17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر مستند "سنگر هفت تپه"
این فیلم روایت گر روزهایی است که کارگران روی این ریل سنگر برای نجات هفت تپه تلاش کردند.
اولین اکران مستند در هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران "سینما حقیقت"
تهران
پردیس سینمایی چارسو
سه شنبه ۲۰ آذر ماه ساعت ۲۱:۳۰ (سالن شماره پنج)
جمعه ۲۳ آذر ماه ساعت ۱۵:۰۰ (سالن شماره یک)
@rismansanj
#مواسات
سلام وقت بخیر خیرین عزیز
خانواده سادات پدر ۴۸ ساله کارگر بنایی
دیسک کمر دارد
سه دختر بچه دارد
تحت پوشش هیچ ارگانی هم نیستند
آبگرمکن داشتن ولی خیلی فرسوده و قابل تعمیر نیست
ساکن کوی سیاحی اهواز
قیمت آبگرمکن نو شیش ملیون و پانصد هزار تومان
دست دوم چهار ملیون تومان
شماره شبا IR940600400770004123831001
شماره کارت
6063731035935361
موسسه باقر العلوم اهواز
به نیت مادر سادات زهرا (س)
🔸 فرمول انقلاب اسلامی برای ایران و سوریه و فلسطین یکی است...
✍ محسن ریسمان سنج
امام به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی به صراحت فرموده اند : "ما هم که حکومت اسلامی می گوییم، می خواهیم یک حکومتی باشد که هم دلخواه ملت باشد، و هم حکومتی باشد که خدای تبارک و تعالی نسبت به او گاهی بگوید که اینهایی که با تو بیعت کردند با خدا بیعت کردند ـ اِنَّما یُبایعُون الله.
ما می خواهیم یک حکومت الهی باشد موافق میل مردم و رأی مردم و موافق حکم خدا.
آن چیزی که موافق با ارادۀ خداست موافق میل مردم هم هست. مردم مسلمانند، الهی هستند، وقتی ببینند عدالت را می خواهد اجرا بکند. خدا می خواهد عدالت در بین مردم اجرا بشود. خدا می خواهد که به حال این ضعفا و طبقۀ سوم یک فکری بشود..."
جمع بین حق طبیعی مردم برای تعیین سرنوشت و تابعیت از فرمان خدا حرف نوی بود که خمینی به ارمغان آورد تا نه به نام حاکمیت و اراده مردم جامعه دچار ابتذال در زندگی شود و پشت پرده دموکراسی، الیگارشی و سرمایه داری پنهان گردد و اسب خویش براند و نه به نام خدا و حاکمیت دین بساط خلافت و سلطنت و استبداد برپا شود و اراده از انسانی که خدا او را آزاد آفریده است سلب شود.
مردم سالاری در اندیشه امام رکن رکین و اصل غیرقابل گذشت است...
و این به رسمیت شناختن خواست و اراده مردم در کنار دعوت آنها به حق و عدل فرمول ثابت انقلاب اسلامی در همه جاست : ایران، عراق، سوریه و حتی فلسطین اشغالی...
براساس این اندیشه و این آرمان، جمهوری اسلامی مانند آمریکا هیچ وقت استعمارگر هیچ کشوری نخواهد بود و اراده خودش را هم بر اراده هیچ مردمی تحمیل نخواهد کرد...
و بودن جمهوری اسلامی در کنار هر کشوری تابع اراده و خواست آن ملت و دولت برآمده از آن ملت است.
در سوریه دولت مستقر قبلی ادامه همراهی با ایران و مقاومت را نخواست و از قرار معلوم ملت سوری هم دیگر آن دولت را نخواستند...
تصمیم آن دولت بر چه اساس و تحلیلی بود و خواست و اراده ملت سوریه اشتباه بود یا درست حرف دیگری است، آنچه در اینجا محل بحث است یادآوری این مطلب است که براساس اندیشه انقلاب اسلامی، نه جمهوری اسلامی می تواند نظر و خواسته اش بر خواست و اراده مردمی دیگر تحمیل کند و نه مردم ایران می توانند در سرزمین دیگری بدون خواست و طلب مردم آن سرزمین بجنگند...
