هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔴 تکرار اشتباه راهبردی ارزی درمجلس
۱. نامه اخیر جناب دکتر قالیباف به رییسجمهور، هرچند با اختیارات قانونی صادر شده، اما خطایی راهبردی است، از جنس همان که در تصویب سفارشی حذف ارز ترجیحی رخ داد.
۲. سیاست ارزی کشور بعد از پشت سرگذاشتن انواع تدابیر سینوسی و زیگزاگی طی سالهای اخیر، قطعاً بیمار و بلکه ناقصالخلقه است و به یک معماری مجدد، مطابق با اقتضائات کاملاً متفاوت امروز نیاز دارد.
۳. حال، مجلس که باید ریلگذار سیاست اجرایی باشد و نه مجری آن، درباره سیاست ارزی، دارد بجای دولت تصمیم میگیرد و لاجرم، هرنتیجهای با این سیاست کجومعوج رخ دهد، دولتیها با خیال راحت به پای مجلس خواهند گذاشت و خود را تبرئه میکنند. چنانکه در مصوبه تحمیلی حذف ارز ترجیحی بر سر مجلس آمد.
۴. قطعاً استناد به یک گزاره گنگ و بدون حدود و ثغور، یعنی "شناور مدیریتشده"، نمیتواند ما را در مدیریت جنگ ارزی بجایی برساند. پناه بردن به این وحی مُنزل(!)، دردی از کشور دوا نکرده و هوادارانِ رهاسازی نرخ ارز باید زحمت بیشتری به خود بدهند و بجای آویزان شدن به امضای رئیس مجلس به بهانه تطبیق قوانین، منطق قویتری دست و پا کنند.
---------
پ.ن.۱: امروز از بچههای بانک مرکزی شنیدم که میگفتند آقای قالیباف به داد ما رسید و پس از این، منتظر میمانیم مجلس نرخ ارز را خودش تعیین کند!
پ.ن.۲: باوجود مخالفتهای صریحی که با سیاست رهاسازی نرخ ارز در مجلس داشتهایم، بهتر است رئیس محترم بجای ورود ریاستی به چالش نرخ ارز، مجال دهند تا مشارکت عموم نمایندگان، در اصلاح قواعد ارزی نقش ایفا کند.
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
اگر خانواده مهمترین و پایه ای ترین محیط و نهاد اجتماعی است و اگر یکی از مهمترین جنایت ها بر علیه بشریت جنگی است که قدرت های شیطانی برای از بین بردن خانواده در میان بشریت ایجاد کرده اند و در خیلی نقاط عالم هم موفق بوده اند و برخی جاها مثل کشور خودمان ایران در حال تلاشند
باید بدانیم یکی از فاکتورهای مهم در شکل گیری خانواده، فرزندآوری، بقای خانواده، سلامت جسمی و روحی اعضای خانواده، تربیت درست اعضای خانواده مسئله مسکن و خانه است.
در مسکن حداقلی ۳۰ متری ، مسکن مهر ۶۰ متری انتظار فرزند آوری عقلانی است؟
با رشد ۶۰۰٪ درصدی اجاره بهای در ۸ سال گذشته می توان انتظار افزایش ازدواج را داشت؟
با آپارتمان سازی و چپاندن انسان ها در قفسی به نام ساختمان می توان انتظار سلامت روحی روانی و تربیت صحیح داشت؟
پ.ن:
سیاست های کلی نظام در امور مسکن سال ۸۹ ابلاغ شده اند. براساس همین ۹ بند اگر یقه دولت ها و مجلس ها را در بخش مسکن بگیریم خیلی اتفاق خوب می توانست و می تواند در بخش مسکن بیفتد.
@rismansanj
🔴 برنامه ثریا
نهضت ملی ساخت مسکن؛
از آپارتمانسازی تا خانههای ویلایی
🔺چرا طرح نهضت ملی مسکن کند پیش میرود؟
🔹آیا مردم در نهضت ملی ساخت مسکن صاحب خانههای ویلایی(خانههای یکطبقه حیاطدار) میشوند؟
🔹آیا دولت سیزدهم در حوزه مسکن تغییر ریل میدهد؟
🔹توسعه عمودی شهرها مطلوبتر است یا توسعه افقی؟
🔹 بررسی عملکرد سوداگرانه بانکها در عدم پیشرفت نهضت ملی مسکن؛ آیا بانک مرکزی پاسخگو خواهد بود؟
🔹چه راهکارهایی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن وجود دارد؟
🔻باحضور:
🔹دکتر عباس جهانبخش
▫️استاد دانشگاه و مدیر اندیشکده زیست شهر اسلامی
🔹دکتر مهدی عسگری
▫️نماینده مجلس شورای اسلامی
🕰 یکشنبه ۲۹آبان | ساعت ۲۳
🕰 سهشنبه ۱آذر | ساعت ۱۶
📺 شبکه یک سیما
(از آرشیو تلوبیون ببینید)
@sorayatv
موضوع «مبارزه با فساد» هم یکی دیگر از مباحثی است که باید با همکاری قوا بیش از پیش به ثمر برسد: «بنده حدود بیست سال پیش یک نوشتهی مشروحی در باب مبارزهی با فساد دادم... اگر از آن روز دولتهای محترم و مسئولین محترم دنبال میکردند این قضیّه را، بلاشک ما امروز وضع بهتری داشتیم. خب حالا بحمدالله امید این هست که دولت مردمی و مجلس انقلابی این کار مبارزهی با فساد را دنبال کنند.»
