🔴 #پذیرش_عذرخواهی
💠 سختگیری زیاد در پذیرفتن #عذرخواهی همسر، میتواند موجب شود که او کمتر برای عذرخواهی پیشقدم شود.
💠 توقع نداشته باشید که همسرتان با الفاظ #خاص و مورد نظر شما عذرخواهی کند.
💠 گاهی حتی برخی رفتارها، نشاندهنده و چراغ سبزی به معنای #عذرخواهی است. پس سریع عذر زبانی و یا رفتاری همسر را بپذیرید و واقعاً او را ببخشید.
💠 گاهی دیر پذیرفتن عذر همسر، زمینه ایجاد #کینه، سوءظن و سردی روابط میگردد.
💠 مواظب باشید در پذیرش عذرخواهی، #منّت نگذارید و حفظ #عزّت همسرتان را در نظر بگیرید.
@khanjanidroos
با ازدواج «صحیح» میتوان
بر بسیاری از ناملایمات زندگی پیروز شد
منتها نباید به ازدواج
به چشم یک #دارو نگاه کرد!
اگر از درون، با مشکلاتی مواجه هستیم
ابتدا آن را درمان و سپس ازدواج کنیم...
@khanjanidroos
خورشید سپهرِ رهبری پیدا شد
احیاگر فقه جعفری پیدا شد
تبریک به مهدی (عج)که به عالم امشب
رخسار امام عسگری پیدا شد
🌸ولادت امام حسن عسکری(ع)مبارک🌸
@Khanjanidroos
🔹دوستیهای قبل از ازدواج، خطرهایی را به ویژه برای دختر پدید میآورد. با توجه به اینکه دو جوان، سرشار از عواطفند و در اوج غرایز جنسی قرار دارند (به گونهای که وقتی کنار هم قرار میگیرند، فعل و انفعالات هورمونی در وجودشان شکل میگیرد و کشش فراوانی در آنها ایجاد میشود)، احتمال بسیاری وجود دارد که به هم نزدیک شوند و گوهر عفت دختر در معرض خطر قرار گیرد.
❤️اگر این دوستیها به ازدواج بینجامد، با توجه به ویژگی غیرت در مرد، ممکن است سؤالاتی در ذهن او شکل گیرد که چرا همسرم پیش از محرمیت با من رابطه برقرار کرد و نکند مشابه این رابطه را با دیگران نیز داشته است و اعتمادش از او سلب میشود.
💔در صورتی که این دوستیها به ازدواج منتهی نشود، آثار منفی بسیاری بهویژه برای دختر خواهد داشت که احساس سرخوردگی و شکست روحی، افسردگی، نفرت از جنس مخالف و ازدواجگریزی تنها برخی از این آثار است؛ پس توصیه میشود برای دوری از این مشکلات و پیامدهای منفی، همسر آینده خود را در فرآیند خواستگاری بشناسید
🔹🍂🍂🍂🔹
@Khanjanidroos
#امام_حسن_عسكري عليه السلام
امام عسكري(ع) فرمودند:
من كان في حاجه الله كان الله في حاجته
هر كس كار خدا و دين خدا را راه بيندازد خدا خودش كار او را راه ميندازد يعني اگر مي خواهيد نيازهاي شما انجام شود كار بنده هاي خدا را راه بيندازيد.
مولاي ما يا ابالمهدي!
امشب وجود مقدس حضرت وليعصر خيلي خوشحال اند❤️ چون تولد پدر بزرگوارشان است😍
آيا در چنين شبي ما نيازمندان را در آستانه خود قبول مي كنيد تا تمام توجه ما به شما خانواده باشد?
همه ما در اين شب مبارك🌺🌸🌷
عيديي مي خواهيم كه قلب و دلمان را شاد كند ، بوي يوسف فاطمه به مشام ما برسد و چشم ما به ردّ پاي يوسف فاطمه منور گردد.
@khanjanidroos
🌸 صلوات خاصه
امام حسن عسکری(ع)
اَللّهُمّ صَلِّ عَلی الحَسَنِ بنِ علیِّ بنِ مُحَمَّد، اَلبَرِّ التَّقِیِّ الصّادِقِ الوَفِیِّ النُّورِ المُضیء،خازِنِ عِلمِک وَ المُذَکِّرِ بِتَوحیدِک وَ وَلیِّ اَمرِک وَ خَلَفِ اَئِمَّةِ الدّینِ الهُداةِ الرّاشِدینَ وَ الحُجَّةِ عَلی اَهلِ الدُّنیا فَصَلِّ عَلَیهِ یا رَبِّ اَفضَل ما صَلَّیتَ عَلی آَحَدٍ مِن اَصفیائِک وَ حُجَجِکَ وَ اَولادِ رُسُلِکَ یا اِلهَ العالَمین.
