.
هیچ استعدادی در هیچ جایی
از جهان به زور شکوفا نمیشود.
اجبار منجر به ایجاد اضطراب
در کودکان و نوجوانان میشود و اضطراب به نوبه خود یکی از موانع خلاقیت است.
@khanjanidroos
🔹 آموزه های التقاطی و خرافی طاهری موجب می شود کسانی که در کلاس هایش حضور می یابند و مطالب به اصطالح عرفانی او را می آموزند، به مرور بر اعتقادات و باورهایی مقید می شوند که برخی اعمال و آداب و آیین های اسلامی را از برنامه زندگیشان حذف می کنند. در ادامه به برخی از این آموزه ها و #باورهای_انحرافی با ذکر منابع دقیق اشاره میشود:
-سمبلیک دانستن فشار قبر و اینکه تلاش کالبد ذهنی انسان برای تسخیر جسم خود است (انسان و معرفت، ص 245 و جزوه دوره چهارم، ص 29)
- نفی سؤال و جواب پس از مرگ در قیامت (انسان و معرفت، ص 246.)
-ترک ذکر به بهانه قفل شدن ذهن (جزوه مستری ص 78 و جزوه ترم 1 ،ص 168 ) و درصورت نداشتن لایه محافظ مخصوص آن ذکر حمله ور شدن همه عوامل ضدکمال، شبکه منفی و موجودات غیر ارگانیک (جزوه مستری ص 130.)
-ترک زیارت به بهانه شرک (فایل صوتی کمیته عرفان)
-ترک دشمنی با شیطان و دعوت به صلح با او به بهانه مأمور بودن او (جزوه ترم ششم، ص 215 )
-طاهری #ابلیس را خالق جهان تضاد و دوقطبی و طراح هستی میداند (فایل تصویری دوره 8 ،جلسه دوم و کتاب موجودات غیرارگانیک، ص 14 و جزوه دوره 7 ،ص 62 .)
-او همچنین آدم را نسبت به شیطان مدیون دانسته، معتقد است که کارهای انسان به واسطه او ارزش می یابد (جزوه ترم 3 ،ص 126.)
.ترک نذر برای حاجات معنوی و دنیایی به بهانه رشوه به خدا؛ طاهری مدعی است نذر فقط باید به نیت خدا باشد، نه درخواست حاجت مشخص (جزوه دوره102 ص، 2)
-ترک قرآن خواندن به بهانه نداشتن حفاظ و حمله غیر ارگانیک ها (جزوه تشعشع دفاعی، ص 59.)
@khanjanidroos
🔆 ٩ باورى كه باعث بروز رفتار پرخاشگرانه ميشوند:
🔅١. در هر كارى بايد برنده شوم.
🔅٢. اگر زورگويى نكنم، هيچكس به حرف من گوش نميدهد.
🔅٣. جهان، پر از دشمن است. پس براى اينكه حقم را بگيرم، بايد پرخاشگرانه رفتار كنم.
🔅٤. سازش كردن با ديگران، مساوى باخت است.
🔅٥. بايد هر طورى شده روى ديگران تاثير بگذارم.
🔅٦. هيچكس نبايد مانع رسيدن من به اهدافم شود.
🔅٧. با برخى از افراد فقط بايد از طريق رفتار پرخاشگرانه ارتباط برقرار كرد.
🔅٨. بايد ثابت كنم حق با من است و ديگران اشتباه ميكنند.
🔅٩. جهان ناعادلانه اى است؛ وقتى كسى با من بدرفتارى ميكند، تحملش براى من خيلى مشكل است.
@khanjanidroos
استاد پناهیان
وای بر پدر و مادرانی که در ۷سالِ اول به بچه ثابت نمیکنند «عاشق او هستند!» مادر مثل توپ پخشکنِ تیم، در خانه باید «محبت» پخش کند. در مدیریت خانواده محبت، اصل است.
در هفتسال اول که بچه دارد خودش را پیدا میکند، به پدر و مادر فرمودهاند که مثل غلامِ او باشید تا او بفهمد ارباب است! (وسائلالشیعه/۱/۴۷۶)
🔹وای بر مامان و باباهایی که در هفتسال اول به بچه ثابت نمیکنند که عاشق او هستند! درحالیکه بچه در این سن، باید آخرِ کیف باشد!