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس
۱۴۰۲/۰۲/۰۹
🔖 برنامه های حجت الاسلام قنبریان در سالروز رحلت امام خمینی(ره)
🔸امیدیه - مسجد امام خمینی
جمعه ۱۲خرداد - ساعت ۲۱
🔸بوشهر - خیابان شهید عاشوری - مسجد قرآن
شنبه ۱۳خرداد - بعد از نماز مغرب و عشاء
🔸برازجان - مصلای نماز جمعه
یکشنبه ۱۴خرداد - ساعت ۱۰صبح
🔸بهبهان - حسینیه رزمندگان اسلام
یکشنبه ۱۴خرداد - ساعت ۲۱
🔸اهواز - باغ شیخ - خیابان کرمی خراط بین قشقایی و جهانیان - مسجد صاحب الزمان
دوشنبه ۱۵ خرداد - ساعت ۱۲:۳۰ ظهر
☑️ @m_ghanbarian
🔹🔹دوره آموزشی "بینصیب"
🔸 با موضوع «ابعاد خصوصیسازی در نظام آموزشی» برگزار میشود.
💢سرفصل های دوره:
- جایگاه خصوصیسازی آموزش از منظر فقهی
- تجارب جهانی خصوصیسازی آموزش
- خصوصیسازی آموزش درنسبت با منفعت عمومی
- خصوصیسازی آموزش در نسبت با تسهیم و تقسیم قدرت
- نسبت خصوصیسازی آموزش با گفتمان مردمی سازی
- تاریخچه و سیر تطور قوانین درحوزه خصوصیسازی آموزش
❇️ با حضور اساتید برتر حوزه تعلیم و تربیت
📌 ثبتنام در سایت
https://lms.bsof.ir/
ایجاد حساب در سایت به معنای ثبتنام است
📚 بینصیب
|رسانه عدالت آموزشی|
🌐 @binasib_ir
راهنمای ثبتنام در دوره بی نصیب .pdf
9.06M
📌برای ثبتنام در دوره لطفا راهنمای بالا را مطالعه نموده و به سایت زیر مراجعه نمایید.
Lms.bsof.ir
🏴داغ بی تسلی
#سید_مرتضی_آوینی
داغ های همه تاریخ را ما به یکباره دیدیم،چرا که ما امت آخرالزمانیم، و خمینی، این ماه بنی هاشم، میراث دار همه صاحبان عهد بود در شب یلدای تاریخ. در عصر ادبار عقل و فلک زدگی بشر،در زمانه غربت حق، در عصری که دیگر هیچ پیامبری مبعوث نمی شد و هیچ منذری نمی آمد خمینی میراث دار همه انبیا و اسباط ایشان بود و داغ او بر دل ما ، داغ همه اعصار ، داغی بی تسلی.
ما را این گمان نبود هرگز که بی او بمانیم. آخر او آیتی بود که«ثقلین» را در وجود خود معنا می کرد، همه «ماتَرَک رسول الله» را، و ما می دانستیم که زمین و زمان می گردند تا انسان هایی چون او، هر هزار سال یکی، پای به دنیای گذارند. آخر آدم هایی چون او، قطب سنگ آسیاب افلاکند،مصداق حدیث «لو لاک» اند و غایت الغایات وجود……و حق است اگر با رفتن زمین از رفتن باز ماند آسمان نیز ،خورشید سرد شود و ماه بشکافد و دریا ها طغیان کنند و باران خون از آسمان ببارد و مومنین از شدت ماتم دق مرگ شوند، و اگر نبود آن حجت غایب، تو بدان، بی تردید که همان میشد .
ما را این گمان نبود که بعد از او بمانیم، اما او رفت و زمین ماند و ما نیز بر زمین، در این پهنه بی منتهایی که عقل راه به جایی نمی برد. دریاها و زمین و آسمان و ماه و خورشید بر جای ماندند تا #مقصود خمینی«ره» محقق شود، آن سان که بعد از رحلت آخرین فرستاده خدا نیز دور فلک بر جای ماند تا حقیقت وجود او را در جهان تحقق بخشد. آخر انسان هایی چون او که یک فرد نیستند ،یک امت اند و یک تاریخ.
