لاف در غربت:
محور همه سخنان این بود که ما خوب بودیم و مثل بلبل انگلیسی حرف میزدیم همه حسنات از صدقه سر من و عراقچی و جان کری و زبان بلد بودنمان بود و همه مشکلات تقصیر احمدینژاد و جلیلی و لاوروف بود.
خلاصه که بهتر بود به جای اینهمه فک زدن و فیلمنامه نویسی و سنارو سازی و شعبده، از دیالوگ معروف فیلم قیصر استفاده میکرد می گفت:
«من بودم و حاجی صالحی و آبجی اشتون و حسین فریدون و عراقچی اینا و خلاصه خیلی بودیم، کری آقامون هم بود، کدوم کری؟ جان کری!
رفتیم هواخوری دم هتل کوبرگ اومدیم پایین و یه برجام زدیم بالا به سلامتی جمع، علی واعظ نامرد و نایاک هم ساقیمون بودن، برگشتنی دم کنگره ترامپ جلومونو گرفت، با یه جوال تحریم جدید، گفتم مبنای مقبولیت جهانی؟ یکی گذاشت تو گوشم، گفتم قطعنامه شورای امنیت؟ دومی رو محکمتر زد، خلاصه که گرفت هرچی نوشته بودیم پاره کرد، ولی ما به همه گفتیم زدیم شما هم بگید زده....»
#برجام
@risman
هدایت شده از گفتمان
⭕یه جای کار می لنگد!!!
✏برخی از حضرات اصولگرا گمان میکنند که با تهدید امنیتی میتوان طیف رقیب ( اصلاحطلب) را وادار به حضور در انتخابات آخر سال کرد و به آن رونق داد،گیریم برخی احزاب و نیروهای اصلاحطلب نیز مرعوب این تهدیدها شوند و یا به طمع پست و موقعیتی، اعلام حضور در انتخابات و معرفی کاندیدا کنند، نه اینکه اصلاحیون آش دهن سوزی باشند،با فضایی که در جامعه حاکم است و عملکرد ضعیف مجلس در بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم،حضور این نوع احزاب،تأثیر معناداری درافزایش مشارکت عمومی در انتخابات نخواهد داشت،بنابراین، تهدید و تطمیع چاره کار نیست و کار از جای دیگر لنگ می زند!!!
🔴تنها و تنها به یک طریق میتوان انتخابات پایان سال را با رونق برگزار کرد و آن هم مجلس شدن مجلس است!برای اینکه مجلس مجلس شود، باید تغییراتی ملموس در کارکردها و رویکردهای جاری و تحولی بنیادی در نگرشهای سیاسی موجود پدید آید به طوری که کارشناسان بیطرف آن را آغازی صادقانه در جهت رفع معضلات انباشتشده کشور بدانند و قشر خاکستری و خاموش جامعه نیز نسبت به بهبود شرایط امیدوار شوند و معیشت مردم تغییر ملموسی باید ،در غیر این صورت ،صرف کُند کردن تیغ نظارت استصوابی و اجازه حضوربه جمعی بیشتر برای ورود به مجلسی که مجلس نیست ، جامعه را برای رأی دادن راغب نمیکند،حال خواه پند گیرند، خواه ملال!!!
🌹🙏🙏
@goftteman
اخیرا یکی از وبگاه های اسرائیلی با استناد به تصاویر ماهواره های جاسوسی این کشور از پایگاه یالتای روسیه در شرق اورال، عکسی رامنتشر کرده که در آن بیست و پنج فروند سوخو۳۵ نو بدون طرح های نظامی و پرچم کشور خاصی، آماده رنگ آمیزی هستند.
این وبگاه مدعی شده قرار است این جنگنده ها به همراه سی و پنج فروند دیگر در مجموع ۶۰ فروند به زودی به ایران تحویل گردد و خلبانان ایرانی ماه هاست که در این پایگاه در حال گذراندن دوره آموزشی هستند.
گفتنی است که هم اکنون بار اصلی نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران در جت های جنگنده و شکاری، بر عهده حدود ۴۸ فروند اف ۱۴ تامکت است.(در زمان پهلوی تعداد ۷۹ فروند از امریکا خریداری شد که ۱۹ فروند آن در دوره جنگ تحمیلی از دست رفت و تعدادی نیز دچار سانحه شدند.)
