فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بشارت باد بر شما اتمام ماه صفر و آغاز ماه ربیع الاول، ماه شادمانی و سرور اهلبیت(ع)✨
🌸حلول ماه ربیع الاول مبارک باد🌸
💫ان شالله شروع این ماه پربرکت برای همه شما عزیزان همراه با موفقیت و شادی باشد💫
🇮🇷|مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج
🇮🇷|پایگاه مقاومت بسیج طلبه شهید علیرضا عسگری
╭─┅─•🍃🌷🍃•─┅─╮
➯eitaa.com/reza313me
╰─┅─•🍃🌷🍃•─┅─╯
😂تفاوت ارتشیها با بسیجیها😂
از زبان شهید حاج ابراهیم همت
امیر عقیلی سرتیپ دوم ستاد لشگر سی پیاده گردان گرگان یک روز به حاج همت گفت: "من از شما بدجور دلخورم"
حاج همت گفت: "بفرمایید چه دلخوری دارید ؟"
گفت : "حاجی شما هر وقت از کنار پاسگاههای ارتش رد می شوید یک دست تکان می دهید و با سرعت رد می شوید ولی وقتی از کنار بسیجی های خودتان رد می شوید هنوز یک کیلومتر مانده چراغ میزنی , بوق میزنی, آرام آرام سرعتت را کم می کنی 20 متر مانده به دژبانی بسيجیها پیاده می شوی لبخند می زنی دوباره دست تکان می دهی بعد سوار می شوی و از کنار دژبانی رد می شوی. همه ما از این تبعیض ما بین ارتشیها و بسیجیها دلخوریم .. "
حاج همت با لبخند گفت: "اصل ماجرا این است که دژبانهای ارتشی چند ماه اموزش تخصصی دیده اند اگر ماشینی از دژبانی رد بشود و به او مشکوک شونداز دور بهش علامت میدن بعد تیر هوایی می زنند آخر کار اگر خواست بدون توجه از دژبانی رد شود به لاستیک ماشین تیر می زنند. ولی این بسیجیها که تو میگی اگر مشکوک شوند اول رگبار می بندند تازه بعد یادشان میافتد باید ایست بدهند یک خشاب را خالی می کنند بابای صاحب بچه را در میاورند بعد چندتا تیر هوایی شلیک می کنند و آخر که فاتحه طرف خوانده شد ؛ داد می زنند ایست".این را که حاجی گفت ، بمب خنده بود که توی قرارگاه منفجر شد.😂😂😂
اعتراف تاریخی ظریف مبنی بر اینکه به متن کامل برجام مسلط نبوده و بعدا فهمیده چه چیزی در آن نوشته شده چیز عجیب یا جدیدی نیست. جزییات این مساله را اولین بار حجه الاسلام نبویان افشا کرده بود.
اگر هفت دقیقه وقت بگذارید و این کلیپ را ببینید متوجه خواهید شد که حرفهای ظریف تازه مثل نوک کوهی است که قله آن دیده شده و جزییات تاسف آور و ناگفته های این ماجرا (نفهمیدن محتوای برجام توسط تیم مذاکره کننده) را در این کلیپ خواهید دید...
مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج
پیام تبریک مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء(ص)سنندج به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس
به گزارش خبر گزاری حوزه : متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هفته دفاع مقدس یادآور حادثهاى عظیم و به بار نشستن نتایجى عظیمتر در سیر انقلاب ماست و هیچگاه از ذهن ملت محو نخواهد شد. (مقام معظم رهبری)
هفته دفاع مقدس یادآور روزهای حماسه، رشادت، ایثار و از خود گذشتگی غیور مردان و شیر زنانی است که در لبیک به فرمان امام (ره) در دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی جانفشانی نموده و حماسه های ماندگاری را بر برگ های زرین این آب و خاک افزودند. همان هایی که اقتدار و استقلال امروز کشور مرهون صلابت، استقامت، پایداری و مجاهدتهای آنهاست.
دوران پایمردی سروقامتان حماسه دفاع مقدس نه تنها یک سند افتخار است، بلکه نمادی از مقاومت و مظلوميت ملتى است كه قلههاى سربلند حماسه و استقامت را در دفاع از میهن عزیزمان ایران طی طریق نمودند و هفت شهر عشق را در هشت بهار آزادگی پیمودند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر ،فرا رسیدن هفته دفاع مقدس که نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است را به ساحت مقدس حضرت بقیة ا... الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) و ملت شهید پرور ایران اسلامی به خصوص مردم شریف، ولایت مدار وبا فرهنگ شهرستان سنندج تبریک عرض نموده و از حماسه آفرینی جانبازان، آزادگان، ایثارگران و صبر و استقامت بی مثال خانواده محترم آنان به ویژه خانواده معظم شهدا تقدیر و تشکر می نمایم.
از خداوند متعال توفیق پاسداری از خون شهدا و رهروی راه آن عزیزان را برای همگان مسئلت دارم.
سیدمحمدنبوی
🏴|روابط عمومی
🏴|مدرسه علمیه سفیران هدایت خاتم الانبیاء (ص) سنندج
🏴|پایگاه مقاومت بسیج طلبه شهید علیرضا عسگری
╭─┅─•🍃🏴🍃•─┅─╮
➯eitaa.com/reza313me
╰─┅─•🍃🏴🍃•─┅─╯