امام هادی علیه السلام :
إنَّ اللهَ جَعَلَ اَلدُّنیا دارَ بَلوی وَالآخِرَةَ دارَ عُقبی وَجَعَلَ بَلوَی الدُّنیا لِثَوابِ الآخِرَةِ سَبَباً، وَثَوابَ الآخِرَةِ مِن بَلوَی الدُّنیا عِوَضاً
خداوند دنیا را منزل حوادث ناگوار و آفات ، و آخرت را خانه ابدی قرار داده است ، و بلای دنیا را وسیله به دست آوردن ثواب آخرت قرار داده است، و پاداش اُخروی ، نتیجه بلاها و حوادث ناگوار دنیاست.
اعلام الدین : ص ۵۱۲
@khanjanidroos
✅عوامل موفقيت در اين دنيا؟
✅✅اقدام شما برای راهنمایی گرفتن از مشاور در جهت رسیدن به موفقیت گامی مؤثر و ستودنی است. اما باید بدانید برای رسیدن به موفقیت ضمن همۀ راهکارهای زیر توفیق الهی و عملیاتی کردن راههای زیر نقشی اساسی دارد. البته راههای موفقیت انسان بستگی اوامر متعددی دارد که در اینجا به طور خلاصه به مهمترین آنها اشاره می شود:
1. هدفمندى
آنچه که آدمی را به سوی موفقیت و مقام والای خود و رشد شخصیتی میکشاند، داشتن هدفهای ارزنده در زندگی است. اما انسان در برگزیدن هدفها باید حدود توانایی و نیرو واستعدادهای خود را در نظر بگیرد و از بلندپروازیهای بیجا و نامعقول اجتناب کند، چرا که نتیجهاش محرومیت و ناکامی خواهد بود. جستوجوى موفقیت، همیشه با هدفى آغاز میشود؛ هرکس نیروهاى خود را در کارى مهم، با هدفى معین بهکار گیرد، بیتردید پیروزى و موفقیتهاى زیادى خواهد دید. قهرمان شدن در ورزش، موفقیت در تحصیلات عالى، مهارت ویژه در کار فنى، بالندگى و نوآورى در شغل و حرفه، نامدار شدن در اکتشاف و اختراع و از همه مهمتر، موفقیت در خودسازى معنوى و عبادت پروردگار، همه و همه در گرو داشتن هدفى مشخص و تلاش در راستاى آن است.
2. نظم و انضباط
نظم و انضباط نه تنها از رازهای موفقیت و پیروزی مردان بزرگ و سامان دهنده زندگی میباشد، بلکه کاخ بلند آفرینش هستی روی نظم و انضباط استوار شده است.
3. اعتماد به نفس
اعتماد به نفس؛ یعنى، شخص احساس کند نیرو و کفایت دارد؛ یعنى شخص توانمندى و توانایى درونى انجام کارها را در خود حس کند. به باور روانشناسان، اعتماد به نفس اساس رستگارى و پیشرفت است. با اعتماد به نفس، عزم انسان راسخ میشود و با اتکا به دیگرى، ضعیف میشود. البته که انسان باید توکل بر خداوند متعال داشته باشد، اما باید با توجه به نقاط مثبت خود و ویژگیهای مثبتش اعتماد به نفس خود را تقویت کند تا بتواند گام مهمی در رسیدن به موفقیت بردارد.
4. داشتن اراده
اراده در هر کار و فعالیت و رفتارى، نقش اساسى و بنیادین دارد و براى رسیدن به هدف، ضرورى و لازم است. شخص با اراده کسى است که وقتى در مورد کارى، به خوبى اندیشید، تصمیم به انجام آن میگیرد و با ثباتقدم، آنرا اجرا میکند. ضرورت اراده بهگونهاى است که اگر تمام علل و عوامل تحقق کارى آماده باشد، ولى اراده وجود نداشته باشد، آن کار به سرانجام نخواهد رسید. افراد زیادى را میبینیم که وسایل و امکانات موفقیت و پیروزى آنها آماده است، ولى موفق نیستند. آنان یا اراده ندارند و یا ارادهشان قوى نیست و به دلیل مشکلات روانشناختى، نمیتوانند تصمیم جدى بگیرند.