جنگنده های SU_35 از پیشرقته ترین جنگنده های حال حاضر دنیا بوده و در نسل ۴++ طبقه بندی می شوند.
این جتها علاوه بر وظایف دفاع هوایی و اسکرامبل، قادر به انجام ماموریتهای شناسایی، تهاجمی و اسکورت نیز هستند و بنابر این در دسته چند ماموریتی یا multirole دسته بندی میشوند.
ضمنا یکی دیگر از عوامل تسریع این معامله، تحویل f16 به طرف اوکراینی از جانب اروپاییها در چند ماه آتی است که باعث شده تا دولت روسیه در جواب اقدام به فروش سوخو ۳۵ به ایران بکند.
#روسیه
#ایران
#جنگنده
@risman
ریسمان
👆پیرو تحلیل قبلی
🔷خوشبختانه عوامل مختلفی دست به دست هم دادند و بلاخره خط حمایت ۵۱ هزار تومان برای دلار شکسته شد و به لطف خدا طبق سناریو آبی رنگ که قبلا رسم شده بود، قیمت این ارز در میان مدت رو به پایین نزولی خواهد بود (حداکثر تا ۴۲ هزار)
پس هر بازگشتی به بالا صرفا پولبک مثبت است و موقتی خواهد بود.
🔶البته چنانچه برای یک هفته یا بیشتر(حداقل چهار کندل محکم) قیمت بالای ۵۱ باقی بماند، این تحلیل آپدیت شده و روند مورد انتظار تغییر خواهد کرد.
#دلار
@risman
یکبار برای همیشه:
می فرماد که: نتیجه دولت یک آدمی که فقط تا ششم درس خونده از این بیشتر نمیشه و....( ادامه بلغورات متعارف و منقولات نامتعارف با ژست روشنفکری و تز تأسف)
عرض کردم که: فارغ از همه روشهای ساده سرچ رزومه و غیره، ساده ترین دلیل اشتباه حرف شما اینکه، نظام آموزشی ۶/۳/۳ سال ۱۳۴۶ منقضی شد و جناب رئیسی متولد سال ۳۹ هستند، یعنی زمان دوازده سالگی ایشان و موعد ششم ابتدایی در سال ۱۳۵۱، پنج سال بود که ششم دبستان وجود نداشت! چطور شما همچین ادعایی میکنید که با تاریخ هم در تضاد است!؟
کوتاه نمی آید و پاسخ می دهد که اینها جای دفاع ندارند و چند فروند فحش نشسته هم حواله شان میکند.
درنهایت، عذر خواهی کردم از اینکه به اشتباه ایشان را فرهیخته تصور کرده و وارد گفت و گو شده ام.
@risman
ریسمان
💠نقد و تفکر انتقادی امر بسیار پسندیده و پازل گمشده نظام آموزشی ما و همچنین مهمتر از همه ضعف و نقطه غیبت منظومه تفکر بیشتر دوستان انقلابی و دلسوز است و ایشان اکثرا به خود جرأت نقد همفکرانشان را نداده و در بند قیود منصفانه و به مصلحت بودن و.... می مانند. و اینگونه در غیبت عناصر فرهیخته، مفهوم انتقاد (خارج از هرقیدی) تغییر کرده و به تهمت و لمپنیزم و تمسخر فرومیکاهد.
🔷 اساسا قید گذاشتن بر نقد امر غیرموجهی است و هر نقدی چه منصفانه و مغرضانه در نهایت به اصلاح کمک میکند و مفید است. به عبارت دیگر، فارغ از نیت گوینده، آشکار شدن فساد و کشف نقاط ضعف برای مدیران یک مجموعه، کمک بزرگی برای بهبود کارآمدی آن است.
🔷اصلا مبنای وجود احزاب مختلف و رقابتهایشان با هم و نظارت متقابلشان بر هم نیز، بر مبنای همین نقد مغرضانه و نگاه حزبیشان است که این خود موجب کاهش فساد و محدودتر و محتاطتر شدن فعالین سیاسی از ترس رقیبانشان میشود.
🔶اما بحث اصلی این است که نقد باید بر مبنای حقیقت و فکت باشد و نه پروپاگاندا، توهین یا ادعایی دروغین و البته که این اصل، قید بر نقد نیست و تعریف ساده نقد است.
