بیاییم بانماز در این ماه رحمت،بدیها راپاک کنیم!!
نمازیک نهرروان ویک چشمه کوثراست!
همه آتش های گذشته راخاموش می کند!
هم جلوی بدی هارامی گیرد وهم آن بدیهای گذشته راازبین می برد!
"ان الصلاه تنهی عن الفحشا والمنکر ولذکرالله اکبر والله یعلم ما تصنعون"
@Khanjanidroos
تنهاچیزی که انسان رابه خدانزدیک می کند،نزاهت از دنیاست!
زیراانسان متعلق به دنیا،به خدانخواهیدرسید!!
هرچه انسان راازخدابازمی دارد،دنیای اوست!!!
@khanjanidroos
اگرانسان مسافری است که سفرابدی درپیش دارد،ره توشه آن سفر راباید دراین چندروز تهیه کند!!!!!
واگردرهای آسمان به روی مومن گشوده می شود،بهترین فرصت سوداست!
@khanjanidroos
#تفاهم
تفاهم به معنی اختلاف نداشتن و توافق
كامل با طرف مقابل نیست بلكه تفاهم یعنی فهمیدن و فهماندن.
✅از آنجا كه سوء تفاهم به معنی فهم مطلبی بر خلاف واقعیت است پس تفاهم یعنی فهم درست واقعیتها. تفاهم بین زوجین یعنی:
🔅فهم درست شخصیت همسر؛
🔅فهماندن و بروز دادن واقعیت درونی خود به همسر؛
شخصیت افراد را همان طور كه هست بشناسیم. با توجه به مجموعه شرایط محیط زندگی، فرهنگ خانوادگی، وضع شغلی، تفاوتهای فردی و جنسیتی و ویژگیهای مهم دیگر .
✅بسیاری از توقعات بیجا، سوء تفاهمها، قضاوتهای منفی، نگرانیهای بیمورد، مقایسه های غلط و مشكلات دیگری كه باعث كدورت و مشاجره میشود و فضای عاطفی خانه را آلوده میكند، برخاسته از شناخت نادرست زن و شوهر از یكدیگر است.
✅كمترین فایده شناخت درست برای زنان این است كه در فضایی سالمتر و آرامتر و به دور از ترس و اضطراب میتوانند در باره ی رفتارهای خود و همسرشان بیندیشند، نیز به جای اینكه با حالتی عصبی و البته بینتیجه برخورد كنند، در فضایی دوستانه به مذاكره بپردازند.
✅مردان وقتی ببینند توسط همسرشان درست شناخته شده اند، آرامش بیشتری دارند و بهتر میتوانند با همسرشان ارتباط برقرار كنند؛ بر عكس وقتی مردی احساس كند كه همسرش در باره ی او اشتباه میكند، در مقابل او رفتاری نابهنجار و عصبی خواهد داشت.
✅یك روانشناس فرانسوی در این باره مینویسد:
«به محض اینكه شوهری احساس كند كه تشخیص اخلاقی همسر از وی به طور افراطی شكل گرفته است و هیچ چیزی نمیتواند نظرش را تغییر دهد تمام صراحت و ابراز احساسات شخصی وی به نابودی خواهد گرایید. در چنین موقعی است كه شوهر ممكن است سر صحبت را با خانمی باز كند كه در اداره یا باشگاه ورزشی ملاقات میكند. چه بسا با وی راجع به مسائلی صحبت كند كه مدتهاست جرئت بروز آنها را پیش همسرش نداشته است و بعد از مدتی احساس تفاهم و احساس خویشاوندی را كه همه ی انسانها با ولع دنبال آن هستند در خود مجددا كشف كند و حتی ممكن است مشكلات زناشویی خود را نیز بیان كند. مردها با بیان ناكامیها و شكستها در ازدواج به سهولت قلب زنها را به ترحم وا میدارند. بعید نیست چنین مردی بعد از مدتی به دفتر مشاوره بیاید و بگوید:
من بدون این زن جوان نمیتوانم زندگی كنم. او خیلی خوب مرا درك میكند در حالی كه همسرم از درك من عاجز است.»
🔅فهماندن و بروز دادن واقعیت درونی خود به همسر
شناخت روحیات و ویژگیهای زن نیز به اندازه ی شناخت مرد توسط زن بااهمیت است. وظیفه ی زنان در این مورد آن است كه با بروز دادن واقعیت درونی خود و صراحت و صداقت در گفتار و رفتار، به شناخت بهتر و بیشتر كمك كنند. برخی معتقدند:
در سرتاسر جهان زیادند افرادی كه از نبود تفاهم رنج میبرند ولی وقتی وضع آنها را از نزدیك بررسی كنیم مشخص میشود حداقل تا حدودی خودشان مقصرند یعنی اگر دیگران آنها را درك نمیكنند به علت این است كه خود را بروز نداده اند.