...داغ های همه تاریخ را ما به یکباره دیده ایم. یک بار دیگر این رسول اکرم است که در دنیا رفته است، یک بار دیگر این علی است که به شهادت رسیده است، یک بار دیگر این فاطمه است وحسن است وحسین است که ما را داغدار کرده اند، یک بار دیگر این مهدی است که در حجاب غیبت رفته است.
دست ما اگر به نخل بلند وجود او نمی رسد، دست خمینی که می رسید. او آمد تا معنای «انتظار» را به این امت بیا موزد، در آینه وجود خود که اسوه مصادیق منتظران بود، و اکنون دیگر دور افلاک را مرادی نیست جز آنکه منتظر مهدی باشد.
امام «ره» به ما آموخت که «انتظار در مبارزه است» و این #بزرگترین_پیام_او_بود ، و پس از او، اگر باز هم امیدی ما را زنده میدارد همین است که برای ظهور آخرین حجت حق #مبارزه کنیم. امام «ره» ما را آموخت که « عرفان را با مبارزه جمع کنیم»و خود بهترین شاهد بود که بر این مدعا که عرفان عین مبارزه است، و از این پس دیگر چه داعیه ای می ماند برای آنان که عرفان را به مثابه امری کاملآ شخصی بهانه واماندگی خویش می گر فتند؟ او کتاب و سنت را در وجود خویش تفسیر کرد و مجهولات شریعت و طریقت را با مفتاح مبارک حیات خویش گشود و ما می دانستیم که جهاد اصغر شرط لازم جهاد اکبر است و اولیای مقرب خدا در تمام طول تاریخ همواره بر همین شیوه زیسته اند.
دیگر چه داعیه ای می ماند برای آنان که حکم بر ظاهر اشعار عرفانی می راندند و با چشمی ظاهربین چهره افیونی خویش را در آینه صیافی وجود عرفا می دیدند و حتی این اواخر ،دیگر افعال و اقوال منصور حلاج را هم با عقل کج اندیش ماتریالیسم دیالکتیک معنا می کردند و حافظ را شرابخواره و زنبازه ای از سلک خویش می گرفتند؟
آیا ندیدند او را که از این سوی پنجه ارباب جور انداخته بود و از آن سوی «سجاده به می رنگین» داشته بود و «دلق مرتع را گرو جامی شراب مرد افکن» نهاده بود؟ آیا ندیدند که در «خلوت ان کار دیگر کردن» و «صراحی پنهان کشیدن » یعنی چه؟ مگر این مردترین مردان میدان مبارزه و زاهدترین زُهاد زمانه نبود که دم از خال لب چشم بیمار و می و میخانه بتکده و رند می آلود خرقه پیر خراباتی میزد ؟
امام رفت و زمین ماند و ما نیز بر زمین ماندیم.با داغ جراحتی سخت بر دل و #باری سنگین بر دوش . امام رفت تا بار تکلیف ما برگرده عقل واختیارمان بار شود و همان سان که سنت لا یتغیر خلقت بوده است، چرخه بلیات ما را نیز به میدان کشد و آزموده شویم و این آیت ربانی درست درآید که " لنبلونکم حتی نعلم المجاهدین منکم و الصابرین".
اکنون ،این ماییم و امانت او . دست بیعت از آستین اخلاص برآریم و در کف فرزند و برادرش و #تلمیذ_مدرسه اش بگذاریم که اگر بعد از رحلت رسول الله ظهر حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسین بن علی و «شب بی قمر غیبت » انجامید ، این بار امام فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانه ای است بر این بار بشارت که خداوند اراده کرده است تا حزب الله و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند.
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
@rismansanj
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برنامه ثریا _ شبکه یک _ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
🔺روایت حجتالاسلام محسن ریسمان سنج فعال مردمی استان خوزستان از ماجرای ورود طلاب به اعتراضات کارگران #هفت_تپه
@rismansanj
سخنرانی _ حجت الاسلام و المسلمین محسن ریسمانسنج.MP3
43.38M
سخنرانی در جلسه هفتگی هیات محبان فاطمه الزهرا (س)
مسجد گلزار شهدای اهواز
eitaa.com/fater14
@rismansanj
♨️ برنامه رادیویی ؛ فصل نو
♦️ آرمانخواهی
https://eitaa.com/rismansanj/199
♦️نقش مردم
https://eitaa.com/rismansanj/173
♦️ امید صادق
https://eitaa.com/rismansanj/258
🔹حجت الاسلام و المسلمین ریسمان سنج
📺 رادیو خوزستان
@rismansanj
34.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مطالبه گری ، اقتضای مخرج مشترک گرفتن با دشمن را ندارد ..
