فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از ملاقات رهبر انقلاب با قاضیِ شهید رازینی، در سال ۷۷
🔹این شهید، دی ماه سال ۱۳۷۷ نیز که رئیس دادگستری تهران بود مورد سوءقصد قرار گرفته بود.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در آن سال از حجتالاسلام والمسلمین رازینی عیادت کرده و گفتند: این امتحان الهی بود و اینگونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همهی ما در آرزوی شهادتیم. انشاءالله خداوند این را وسیلهای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب توجه و لطف پروردگار قرار بدهد.
🔹شهید حجتالاسلام والمسلمین رازینی نیز در این دیدار خطاب به رهبر انقلاب گفته بود: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: ایران عملیاتهای ویرانگری علیه اسرائیل انجام داد
🔹رهبر انصارالله یمن:
جبهه پشتیبانی در لبنان و آنچه که حزبالله انجام داد از فداکاریهای و شجاعتها و شهدایی که به صورت بیسابقه تقدیم کرد بسیار حائز اهمیت در ضربه زدن به دشمن بود.
🔹حزبالله خسارتهای بسیار سنگینی به دشمن وارد کرد. جبهه پشتیبانی عراق بسیار حائز اهمیت بود که گروههای مقاومت بدون توقف به عملیاتهای خود ادامه دادند.
🔸ایران بدون توقف به حمایتهای خود با وجود فشارهای زیاد ادامه داد. ایران عملیاتهای بزرگ و ویرانگر و دو عملیات وعده صادق در قبال فلسطینیان انجام داد.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️ کیفیت نیت نماز در آخر وقت
❓ س: دو دقیقه مانده به پایان وقت، نماز صبح را شروع کردم اما هنگام خواندن نماز، آفتاب طلوع کرد، حکم نمازم چیست؟ باید قضایش را بجا بیاورم یا نمازم صحیح بوده است؟
✅ ج: اگر یک رکعت از نماز را داخل وقت خوانده باشید کافی است و نماز، ادا محسوب می شود و در صورت شک در این که وقت لااقل به مقدار یک رکعت باقی است یا خیر، نماز را به قصد مافی الذمّه (نه ادا و نه قضا) بخوانید؛ البته نباید عمداً نماز را تا آن وقت به تأخیر بیندازید.
#احکام_نماز
#نیت_نماز
#وقت_نماز
🆔 @resale_ahkam
⬅️جانشین اطلاعات سپاه: دانشگاهها محور جنگ ترکیبی دشمن شده
🔹سردار سیاری، جانشین سازمان اطلاعات سپاه: بعداز اعلام آتشبس، حداقل ۵۰ نفر بر اثر حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدهاند و این نشان از خوی جنایتکارانه و غیرقابل اعتماد این رژیم است.
🔹برنامهٔ اجرای سناریوی فتنهٔ ۱۴۰۱ از دانشگاهها بود که در ابتدای سال ۱۴۰۱ مسئولین را آگاه کردیم و تیمهایی که قرار بود این کار را در دانشگاهها انجام دهند، شناسایی شدند و با این کار جلوی فتنهٔ اولیه گرفته شد.
🔹دشمن یک تصویرسازی غلط را از ایران انجام داده؛ در مسئلهٔ حجاب وقتی افکارسنجی میشود که «چند درصد بیحجاب شدهاند؟» میگویند «بالای ۵۰ درصد بیحجاب شدهاند» درحالیکه طبق بررسی های معتبر، تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد افراد تحتتأثیر قرار گرفتهاند.
#انقلابیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کارهایی که بعد از روحانی بدون FATF انجام شد \ فارس
🇮🇷 @SECRET_NEWS | محــــرمانه ☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: با حقوق ۲۰ -۲۵ میلیونی نمیتوان در تهران زندگی کرد
پ.ن: آقای پزشکیان! باور کنید شما رییس جمهورید! دست از پوپولیست بازی بردارید و به جای کلیات بی فایده، حداقل یک راه ارائه بدید؛ اجرا کردن پیشکش(چون میدونیم اصلاحاتی ها اساسا مرد اجرا نیستن! حضرتعالی مرزهای دستاوردهای عمیق اصلاحات رو جابجا کردی! حتی راه حل هم نمیتونی ارائه بدی؛ولو به غلط!!)