✅بسیار دیده شده است كه بعضی افراد احساسات و درونیات خود را مخفی میكنند، علاقه خودشان را به دیگران نشان نمیدهند و یا از چیزی ناراحتند اما چیز دیگری را بهانه میكنند و خلاصه آنكه دیگران را در مورد خود به اشتباه میاندازند. بعضی روانشناسان این حالت را بیشتر به زنان نسبت میدهند.
✅«مهمترین علت شروع مشاجرات از جانب زنان، عدم صراحت در بیان احساساتشان است. زن به جای اینكه مستقیما ناراحتی خود را مطرح سازد، ایرادهای بی ربط میگیرد تا ناراحتی خود را نشان دهد.
@Khanjanidroos
💛❣💚❣💙❣💜❣❤️❣
همانقدر كه زن👩 را بايد فهميد ...
مرد👨 را هم بايد درك كرد ...
همانقدر كه زن🙎 "بودن" ميخواهد ...
مرد👴 هم "اطمينان" ميخواهد ...
همانقدر كه بايد قربان صدقه ي روي بي آرايش💄 زن رفت ...
بايد فداي خستگي هاي 😓مرد هم شد ...
همانقدر كه بايد بي حوصلگي هاي😩 زن را طاقت آورد ...
كلافگي هاي 😤مرد را هم بايد فهميد ...
خلاصه "مرد" و "زن" ندارد ....
به نقطه ي "مــا💑" شدن كه رسيدي ...
بهترين باش برايش ...
بگذار حس كند هيچكس به اندازه تو دركش نميكند ...
@khanjanidroos
💛❣💚❣💙❣💜❣❤️❣
✅ شوهر در قبال زن چه وظایفی به غیر از خرجی دادن داره و همین طور زن نسبت به شوهر؟
✅زن و مرد از نظر خلقي وابستگي تام و تمام دارند، اين، امري است كه از نظر علمي اثبات شده است و كسي را نمي توانيد بيابيد كه به طور طبيعي به تنهايي بتواند به كمال مطلوب انساني برسد و اگر رسيد بسيار راه سخت و دشواري را پيمود و راه آسان و سهل را فرو گذاشت و سختي هاي بسياري را بر جان خويش همواره ساخت.
اين نياز طبيعي و گرايش فطري به جفت و همسر، مساله اي است كه قرآن به همه موجودات خلقي نسبت مي دهد و مي فرمايد كه براي هر آفريده خلقي، جفت و همسري است. از اين رو جفت خواهي، امري طبيعي در همه آفرينش است.
✅مساله اي كه از گرايش طبيعي به جفت ايجاد مي شود مساله حقوق و تكاليف است. از آن جايي كه جفت بودن به معناي خلقت كاملا وابسته نيست چنان كه دليلي بر استقلال كامل نيز نمي باشد، براي هر يك از مردان و زنان به جهت همين نيم استقلالي كه هست علايق خاصي نيز وجود دارد. از اين رو تضاد منافع و يا علايق پيش مي آيد و يا در يك زمان هر يك به چيزي علاقه نشان مي دهند. قرآن براي بقاي درست ارتباطات همسري، قوانين و تكاليفي را قرار داده و حقوقي نيز براي هر يك ثابت دانسته است.
✅به سخني ديگر در هر ارتباط دوسويه، نياز است كه قوانيني براي ارتباط سالم و درست و به دور از هر گونه ظلم و بي عدالتي وجود داشته باشد. از اين جاست كه براي ايجاد چنين فضايي، حقوق و قوانين و تكاليف از سوي خداوندي كه خود آفريدگار انسان است بيان شده است.
@khanjanidroos
✅دختر ترک و22 سالمه و با آقاي آشنا شدم ک کُرد شيعه هستن و 32 سالشونه
بنظرتون قوميت مشکلي ايجاد ميکنه براي ازدواج؟
باهم که حرف زديم راضي بوديم از صحبت ها چون از لحاظ درک عاطفي و انساني از زندگي هم عقيده بوديم!
✅ازدواج تصمیم مهمی است، ممکن است از یک سو کمال گرایی افراطی و وسواس در فرد موجب از دست دادن موقعیت های مناسب ازدواج شود و ممکن است از سوی دیگر تساهل و تسامح و شتابزدگی موجب ازدواج نامناسب شود.
✅ بنابراین بطور کلی 4 مرحله را بایستی توجه داشت:
1)بایستی معیارهای ازدواجتان را بطور شفاف و مشخص تعیین کنید، بعد در هر کدام از ان ملاک ها، رتبه این اقای را به نسبت ده نفر اقای مجرد که در اطراف شما هستند و امکان ازدواج با شما را دارند، در نظر بگیرید و نمره دهید و بعد میانگین نمرات این اقا را در ملاک هایتان توجه کنید.