♦️حجت الاسلام محسن قنبریان
مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی ره
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ / اهواز
هیئت محبان فاطمه الزهرا(س)اهواز
@fater14
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چه شد که آموزش و پرورش موتور تولید بیعدالتی شد؟!
▶️#پرویز_امینی:
🔹ما وارد یک صحنه عظیم از مسائل حکمرانی شدهایم، اما با خلاء تئوریک! سیاستگذاری در خلاء تئوریک به نتیجه نمیرسد!
🔸مثلاً در سند تحول #آموزش_و_پرورش، یک بند وجود دارد که ده کلمه بیشتر نیست ولی بسیار مسئلهای بنیادی است. آنجایی که گفته تقویت و گسترش مدارس غیردولتی از طرق تغییر مقررات و قوانین. اینجا یک ماجرای هنگفتی است!
🔹هر نظریهای درباره #عدالت، حتی در جریانات لیبرال، این نقطه را جای درنگ بزرگی قرار می دهد.
🔸پایهایترین و فراگیرترین نهاد در حل #نابرابریهای ساختاری، آپ است. اگر آپ عمومی و رایگان از دستور کار خارج شد «نابرابریهای ساختاری» ایجاد میکند؛ نه نابرابریهای موردی! این نابرابری که از طریق غیرمنصفانه کردن فرصتها به وجود میآید؛ ساختاری است!
🔹سند همین میزان مدارسی که غیرانتفاعی و غیردولتی شده را کافی نمیداند! گفته مقررات را هم تغییر بدهید! این نقض #فرصتهای_برابر است!
🔸مسئله بعد، شکاف بین سیاستگذاری و اجرا است. کل سند که یکباره اجرا نمیشود! این قسمت بلافاصه و قسمتهای دیگر هم فعلاً اجرا نمیشود.
🎬 @Mostazafin_TV
@rismansanj
نقشه نهایی زیست شهر مولّد.pdf
1.29M
زیست شهر
صرفا یک مدل برای معماری و شهرسازی نیست!
زیست شهر یک الگو برای فضای زیست اجتماعی جدید به منظور حل معضلات مسکن، اشتغال، جمعیت و سبک زندگی است.
دعوت میکنم از نقشه زیست شهر در این فایل دیدن کنید تا با مسائل اون آشنا بشید🙏
@rismansanj
06- anjavinejhad tanz jebhe.mp3
10.63M
#خاطرات_طنز_جبهه
در جمعی دانشجویی پیرامون مطالبه گری گفتم قضیه ما شده است مثل خاطره فوتبال بازی کردنی که آقای انجوی نژاد تعریف می کند و هم باید گل بزنیم هم باید بعدش دعوا کنیم تا طرف مقابل قبول کند گل بوده است 😁
این خاطرات طنز جبهه رو هیچ کدام نشنیده بودن، این فایل صوتی ۳۵ دقیقه است که در آن آقای انجوی نژاد خاطرات بسیار جالبی از دوران جبهه نقل می کند.
اگر خنده روی لب تون اومد خدا رو شکر
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی مسجدیها دنبال حل مسائل میروند
▶️معمولا در بحرانها و حادثهها، خیلیها با نیتهای مختلف برای کمک به صحنه میآیند. از #سلبریتیها گرفته تا گروههای #جهادی، #خیریهها، پایگاههای #بسیج و...؛ و بعد به مرور، با کاهش اضطرار و التهاب، موج کمکها هم فرومینشیند.
🔻اما بحران بیآبیِ #برازجان در تابستان داغ سال ۹۷، داستان دیگری دارد!
🔹سه هفته است که برازجانیها آب ندارند! کسی هم پاسخگو نیست؛بالاخره مردم طاقتشان طاق میشود و در گرمای ۴۰، ۵۰ درجه به خیابان میآیند تا شاید مسئولین به خودشان تکانی بدهند.
🔸همزمان بچه #مسجدیها دور هم جمع میشوند تا به نوبهی خود کاری کنند؛ با تانکر شروع به توزیع آب میکنند.برای آنهایی هم که منبع ذخیرهی آب ندارند، با کمک خیرین منبع آب تهیه میکنند تا نیاز فوری مردم برطرف شود.
🔹اما حین کار متوجه میشوند اینها #مُسَکِّن است و بحران ریشههای عمیقتری دارد؛کارگروهی تشکیل میدهند و به سراغ ریشههای بحران میروند.
🔸#هادی_خواجوی -یکی از همین بچه مسجدیها- روایتی میکند از فراز و فرودها،چالشها و دستاوردهای این گروه مردمی برای حل بحران آب.