5. تلاش و کوشش
زندگى، میدان کارزار و تلاش و کوشش است. در این نبرد، یکى پیروز میشود و جلو میرود و دیگرى دچار شکست میشود. اولى غرق در سرور و شادى و دومى دردمند و غمگین است. آنان که پیروز میشوند و به هدفهایشان دست مییابند، کسانیاند که اگر شکست بخورند و گرفتار مشکلات شوند، بجاى یأس و ناامیدى دوباره برمیخیزند و به راه خود ادامه میدهند. شکست و مشکلات به اراده آنان آسیبى وارد نمیکند بلکه عزم و اراده آنان را نیز استوارتر میکند. بسیارى میپندارند که خوشبختى و موفقیت، کیمیایى است در خارج از وجود آنان و اگر ستاره بخت در آسمان زندگى کسى بدرخشد، او به سعادت و موفقیت خواهد رسید. این افراد باور ندارند که سعادت، زاییده خود انسان است که میتواند با ایمان، تلاش و پشتکار، آینده خود را بسازد.
6. مشورت با افراد موفق
یکى از ابزارهاى موفقیت و پشتوانههاى محکم براى نیل به اهداف، استفاده از تجربه، علم، اندیشه و توانمندى دیگران است. همفکرى و بهرهگیرى از توانمندى و تجارب دیگران، باعث کاهش خطا در برنامههای زندگی و تسریع در رسیدن به هدف میشود. افرادى که در کارهاى مهم با صلاحاندیشى و مشورت دیگران اقدام میکنند، کمتر گرفتار لغزش میشوند و کارهاى آنان بیشتر قرین موفقیت، سلامتى و بالندگى است.
7. یاد خدا و توسل به اهل بیت «علیهم السلام»
ارتباط با خدا و دل بستگى به او، افزون بر ایجاد اطمینان قلبى و صفاى درونى، از عوامل مؤثر در رشد روحى، معنوى و سایر جنبههاى شخصیتى انسان است.
8. صبر و تحمل مشکلات
یکی از اموری که در توفیق یافتن انسان دخالت زیادی دارد و شرط موفقیت در کارها بهویژه در کارهای بزرگ است، صبر و تحمل مشکلات است.
موفق باشید
🌺
☘@Khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
💠💠💠💠
عنوان بصری،پیرمردی بودجلیل القدروبانودوچهارسال عمرازامام جعفرصادق ع راجع به حقیقت عبودیت وبندگی سوال میکنند.
ایشان فرمودند"حقیقت بندگی سه چیزاست:اول آنکه بنده ی خدانبایدخویش رامالک چیزی بداندکه خدابه وی مرحمت کرده است ازآنکه بندگان خدامال و ملکی برای خودقائل نیستندو همه راازآن حق می دانندودر راهی که اوفرموده است مصروف می دارند.
دوم آنکه بنده ی خدانبایدبرای خودتدبیرکند-یعنی برای خود مصلحت اندیشی کندکه برنامه دارم-
وسوم آنکه کارش منحصرااجرای فرامین حق واجتناب ازمنهیات و محرمات باشد.
اگربنده ای خویش رامالک مالی که خدابه اومرحمت کرده نشناسددیگرانفاق آن مال براو سنگینی نخواهدکردزیراکه همه چیزرامال ومملوک خدای خود می داند.
ازسوی دیگراگرتدبیرامورخویش رابه خداواگذارد،تحمل مصائب و سختیهای دنیابراوآسان می شود
واگرمشغله اش انجام اوامرو پرهیزازمعاصی ومناهی باشد دیگرفرصت آلوده شدن به مجادله ومباهات وفخرفروشی برای اوباقی نخواهدماند.
واگربنده ای باتوفیق براین سه امرموردمرحمت واکرام پروردگار متعال واقع شود،دنیاوشیطان نزداوکوچک وحقیرمى شوندو دنیاوسیله فخرقروشی وزیاده طلبی اونخواهدشدوعزت نفس و بلندی طبع دیگربه اواجازه نمی دهدکه به مال ومنال دیگران چشم داشته باشدوایام عمر خویش رابه بطالت وبیهودگی تلف نخواهدکرد.
آنچه گفته شدنخستین مرتبه تقوی وپرهیزکاری است که خداوندقرمود:"تلک الدارالآخرة نجعلها..."آن خانه ی آخرت و سعادت جهان دیگرراتنهابه کسانی واخواهیم گذاشت که نخواهند خویشتن رادرروی زمین بالاترازدیگران بپندارندوآنهاکه قصدتباهی وفسادنکنندوسرانجام نیکو ازآن پرهیزگارانست.
@khanjanidroos
عنوان بصری گوید:
دل به گفته های آن حضرت سپردم وخویشتن راآماده ی حفظ نصایح وى ساختم آنگاه
فرمود" آنجه درموردریاضت نفس به تو سفارش میکنم آنست که; ازخوردن بدون اشتهابپرهیزی که این کارموجب احمقی وبلاهت میگردد!!!
