23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
آیا ایران قفس است؟
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
⚫️ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ ⚫️
به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین و یاران با وفایش، مراسم دهه اول محرم در حسینیه سنندج برگزار می گردد.
سخنران: حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی یوسفی، استاد حوزه و دانشگاه
با نوای: کربلایی حسن مالکی نژاد
زمان: از شنبه ۱۶ تیر(شب اول محرم)
همزمان با نماز مغربو عشاء
🖤شما به روضه ارباب دعوت شدید.....
ـــــــــــــــــــــــ
کانال اطلاع رسانی حسینیه سنندج↙️
@hoseinieh_sanandaj
🔴 إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
نتیجه نهایی #غیررسمی:
پزشکیان 16m
جلیلی 13.8m
تشکیل #دولت_سوم_روحانی رو خدمت همه شما تبریک عرض میکنیم.
بماند به یادگار
مردم یادتون باشه
ما مثل سال 92 و سال 96 بهتون گفتیم و بازهم گوش نکردید...
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔻 نماز امروز:
نماز آخرین روز ماه ذیالحجه(آخرین روز آخر سال قمرى)
مرحوم «سیدبنطاووس» نقل کردهاست که در این روز، دو رکعت نماز مىخوانى و در هر رکعت، یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو اللّه» و ده مرتبه «آیةالکرسى» را مىخوانى و پساز نماز مىگویى:
اَللّهُمَّ ما عَمِلْتُ فى هذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَل نَهَیْتَنى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ، وَنَسیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ، وَدَعَوْتَنى اِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَلَیْکَ اَللّهُمَّ فَاِنّى اَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لى، وَما عَمِلْتُ مِنْ عَمَل یُقَرِّبُنى اِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنّى، وَلا تَقْطَعْ رَجآئى مِنْکَ یاکَریمُ.
وقتى چنین کردى شیطان مىگوید: واى بر من! هرچه در مدت این سال زحمت کشیدم (و او را وسوسه کردم) با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد!
اقبال الاعمال، ج٢، ص٥١٧
▪️@Tassbihat
🌍 صدای زوزه ی گرگ ها بلند شد !
وزیر خارجه آمریکا، پیششرطهای احیای مذاکرات با دولت پزشکیان را اعلام کرد!!
🔹به گزارش سرویس سیاسی #روزنامه #صبح_ایران، آنتونی #بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درخواست دولت ایران و شخص مسعود #پزشکیان، پیششرطهای مذاکره مجدد با ایران را اعلام کرد.
🔹 او با استقبال از این تصمیم ایران، گفت: اگر ایران میخواهد به مسیر مذاکره باز گردد، پیششرطهایی را باید در نظر بگیرد.
🔹بلینکن اذعان کرد: ایران باید روابط خود با #روسیه و #چین را قطع و فروش سلاح و نفت به این کشورها را متوقف کند.
همچنین، ایران باید به تمام بندهای برنامه جامع اقدام مشترک (#برجام) برگردد و اجازه بازرسی بیقید و شرط تاسیسات اتمی را بدهد.
🔹وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران همچنین باید از کلیه معاهدات بینالمللی مانند #بریکس و #شانگهای خارج شود.
🔹وی با اشاره به آنچه که او ضرر به منافع #آمریکا و #اسرائیل برشمرد، تصریح کرد: ایران باید قبل از شروع مذاکره، تمام صدمات به منافع آمریکا و اسرائیل را که از سوی نیروهای نیابتیاش در یمن، عراق، سوریه و حزبالله لبنان و نیز عملیات #وعده_صادق انجام شده، در اسرع وقت جبران نماید.!!
🔹او همچنین با اشاره به چندین پیششرط دیگر برای دولت #ایران، در پایان گفت: هیچ تضمینی برای #تعلیق_تحریمها قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، وجود ندارد و هیچ پیششرطی از ایران را نخواهد پذیرفت.
🏴🏴🏴🏴با سلام
مراسم عزاداری ظهر دهه اول محرم
سخنران حجت الاسلام یوسفی
مداح برادر مهدی اسدی
مکان دفتر فنی حسینیه شهید چمران
زمان ساعت ۱۴:۳۰ بمدت یک ساعت 🏴🏴🏴🏴
🏴🏴🏴با سلام
مراسم عزاداری ظهر جمعه ششم محرم
سخنران حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی
مداح برادر مهدی اسدی
مکان دفتر فنی حسینیه شهید چمران
زمان :همزمان با نماز ظهر 🏴🏴🏴
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
مراسم عزاداریِ حسینیهٔ اعظم زنجان در یومالعباس