🔺پ.ن:حرارت #احساس و #عاطفه، ممکن است خیلیها را به عرصه ایثار و یاریگری بکشاند؛اما حل ریشهای مسائل، مستلزم #حضور_مستمر و دائمی است؛ که این کار از عهدهی احساس و عاطفه -به تنهایی- برنمیآید.
نیاز به جاذبهای قویتر است. تجربهی بچه مسجدیهای برازجان میگوید #انتخاب_آگاهانهی_تکلیف همان عنصری است که به حضور مردم استمرار میبخشد، و در مصاف با موانع و چالشها به آنها #انگیزه، #قوت و #صبر میدهد.
@Mostazafin_TV
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری_کلیپ | روایتی از وصیتنامه شهدا
✏️ رهبر انقلاب: تلویزیون یک برنامهای را دیروزپریروزها پخش میکرد که بنده تصادفاً چند دقیقهای دیدم از بعضی از شهدا...میگوید من درس خواندم و میترسم که این درس خواندن من تحمیل بر بیتالمال بوده خرجی برایش شده و هزینهای شده این به گردن من باشد؛ وقتی که من شهید شدم موتور گازیِ من را بفروشید، پولهای بانک من را بگیرید، بروید بدهید به بیتالمال بهجای آن! اینها درس است؛ اینها درس است. ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
🌷 #پلاک
💻 Farsi.Khamenei.ir
ماجرای قاچاق 36 هزار کولر گازی خوزستان به کجا رسید؟
یکی از بزرگترین پروندههای قاچاق کالا در کشور مربوط به قاچاق 36 هزار کولر گازی در استان خوزستان است که علیرغم صدور رأی قطعی در دادگاه همچنان اجرای حکم آن معطل مانده است.
رأی دادگاه بدوی و تجدیدنظر در سال 1397 صادر و بر اساس آن شرکت متخلف به پرداخت جریمه نقدی 149 میلیارد تومان، ضبط کالاهای قاچاق بهنفع دولت و دو سال ممنوعیت از فعالیت محکوم شد اما در پرونده مذکور بهرغم نبود امری خلاف شرع بیّن و یا خلاف قانون، تصمیمگیری نهایی در خصوص اجرای حکم به درازا کشیده است.
تشکلهای دانشجویی، گروههای جهادی و فعالان رسانهای از همان سالها پیگیر سرنوشت مبهم، پرحاشیه و سؤالبرانگیز پرونده 36000 هزار کولر قاچاق در خوزستان شدند. با این حال امروز در رسانه ها منتشر شده آقای خاندوزی وزیر محترم اقتصاد که سازمان فروش اموال تملیکی زیر مجموعه وزارتخانه ایشان است، گفته اند :
🔹۲۹ هزار کولر در خوزستان سالهاست به دلیل مشکل قضایی بلاتکلیف هستند اگر دستگاه قضایی مساعدت کند و هرچه زودتر این تعداد کولرها ترخیص شوند کمک شایانی به بازار این کالا در کشور خواهد شد.
@rismansanj
با خواندن سخنان آقای خاندوزی یادم آمد سال ۹۹ در رابطه با این پرونده مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم داشته ام که رجوع مجدد به آن خالی از لطف نیست:
آنچه باعث اعتراض تشکلهای دانشجویی استان خوزستان و فعالان حوزه مطالبهگری و اعضای بسیج دانشجویی نسبت به معطل ماندن اجرای حکم پرونده 36000 قطعه کولر گازی در استان شده، اهمیت پرونده است.
حجت الاسلام ریسمان سنج با بیان این که پرونده مذکور از چند حیث اهمیت دارد افزود: آقای رئیسی (رئیس وقت قوه قضائیه) در اظهارات رسمی عنوان میکنند که مبارزه با قاچاق و فساد باید بهنحوی قاطع باشد که فاسدان و قاچاقچیان درس عبرت بگیرند، پس اجرای قاطع و بهنگام قانون، یکی از عوامل مهم بازدارنده برای خلافکاران، مفسدان و قاچاقچیان است پس اتفاق بدی که در این پرونده افتاده القای یک پیام نامناسب به قاچاقچیان و خلافکاران است.
معاون اجتماعی و مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان بیان کرد: واضح است وقتی حکم قطعی و قانونی و لازم الاجرای دادگاه تجدیدنظر درباره یکی از بزرگترین پروندههای قاچاق از بعد انقلاب تا کنون تا یک سال و نیم (تا سال ۹۹ که مصاحبه انجام شده) به تعویق بیفتد، به قاچاقچیان اینجور القا میشود که قاچاق کردن کاری مقرونبهصرفه است.