🔹 برخی از مادرها مدام به بچه میگویند «دیگر دوستت ندارم ها!» چرا بچه را تهدید میکنی؟! خُب این بچه یادش میماند و میگوید «من موجودی هستم که بههمین سادگی، مادرم میتواند من را دوست نداشته باشد!» این را به بچهات نگو. منّتش را بکش! مثلاً اینطوری بگو: «من که تو را دوست دارم، این کار را نکن...» مدام به او بگو دوستت دارم، بگذار این بچه، وجودش پُر بشود.
🔹 حضرت امام(ره) میفرمود: بچهای که تحت تربیت مادر نباشد، محبت مادر را نچشد، عقده پیدا خواهد کرد. این عقدهها منشأ همه مفاسد است. دزدیها از این عقدهها پیدا میشود؛ آدمکشیها از این عقدهها پیدا میشود؛ خیانتها از این عقدهها پیدا میشود (صحیفه امام/ج۷/ص۴۴۵)
🔹 در خانواده نهتنها باید به خانم محبت بشود، بلکه خانم و مادر خانواده، مثل توپپخشکنِ تیم است؛ در وسط خانه محبت پخش میکند، خانم در برخورد با بچهها، نباید حالت حقوقی به خودش بگیرد و مثل فرماندهها رفتار کند، بلکه باید دلبری کند! مثلاً به بچهها بگوید: «بچهها، اگر این کار را بکنید من دلم میسوزد» و بابا هم به بچهها یاد بدهد که «دل مامانتان را نشکنید» اینها اساس خانواده است.
🔹 پدر و مادرهای محترم! بچهها از روی الگوی شما «امامت» را میفهمند، از روی الگوی مهربانی مادر، میفهمند که امام مهربان است، از روی الگوی مهربانی مادر میفهمند که خدا مهربان است و حسنظنّ به خدا پیدا میکنند.
@khanjanidroos
🍃پرسش : راههاى رقت قلب چيست؟
رقت قلب داريم و ضعف قلب، ممكن است كسى بگويد من در مدت عمرم يک گوسفند را سر نبريده ام يا مرغى را نديده ام كه سر ببرند، اين رقت قلب نيست بلكه ضعف نفس است. زيرا همين شخص كه مى گويد من تحمل ديدن گوسفند ذبح شده را ندارم وقتى كباب گوسفند را مى خورد و بوى كباب به مشام فقرا مى رسد بى خيال است و قلبش تكان نمى خورد و به فكر آن هانيست. رقت قلب و عاطفه از فضائل انسانى است در حالى كه ضعف نفس فضيلت نيست. راهى كه انسان با طى آن برابر دستورات الهى خدمتى به خلق خدا انجام مى دهد رقت قلب است و آن راهى كه با دستورات الهى برابر نيست، ضعف نفس است. رقيق القلب بودن اين است كه انسان وقتى فقيرى را ديد واقعا متأثر شود، از قيامت و دوزخ كه گفته مى شود، از نابسامانى وضع يك عده اى واقعا متأثر شود، اين را مى گويند رقت قلب. راه رقت قلب هم گناه نكردن است. از حضرت على علیه السلام روايت شده است: ما جَفَّتِ الدُّومُوُع اِلاّ لِقَسوَةِ الْقُلُوب وَما قَسَّتِ الْقُلُوبُ اِلاّ لِكَثْرَةِ الُّذنُوب چشم ها گرفتار خشكى نمى شوند مگر در اثر قساوت قلب، و قلب گرفتار قساوت نمى شود مگر در اثر گناه زياد.
@khanjanidroos
💥 «خالص کردنِ عمل» از «اصلِ عمل» سختتر است.
➖ گاهی ۳۰ سال درس میخوانیم تا «مرجعیت علمی» پیدا کنیم!
➖ گاهی سی سال نماز شب میخوانیم، ولی رشد نمیکنیم!
➖ گاهی مقاله مینویسیم تا زبانها از ما تعریف کنند، یا نفوس بپسندند و به رؤیتِ قلوب برسد (ولو تمجید زبانی نکنند)!
💥 «اخلاصِ در عمل» وقتی اتفاق میافتد که «شاکله» اصلاح شود؛ چون عمل انسان بر اساس شاکله انجام میشود.
➖ اخلاصِ در نیت یعنی اخلاصِ در شاکله.
➖ اخلاص شاکله، در سلوک با بلا اتفاق میافتد؛ خروجی ابتلائات عالم باید اخلاص شاکله باشد.
➖ بهترین شاکله، شاکلۀ مُحبین است.
➖ اصلیترین بلایی که حقیقت محبت الهی را جاری کرده است، عاشوراست.
💥 اگر شیطان سرمایههای معنویِ ماه رمضان را از دستتان خارج کرده، توبه کنید و برگردید.
@khanjanidroos