🌕 فضیلت و ثواب روز پنجم #ماه_مبارک_رمضان برای #روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم (ص) :
🌺 خداوند در جنة الماوى به شما هزار هزار شهر دهد که در هر شهرى هفتاد هزار خانه و در هر خانه هفتاد هزار خوان و بر هر خوان هفتاد هزار کاسه که در آن شصت هزار رنگ خوراک مختلف است.
📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۸
#ماه_رمضان
4_5940263735456172873.mp3
3.59M
🌙دعای روز پنجم #ماه_مبارک_رمضان #رمضان
🎙 سید علیرضا جزائری
💌امام سجاد علیه السلام:
راه شناخت کامل بودن دین مسلمان به این ویژگی هاست:
حرف های بی معنی و بیهوده نمی زند ،
کمتر بحث و جدل می کند،
بردبار ، صبور و خوش اخلاق است.
بحار ج۱۱ ص۱۲۹
#حدیث #حدیث_تصویری #امام_سجاد علیه السلام
🌺🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌺
#سلسله_احادیث_پزشکی
⚜ امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
«أکل الجُوزِ فِي شِدَّةِ الحَرِّ یُهَیِّجُ الحَرَّ فِي الجَوفِ وَیُهَیِّجُ القُرُوحَ عَلَی الجَسَدِ، وَأکلُهُ فِي الشِتَاءِ یُسَخِّنُ الکُلیَتَینِ وَیَدفَعُ البَردَ.»
خوردن گردو در گرمای شدید، حرارت بدن و زخم های آن را تحریک میکند، اما خوردن آن در زمستان، کلیه ها را گرم میکند و سرما را دفع میکند.
📓 المحاسن، ج۲، ص۲۹۷
الکافی، ج۶، ص۳۴۰، ح۱
#گردو #زخم #کلیه
#اصلاح_سبک_زندگی
#سبک_زندگی_اسلامی
#حدیث #حدیث_تصویری #امام_علی علیه السلام #حضرت_علی علیه السلام
🌺🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌺
اهمیت «ترتیب» خوردن مواد غذایی در کاهش قند خون!
میدانیم افزایش ناگهانی قند خون برای سلامتمان خوب نیست و بهتدریج ما را مستعد ابتلا به دیابت میکند. این افزایش فقط بعد از مصرف شیرینی رخ نمیدهد و مصرف کربوهیدراتها مانند برنج هم سبب افزایش آن میشوند.
اما یک ترفند نسبتا ساده وجود دارد که میتواند سبب شود سرعت ورود قند به جریان خون به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند و آن رعایت «ترتیب مصرف» مواد غذایی است. به این معنا که ابتدا سبزیجات و مواد حاوی فیبر مصرف شوند و سپس پروتئین و در انتها کربوهیدراتها را میل کنیم.
برای مثال اگر وعده ناهار شما شامل سالاد، برنج و مرغ است، بهتر است ابتدا سالاد را مصرف کنید و سپس مرغ و برنج مصرف شود. مشخص شده مصرف سبزیجات و مواد حاوی فیبر در ابتدای غذا سبب میشود که سرعت افزایش قند خون طی یک ساعت بعد حدود ۴۰ درصد کاهش پیدا کند که عدد قابل توجهی است.
علت این است که سبزیجات و دیگر مواد حاوی فیبر سبب میشوند که جذب کربوهیدارتها با سرعت کندتری انجام شود. اما اگر کربوهیدرات را ابتدا مصرف کنیم، مستقیما جذب خون شده و یک پیک بزرگ قند ایجاد خواهند کرد.
عوارض قهوه زیاد!
▫️عصبی بودن
▫️تحریک پذیری
▫️سرگیجه
▫️اضطراب
▫️آریتمی
▫️بیخوابی
▫️سردرد
▫️همچنین آسیبهای طولانی مدتی مانند مشکلات قلبی (آریتمی و غیره) و آسیبهایی که بر سیستم گوارش ما تأثیر میگذارد، وجود دارد.
در واقع با عادت به نوشیدن زیاد قهوه، فشار دائمی به آنزیمهای معده وارد میشود و این به مرور زمان (البته برای یک دوره نسبتاً کوتاه) به گاستروانتریت و اختلالات روده تبدیل میشود، که آزاردهنده است و به راحتی ریشهکن نمیشود.
+ بنابراین کاملاً ضروری است که در مصرف قهوه زیادهروی نکنید.