وی با ابراز این که “در روند اجرای این حکم مماشات شده است” گفت: قاچاقچیان وقتی اخبار آن را رصد میکنند بر اساس آن خود را در یک میدان امن و آرام تصور میکنند چرا که برای آنها این تصور به وجود میآید که اگر آنها هم پای میز محاکمه قرار گیرند؛ احتمالاً همینطور مورد لطف قرار میگیرند.
ریسمان سنج تصریح کرد: اخیراً مواردی قابل توجه از کشف محموله قاچاق کولر گازی در استان خوزستان اتفاق افتاده است، این شاهدی بر ادعای ماست. ما مدعی هستیم اگر یک برخورد قاطع و قانونی با شرکت متخلف قاچاق 36 هزار کولر گازی اتفاق میافتاد نوعاً یک بازدارندگی قابل توجه برای انجام قاچاق صورت میگرفت. وقتی برخورد قاطع با مجرم نشود ما دچار یک هرجومرج در تمکین به قانون میشویم.
معاون اجتماعی و مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان با اشاره به این که نوع کالایی که قاچاق شده است این پرونده را مهم کرده است عنوان کرد: حجم و اندازه کالای قاچاقشده بهنحوی است که این پرونده در ردیف مهمترین پروندههایی است که در چند دهه اخیر مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان این که کولرگازی در ردیف کالاهای ضروری و اساسی است ادامه داد: ضرورت و اهمیت این کالا برای مردم خوزستان مبرهن و واضح است و در عین حال دو عامل دیگر این ضرورت را برای مردم خوزستان تشدید میکند؛ یک عامل انبار شدن این حجم از کولر گازی که یک فاکتور مهم در افزایش قیمت کولر گازی در این سالهاست بهنحوی که قیمت کولر گازی از 4ــ5 میلیون تومان در سال 97 به بالای 20 میلیون تومان امسال رسیده است.
ریسمانسنج در تشریح دومین عامل ضرورت اجرای این حکم اظهار داشت: دومین عامل وضعیت نابسامان اقتصاد در شرایط کنونی و فشار اقتصادی تحمیلشده به خانوادههای کمبضاعت است که در چنین موقعیتی توان خرید کولر گازی با نرخ بالای 20 میلیون تومان برای این خانوادهها دستنیافتنی شده است، خانوادههایی که تعدادشان بهحدی بالاست که حتی حل کردن مشکل کولر گازی از توان مالی گروههای جهادی و مجموعههای خیریه نیز خارج شده است.
وی با تأکید به این که “پذیرفتنی نیست وقتی حکم قطعی و قانونی و لازم الاجرای این پرونده در سال 97 در دادگاه تجدیدنظر صادر شده است، برای اجرای آن اینهمه اطاله صورت گیرد و تزریق این حجم از کولر گازی به بازار در دو سال اخیر نوعاً موجب تعدیل قیمت کولر گازی میشد” اضافه کرد: تخلفات صورتگرفته در اجرای این پرونده بهحدی است که نمیتوان ساده از آن گذشت.
معاون اجتماعی و مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان بیان کرد: طبق ماده 23 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تصریحی که رأی دیوان عدالت اداری در سال 1397 دارد، وزیر دادگستری مجوز و صلاحیت قانونی توقف اجرای احکام قطعی دادگاههای تجدیدنظر در خصوص پروندههای قاچاق کالا و ارز را ندارد اما متأسفانه در این پرونده وزیر دادگستری با دستور توقف اجرای حکم یک کار خلاف قانون انجام داده است و با دستور غیرقانونی خود موجب اخلال در روند اجرای این حکم شد.
وی با اشاره به این که با ورود مجدد وزیر در دی ماه 98 وضعیت پرونده قاچاق 36 هزار کولر گازی در حالتی از ابهام و سؤال قرار میگیرد معلوم نیست به چه مجوزی و طبق کدام منطق قانونیای پروندهای که حکم قطعی و لازم الاجرای آن صادر شده است هشت ماه است که در تهران نزد مسئولین خاک میخورد گفت: رسانهای شدن این پرونده بهگونهای است که ادامه وضعیت فعلی موجب ناامیدی بین مردم و کاهش سرمایه و اعتماد اجتماعی میشود، چرا که مردم ما از مسئولین قضائی
برخورد سریع و قاطع با مجرمین را انتظار دارند. اجرای حکم پرونده قاچاقی به این حجم و اندازه، آنهم وقتی که یک کالای اساسی مورد قاچاق قرار گرفته و نبود آن در بازار باعث بالا رفتن قیمت کولر گازی شده و موجب رنج و مشقت قشر محروم استان شده است، وقتی تا این حد به تأخیر بیفتد این موجب ناامیدی بین مردم میشود.