غذائی که میخوری حلال باشد!!!
وقت خوردن ازیادخداغافل مباش!!!
وآنگاه که غذاخوردن ضرورت دارد,بایدبه قدرثلث گنجایش معده بخوری !وثلث دیگربرای نوشیدن وثلث آخربرای تنفس خودباقی گذاری.
@khanjanidroos
اماسه سفارشی که درموردحلم و بردباری به تومیدهم آنست که ازمجازات ومقابله به مثل خودداری کنی ‼️
اگرکسی تهدیدت کند،دربرابر،نسبت به او دلسوزی ودرباره ی اودعای خیرکن ‼️
اماسفارش آخرم که درزمینه علم ودانش است آنکه جهدکنی تاآنچه نمیدانی ازدانایان بپرسی و مبادآنکه به قصدسرزنش ویا آزمایش ازکسی پرسشی کنی .
ومبادکه صرفابه اندیشه ورأی خودرفتارکنی وپیوسته جانب احتیاط رابه قدرامکان رعایت کن
بکوش که.
ازدادن فتوی، هم چنانکه ازشیرژیان میگریزند، حذرکنی وهرگز گردن خودراپل دیگران مسازووبال کارمردمان را برعهده ودوش خویش میفکن.
حال آنچه درنصیحتت بگویم گفتم.
@khanjanidroos
آیت الله بهاالدینی(ره) :
سهچیز برای حل معضلات و گرفتاری خیلی مؤثر است.
اولی، کشتن گوسفند؛ کسانی که تمکن مالی دارند، گوسفند ذبح کنند و به فقرا بدهند. کشتن گوسفند و خونریختن خیلی از بلاها را رفع میکند.
دومی، حدیث کساء است. «و ادفعوا أمواج البلاء بالدّعاء»، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم چندبار قسم خوردند که اگر کسی این حدیث را بخواند، اگر غمگین باشد، غمش برداشته میشود، صاحب حاجت حاجتش برآورده میشود.
سومی هم، چهاردههزار مرتبه صلوات فرستادن است. حالا چهاردههزار مرتبه را چندنفر یا در چند جلسه بفرستند فرقی نمیکند. ذکر صلوات برای اموات خیلی خاصیت دارد. گاهی من برای اموات صلوات را هدیه میکنم و اثرات عجیبی هم دیدم. خواب دیدم فردی به چند نوع عذاب گرفتار است مقداری صلوات برایش هدیه کردم دوباره در خواب دیدم، الحمدلله صلواتها او را نجات دادهاند. کسی میگفت: مادرم چندسال قبل مرده بود، یک شب خوابش را دیدم، گفت: پسرم! هیچچیزی مثل صلوات روح من را شاد نمیکند؛ بهترین هدیه که به من میدهی، این ذکر است.
@khanjanidroos
ﻣﻦ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯾﻢ. ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ بینمان ﻧﯿﺴﺖ. ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﻫﯿﭻ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺳﺮﺩ ﻭ ﺑﯽ ﺭﻭﺡ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺪﺍ شویم. ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺩﺍﺩﻡ. ﯾﮏ ﭘﺎﺳﺦ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺩﺍﺩ. ﮔﻔﺖ: «ﺗﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﯾﺒﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯽﺯﻧﯽ!» ﻭ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﻢ ﺭﺍ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ و ﺑﺎﺯ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ. ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯽﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﺴﺮﻡ بلد باشد ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺪ ﻣﺤﺒﺖآﻣﯿﺰ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﺪ. ﮔﺎﻫﯽ آﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ که ﻣﻦ ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯽﺭﻭﺩ آن سوی ﺧﻂ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺳﺖ.
ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ به ظاهر ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﺷﺪﻩﺍیم. آﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﺒﯿﻨﺪ ﻭ ﺑﺸﻨﺎﺳﺪ. ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﮐﺎﺵ میشد ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽﮐﺮﺩﯾﻢ.
⭐️نتیجه⭐️ : ﻣﺎ آﺩﻣﻬﺎﯼ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ؛ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ، ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻢ ﻣﯽﻣﯿﺮﯾﻢ، ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻟﺒﺮﯾﺰ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ، ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺩﻣﺎﻧﯿﻢ، ﻫﻤﺎﻧﯽ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯽﺩﺍﻧﯽ!
@Khanjanidroos
💦💦🌺🌺🌺
💦
تو که نمی توانی مردم را در وسعت ثروت خویش مهمان کنی، باید توانا باشی که آنها را در وسعت اخلاق خودت به ضیافت بخوانی.