🔶برای ایجاد تمایز بین حقیقت و کذب نیز میانجی به نام قوه قضاییه وجود دارد. پس هر ادعای مستند و قابل دفاعی، با هر نیتی میتواند انتشار یابد. _توجه کنیم که طبق قوانین کیفری، جرمی به نام تشویش اذهان عمومی (نیت مغرضانه) وجود ندارد و فقط نشر اکاذیب (عدم انطباق با حقیقت) جرم است_
🔷 قطعا دولت فعلی نیز جای نقد بسیار دارد و حقیر هم به هیچ عنوان طرفدار صم و بکم ایشان نیستیم و در زمانش حتما و حتما زبانمان رسا و بدون لکنت خواهد چرخید.
🔴اما اشکال عمده سید ابراهیم این بود که به موقع و در همان نطفه، از ابزارهای قانونی و شکایت علیه این ادعای کذب و شخص مذکور (مهرعلیزاده) استفاده نکرد و صرفا پدرانه، بین دو مناظره نصیحت کرده و به آخرت حواله داد!
این اطمینان از عدم پیگرد قضایی، طرف مقابل را تشجیع کرده و از همان روز تیمی مامور شد تا موبه مو سخنرانیهای رئیس جمهور را رصد کرده و تُپق و غلطهایش را رسانه ای کند(که البته این روش، غیر قانونی نیست) این عملیات رسانه ای برنامه ریزی شده و دقیق، در کمتر از چند ماه به خوبی کارگر افتاد و در عطف به ادعای شش کلاسه بودن، پارادایم بیسوادی ایشان را در نزد عوام کاملا تثبیت کرد!
🔶اینگونه بود که بسیار ماهرانه، تهمت بزرگی که از شدت بداهت کذب آن، متهم حتی به خود زحمت پیگرد قانونی هم نداد، با پیوست ده ها حقیقت کوچکتر و مسمتر، در نزد افکار عمومی به تدریج مقبول افتاد!
🔶جناب رئیسی و تیمشان، هرچقدر که در مقابل عملیات رسانه ای جلاد جلوه دادن خوب و جدی عمل کردند، اما در عوض با بی عملی و بی تفاوتی، بر ادعای دوم و پارادایم بی سوادی صحه گذاشتند.
@risman
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علمالهدی، همسر رئیسجمهور در مصاحبه با رسانۀ ونزوئلایی: سن درختان دانشگاه شهید بهشتی که در آن تدریس میکنم بیشتر از سن آمریکاست؛ برای همین ایرانیان از تلاشهای آمریکا خندهشون میگیره.
سوسماست 😂👌
@BisimchiMedia
ریسمان
علمالهدی، همسر رئیسجمهور در مصاحبه با رسانۀ ونزوئلایی: سن درختان دانشگاه شهید بهشتی که در آن تدریس
خانم دکتر عزیز، این اصل در مورد همه کشورهای قاره آمریکا صدق میکنه، حتی همان میزبان شما ونزوئلا!
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
این هوشمندی نیست که در مصاحبه با رسانه های ونزوئلا و نیکارگوئه، که تاریخی کمتر از دویست سال ولی غنی از مبارزات ضد استعماری و استقلال خواهانه دارند، بنشینیم و به عمق تاریخی نداشتن ایالات متحده کنایه بندازیم!
چرا از بین پیامبران، جرجیس را انتخاب میکنید؟! از اینهمه پیشینه استعمار، جنایات و ظلمهای این کشور، شما فقط همین عمق تاریخی نداشتن را سراغ داشتید؟ این چه استدلال مضحکیست؟
الان مثلا مصر یا یونان با تاریخ چند هزار ساله، چه حرفی برای گفتن در جهان امروز دارند و چه تحفه ای محسوب میشوند؟
این عمق تاریخی داشتن یا نداشتن را از کدام مبانی اسلام و انقلاب برداشت کردید؟!
@risman
ریسمان
خانم دکتر عزیز، این اصل در مورد همه کشورهای قاره آمریکا صدق میکنه، حتی همان میزبان شما ونزوئلا! هر
البته خانم علم الهدی در همین مصاحبه کوتاهشان چندین مورد گاف بسیار بد دیگر هم داشتند که تا هفته ها خوراک خبری اپوزسیون را جور میکند (از جمله استفاده از واژه قتل برای توصیف مرگ مرحومه امینی)
ظاهرا مشکل نداشتن مشاوران و تیم رسانه ای قوی، همچنان به قوت در دولت جناب رئیسی باقیست.