ریسمانسنج تصریح کرد: عدم شفافیتی که سرنوشت این پرونده بعد از صدور حکم قطعی و قانونی و لازم الاجرای دادگاه تجدیدنظر داشت، موجب بدگمانی به مسئولین ذیربط بالادستی میشود. لازم است مسئولین شفاف پاسخ بدهند طبق کدام مجوز قانونی اجرای این حکم آنقدر به تعویق افتاده که بیش از یک سال است که اسناد رأی دادگاه بدوی و دادگاه تجدید نظر درباره این پرونده رسانهای شده است چون این رأی یک سند افتخار برای مسئولین قضایی حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان خوزستان بهشمار میرود و نشان میدهد که فرآیند قانونی این پرونده با صحت و سلامت طی شده است.
وی تصریح کرد: از مواردی که قانوناً موجب اطمینان و سربلندی در این پرونده است اینکه در عین حال کارمندان اداره گمرک مأمور شدند در طول دوماه، تمام شماره سریال این چندهزار قطعه کولر گازی را با حضور نمایندگان شرکت متخلف ثبت و ضبط کنند که چند نوبت این شماره سریالها با اسنادی که شرکت ارائه داد و اسنادی که در گمرک موجود بود مطابقت داده شد اما ایناسناد با هم مغایرت داشت که هر حقوقدانی که اسناد دادگاه را مورد مطالعه قرار دهد گواهی میدهد که روند رسیدگی به پرونده با دقت، ظرافت و در سلامت طی شده است.
ریسمانسنج خاطرنشان کرد: اما با کمال تعجب وزیر دادگستری درخواست اعاده دادرسی در این پرونده داشته است و اعاده دادرسی برای احکام قطعی پروندههای قاچاق کالا و ارز در صورتی باید انجام گیرد که امر خلاف قانون و یا امر خلاف شرع بیّنی رخ داده باشد و اکنون سؤالِ مردم، جوانان بسیجی و مطالبهگر از آقای رئیسی این است؛ کدام امر خلاف قانون و یا خلاف شرعی در حکم این پرونده رخ داده است که بهموجب آن اعاده دادرسی صورت گرفته است؟
وی با بیان این که “میدانیم که طبق ماده 52 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، متهم به قاچاق از یک مهلت دهروزه برای ارائه اسنادی که از او رفع اتهام کند، برخوردار است” اظهار داشت: این مهلت فقط تا یک بار دیگر آن هم بهمدت ده روز قابل تمدید است، این ماده قانونی تصریح میکند که خارج از این مهلت قانونی هیچ سندی قابل اعتبار نیست و از صلاحیت قانونی برخوردار نیست و بعد از صدور رأی قطعی و لازم الاجرای دادگاه تجدید نظر در خصوص این پرونده ما میبینیم یکی از داعیههای شرکت متخلف این است که اسنادی دارد که از او رفع اتهام میکند.
این فعال فرهنگی افزود: سؤال این است که؛ آیا دادگاه زمان قانونی را در اختیار این شرکت قرار نداده است؟ چرا شرکت در زمان رسیدگی پرونده و در دو مهلتی که دادگاه برای ارائه اسناد به او داده بود، هیچ سندی که از او رفع اتهام کند ارائه نداده است چراکه بنا به مستندات پرونده نمایندگان قانونی شرکت در آن زمان اقرار کردهاند که سند دیگری ندارند؟ که البته بهگفته کارشناسان منطق ماده 52 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این است که قاچاقچیان فرصت لازم برای سندسازی نداشته باشند.
به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: معلوم است زیرا اگر یک فرصت چندماهه به قاچاقچی داده شود ممکن است بتواند سندسازی کند و قانون را اصطلاحاً دور بزند. بههرحال متأسفانه با مداخله غیرقانونی وزیر دادگستری اجرای این حکم به تعویق افتاده است و مردم از آثار اجرای این حکم برخوردار نشدهاند و یکی از دردهای ما این است که در مجلس فعلی کمیسیون قضایی و حقوقی هنوز تشکیل نشده است تا ما رسیدگی مشکلات پرونده اینچنینی را از آن مرجع بخواهیم.
ریسمانسنج در پایان گفت: امیدواریم آقای رئیسی هرچه زودتر به ماجرای این پرونده پایان دهند. بهنظر میرسد مسئولین به دو شکل میتوانند تعلل صورتگرفته در اجرا را جبران کنند؛ با اجرای هرچه سریعتر حکم قانونی و لازم الاجرای دادگاه تجدیدنظر این پرونده و توزیع این کولرها با سازوکار قانونی لازم بین مردم محروم استان خوزستان بدین ترتیب گامی در راستای اجرای عدالت بردارند.
انتهای پیام/
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥چاره کار فقط در احیاء #امربمعروف_ونهی_ازمنکر است و بس!!!