استاد صفایی ره
❤️💞❤️💞❤️💞❤️
@Khanjanidroos
اگر نوجوانتان باور کند که در بین 7 میلیارد انسان حداقل دو نفر(پدر و مادر) وجود دارند که به وجودش «افتخار» میکنند یقین بدانید که هیچگاه دچار فساد اخلاقی و اعتیاد نخواهد شد.
#روانشناسی_تربیت
@Khanjanidroos
✅لطفا درباره امنيت عاطفي و هوش هيجاني صبحت کنيد و اينکه براي افزايش اعتماد به نفس بايد چه کرد ؟ چه کتاب هايي در اين رابطه وجود داره؟ چيکار کنيم تاثير پذيريمون از حرفا و رفتاراي ديگران کم بشه ؟ اين تاثير پذيري و توجه بيش از حد به ديگران ناشي از عدم اعتماد به نفسه؟
✅بزرگوار سؤالات متعددي پرسيده ايد كه هر كدام نياز به پاسخگويي مفصل دارد. انسان سه بعد جسم و ذهن و روح دارد اين سه بعد با هم تعامل و تأثير متقابل دارند. ما بايد بهداشت و سلامت سه بعد را رعايت كنيم و ظرفيت خود را در سه بعد افزايش دهيم.
✅هوش هيجاني
هوش هيجاني (EQ) از ضریب هوشی (IQ) مهمتر است اين هوش قابل آموزش و اكتساب مي باشد. ريشه عمده كيفيت روابط، خوشبختي و شادكامي و موفقيت هاي ما در زندگي است. هوش هيجاني چندين مؤلفه مهم دارد: شناخت هيجان هاي خود(خودآگاهي)، شناخت هيجان هاي ديگران، مديريت هيجان هاي خود، مديريت هيجان هاي ديگران. در اين باره مي توانيد كتاب مختصر هوش هيجاني نوشته سيدمحسن فاطمي نشر سارگل را مطالعه كنيد.
✅احساس ارزشمندي
احساس ارزشمند بودن بيشتر امري ذاتي است. اگر اين احساس در ما ضعيف شود اعتماد به نفس ما پايين مي آيد و اسير تأييد ديگران مي شويم. بله انسان موجودي اجتماعي است و نياز به تأييد اجتماعي دارد ولي نبايد اسير آن باشد.
براي افزايش احساس ارزشمندي بايد بر توانايي ها، تجارب مثبت، استعدادها، ظرفيت هاي معنوي و حقيقت و جوهر انساني خود و جايگاه ما در هستي و ارتباط ما با خداوند تمركز كنيم و پيوسته اين امر را مرور كنيم با افراد مثبت و با نشاط و معنوي بيشتر انس بگيريم و معاشرت كنيم،
🌺
☘🌺@Khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
علی ع فرمودند؛
🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌲
عمرت کابین خوشبختی توست!
به شرطی که آن رادربندگی وطاعت پروردگارت صرف نمایی!!!
@khanjanidroos
🌱🌱🌱🌱
🌱🌱🌱
🌱🌱
🌱
امام محمد باقر (ع) می فرماید :
🍃قُولُوا لِلنَّاسِ أَحْسَنَ مَا تُحِبُّونَ أَنْ يُقَالَ لَكُم
به بهترين و پسنديدهترين وجهى كه دوست داريد با شما سخن بگويند با مردم سخن بگوييد.
@khanjanidroos
🎋🎋🎋🎋
🎋🎋🎋
🎋🎋
🎋
دوستان همراه گل نسیم !!
دعوت از دیگران صدقه جاریه است.....
پس بشتابید دراین امر حسنه شرکت کنید ....
از یکایک شما مهربانان سپاسگزاریم...
💞💞💞💞
@Khanjanidroos
چه چیزایی باعث بیمار شدن قلب و دل یه شخص میشه،؟
✅✅بیماریهاى دل همان عقدههاى روانى است که در صفات پَست همچون حسد، کینهتوزى، خویشتن بزرگبینى، نومیدى، ریاست دوستى و جدل بهناحق درباره خدا ظاهر میشود. و سختى دل همان است که از تراکم آثار گناهان بر دل حاصل میشود، و بر اثر آن حق را نمیپذیرد و از تهدیدها و هشدارها نمیترسد و از سرنوشت تبهکاران عبرت نمیگیرد و از نشانههاى خدا در آفاق سودى نمیجوید.