🌐 کانال تشکل «حوزه مردم»
🆔 @Howzeh_Mardom
هیئت راه شهدا تا ظهور
پزشکیان: با حقوق ۲۰ -۲۵ میلیونی نمیتوان در تهران زندگی کرد پ.ن: آقای پزشکیان! باور کنید شما رییس ج
اقایونی که مردم را فریب دادن و راه ریسی را انحراف دادن حالا ببینن
🌷🌷🌷
یک ضرب المثل غلط
«خواهی نشوی رسوا،
همرنگ جماعت شو!»
گاهی در توجیه کارمان می گوییم: "اکثر مردم هم همین کار را می کنند"
ولی قرآن چیزی دیگه میگه
قرآن درباره کلمه "اکثر الناس" میفرماید:
أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَشْکُرُونَ (در ۳ آیه قرآن)
(بیشتر مردم شکرگذاری نمی کنند)
أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ (در ۱۱ آیه قرآن)
(بیشتر مردم نمی دانند)
أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یُؤْمِنُونَ (در ۳ آیه قرآن)
(بیشتر مردم ایمان نمی آورند)
أَکْثَرُهُمْ لِلْحَقِّ کَارِهُونَ
بیشترشان از حق کراهت دارند و گریزانند.
مَا یَتَّبِعُ أَکْثَرُهُمْ إِلَّا ظَنًّا
بیشتر آنها، جز از گمان و پندارهای بی اساس، پیروی نمی کنند؛
پس نه تنها اکثریت نشانه حقانیت نیست، بلکه در موارد زیادی اکثریت بر خلاف معیارهای الهی رفتار میکنند.
امام علی ع فرموددر پیمودن راه درست از کمی افراد ناراحت و نگران نباشید!!!!
"زیاد بودن، معیار حق بودن نیست!!!!
گر خواهی نشوی رسوا
همراه امامت باش
پس
🌱
میگفت :
هر بامداد که بیدار میشوم میدانم که
چه کسی لقمه حلال خورده و یا حرام؟
پرسیدند چگونه ؟
گفت : آنکه حرام خورده باشد
مرتب صحبتهای بیهوده و لغو کرده و
فحش و غیبت میگوید
و آنکس که حلال خورده زبان به شُکر
و ذکر دارد ...
«تذکره الاولیا عطار نیشابوری»
🧑🏫 ➺ @madreseteb
هدایت شده از نهج البلاغه
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*واکنش شهید ابراهیم هادی به دخترانی که نگاهش میکردند...*
☀️ امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) :
✍ ما المُجاهِدُ الشَّهيدُ في سَبيلِ اللّه ِ بِأعظَمَ أجرا مِمَّن قَدَرَ فعَفَّ ، لَكادَ العَفيفُ أن يَكونَ مَلَكا مِنَ المَلائكَةِ.
کسی که در راه خدا جهاد کند و شهید شود اجرش بزرگتر از کسی نیست که بتواند گناه کند و عفّت ورزد. انسان پاکدامن نزدیک است که فرشتهای از فرشتگان خدا شود.
📒 نهج البلاغة ، الحکمة۴۷۴
🔶 @Nahj_Et
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نبویان، نماینده مجلس: پذیرش اف ای تی اف یعنی همه اطلاعات را به اسرائیل و آمریکا بدهیم، یعنی قفل شدن تمام مجاری تجارت اقتصاد ایران!
🔹پذیرش اف ای تی اف یعنی قفل شدن تمام مجاری تجارت اقتصاد ایران.
🔹باید همه اطلاعات از جمله راههای دور زدن تحریمها را به اسرائیل بدهیم.
🔹پذیرش اف ای تی اف فقط تهدید اقتصادی نیست. تهدید امنیتی کشور است که بهطور کلی از بین خواهد رفت.
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«الحمد الله رب العالمين» بر کدام قسم از توحيد دلالت دارد؟
🔹در #سوره_حمد كه هر صبح و شام در نمازها تكرار مى كنيم؛ چنين آمده: «الْحَمْدُ لِلهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ». (ستايش مخصوص خداوندى است كه پروردگار جهانيان است). عين اين جمله در سوره هاى متعدّدى از #قرآن_مجيد از سوى بندگان و از سوى خداوند با همين تعبير تكرار شده؛ كه گاه مربوط به #دنيا و گاه مربوط به #قيامت است. [۱] در حقيقت اين آيه استدلال لطيفى را در بر گرفته؛ و آن اين كه #خداوند شايسته هرگونه #حمد و #ستايش است؛ چرا كه «مربّى واقعى همه عالميان» او است.