2)در دوره اشنایی، خانواده ها مطلع باشند و نظارت کنند، در دوره اشنایی، شناخت و اگاهی مطرح باشد و بعد عاطفی و جنسی، به هیج وجه فعال نشود. اگر اختلاف فرهنگی و مانند ان مطرح است، دوره اشنایی طولانی تر باشد و حتی در برخی موارد تا سه ماه طول کشد.
3)به اختلاف شخصیتی، اختلاف جنسیتی (اختلاف زنان و مردان)، اختلاف فرهنگی توجه شود و توافقها و تفاهم ها و تعارض ها مشخص شود. خیلی اوقات نیاز است که به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه شود تا دختر و پسر را در شناخت بهتر کمک کنند.
4)دختر و پسر مانند دو شاخه از دو درخت هستند که با یکدیگر پیوند میخورند، همانطور که شاخه را نمی توان از تنه درخت جدا کرد، فرد را نمی توان از خانواده اش جدا کرد. حتی اگر از 18 سالگی تا 30 سالگی به دور از خانواده برای تحصیل و کار زندگی کرده باشد، معمولا بعد از 40 سالگی مایل است به سنت ها و فرهنگ خانوادگی اش بازگردد و خیلی اوقات رابطه با خویشاوندان برایش مهم میشود. بنابراین تناسب بین دو خانواده مهم است و انعطاف فرد برای سازش با خانواده همسرش اهمیت دوچندان دارد.
@Khanjanidroos
معرفت حضرت وليعصر
يكي از راهكارهاي معرفت امام زمان ، مطالعه با تدبر زيارات ايشان است .
در زيارت امام زمان بعد از نماز صبح اولين خطاب به ايشان ، عبارت مولايَ است .
اللهم بلغ مولاي ....
وقتي امام را بعنوان مولاي خودم ميشناسم ديگر گرفتار بحران هويت نخواهيم بود و ميدانم كه به چه كسي منتسب هستم.
وقتي امام را مولاي خود ميدانم در زندگي احساس نقيصه و خلل ندارم.
وقتي امام را مولاي خود ميدانم ديگر احساس درماندگي و عجز ندارم.
وقتي امام را مولاي خود بدانم ديگر احساس حقارت و ضعف ندارم.
وقتي امام را مولاي خود بدانم ديگر احساس كمبود و نقص ندارم.
ما مولايي داريم كه شرق و غرب برايش فرقي نميكند و ولايت او بر كل عالم حاكم است پس در همه خلقيات و اعمال بايد درست و حسابشده عمل كنيم چون همه جا انتساب ما به مولي معلوم است .
انتساب، هزينه بر است يعني وقتي ميگوييم مولايَ ، نبايد دروغ و بي حيايي و بد خلقي داشته باشيم چون مولاي من دروغگو را نمي پسندد، بي عفتي را مذموم ميداند، بد خلقي را نا پسند ميشمرد..
ما بايد همه كمالاتي را كه در اين انتساب نهفته است را داشته باشيم .
اگر حضرت وليعصر را به عنوان وليّ خود بشناسيم يقين جدي داشته باشيم كه مشمول دعاي پيامبر هستيم
چون رسول الله در روز غدير فرمود: خدايا هركس علي را وليّ خود بگيرد، تو ولايت او را برعهده گير
ما هم فرزند همان علي را به ولايت پذيرفتيم لذا خداي سبحان ولايت و كفالت و تدبير امور ما را برعهده ميگيرد.
وقتي صبح به صبح ميگوييم مولايَ مولايَ
مولاي من
يعني من تحت نظارت مولايم دردانه او نيز هستم .
بين ارتباط با حضرت وليعصر و افسردگي يك تناقض آشكار وجود دارد
ما وقتي كسل و افسرده ايم كه خودرا در نظام عالم هيچ و پوچ ببينيم اما وقتي در محضر قلب عالم امكان جايگاهم محفوظ باشد
كسالت و افسردگي معنا ندارد.
@khanjanidroos
💕💕💕💕💕💕💕
🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼
امام محمدباقر عليهالسلام :
فَياطوبي لِمَن أَدْرَكَهُ وَ كانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَيلُ كُلُّ الوَيلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ كانَ مِن اعدائِه
خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دريابد و در جمع ياوران او باشد، و بدا و بسيار بدا به حال کسي که با او مخالفت و ستيزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآيد.
بحار الانوار : ج ٥٢، ص ٣٤٨
@Khanjanidroos
🎋🌸🎋🌸🎋🌸🎋🌸🎋🌸🎋
🌸🎋🌸🎋🌸🎋
🎋🌸🎋🌸
🌸🎋🌸
دوستان همراه!!!
کانال نسیم را به دوستان و همکاران و عزیزان تان معرفی کنید.
و نظرات خود را درباره کانال حتما درآی دی مدیر اعلام بفرمائید.
@Khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀
"ودود"
از اسامي حضرت بقية الله ودود است.