@Khanjanidroos
هر شب با خودم عهدمیبندم که روزبعدتاجایی که میتونم. گناه نکنم،یعنی میشه روز روشب کرد واین گناهان رواصلامرتکب نشد،وبه خودم میگم برای هرگناهی که مرتکب میشم100صلوات بفرستم،اماتعدادصلواتهاتاشب1500یا2000صلوات میشه،به دیگران چطوربگویم ازاین گناهان دوری کنند درحالی که در ادب کردن خودمانده ام
خواهش میکنم کمکم کنیدچطوربرای ترک گناه برنامه ریزی کنم وچطورازاین گناهان دوری کنم.
✅ارائه هر راهکاری ، متوقف بر خواست و اراده قطعی شما است. بهترین اذکار و قوی ترین راهکارها، بدون خواست واقعی روی کاغذ باقی میماند. عواملی در تقویت اراده مؤثر است، مانند: تمرکز بخشیدن به فعالیت های گوناگون، توجه به عبادات به ویژه نماز که تمرین تمرکز فکر است، پایان رسانیدن کارهای نیمه تمام، تلقین مثبت و... .
اما به طور کلی یکی از مهمترین راه های ترک رذائل اخلاقی، روش مقابله به ضد است. یعنی دقیقا برخلافِ چیزی که تا الان انجام میداده و نفسش به او فرمان می داده، انجام دهد.
احمد نراقی در خصوص راه معالجه امراض نفسانی میگوید: «بعد از آنکه آدمی انحراف اخلاق خود را از حد اعتدال یافت و صفت بدی در خود دید، باید ابتدا افعالی که ضد آن است و از آثار و صفت حمیده است، که در مقابل آن است مرتکب شود و مواظبت آن افعال کند و این به منزله غذای ضدمرض جسمانی است؛ همچنان که حرارت مزاج با غذاهای سرد دفع میشود، همچنین هر صفت فضیلتی که در نفس حاصل شود، ملکه رذیلهای که ضد آن است را ازاله میکند. پس اگر این عمل فایده نبخشید در مقام سرزنش و ملامت نفس بر آید و در دل و زبان، خود را نکوهش کند و بدیها و ناخوشیهای آن صفت را در دل بگذارند...»
در روانشناسی نیز این شیوه مورد تأکید قرار گرفته و بهرهگیری از اضداد در نظریههای رفتارگرایی تحت عنوان «شرطیسازی تقابلی» برای تغییر رفتار مورد استفاده قرار میگیرد. شرطیسازی تقابلی، فرآیندی است که در آن یک پاسخ شرطی با پاسخ دیگری که با آن ناهمساز و مغایر است، جانشین میشود و این سبب میشود که پاسخ شرطی که نامطلوب است - و میخواهیم تغییر کند - در حضور محرک شرطی جدید داده نشود.
در آیات قرآن نیز از روش بهرهگیری از اضداد که به آن اشاره شد استفاده شده و برای رهایی از ریا پیشنهاد می کند که صدقات را پنهان کنید: «إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِیَ وَ إِنْ تُخْفُوهَا وَ تُؤْتُوهَا الْفُقَرَاءَ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ ...؛ اگر صدقه ها را آشكار كنيد، اين، كار خوبى است، و اگر آن را پنهان داريد و به مستمندان بدهيد، اين براى شما بهتر است...» (سوره مبارکه بقره، 271)
#ترک_گناه
#دوری_گناه
@khanjanidroos
🔹 والدین انگلیسی فرزندان خود را به دلیل آموزشهای جنسی از #مدرسه خارج کردند.
🔻 والدین تعدادی از نوجوانان #انگلیسی فرزندان خود را از مدرسهای که در آن درس میخواندند خارج کردند. این والدین علّت خارج کردن فرزند خود از مدرسه را تدریس آموزشهای جنسی به فرزندشان عنوان کردهاند.
