#طلا
تمام تحلیل های ما در 3 سال اخیر در مورد طلا موبه مو اجرا شده و با رشد انس جهانی و همچنین دلار , طلا روند صعودی خود را همچنان در بلند مدت حفظ کرده است
طلا به تازگی توانسته است ترند صعودی بلند مدتی خود را به سمت بالا در محدوده 5000000 بریک کند و حمایت معتبری برای خود در آن محدوده بسازد
طلا مقاومت مهم 5380000 تومان را دارد که هم اکنون در حال پولبک به خط روند شکسته شده است و. حمایت مهم 51100000 را دارد
طلا به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت همچنان در سبد خانوار برای شما عزیزان توصیه می گردد.
#رضاحاجیان
1403/10/29
@rezaboors
#شاخص_کل
تمام تحلیل های ما مو به مو در کانال اجرا شد و سوابق آن در کانال موجود است
شاخص کل در تاریخ 1403/8/2 طبق پیش بینی به زیر 2000000 واحد نفوذ کرد
شاخص کل مقاومت خط روند صعودی را در 2882000 دارد که بنظر نمیتواند آنرا بسادگی بریک کند
حمایت معتبر شاخص_کل 2731000 واحد میباشدو نباید ان را از دست بدهد
#رضاحاجیان
1403/10/29
@rezaboors
ازما راضی باشید تا خدا هم از ما راضی باشد
متشکریم که کانال و گروه بزرگ ما را انتخاب کرده اید♥️
#مدیریت_کانال_رضابورس
@rezaboors
🔰ترمز صندوقهای اهرمی کشیده شد
🔸 بازدهی منفی صندوق های اهرمی در طول هفته از آن رو با اهمیت است که روند و جهت گیری این صندوق ها یکی از ابزارهای بررسی انتظارات نسبت به وضعیت کوتاه مدت بازار سرمایه به شمار می رود. در ابتدای دوره شروع رشد بازار سرمایه، رشد بازدهی صندوق های اهرمی بسیار بالاست و در انتهای دوره رشد، علائم کاهش یا توقف رشد بیش از هر ابزار دیگری در توقف و تنزل بازدهی صندوق های اهرمی ظاهر می شود.
شاخص دیگری که برای بررسی وضعیت بازار سهام و رفتار احتیاطی صندوق های اهرمی می توان از آن استفاده کرد، نسبت موجودی نقد این صندوق ها به کل دارایی های صندوق است. کاهش این نسبت نشانگر تمایل این صندوقها به تبدیل نقدینگی خود به سهام یا یک دارایی سودآور است و افزایش آن نشان دهنده افزایش ریسک بازار و انتظار کاهش بازدهی بازار سهام می باشد.
در تحلیل صندوق های اهرمی، متغیر دیگری که برای تصمیم گیری ورود، خروج و یا نگهداری، مورد بررسی قرار می گیرد در نظر گرفتن حباب قیمتی است. زمانیکه حباب قیمتی همه صندوق های اهرمی وضعیت یکسانی به خود می گیرند در تحلیل وضعیت بازار سرمایه و وضعیت کلی این گروه از صندوق ها معنی دار می شود. اگر چه وجود حباب مثبت برای سرمایه گذاران صندوق های اهرمی مطلوب نیست اما در شرایطی که حباب همه صندوق های اهرمی نیز منفی می شود می تواند حاکی از عدم اقبال سرمایه گذاران به خرید و فشار فروش در این صندوق ها قلمداد شود.
در هفته ای که گذشت، خروج نقدینگی از صندوق های اهرمی به ۳۸۰ میلیارد تومان رسید این در حالی بود که میانگین ورود نقدینگی به این صندوق ها ۲۱۳ میلیارد تومان (خالص خروج نقدینگی ۱۶۷ میلیارد تومان) بود. علاوه بر این سرانه فروش در این صندوق ها نیز از سرانه خرید بسیار بالاتر است.
در مجموع هفته گذشته همچنان که در انتظار می رفت بازار سهام به هسته سخت افزایشی رسید و به تبع آن صندوق های اهرمی نیز وارد روند نزولی شدند. با توجه به اینکه ریسک های سیستماتیک نسبت به ریسک های غیرسیستماتیک نقش بیشتری در شکل گیری روندهای بازار دارند، بنابراین پیش بینی بازار در هفته آینده نیز همچنان به جهت گیری خبرهای سیاسی و بین المللی وابسته است.
هادی اکبری
@rezaboors
بهترین صندوق از حیث حباب صندوقی است که کمترین حباب واقعی را دارد.
@rezaboors
شب و روزگارتان تا فردا خوش
و خداوند بزرگ نگهبان شما باد♥️🙋♀
@rezaboors