ريشه اين اسم "ود" مي باشد .منشأ «وُد»، حبّ است ، بخشي از آن ابراز مي شود و مقدار زيادي از آن اظهار نشده است همچون درختي كه شاخههايش نمايان شده، اما دانه و ريشهاش در خاك پنهان است.
ودود بودن امام عصر (ع) كه در عرصههاي مختلف زندگي ما جلوهگر شده ، تنها بخشي از لطف و محبت حضرت به محبين است، عالم ماده به خاطر ظرفيت محدودش، گنجايش ندارد بيش از اين جلوهگاه مودت امام (ع) باشد. قسمت عمده محبت حضرت ، در عالم ديگر ظاهر مي گردد و شامل حال ما ميشود.
وجود مبارك امام زمان (ع) دائماً به ياد ماست، همواره الطاف خاصش را در زندگي ما جاري ميكند. شايسته نيست كه در مقابل الطاف بيكرانش بياعتنايي كرده ، با قلبي كه سرشار از عشق و مهراو نيست با او ارتباط برقراركنيم،
بايد براي اظهار محبت به او زبانمان را بگشاييم، و براي جلب پسند و رضايتش بكوشيم.
او خليفه خداوندي است كه « وَ يَقْبَلُ الْيَسِيرَ وَ يُعْطِي الْكَثِيرَ ». او كريمي است كه اندك ما را هم ميپذيرد، و در ازاي آن عطاي فراوان ميدهد.
@khanjanidroos
قنوت امشب زهرا فقط شده مادر
به روی سینه مادر نهاده سر، کوثر
الهی مادر یاسم غریب می میرد
غریب بود و غریبانه جان دهد آخر
وفات حضرت خدیجه تسلیت باد
@Khanjanidroos
استادصفایی ره
خديجه چه كرده كه اين گونه در دل رسول(ص) نشسته؛ تا آنجا كه عايشه حتى پس از مرگ بر او حسادت مىبرد؟ من از اين سؤال سمج نمىتوانم دامن جمع كنم. اين همه ارزش آيا از معرفت و شناخت و يا عشق و ايمان و يا عمل و تقوا، از كدامين ريشه، سر برگرفته؟ ريشهها را بايد در جايى ديگر جست؛ چون حتى تقوا توشهى راه است. و توشه براى رفتن كافى نيست. و همانطور كه گذشت، حتى عصمت، كفاف اين مقصد بلند و راه دراز را نمىدهد و تحليلى ديگر مىخواهد.
...با اين نگاه، مىتوانى بلوغ و تماميت خديجهى كبرى و فاطمهى زهرا را بفهمى؛ كه خديجه در برابر رسول خدا براى خودش حدى نگذاشت و سهمى نگرفت و فاطمه(س) در برابر ولىّ رسول خدا، از تمامى توانش كمك گرفت و سينه و صورت نيلى گرفت، ولى رخ از مولى نهان كرد و چهره به او نشان نداد.
همانطور كه بارِ رسالتِ رسول بر دوش ابوطالب و جعفر و مصعب و جمعى ديگر بود و به وسيله آنها رسالت رسول گسترده و پخش شد، با مال خديجه و ثروت او نيز پيوند خورد و هنگامى هم كه آن ثروت تمام شد، نوبت ديگران است تا شروع كنند و در زمين بگردند و منبعى براى توليد و برداشت، داشته باشند.
وفا و صفا و فناى خديجه، او را محبوبترين در وجود رسول مىسازد. تا آنجا كه هميشه او را پيش چشم دارد تا آنجا كه عايشهى جوان با تمامى اقتدار و اعتماد به نفسش، حتى پس از مرگ خديجه، به حسادت مبتلا مىشود؛ چون مىبيند در زبان و چشم و دل رسول جايى براى جلوهى او نيست. و بالاتر از حسادت به شماتت مىپردازد كه چرا اين قدر به ياد كسى هستى كه خداوند بهتر از او را به تو داده است. تا آنجا كه رسول برمىآشوبد و تأكيد مىكند كه بهتر از خديجه را به دست نياورده است.