قلانسی نسفی در «المرشد» گوید: «خواجه حکیم را پرسیدند که دل بیمار را علامت چه بود؟ گفت: آنکه از طاعت مولى -عزّ و جلّ- حلاوت نیابد و به اندک رنجى که به وى رسد، بنالد، همچنانکه کسى را تن بیمار شود و از خوردن مزه نیابد و به اندک رنج که به وى رسد بنالد».
در مقابل، سلامتى قلب و صحت آن؛ یعنی اینکه قلب در جایی مستقر شود و قرار گیرد که خلقتش در همانجا بوده است. به عبارت دیگر؛ عبارت است از اینکه قلب راه میانه را از دست ندهد و برگشت این حالت به خلوص قلب در توحید خداى سبحان و اعتماد کردن به او و بریدن از هر چیز دیگرى است که هواى نفس به سوى آن کشش دارد. (المیزان فی تفسیر القرآن، ج 5، ص 377)
این نکته از آیه شریفه «یَوْمَ لا یَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنُونَ إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِیمٍ» (شعراء، 88 – 89) روزى که مال و فرزند هیچ سودى نخواهد داشت. مگر کسى که با قلبى پاک به پیشگاه خدا درآید» به چشم میخورد.
بیماردلان؛ کسانیاند که ایمانشان ضعیف است، همانهایى که دلهایشان به پَر کاهى میماند که هر لحظه دستخوش نسیمها گشته، به این سو و آن سو کشیده میشود. (المیزان فی تفسیر القرآن، ج 5، ص 378)
اصولاً خداى سبحان در قرآن کریم، بیماری قلب را در حد و اندازه بیماریهای جسمانى دانسته که به تدریج شدت مییابد و اگر به معالجهاش نپردازند مزمن میشود و در پایان کار، بیمار را به هلاکت میکشاند و شدت یافتنش به جهت ناپرهیزى کردن است و اینکه بیمارى را با چیزهایى که براى مریض ضرر دارد و طبع مریض را بیشتر تحریک میکند، بیشتر کند و این زیاد شدن بیماری به وسیله ارتکاب گناهان است که خداى تعالى دربارهاش فرموده: «فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً». (سوره مبارکه بقره، 10)
امام على علیه السلام فرمود: «براى دلها، هیچ دردى دردناکتر از گناه نیست».[ج 2، ص 275]
امام صادق(ع) به نقل از امام باقر(ع)؛ معصیت را عامل زیر و رو شدن اساس وضعیت سالم دل میشمرد و میفرماید: «هیچ چیز مانند گناه، تباه کننده دل نیست. دل سراغ گناه میرود و دچار معصیت میشود؛ همواره دست به گریبان با آن است، تا آنکه گناه بر او چیره شود و دل را زیر و رو میسازد».[لکافی، ج 2، ص 268]
موفق باشید
🌺
☀️
🌺☀️@Khanjanidroos
☀️🌺☀️🌺
#بیماری_دل
آقای پهلوانی می فرمودند:
سررشته ی عمر،بسته به موئی ست. غم مخور‼️
غمخوارخویش باش‼️
غم کاروزندگی چیست؟
ماهمه ی ناراحتی وغصه مان پول وآبرو و بچه و همسراست.
برای همه چیز غصه می خوریم الابرای خودمان❗️
@khanjanidroos
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
هر جا غصّه دار شدی استغفار کن. استغفار امان انسان است.
محزون که شدی استغفار کن. چه غم خود را داشته باشی و چه غم مؤمنین را ، استغفار غم ها را از بین می برد.
همان طور که وقتی خطا می کنی همه صدمه می خورند ، مثلاً وقتی چند نفر کفران نعمت می کنند به همه ضرر می رسد ؛ استغفار هم که می کنی به همه ماسوای خودت نفع می رسانی.
*مرحوم دولابی
@khanjanidroos
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
میدانی فرق" تحمل وصبر"
چیست؟؟؟؟؟
تحمل"صبر بی تدبیر" است.
وسرانجامی نخواهدداشت.
اما
صبر "تحمل باتدبیر" است.
که به هدف میرساند.
@khanjanidroos
تنها زمانی صبور خواهی شدکه صبر را یک قدرت بدانی نه یک ضعف،
آنچه ویرانمان می کند ، روزگار نیست...
حوصله کوچک و آرزوهای بزرگمان است...
اتفاقات تصادفی زندگی ما، دقیقترین برنامه ریزی خدا برای ماست...
گاهی باید از دلواپسی،نگرانی و تردید دست بکشیم و ایمان داشته باشیم که همه چیز درست خواهد شد...
شاید نه آنگونه که ما انتظار داریم بلکه آنگونه که صلاح ما است ...
@khanjanidroos