نکته ای که در بیان امروز رهبری هم با این بیان تجلی کرد که سوریه را جوانان غیور سوری آزاد خواهند کرد..
پس مطلقا اتفاق سوریه جای تحقیر ایرانی ها و متهم کردن شان به کم کاری نیست.
اما همین طرح همین فرمول در فلسطین اشغالی هم روشنفکرانه ترین، عادلانه ترین و آزادی خواهانه ترین پیشنهاد برای حل مسئله فلسطین است.
طرحی که اگر نخبگان و رسانه های علاقمند به انقلاب اسلامی در طرح آن بکوشند امروز به جای ایده دو دولتی می تواند سکه رایج خواست آزادی خواهان جهان در موضوع فلسطین باشد: برگزاری انتخابات آزاد برای همه ساکنین اصیل فلسطین با هر دین و آیین براساس حق طبیعی تعیین سرنوشت...
به صورتی که حکومت برخواسته از خواست و اراده مردم فلسطین در مورد مهاجرین هم با همه پرسی عمومی یا غیرآن تصمیم بگیرد که اینها را نگه دارد یا اینکه به کشورشان بازگردند...
این راه حل که منطبق بر اندیشه انقلاب اسلامی است اگر در ادبیات سیاسی جهان شنیده شود و در ادبیات مسئولان جمهوری اسلامی و نیروهای علاقمند به انقلاب جایگزین ایده پردازی " در دریا ریختن صهیونیست های مهاجر توسط ما ایرانی ها" گردد می تواند اراده ای جهانی برای حل مسئله فلسطین را بوجود آورد و استحکام اندیشه و منطبق بودن ایده بر عدالت و آزادی در گفتمان انقلاب اسلامی را بر مردم جهان نشان دهد و غبار غیر و شباهت به نسخه های بدلی همچون اسلام سلفی و طالبانی را از خورشید انقلاب اسلامی بزداید.
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورانی فرا رسیده
که شاید همه اخباری که در فضای مجازی منتشر می شود " زاده تخیل و هوش مصنوعی" باشد...
@rismansanj
🌹 خدمات کاملا رایگان👇
سلام، عرض ادب و احترام ؛
👈 ایام شهادت حاج قاسم عزیز و هفته مقاومت ، همه ی امکانات و خدمات ،شامل: اسکان، غذا ، برنامه های فرهنگی : تیم راهنما و هادی، روایت گری راویان مکتب حاج قاسم و همرزمان حاج قاسم عزیز، مداحی ، دیدار با خانواده شهدا و ...
در شهر کرمان به صورت کاملا رایگان خواهد بود...
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
👈هر مدرسه،دانشگاه و مجموعه ای یا اشخاص یا خانواده هایی که درخواست دارند،لطفامسئول مربوطه با شماره
۰۹۱۰۰۲۳۷۶۸۷ یا ۰۹۱۲۳۵۱۷۱۳۸
تماس برقرار نماید.
مجتبی سیاری
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
👈کانال اطلاع رسانی:
راهیان مکتب حاج قاسم/راهیان نور/راهیان کربلا/راهیان مقاومت/راهیان قدس/روایتگری ها/کنگره/یادواره ها/دوره هاو...
👇
https://eitaa.com/sayarimojtabas
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
♦️ ام البنین های زمانه ما
«ام علاء» مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است.
پدر و مادر او ایرانی بودند فخرالسادات در نجف به دنیا میآید و در جوانی با سید حسن قبانچی یکی از شاگردان ممتاز پدرش ازدواج میکند. فخرالسادات و سید حسن در خانهی وقفی کوچکی در جوار حرمامام زندگیشان را با عشق آغاز میکنند و حاصل این زندگی میشود نه پسر و نه دختر.
«ام علاء» زنی بهشدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود که در طول زندگیش همیشه به اقوام رسیدگی می کرد و برای هر کس مشکلی پیش میآمد «ام علاء» اولین نفر بود که برای حل مشکلش قدم بر میداشت.
در دوران نخستوزیری حسن البکر پسرش عزّالدین و برادرش عمادالدین که هر دو از شاگردان نخبهی آیتالله صدر بودند دستگیر و روانهی زندان شدند و با نظر صدام اعدام شدند.