@Khanjanidroos
➖◾◾➖◾◾➖◾
ویژگی های حضرت خدیجه(س)
مقاومت و پایداری: رفتارهای فروتنانه و مدبرانه خدیجه در برابر پیامبر(ص) و عظمت معنوی او، مورد سرزنش برخی از زنان قریش قرار می گرفت که با مفاهیمی چون راست گویی، امانت داری و خوش رفتاری بیگانه بودند و فلسفه ازدواج زنی ثروتمند با مردی تهی دست را درک نمی کردند. ازاین رو، آنان به خدیجه(س) طعنه می زدند و او را می آزردند و با او رفتارهای نامناسب داشتند. پاسخ خدیجه(س) به این همه ناسپاسی و نادانی، تنها مقاومت و پایداری در کنار حضور آرام بخش همسرش بود. او در پاسخ به سرزنش کنندگان می گفت: آیا کسی مانند محمد در نیکویی، نیک رفتاری، خصلت های پسندیده و فضیلت و شرافت، در تمام سرزمین عرب سراغ دارید؟
@Khanjanidroos
🔲🔲🔲🔲🔶🔲
ساده زیستی: حضرت خدیجه(س) پیش از ازدواج با پیامبر(ص) خانه ای باشکوه و مجلل داشت. او پس از ازدواج، تمام این جلال و شکوه را به پای همسرش ریخت و آن خانه که پیش از طلوع اسلام پناه گاه مستمندان بود، پس از اسلام پایگاه مؤمنان شد. پیامبر(ص) و خدیجه(س) با رفتار خود در دوری از تجمل گرایی و با عمل به ساده زیستی، الگوی پیروان و مسلمانان شدند.
@Khanjanidroos
◼〰〰〰〰〰〰〰
پیامبر(ص) در جواب علت وفاداری و محبت به خدیجه پس از مرگ او فرموده است: او به من ایمان آورد، هنگامی که مردم کفر ورزیدند و مرا تصدیق نمود، هنگامی که آنان تکذیب کردند. با ثروت خویش مرا یاری داد، هنگامی که آنان مرا محروم کردند.
خدیجه س اولین بانویی بود که همراه علی بن ابی طالب ع با پیامبر ص به نماز ایستاد و پیشانی عبودیت بر خاک سایید.
@Khanjanidroos
✅افراد شاد موفق ترین ها در محیط کار هستند
افراد شاد، حامل پیامها و رفتارهای شادی بخش هستند و در محیط کار، روابط خوبی با همکاران دارند در نتیجه :
شاد بودن نه تنها مراحل زندگی هر فرد را تحت تاثیرات مثبت قرار می دهد بلکه در محیط کار نیز همین شاد بودن در جهت هر چه بهتر انجام شدن کار نقش بسزایی دارد. بطوری که انرژی مثبتی که از یک فرد شاد انتقال می یابد اثرات معجزه آسایی دارد.
افراد شاد، بهتر از دیگران کار میکنند :
افراد شاد، حامل پیامها و رفتارهای شادی بخش هستند و در محیط کار، روابط خوبی با همکاران دارند در نتیجه :
- در کار گروهی، همکاری بهتری خواهند داشت.
- اگر مدیر باشند، روابط خوبی با کارکنان دارند.
- اگر در مشاغل اداری و خدماتی باشند، مشتریان راضیتر خواهند بود.
- اگر در بخش فروش باشند، میزان فروش بیشتری خواهند داشت.
افراد شاد، خلاقترند :
اگر افراد در یک روز کاری، دارای خلق و خوی شادی باشند، به احتمال زیاد نسبت به روزهای دیگر، خلاقتر هستند. از نظر فرآیند شناختی، افراد شاد به لحاظ روانی، منعطف و گشوده ذهن بوده و تفکر خلاق دارند.
افراد شاد، به جای آن که مرتب شکایت کنند مشکلات را حل می کنند :
وقتی شغل خود را دوست نداشته باشید، هر کپه خاک به نظر یک کوه میآید. دشوار است بتوانید هر مشکلی را بدون زحمت و تلاش و فقط با نقزدن حل کنید. شاد بودن موجب میشود که به مشکلات، از جنبههای مختلف بنگرید.
افراد شاد، انرژی بیشتری دارند :
افراد شاد، از انرژی بیشتری برخوردارند بنابراین بهتر میتوانند از عهده کارها برآیند.
افراد شاد، خوشبینترند :
افراد شاد، مثبتاندیشتر و دارای چشم انداز مثبتی هستند. دکتر "مارتین سیلگمن" خوشبینی را روشی برای موفقیت و بهرهوری بیشتر میداند.
افراد شاد، با انگیزه ترند :
انگیزه کم بهمعنی بهره وری پایین است. یکی از روشهای مطمئن افزایش انگیزش در افراد، تقویت روحیهی شادابی در آنان است.
افراد شاد، کمتر بیمار میشوند :
اگر شغلتان را دوست نداشته باشید، احتمال اینکه به بیماریهایی مانند دیابت، فشارخون، سردرد، زخم معده، دیسک کمر و ... مبتلا شوید، زیاد است. افراد غمگین، بیشتر مستعد استرسها و افسردگیهای شغلی هستند. نتایج مطالعهای که در زمینهی تأثیر فشارهای شغلی بر سلامت در میان بیش از دو هزار نفر از پرستاران در "آمریکا" صورت گرفت، نشانمیدهد پرستارانی که شغل خود را دوست ندارند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به سایر بیماریها هستند و سلامت جسمی و درمانی آنان، بیشتر از کمتحرکی و سیگارکشیدن، در معرض خطر میباشد.
