🔴 ۲۷ دیماه سالروز شهادت نواب صفوی
🔵 شهید سید مجتبی نواب صفوی:
🟢 آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل بشود و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابانهایش باشم.
🌷 شهادت ۲۷ دیماه ۱۳۳۴
🌷 تیرباران بدست رژیم پهلوی
🟡 مقام معظم رهبری : سلام بر آن پیشاهنگ جهاد و شهادت در زمان ما.
@rezatofaniyan
روزها رفت و فقط حسرت دیدارِ رُخت
مانده بر این دلِ یعقوبی ما آقا جان ...
#اللهمعجللولیڪالفرج
#امام_زمان عج
@rezatofaniyan
~ گروه جهادیفرهنگی شهید رضا طوفانیان ~
#معرفی_کتاب #سه_شنبه_ها_با_کتاب @rezatofaniyan
#معرفی_کتاب
#زن_زندگی_آزادی
اگر هنوز فرق بین واژه «اعتراضات» و «اغتشاشات» برای کسی آشکار نیست یعنی باید نگاهش را به سمت وسط ماجرا بکشد و دستش به چند روایت بیطرف از یک ماجرا برسد تا حقیقت را لمس کند.
این کتاب داغترین اثری است که از کف خیابان تا حیاط دانشگاه، از مولوتوف تا تریبون آزاد از دانشجو تا شهرآشوب را برایتان بازگو میکند و اولین اغتشاش قرن جدید ایرانمان را با زبان مردم به تصویر میکشد.
...
@rezatofaniyan
زن زندگی آزادی.pdf
حجم:
28.3M
کتاب زن زندگی آزادی
نسخه موبایلی
#PDF
@rezatofaniyan
#قرارهشت
💚صلوات خاصه امام رضا علیه السلام💚
✨به نیابت از #شهدا و اموات ✨
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُم صلِّ على علِیِّ بنِ مُوسَى الرِّضاالْمُرْتَضَى الاِمام التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحجَّتکَ عَلے مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمن تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَة مُتَواتِرَةً مترادِفَةً کاَفْضَل ماصَلَّیْتَ علےاَحد منْ اَوْلِیائِک.
#یاامامرضا💚
@rezatofaniyan
|غریبطوس⁵⁹|:
|📻|
حجتالاسلامعلےاكبرمحتشمے:
شهيد سيد مجتبی #نواب_صفوے يكے از طلاب پرشور نجف اشرف و از شاگردان شهيد محراب آيت الله مدنے بود. ايشان از همان اوایل طلبگے سيمايی انقلابی و قاطع داشت. وے در محيط نجف اشرف آنچنان تاثيرے گذاشت كه حتے مراجع وقت نتوانسته بودند همانند او موثر باشند!
منبع:كتبفدايياناسلام📕✨
#معراجیون📿'!
#سالروز_شهادت🕊 شهید نواب صفوی و همراهانشون🌿
@rezatofaniyan