این برای اولینبار بود که در نجف خون روحانیت بر زمین می ریخت. چند روز قبل از اعدام؛ «ام علاء» با پسر و برادرش ملاقات میکند و به آنها وعدهی بهشت و دیدار با امام حسین(ع) میدهد.
پس از آن، دو فرزند دیگرش هم دستگیر و کشته می شوند. بعد از شهادت سه فرزندش «ام علاء» همراه همسرش ابو علاء به دستور صدام به دلیل فعالیتهای سیاسی دیگر پسرانش در ایران بر علیه رژیم صدام، به مدت یک سالونیم در زندان حزب بعث زندانی می شود...
کتاب «ام علاء»، قصه زندگی زنی بهنام فخرالسادات طباطبایی که بعد از همجواری با حرم امام علی (ع) ساکن قم شد و برای همیشه در کنار حضرت معصومه (س) کنار مرحومه پروین اعتصامی آرام گرفت.
#کتاب
#انسان_انقلاب_اسلامی
@rismansanj
⭕️ ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم
🔹 بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
🔸 همانها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سَلَفی هدایت میکنند تا علیه حکومتِ سکولار بجنگند و یک حکومت سَلَفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
🔹 بیایید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟ آزادیهای سیاسی و اجتماعیاش از عربستان سعودی کمتر است؟
🔸 هرآنچه غرب کوشید تا بنسلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریرالشام در حال حمله به فروشگاههای مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان. بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
🔹 بروید فیلمهای سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شدهاند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرتهای خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد. هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود.
🔸 اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمیپذیرد.
🔹 بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودنِ حکومتِ شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن. هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
🔸 ما مردم خاورمیانه کِی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.
🎬 @Mostazafin_TV
اینکه یک روزنامه رسمی در کشور اینقدر راحت با پیامی به نسبت صریح، کلیت نظام را تهدید می کند و از آرزوی رهایی از حکومت حرف می زند و هنوز مسئولین آن نه تنها زنده، بلکه آزاد هم هستند و حتی روزنامه آنها هم تعطیل یا حتی تر تعلیق هم نمی شود، اوج آزادی بیان، آزادی قبل از بیان، آزادی بعد از بیان را در جمهوری اسلامی اثبات می کند که به جرأت باید گفت در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و موجب افتخار است...
رضوان الهی بر سید شهیدان اهل قلم که گفت: در جمهوری اسلامی همه آزادند جز حزب اللهی ها...
@rismansanj
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران، «سینماحقیقت» امروز ۲۵ آذرماه با حضور جمعی از وزیر فرهنگ و جمعی فیلمسازان و داوران و علاقمندان به حوزه فیلم مستند در تالار وحدت برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.
تندیس طلایی بخش شهید آوینی این جشنواره هم به همراه لوح افتخار به فیلم سنگر هفت تپه به کارگردانی علی زهیری و تهیه کنندگی محمدرضا کریمی راد اهدا شد.
به آقای زهیری و آقای کریمی راد و عزیزان مرکز سوره صمیمانه خداقوت و تبریک می گویم.
مستند سنگر هفت تپه روایت دلسوزی، پشتکار، احساس وظیفه و امر به معروف و نهی از منکر مسئولان توسط فعالین کارگری شرکت نیشکر هفت تپه است. خالق اصلی این داستان آنها هستند و مستند روایت حماسه آنهاست. عرض تبریک را به معنای تمام و کمالش را باید به آنها داشت.
@rismansanj
💠 روح الروح
عاطفهاش میجنبید و دلش غنج میرفت. شیرینزبانی دخترک، روان مرد بزرگ را به بازی گرفته بود. پیرمرد در سویدای دلش، حسی غریب را تجربه میکرد. نوه، انگار سطح عمیقتری از جانش را درگیر میکرد. جایی که کُنه محبت فرزند هم به آن نمیرسید. و آنجا همانجاست که قریحه و ذوق میجوشد و غلیان میکند. شیخ نبهان شاعر نبود، اما باید تعبیری شاعرانه خلق میکرد. چیزی که حق احساسش را ادا میکرد. واژهای که میتوانست بغض سنگین گلویش را کنار بزند و بیرون بریزد.