🔻 کارشناسان حوزهی آموزش و تربیت کودک و نوجوان این آموزشها را مغایر با اصول علمی و صحیح تربیت فرزند و نتیجهی آن را منجر به تاثیرات روانی بد در آینده و ترغیب بیشتر نوجوان به ورود هرچه زودتر به رفتارهای جنسی پرخطر میدانند.
اگر می خواهید نوجوانتان پس از مدتی فقط صدای شما را نشنود، بلکه به حرفتان نیز گوش دهد بایستی حواستان به گفتگوها باشد.
🔺دنبال بهانه گیری و جر و بحث نباشید.
🔺از کاه، کوه نسازید.
🔺بر سر هر موضوع کوچک و بزرگی غرغر نکنید.
🔺چشم تان را بر روی برخی از رفتارهای غلط او ببندید تا جای بحث برای موضوعات مهم تر باقی بماند.
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا بچههای خوب، بد میشوند؟
➕نکتهای برای خوشبخت شدن فرزندان
(استاد پناهیان)
4_5913291031599645336.mp3
4.24M
🎤 حاج محمود #کریمی
💐باغ و بهارم گل زهرا ....
ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
#بسیارزیبا👌
💞🌸 ملاک های ازدواج چه بايد باشند؟
اگر كسی انتخاب خوبی كرده و میخواهد آن را به ازدواج تبدیل كند، باید چند نكته مهم را بداند:
1⃣ لازم است از نظر شما آن فرد مطلوبیت فیزیکی و جنسی در یك حد متوسط رو به بالا برایتان داشته باشد.
2⃣مطلوبیت دلی و هیجانی هم مهم است. البته لازم نیست الزاما عاشق همه وجناتش باشید و چه بهتر هم كه نباشید؛ چون اگر عاشق باشید شاید به شناخت درستی از ویژگیهای شخصیتی او نرسید.
3⃣شرایط مالیتان بهتر است با هم متناسب باشد. اگر هم یك طرف از نظر مالی بالاتر است، باید هر دو طرف جنبه زندگی با فردی متفاوت از نظر فرهنگ اقتصادی را داشته باشند. سبك خرج كردنتان باید با هم هماهنگ باشد
4⃣ سبك اعتقادیتان باید به هم بخورد و شبیه هم به زندگی و خدا و پیغمبر بنگرید، اگر شریعت برای یکی از شما خیلی مهم است برای دیگری نیز مهم باشد یا اگر یکی اهل مطالعات دینی است، به نظر دیگری مضحک نیاید.اگر شما اهل روزه و نماز هستید، این موضوع برای همسرتان با ارزش باشد.
5⃣ احتمالا همه میدانیم که تشابه خانوادهها بسیار بسیار مهم است و عملا با انتخاب یک نفر، خانواده او را نیز برمیگزينيم.
@khanjanidroos
گاهی زندگی سخت است و گاهی ما سخت ترش میکنیم . . .
گاهی آرامش داریم، خودمان خرابش میکنیم . .
گاهی خیلی چیزارو داریم اما محو تماشای نداشته هایمان میشویم. . .
گاهی حالمان خوب است اما با نگرانی فردا خرابش میکنیم . . .
گاهی میشود بخشید اما با انتقام ادامه اش میدهیم . . .
گاهی میشود ادامه داد اما با اشتیاق انصراف میدهیم . . .
گاهی باید انصراف داد اما با حماقت ادامه میدهیم . . .
و گاهی . . . گاهی . . . گاهی . . . تمام عمر اشتباه میکنیم و نمیدانیم یا نمیخواهیم بدانیم. . . .
کاش بیشتر مراقب خودمان، تصمیماتمان و گاهی . . . گاهی های زندگیمان باشیم . . .
کاش یادمان نرود که فقط:
یک-بار-زنده-ایم-و-زندگی-میکنیم-فقط-یکبار!
به آن هایی که دوستشان دارید
بی بهانه بگویید دوستت دارم
بگویید در این دنیای شلوغ
سنجاقشان کرده اید به دلتان...