☝️آخرین سخنرانی پیش از خطبه های استاد #رحیم_پورازغدی در نماز جمعه تهران !!!
نهی از منکر آن است که یک عده از دست شما عصبانی بشوند...
@rismansanj
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰«بهشتی» با چه طرحـــــی میخواهد ایران را از ایدههای اقتصادی چپ و سرمــــــایهداری خلاص کند؟
📽 برشی از کارگاه یک روزه آشنایی با اصل ۴۳ و ۴۴ و سیاستهای کلّی اصل ۴۴ قانون اساسی
#اقتصاد_تعاونی
#دبیرخانههماندیشیپیشرفتاسلامی
#مرکزعلومنویناسلامی(معنا)
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
هدایت شده از علی صمیمی
🔰 انصافا ما برای کوبیده شدن خوب هستیم!
اسم امام صادق ع را نبرید!
#تعقیباتِ_خمینی
#صحیفه_خوانی
💠 بعد از اینکه آیت الله خوانساری به مناسبت شهادت امام صادق ع در عید نوروز مراسمی را در منزلشان تدارک دیدند و در اعلامیه هیچ مطلبی در مورد جنایات رژیم پهلوی نیاوردند
امام در پاسخ مطلبی را تذکر دادند:
تصمیمی که ما برای عزا گرفتن در نوروز امسال گرفتیم به نظرم مؤثر و خوب است، لكن باز به دیوار اختلاف سلیقه ها برخورد کرده انصافا ما برای کوبیده شدن خوب هستیم علما هم اعلامیه بدهند باید اسم وفات حضرت صادق (سلام الله علیه) برده نشود و با صراحت نوشته شود برای صدماتی که در این سال به اسلام وارد شده است.
وگرنه دولت طاغوت از این دیانت نمیترسد تا از بازاری متدین و دعا یا نفرینشان وحشت کند؛ دولت از مردم فعال و جوان و احزاب و دانشگاه ملاحظه میکند.
(جلد 1 - صفحه 155)
💠@ali_samimi71
⭕ از انقلابیون دروغین گریخته ام!
🔺ای حسین! ای شهید بزرگ! آمده ام تا با تو راز و نیاز کنم. دل پردرد خود را به سوی تو بگشایم. از #انقلابیون_دروغین گریخته ام. از #تجار_ماده_پرست که به #اسلحه_انقلاب مسلح شده اند، بیزارم. از کسانی که با خون شهیدان #تجارت می کنند، متنفرم. از این #ماکیاول_صفتاتی که به هیچ ارزش انسانی پای بند نیستند و همه چیز مردم را حیات و هستی و شرف خلق را و حتی نام مقدس انقلاب را فدای #مصالح_شخصی و #اغراض_پست_مادی خود می کنند، گریزانم..
🔺ای حسین! دلم گرفته و روحم پژمرده، در میان طوفان حوادث که همچون پَر کاه ما را به این طرف و آن طرف می کشاند، مایوس و دردمند، فقط برحسب وظیفه به مبارزه ادامه می دهم و گاه گاهی آن قدر زیر فشار روحی کوفته می شوم که برای فرار از درد و غم، دست به دامان شهادت می زنم تا از میان این گرداب وحشتناکی که همه را و انقلاب را فرو گرفته است، لااقل گلیم انسانی خود را بیرون بکشم و این عالم دون و این #مدعیان_دروغین را ترک کنم و با دامنی پاک و کفنی خونین به لقاء پروردگار نائل آیم...
🔺ای حسین مقدس! روزگار درازی بود که #هر_انقلابی_را_مقدس_می_شمردم و نام او را با یاد تو توام می کردم و او را در قلب خود جای می دادم و به عشق تو او را دوست می داشتم و به قداست تو او را مقدس می شمردم و در راه کمک به او از هیچ فداکاری حتی بذل حیات و هستی خود دریغ نمی کردم...
🔺اما تجربه، درس بزرگ و تلخی به من داد که اسلحه و کشتار و انقلاب و حتی شهادت به خودی خود نباید مورد احترام و تقدیس قرار گیرد، بلکه آن چه مهم است، انسانیت و فداکاری در راه آرمان انسان ها، غلبه بر #خود خواهی و #غرور و #مصالح_پست_مادی و ایمان به ارزش های الهی است.
🔺ای حسین، من برای زنده ماندن تلاش نمی کنم. از مرگ نمی هراسم. به شهادت دل بسته ام و از همه چیز دست شسته ام، ولی نمی توانم بپذیرم که ارزش های الهی و حتی قداست انقلاب، #بازیچه_سیاست_مداران و #تجار_ماده_پرست شده است.
#مصطفی_چمران
@marghoomat