eitaa logo
هیئت راه شهدا تا ظهور
1هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
14.6هزار ویدیو
107 فایل
✨راه شهدا زیبـــاترین تفـکر ماست✨ ✨راه شهدا محکمترین مسیر ماست✨ ✨ راه شهدا زیبا ترین هیئت ماست✨ @rhshohada
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️رئیسی: رضایت مردم، شاخص تحقق اهداف دولت است 🔹رئیس جمهور: مردم باید احساس کنند که شرایط امور بهتر شده و به آن‎ها توجه بیشتری می‌شود. مدیران دولت در اداره کشور و حل مشکلات مردم نباید رودربایستی داشته باشند.
🔴گزارش‌هایی در مورد کم کاری دولت تدبیر در تامین واکسن به مجلس رسید حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به تسریع در روند واکسیناسیون کرونا با آغاز به کار دولت سیزدهم، اظهار داشت: 🔹اقدامات جهادی رئیس جمهور و دولت سیزدهم باعث شد که واردات واکسن کرونا به کشورمان افزایش پیدا کند و فرایند واکسیناسیون تسریع یابد. 🔹برخلاف ادعای برخی از شخصیت‌های اصلاح‌طلب، افزایش واردات واکسن کرونا هیچ ربطی به اقدامات دولت روحانی ندارد. 🔹دولت روحانی اراده جدی و توان لازم برای فراهم کردن واکسن کرونا را نداشت و اگر آنان توانایی انجام واکسیناسیون را داشتند، لحظه‌ای دریغ نمی‌کردند و نمی‌گذاشتند که این کار مهم، به دولت سیزدهم محول شود. 🔹گزارش‌هایی به دست ما رسیده است که نشان می‌دهد دولت روحانی در تأمین دارو و واکسن کرونا سو مدیریت و قصور داشته است و قطعاً ما گزارش ترک فعل دولت سابق در این زمینه را مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار می‌دهیم تا با متخلفان برخورد جدی شود.
🔴اسلامی: آمریکا در جایگاهی نیست که در زمینه نحوه همکاری ایران و آژانس اظهارنظر کند رئیس سازمان انرژی اتمی: 🔹ادعای آمریکا درباره ضرورت دسترسی آژانس به کارگاه ساخت قطعات سانتریفیوژ ستای کرج مردود و بی اعتبار است. 🔹واشنگتن در جایگاهی نیست که در زمینه نحوه همکاری ایران و آژانس اظهارنظر کند. 🔹متاسفانه آژانس نیز تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی، برخورد سیاسی را جایگزین همکاری فنی کرده است.
🔴 اقدام طوفانی آیت الله اژه ایی؛ مددکاری که رئیس زندان شد! 🔹در بازدید اخیر رئیس‎ قوه‎قضائیه از زندان دماوند، زندانیان از مددکار زندان تمجید کرده و درخواست کردند که آقای قاسمی رئیس زندان شود. فردای آن روز، این مددکار به‎عنوان رئیس زندان انتخاب شد.
🔴عراق: حکم طرفداران عادی‌سازی با اسرائیل اعدام است 🔹دستگاه قضایی عراق بعد از صدور حکم بازداشت علیه شماری از شخصیت‌های عشایری و سیاسی این کشور که در نشست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در اربیل حاضر شده بودند، به حکم اعدام طبق قانون عراق به عنوان مجازات هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد. 🔹طبق ماده 201 قانون مجازات عراق هر کسی که به هر شکلی طرفدار عادی‌سازی با اسرائیل باشد حکمش اعدام خواهد بود و همین ماده به خودی خود برای مجرم شناخته شدن حاضران در نشست عادی‌سازی اربیل و محکوم کردن آنها به اعدام کافیست.
جانشین فرمانده کل سپاه: 🔹 کسانی که می‌خواهند خباثت انجام دهند متاسفانه احساس هزینه نمی‌کنند، در حالی که باید سایه سنگین هزینه‌ دادن را احساس کنند و جرأت خباثت نداشته باشند. 🔹 اگر دشمن بخواهد غلطی بکند، بررسی می‌کند و متوجه می‌شود که ضرر و زیان آن بسیار بیشتر از نفع و سودش خواهد بود. 🔹 در بیشتر موارد ما تعیین کننده هستیم و آمریکایی‌ها نیز به این مطلب اعتراف دارند.
🔸️ائتلاف سعودی یک کشتی حامل سوخت یمن را توقیف کرد 🔹️ائتلاف سعودی کشتی «Voss Power» (وس پاور) را که حامل سوخت یمن بود توقیف کرده است. 🔹️این کشتی حامل ۲۷ هزار تُن گازوئیل و نفت کوره است. 🔹️این اقدام ائتلاف سعودی در حالی صورت می‌گیرد که این کشتیِ حامل سوخت از سازمان ملل مجوز ورود دریافت کرده است.
🔴روحانی و زنگنه هنوز برای کشور هزینه‌سازی می‌کنند/ ایران محکوم به پرداخت غرامت ۶۰۰ میلیون دلاری شد 🔸شرکت "دانا گاز" امارات اعلام کرده است که هیئت داوری بین‌المللی در بخشی از پرونده مربوط به شکایت علیه شرکت ملی نفت ایران -مشهور به پرونده کرسنت- رای به پرداخت بیش از ۶۰۰ میلیون دلار غرامت به شرکت اماراتی داده است. 🔸نکته قابل تامل اینکه این خسارت‌های وارد شده به کشور صرفا مربوط به هشت‌ونیم سال نخست توافقنامه ۲۵ ساله است که قرار بود در سال ۲۰۰۵ آغاز شود. 🔹گفتنی است قرارداد کرسنت در زمان وزارت زنگنه در دولت خاتمی و با امضای جوادی، مدیر ارشد زنگنه با قیمتی پایین به امضاء رسید و دیوان عالی کشور در ماه های گذشته حکم انفصال از خدمت مدیران دخیل در این پرونده را به دلیل فساد در عقد قرارداد مذکور را صادر کرد.
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس فرانسوی: 📍پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای یک موفقیت بزرگ برای این کشور است/این يک پیمان امنیتی-اقتصادی است که از امروز یک قدرت منطقه‌ای به اسم ایران را به همراه دارد/آمریکایی ها حق دارند ناراحت باشند آن‌ها چیزی را که کاشته‌اند برداشت می‌کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فوری «بهرام عین‌اللهی» وزیر بهداشت: به‌زودی بساط خیلی از محدودیت‌ها برچیده می‌شود
با سلام امشب هیات هم در کربلا بر قراره هم در هیات راه شهدا, تا ظهور لذا اعضایی که در کربلا هستن راس ساعت از در ورودی باب القبله ,داخل صحن امام حسین حضورپیدا کنن با زیارت ومداحی وسینه زنی واعضایی که مشرف حضور در کربلا نداشتن امشب راس ساعت در بیت الشهدا حضور پیدا کنن, با سخنرانی حاج اقا ایوبی ومداحی شیخ مهدی احمدی