افراد شاد، آموزش پذیرترند :
وقتی شاد و در کمال آرامش هستید، ذهنتان برای یادگیری مطالب جدید، آمادهتر است؛ درنتیجه بهرهوری افزایش مییابد.
افراد شاد، کم تر نگران خطا کردن هستند؛ در نتیجه کم تر مرتکب خطا میشوند:
وقتی در محیط کار، شاد هستید، خطاهای تصادفی، کم تر شما را دچار هراس میکند؛ به خودتان مسلط میشوید و از این خطا پند میآموزید و به کارتان ادامه میدهید، به دیگران نمیگویید: "دست و پایم را گم کردهام، کار را شما ادامه دهید"؛ بلکه استوار و محکم مسؤولیت خطا را پذیرفته، عذرخواهی کرده و آن را جبران میکنید. این نگرش همراه با آرامش، بدین معنیست که احتمال بروز خطا را کم کردهاید.
افراد شاد، بهتر تصمیم میگیرند :
روشهای کاری افراد غمگین، حادثهساز است چون تمرکز حواس کافی ندارند، در چارچوب اهداف سازمان فعالیت نمیکنند و اینکه آنی تصمیم بگیرند، زیاد است؛ برعکس افراد شاد، تصمیمات بهتر و منطقیتری میگیرند و در کارشان همیشه موفق هستند.
@Khanjanidroos
صبر بر بداخلاقی همسر
◀️ یکی از خصوصیاتی که انسان را در امور معنوی خیلی رشد می دهد و او را به کمال می رساند، صبر بر بداخلاقی اطرافیان است.
👈 قطعا خودمان نباید بداخلاق باشیم، بر بداخلاقی اطرافیانمان هم باید صبر کنیم.
☘️ مثلا شخصی پدر و مادرش پیر شده اند و اخلاق تندی دارند.یا شاگرد بر بداخلاقی استادش صبر کند.
👈 اما شاید هیچ چیز مانند صبر بر بداخلاقی همسر انسان را به کمال نرسانده؛اینکه همسر انسان بد اخلاق باشد و صبر کند.
📜 داستان
◀️ مرحوم شیخ جعفر کاشف الغطاء از بزرگترین فقیهان عالَم تشیّع بوده است، در حدّى که علماى بزرگ شیعه از قول او نقل کرده اند که فرموده بود:
🌱 اگر تمام کتابهاى فقهى شیعه را در رودخانه بریزند و به دریا برود و شیعه دیگر یک ورق فقه دستش نباشد، من از اول تا آخر فقه شیعه را در سینه ام دارم، همه را بیرون مى دهم تا دوباره بنویسند. مرجع هم شده بود.
👈 اهل علم و اصحاب سرّش فهمیدند که همسرش در خانه بداخلاقى مى کند، ولى خیلى هم خبر از داستان نداشتند.
☘️این قدر در مقام جستوجو برآمدند تا به این نتیجه رسیدند که این مرد بزرگ الهى، این فقیه عالى قدر گاهى که به داخل خانه مى رود، همسرش حسابى او را کتک مى زند.
☘️ یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند گفتند: آقا ما داستانى شنیده ایم از خودتان باید بپرسیم، آیا همسر شما گاهى شما را مى زند؟!
👈 فرمود : بله، عرب است، قدرتمند هم هست، قوى البنیه هم هست، گاهى که عصبانى مى شود، حسابى مرا مى زند. من هم زورم به او نمى رسد.
🍂 گفتند: او را طلاق بدهید.گفت: نمى دهم.گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم، ادبش کنند.گفت: این کار را هم اجازه نمى دهم.گفتند: چرا؟
👈 گفت: این زن در این خانه براى من از اعظم نعمتهاى خداست، چون وقتى بیرون مى آیم و در صحن امیر المومنین مى ایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز مى خوانند، مردم در برابر من تعظیم مى کنند؛
🌹 گاهى در برابر این مقاماتى که خدا به من داده، یک ذرّه هوا مرا برمى دارد، همان وقت مى آیم در خانه کتک مى خورم، هوایم بیرون مى رود!
👈 این چوب الهى است، این باید باشد.
@Khanjanidroos
#تلنگر
خانمی که صبح تا شب نگران است که همسرش به او خیانت نکند، وقتی برای عشق ورزیدن و توجه به نکاتِ ارزشمند باقی نمیگذارد. صبح تا شب به این فکر میکند که چطور همسرش را کنترل کند.
فکر میکند من ارزشی ندارم که اگر داشتم شوهرم به من خیانت نمیکرد. وقتی هر روز و هر لحظه دارد به بیارزشی خودش فکر میکند، همین را هم پرورش میدهد.
فکر مثل بذرِ گیاه است. هر فکری بکاری، ریشه و شاخه و میوه میدهد.