🔹هم «خالق» است و هم «روزى دهنده»، هم «مالك» است و هم «تربيت كننده»، هم «مدير» و هم «مدبّر»، و هم «راهنما و معلّم» و «هادى». قابل توجّه اين كه «الحمد» چون به صورت جنس به كار رفته همه #انواع_ستايشها را شامل مى شود؛ و «اَلْعالَمينَ» نيز چون به صورت جمع با الف و لام است، #تمام_موجودات جهان را اعم از عاقل و غير عاقل، مادّى و مجرد، همه را در بر مى گيرد. (و اين كه به صورت صيغه جمع عاقل آمده است به اصطلاح از باب تغليب است). [۲]
🔹بنابراين اگر ديگران نيز در گوشه اى از اين جهان اقدام به تعليم و تربيت و پرورش و انعام مى نمايند، همه از پرتو او است؛ و اگر كسى مالكيّتى دارد شعاعى از مالكيّت مطلقه او مى باشد. بنابراين قبل از اين كه از بندگان او تشكر و سپاسگزارى كنيم يا حمد و ستايش آنها نماييم، بايد #خدا را بستائيم، و در برابر ذات مقدّس او #شكرگزارى كنيم. فخر رازى در اينجا با توجّه به اين كه حمد و سپاس در برابر نعمت است، به شرح اجمالى نعمت هاى خداوند پرداخته و گفته است:
🔹تنها دقّت درباره «بدن انسان»، نشان مى دهد كه به گفته دانشمندان علم تشريح نزديك به پنج هزار نوع اعضاى مختلف يا مواهب گوناگون از مواهب الهى در خلقت بدن به كار رفته است. تازه آنچه در اين زمينه معلوم شده، در مقابل آنچه هنوز كشف نشده همچون قطره در برابر اقيانوس است. سپس به ذكر آثار ربوبيّت و تدبير خداوند در بقيّه جهان هستى پرداخته؛ مى گويد: «از بررسى اينها چنين به دست مى آيد كه هزار هزار (يك ميليون) مسأله قابل توجّه يا بيشتر و كمتر در اين زمينه وجود دارد؛ و با توجّه به اين كه #خداوند همه چيز را مسخّر #انسان قرار داده، روشن مى شود كه جمله «الحمدلله» تمام اين مسائل را در بر مى گيرد». [۳]
🔹البتّه مفسّر مذكور (فخر رازى) با توجّه به علوم عصر خود چنين سخنى گفته، ولى با توجّه به اكتشافاتى كه در عصر ما در زمينه هاى مختلف علمى حاصل شده روشن مى شود كه اين اعداد و ارقام تا چه اندازه كوچك و بى مقدار است. تنها در «بدن انسان» ده ميليون ميليارد! سلّول وجود دارد كه هر كدام يكى از خدمتگزاران او و مشمول ربوبيّت پروردگارند؛ و بر آن شكر و حمد و سپاسى لازم است. اگر انسان بخواهد شبانه روز فقط اين تعداد سلّول را شماره كند ـ تا چه رسد به حمد و ستايش ـ سيصد هزار سال وقت لازم دارد!
پی نوشت:
[۱] سوره انعام، آيه ۱؛ سوره يونس، آيه ۱۰؛ سوره صافات، آيه ۱۸۲؛ سوره زمر، آيه ۷۵؛ سوره غافر، آيه ۶۵
[۲] به همين دليل هنگامى كه موسى (عليه السلام) در برابر فرعون خدا را به عنوان «رب العالمين» توصيف مى كند؛ او مى پرسد «رب العالمين» چيست؟ موسى (عليه السلام) مى فرمايد: «رَبُّ السَّمَوَاتِ وَالاَْرْضِ وَ مَا بَيْنَهُمَا» (اوست پروردگار آسمانها و زمين، و آنچه ميان آن دو قرار دارد).
[۳] تفسير فخررازى، ج ۱، ص ۶
📕پيام قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، ج ۳، ص ۳۲۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد