eitaa logo
🌹🌹ریحانة الرسول🌹🌹 25/10
164 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
2.4هزار ویدیو
56 فایل
محفلی دوستانه برای ساختن زندگی عارفانه، عاشقانه و عاقلانه...
مشاهده در ایتا
دانلود
21.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ موضوع : 07-وظایف مشترک بین زن و مرد اصل تغافل 🎙 سخنران : استاد رفیعی همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید: 👉 https://shamiim.ir/Category/List 🆔 @Shamimeashena
💝 فصل فرزندآوری 💜 دیده‌ای در سوز زمستان کنار بخاري يک فنجان چاي داغ چه می‌چسبد؟ يا در گرماي نفس‌گیر تابستان يک ليوان يخ‌دربهشت خنک؟! هر چيزي در فصل خود می‌چسبد؛ فصل فرزند‌آوري اول ازدواج است... آن را از دست نده! ✍️ حسین سروقامت، انتخابی از کتاب دردسر دوست‌داشتنی 🌐 shamiim.ir 🆔 @Shamimeashena 🍃 🌸✨ 🍃✨✨ 🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🍃
برای تقویت حرمت نفس کودکان👇 1- رفتاری مهربان و ملایم داشته باشید و به کودکان خود محبت کنید. مخصوصا زمانی که فرزندتان عصبانی، غمگین یا کلافه است یا کار اشتباهی انجام داده است. 2- وقتی به احساسات و نظرات فرزندتان توجه کنید: هنگامی که به شادی یا ناراحتی کودکتان توجهی نمی‌کنید و عکس العملی نشان نمی‌دهید، در واقع عزت نفس کودکتان را از بین خواهید برد . پس زمانیکه فرزند شما در مورد مسأله‌ای نظری می‌دهد، به حرف‌های وی توجه کنید.
چگونگی رفتار والدین در مقابل ترس کودک : وقتی کودکی درباره حادثه ای صحبت می کند، خوب است به جای توجه به واقعه و اظهارنظر درباره آن به احساساتی که کودک نسبت به آن رویداد ابراز می دارد، توجه کنیم. زمانی که کودکی شب هنگام از وجود هیولایی در اتاقش می ترسد والدین و نزدیکان او می توانند با در آغوش کشیدن او بگویند : ✴“قبول دارم که ترسیده اي، ولی تو الان پیش ما هستی، ما هر جا که باشیم از تو مراقبت می کنیم”. 🌝بیاد داشته باشیم هیچ گاه به او نگوییم نترس یا شجاع باش یا چیزی برای ترسیدن وجود ندارد. سعی کنیم از نگاه او به دنیایش بنگریم و ترس او را بپذیریم و به او احساس امنیت دهیم. ✅بهتر است بخاطر ترس کودک او را در کنار خود نخوابانیم. با اطمینان بخشی به اینکه مراقبش خواهیم بود او را به اتاق خوابش هدایت کنیم
🔻چیکار کنم موهای کودکم خوب رشد کنه؟ 🔹مواد غذایی غنی از ویتامین B در رشد مو موثر است و به خون رسانی در پوست کمک میکند. 🔹ماهی 🔹لوبیا 🔹تخم مرغ 🔹لبنیات 🔹جو دو سر 🔹موز 🐝 🐝
یکی از جانشین های تنبیه برای کودکان این است که احساس خود را با شدت اما بدون توهین به شخصیت بیان کنید. انتظارات خود را جزء به جزء شرح دهید و راه جبران خطاها را به کودک نشان دهید. برای بسیاری از کودکان این توضیحات کافی است تا آنها را به عمل مسئولانه تر تشویق کند. پدر: از اینکه ابزار من در حیاط زیر بارون رها شده خیلی عصبانیم. انتظار من اینه که وقتی ابزار رو میگیری اونها رو با همون وضعیت قبلی برگردونی.
همه ی مشکلات فرزندتان را برایش حل نکنید‌‌‌‌.‌‌‌‌ به او فرصت بدهیم تا خودش به دنبال راه حل بگردد. به آنها اجازه دهیم راه حل های متفاوتی را امتحان کنند. با این کار آنها شیوه های حل مسئله را می آموزند و اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنند.
🔴تند صحبت کردن ممنوع 💠 اصلاً در جمع با هم تند صحبت نکنید.حتی اگر افرادی که درکنارتان هستندازامین‌ترین افرادندمجوزدخالتهاوتعبیرهای بدآنها را صادر نکنید! 💠 هیچگاه اجازه ندهید خانواده یا دوستانتان از مشاجرات شما چیزی بدانند زیرا شما بخاطر عشق به یکدیگر فراموش می‌کنید اما هیچگاه خانواده شما فراموش نخواهند کرد و جایگاه همسرتان در خانواده پایین می‌آید.
باید از تنبیه کودک به خاطر دروغگویی پرهیز کرد زیرا کودک برای اینکه تنبیه نشود وخود را تبرئه کند یاد میگیرد دروغ بگوید و تنبیه تاثیر موقتی دارد و ممکن است سبب مشکلات دیگری شود.
🔴 💠 ناراحت شدن زن و شوهر از دست یکدیگر می‌تواند باشد. به هر حال ممکن است همسرمان دچار اشتباهی شود که ما را کند. 💠 اما مهم آن است که در قبال کار اشتباه همسرمان از ما سر نزند. 💠 اولا عکس‌العمل ما باید با بزرگی یا کوچکی اشتباه همسرمان باشد. 💠 ثانیا طبق آموزه‌های دینی، یا اشتباه همسرمان را با رفتار از بین ببریم. تا مصداق آیه ۲۲ سوره رعد باشیم: (وَيَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ؛ کسانی هستند که را با نیکی از بین می‌برند.) 💠 کردن، گفتن، بد دهانی کردن، داد و بیداد کردن، همسر را بردن و .... از مصادیق رفتار با وجود بجای ماست که عامل زیاد شدن و اشتباه همسرمان می‌گردد.
🔴 💠 سختگیری زیاد در پذیرفتن همسر، می‌تواند موجب شود که او کمتر برای عذرخواهی پیش‌قدم شود. 💠 توقع نداشته باشید که همسرتان با الفاظ و مورد نظر شما عذرخواهی کند. 💠 گاهی حتی برخی رفتارها، نشان‌دهنده و چراغ سبزی به معنای است. پس سریع عذر زبانی و یا رفتاری همسر را بپذیرید و واقعاً او را ببخشید. 💠 گاهی دیر پذیرفتن عذر همسر، زمینه ایجاد ، سوءظن و سردی روابط می‌گردد. 💠 مواظب باشید در پذیرش عذرخواهی، نگذارید و حفظ همسرتان را در نظر بگیرید.