چرا فکرِ مثبت نکنیم؟
چرا توجهمان را به سمتِ جادۀ زندگی نبریم؟
چرا توجهمان را به سمتِ چیزهای مثبت نبریم؟
به جای اینکه بگوییم فلان چیز را به من «نده»،
چرا درخواست نکنیم که خدایا فلان چیز را به من بده.
@Khanjanidroos
افراد موفق :
اصولا مثبت فکر می کنند، امیدوار هستند، دنیا را زیبا می بینند، دوربین ذهن آنها به طور مرتب روي پدیده هاي زیباي زندگی تمرکز می کند،مثبت و امیدوارانه سخن می گویند، چهره اي گشاده و متبسم دارند و معتقدند که انسان هاي خوش اقبالی هستند. فکر می کنند همه چیز براي آنها درست انجام می شود. هیچ گاه به موانع و مشکلات زندگی نمی اندیشند. به طور معمول، داستان هاي خوشحال کننده تعریف می کنند، به خاطرات خوب زندگی خود می اندیشند و آنها را براي دیگران تعریف می کنند. خیال پردازي هاي زیبایی از آینده خود می کنند. اعتماد به نفسی عالی دارند و فکر می کنند که آینده حتما بهتر از گذشته آنان است. نگاه زیبایی به کرانه هاي دور زندگی خود دارند. به سلامت و تندرستی خود می اندیشند. ترسی از آینده ندارند. به طور معمول، روحیه اي بسیار شاد و عالی و احساس خوبی از زندگی دارند و از لحظه لحظه هاي آن لذت می برند.
@khanjanidroos
:
✅یکی از عوامل بسیار مهم برای استحکام خانواده و رضایت زن و شوهر از زندگی زناشویی، داشتن نگرش مثبت نسبت به همسر و مثبتاندیشی درباره اوست. مثبتاندیشی به مفهوم پذیرفتن توانمندیها، صداقت، قابلیت اعتماد و صمیمیت یک شخص دیگر است. مثبت اندیشی نسبت به همسر به معنای خوب دیدن همسر، علاقه داشتن به او، و داشتن احساس مثبت نسبت به اوست. تا زمانی که زن و شوهر چنین احساسی نسبت به هم پیدا نکنند همواره در معرض اختلاف و تعارض با یکدیگر قرار دارند. پایه خانواده بر محبت بین زن و شوهر بنا نهاده شده است و این تنها در سایه نگرش مثبت زن و شوهر نسبت به هم امکان پذیر است. حسن ظن و نگرش مثبت یکی از همسران به دیگری، محبت او را به سوی خود جلب میکند. علی(علیهالسلام) میفرماید: «من حسن ظنه بالناس حاز منهم المحبه؛ کسی که نسبت به دیگران گمان نیکو برد محبت آنان را به دست آورد.»
✅تمرکز بر ویژگیهای مثبت همسر
از کدام رفتار همسرتان استقبال میکنید؟ کدام رفتارش را میپسندید؟ کدام جنبه از روابط زناشوییتان را دوست دارید؟ نقطه مثبت شما در این رابطه کدام است؟ چه اتفاقی میافتد اگر همه آن چیزهایی را که قصد تغییر دادنشان را دارید کنار بگذارید؟ چه اشکالی دارد از فکر این که چه اموری میتوانستند جز آنچه هستند باشند بگذرید و تمام توجهتان را به آن چه در همسرتان میپسندید معطوف نمایید؟ چه اتفاقی میافتد اگر متوجه نشانههایی که ثابت میکنند همسرتان شما را دوست ندارد نباشید؟
جواب سادهای دارد: اتفاقی که میافتد این است که در مسیری بالنده به حرکت درمیآیید. وقتی به آن چه شما را شاد میکند توجه میکنید به احساس بهتری میرسید و خشنودتر میشوید. وقتی خشنودتر شدید جذابیت بیشتری پیدا میکنید و دیگران از با شما بودن لذت میبرند. وقتی بودن با شما لذتبخش باشد همسرتان تمایل بیشتری برای با شما بودن نشان میدهد و متقابلاً احساس بهتری پیدا میکند. وقتی همسرتان، احساس بهتری پیدا میکند احساس شما هم بهتر میشود.
توجه به ویژگیهای مثبت همسر بدین معناست که برای مدتی افکار و احساسات منفی را کنار بگذارید. وقتی میبینید در حال فکر کردن به مسائل و مشکلات هستید، به آرامی خودتان را تشویق کنید که به جای آنها به جنبههای مثبت بیندیشید. این کار ممکن است در ابتدا دشوار باشد اما با آشکار شدن نتایج مثبت آن در انجام آن کوشاتر میشوید.
یکی از مهمترین وظایف زن و شوهر در خانواده، محبت کردن به یکدیگر است. از دید اسلام، اساس زندگی خانوادگی بر محبت است. خداوند در قرآن کریم میفرماید:
«و من آیاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها و جعل بینکم موده و رحمه...9؛ و از نشانههای خدا این که از جنس خود شما همسرانی برایتان آفرید تا در کنار آنها آرامش یابید و در میان تان مودت و رحمت قرار داد...»
