نوروزگاه ری (۴)
🔺 گردشگری شهرستان ری / معرفی "برج نقاره خانه"
به گفته برخی منابع این برج آجری که ارتفاع آن به سه متر میرسد، در حدود هزار سال پیش به دست شخصی به نام «بزرگ امید» جهت استفاده شخصی ساخته شد. به گفته برخی پژوهشگران ممکن است این مکان مقبره یکی از شاهان سلجوقی باشد.
اطلاعات تکمیلی را در ویدئو ببینید...
✅ تولید ویدئو: روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰
@rey_khabarr
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 تلویزیون ری خبر
🎥 تا آخرین نفس میگم یاحسن (ع)
سرودخوانی گروه نجمالثاقب در ورزشگاه آزادی
🔺 گروه نجم الثاقب به سرپرستی عباس صادقی و یک گروه با ترکیب نوجوانان هنرمند اهل شهرری است.
@rey_khabarr
📌 شب نامه
با وجود گذشت ۷ روز از سال جدید و پایان یافتن تعطیلات رسمی عید نوروز، همچنان برخی مدیران و مسئولین در محل کار خود حاضر نمی شوند.
بخشداران، شهرداران، دهیاران و مدیران می توانند اعلام کنند چه روزهایی از نوروز را در محل کار خود حضور داشته اند و ما هم اطلاع رسانی کنیم.
اولین حضور و غیاب سال ۱۴۰۳...
@rey_khabarr
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نوروزگاه ری (۵)
🔺 گردشگری شهرستان ری / معرفی "آتشکده ری" یا "تپه میل"
در حدود ۱۲ کیلومتری جنوب شرقی شهرری به سوی ورامین بر بلندای تپهای پهناور در شهر قلعهنو و ضلع شرقی روستای چال طرخان، بقایای کاخ یا آتشکدهای واقع است که به تپه میل مشهور گردیده و آن به سبب دو پایه بزرگ بنا میباشد که از دور شبیه به میل است.
تپه میل که از آن به آتشکده بهرام و آتشکده ری نیز نام برده میشود از آثار دوره ساسانیان در شهرری است. گمان میرود که این بنا آتشگاه بهرام گور بوده باشد.
اطلاعات تکمیلی را در ویدئو ببینید...
✅ تولید ویدئو: روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰
@rey_khabarr
📌 روایت صفر ۲ (بازخوانی شهرستان ری در سال ۱۴۰۲)
🔺 شهرداران برتر
✔️ رضا شنگی شهردار منطقه ۲۰
✔️ مرتضی همتی شهردار باقرشهر
🔶شهرستان ری دارای ۶ شهر تابعه و شهرداری است...
"شهرری(منطقه ۲۰)، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت، حسن آباد فشافویه و قلعه نو"
متن کامل را در ادامه خواهید خواند...
@rey_khabarr