ریم، نور دیدگان ابوضیاء بود. شیرینی این سه بهار زندگانی ریم، تلخی یک عمر آوارگی را از کامش میبرد. پیرمرد تا چشم باز کرده بود، اردوگاه و شهرک و کمپ آوارگان دیده بود. انگار کام کودکان غزه را با باروت برمیدارند و ناف آنها را در جنگ میبرند. صدای غرّش طیاره و مهیب انفجار بمب، به دنیا آمدنشان را خوشآمد میگوید. کودکان، یکی در میان بیبابا میشوند و اگر عمرشان به دنیا باشد و بزرگ شوند، یکی در میان بیدست و پا میشوند. زندگی، اینجا یکی در میان است!
ابوضیاء اینطور بزرگ شده بود و حالا یکی در میانهی دستهایش بود که دستان سرد و چشمان بستهای داشت. آسمان، چیزی شبیه این تصویر را جایی در دل تاریخ دیده بود. همانجا که زمین سرد خجالت میکشید دهان باز کند. پدری ابرو در هم کشیده و چهره کبود کرده و قنداقهی دختری را به دست گرفته و در دو راهی مانده بود. آیا سرافکنده ایام بگذراند یا نورسیده در دل خاک بگذارد؟ انقلاب اسلام، جاهلیت اولی را زدود و ارزشها را دگرگون کرد. اما جاهلیت مدرن، صنعت زندهبهگور کردن را ابداع کرد و روی جاهلیت اول را سفید کرد.
حالا شیخ نبهان زیر آسمان خدا داشت به خاک غبطه میخورد و زیر لب زمزمه میکرد که ریم سه بهار در آغوش من بود و الیالابدِ روزگار در آغوش تو جا خوش میکند، بیانصاف! و سعی میکرد با خودش این معادلهی سخت را حل کند و در خودش این معاملهی روزگار را هضم کند. به خاکی رشک میبرد که برای وطن ماندنش جنگیده بود و برایش تا مرز جان دادن رفته بود. و حالا باید جان خود را به خاک میداد. برایش عجیب بود که زنده است و جان میدهد. خودش داشت خودش را دفن میکرد.
ابوضیاء چشمان ریم را با دستان لرزانش باز کرد و آنها را برای آخرین بار بوسید. دخترک معصومانه نگاهش کرد. پیرمرد دنبال واژه میگشت؛ مثل شاعری که قافیه را باخته. باید چیزی گوشنواز میگفت. آخرین نغمهی دنیا را باید در گوش بچه میخواند. باید خیالش را راحت میکرد که کسی اینجا انتظار میکشد تا دوباره او را ببیند. کسی از جنس خودش. خودِ خودش. ابوضیاء واژه را خلق کرد. معنا آفریده شد: «روح الروح». جانِ جانان!
شیخ خالد نبهان معروف به ابوضیاء، پیرمرد اهل غزه دو بار جان داد. یک بار وقتی که ریم را از آغوش خودش به آغوش کفن سپرد و به دنیای بعد از او خندید. بار دیگر همین دیروز بود که در اردوگاه نصیرات غزه، غرّش طیارهها و مهیب انفجار بمبها، پیرمرد را تا سرای شهادت بدرقه کرد. ریم حالا بار دیگر در آغوش پدربزرگ است و این قصهی پرغصهی هزاران ریم و ابوضیاء فلسطینی است که یکی در میان زندگی میکنند و شهید میشوند. و به روح ریم که روح مقاومت است، قسم که انقلاب اسلام، یک بار دیگر جاهلیت را خواهد زدود و ارزشها را دگرگون خواهد کرد.
منتشر شده در روزنامه وطن امروز/ ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4207/1/296165/0
✍زهرا محسنیفر
@rismansanj
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند به اجتهاد فقهی رسیدند کم نیستند بنده حتی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند خانمها باید از مجتهد زن تقلید کنند. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری
💻 @khamenei_reyhaneh
چه خوب است خانم های مجتهده تا این حرف هنوز داغ است رساله های مسائل زنان را براساس فهم و اجتهاد خود و تشخیص درست موضوع منتشر کنند و تا خانم ها بتوانند در این مسائل از آنها تقلید کنند.
این خودش می تواند یک انقلاب محسوب شود. 😊
@rismansanj