خداوند متعال انسانها را بهگونهای آفریده که وقتی نیازها و مصالح یکدیگر را تأمین میکنند کمکم رابطهای میانشان ایجاد میشود و رشد میکند. این عاطفه به شکلی نیرومند و طور طبیعی میان دو همسر به وجود میآید و میتواند نقش مهمی در تأمین مصلحت کل خانواده ایفا کند.
افکار و تخیلات شما، تا حدود زیادی مسئول احساس و رخدادهای زندگی شماست. این تصور که همسرم عاشق من نیست و الا آن را بر زبان میآورد، بهویژه شما را به سوی افسردگی و اضطراب سوق میدهد. بیشتر وقتها احساس سردرگمی و درماندگی چیزی نیست به جز حالتی ذهنی، که شما قادر به تغییر دادنش هستید.
اگر شوهرتان با زبان به شما ابراز محبت نمیکند و آن سخنان خوب را که شما دوست دارید تحویلتان نمیدهد، باید به کارهایی که برایتان میکند توجه کنید. وقتی شما را در شستن ظرفها یا پختن غذا کمک میکند، وقتی خریدهای منزل را ـ بدون آنکه به او گفته باشید ـ انجام میدهد، وقتی حاضر میشود برای اینکه شما لباس یا کفش بخرید، به همراهتان بیاید، وقتی برایتان هدیه میخرد و... در واقع با شما سخن از عشق میگوید. مردها اهل کار و عملاند. آنان در واقع، با عملشان با شما ارتباط برقرار میکنند. شوهرتان در واقع با کارش به شما میگوید: «دوستت دارم عزیزم».
ثانیاً، صبر نکنید شوهرتان گفتار یا رفتاری عاشقانه داشته باشد. خودتان پا پیش بگذارید و به او نشان دهید در زیر بارانی از احساس مهر و عاطفه قرار گرفتن چقدر عالی و هیجانانگیز است. با گفتار و رفتارتان احساسات شوهرتان را تحریک کنید. برای این کار:
1. غم و نگرانی را از چهره خود بزدایید و با رویی باز و چهرهای خندان با او روبهرو شوید. هنگام ورود شوهرتان به خانه به استقبال او بروید، به او سلام و خسته نباشید بگویید، از حالش جویا شوید، به او بگویید که از آمدن او خوشحالید و دلتان برای او تنگ شده بود.
2. شما سر صحبت را باز کنید، و با او حرف بزنید؛ با
شوهرتان شوخی کنید و او را بخندانید؛ کنارش بنشینید و با او درد دل کنید؛ از اتفاقاتی که در روز برایش رخ دا
ده بپرسید، به سخنانش با توجه و علاقه گوش دهید؛ کنار شوهرتان بنشینید و با هم فیلم مورد علاقهاش را تماشا کنید.
3. به شوهرتان توجه کنید؛ به سینه فراخ و مردانهاش، به چهره زیبایش، به چشمان خوش حالتش، به دستان بزرگ و مردانهاش و... به هر چیزی که از او یک مرد میسازد توجه کنید. به شوهرتان بگویید که چه مرد پر شور و حرارتی است و شما از رابطه زناشویی با او خیلی احساس رضایت میکنید. به وی اظهار دارید که چقدر با احساس است و شما از این که با مردی مثل او پیوند زناشویی بستهاید بیاندازه احساس خوشبختی میکنید.
4. پیش از ورود شوهر، خود را بیارایید، لباسهای زیبا و اغوا کننده بپوشید، عطر یا ادکلن خوش بو استعمال کنید، و به او نشان دهید که همه این کارها را برای او انجام دادهاید.
5. به این نکته مهم توجه داشته باشید که، برای مردان نشان دادن عشق خود از طریق معاشقه و آمیزش بسیار راحتتر از بیان لفظی آن است. بنابراین، تمایل شوهرتان را به معاشقه و آمیزش، نوعی ابراز عشق و علاقه به حساب آورید. البته، مرد نیاز دارد احساس کند دوستش دارند نه آنکه تحملش میکنند؛ و این زمانی حاصل میشود که زن با رغبت به این خواسته شوهرش پاسخ دهد.
به طور خلاصه، از هر راه و روشی برای باز کردن دریچههای قلب شوهرتان به سمت خودتان استفاده کنید. با انجام این کار، حتی اگر لفظ «دوستت دارم» را از او نشنوید رفتار و گفتارش نشان دهنده نهایت عشق و علاقه او به شما خواهد بود.
@khanjanidroos
🍁🌸🍁🍁🍁
در ادامه مطالب با ما باشید
و دوستان تان را به کانال نسیم
دعوت کنید.....
@Khanjanidroos