@khanjanidroos
➰➰➰➰▪️▪️▪️
حرم حضرت معصومه (س) محل آمد و شد ملائكه و حضرت ولیعصر (عج) است. عرفا و بزرگان بارها ايشان را در اين حرم زيارت كردهاند. اينجا مقام قبر گمشدهی حضرت زهرا (س) را دارد. وقتی پدر مرحوم آيتالله مرعشی در تشرّف خود به محضر امام عصر (عج) سراغ قبر مادرشان زهرا (س) را از ايشان گرفتند، حضرت به قبر عمّه خود، حضرت معصومه (س) اشاره فرمودند؛ يعنی اگر قصد زيارت حضرت زهرا (س) را داری، اينجا را زيارت كن.
@khanjanidroos
از زيارت و رفتوآمد مستمر به حرم حضرت معصومه (س) دريغ نكنيد. اين سنّت بزرگان ماست؛ بزرگانی چون حضرت آيتالله بهجت (ره)؛ زيارت روزانه و تعقيبات يك ساعتهی ايشان در حرم ترك نمیشد. مرحوم آيتالله مرعشی (ره) چندين سال، ساعتی قبل از اذان صبح، پشت درب حرم مینشستند و اوّلين زائر هر روز حضرت معصومه (س) بودند. او كم انسانی نيست! عالم بزرگی است كه هزاران تأليف و تحقيق و شاگرد دارد و از آغاز جوانیاش به محضر حضرت ولیعصر (عج) مشرّف گرديده است.
@khanjanidroos
«به نظر میرسد اتصال حضرت معصومه(س) به امام رضا(ع)، چيزي شبيه اتصال حضرت زينب كبری(س) به سيدالشهداست و موضعگيري تاريخي آن حضرت همانند موضعگيری زينب كبری(س) _ كه مكمل موضعگيري امام حسين(ع) بوده است _ مكمل حركت و موضعگيري امام رضا(ع) است.
يكي از كارهاي حضرت، هجرت ايشان است كه به دنبال هجرت امام رضا(ع) و به منظور ادامه حركت ايشان انجام گرفت و منشأ تحولات عظيم تاريخي شده است. لذا بسياري از مصادر و منابعي كه شما براي تحليل شخصيت فاطمه معصومه(س) نياز داريد، مصاديقي است كه نسبت به امام رضا(ع) در تاريخ آمده است و بيانگر نوع حركت و موضعگيري امام رضا(ع) و شرايط آن زمان است. در آن شرايط، بار محوري بر دوش امام رضا(ع) و در درجه دوم و بعد از آن معصوم، بار اصلي بر دوش فاطمه معصومه(س) است كه با آن حركت عظيم و هماهنگيهايي كه نيازمند يك تحول عظيم است همراه شدهاند.
اصولاً تحليل شخصيتِ اينگونه افراد به تبعِ تحليل شخصيت معصوم است، چون تابع معصوم هستند و تابع ایشان موضع ميگيرند. بايد ديد معصوم چه موضعي گرفته است؛ زيرا اقتضاي بعديِ اين حركت در مرحله بعد، به عهده شخصيت درجه دوم ولايي است كه چگونه موضع بگيرد. امام رضا(ع) هجرت را آغاز كردند و قدم بعد فاطمه معصومه(ع) براي تكميل و تبعيت از همان هدف، از مدينه به ايران و قم هجرت کردند.
تحقيقات ميداني به شما در اين زمينه بهشدت كمك ميكند در اينكه جامعه تشيع، بر محور فاطمه معصومه (س)شكل گرفته، و حوزه عمليه و علما در اين سرزمين جمع شدهاند، و محدثين و روّات دوام پيدا كردند. اگر چه قبل از هجرت ايشان هم قم ويژگي خاص داشت ولي دوام و بقا و محوريت يافتنِ آن بر تشيع علوي، بعد از هجرت آن حضرت به قم بوده است.»
@khanjanidroos
یاحضرت معصومه.mp3
4.71M
▪️یا حضرت معصومه(س)
مدد مدد🖤💔
🎤حاج #محمود_کریمی
⬛️⚫️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
«وجود مقدس حضرت معصومه(س) از آن بيتالنورها و مشکاتالانوارهايی است که انوار چهارده معصوم(ع) در آن تجلي دارد. لذا در حرم ايشان چهارده معصوم(ع) به نحو حاضر زيارت ميشوند [در زیارتنامه حضرت معصومه(س)].
عظمت حضرت معصومه(س) فوق العاده است و مي ارزد که انسان از اقصي نقاط دنيا فقط براي همين زيارت بيايد. شاهدش هم اين است که امام رضا(ع) فرمود:
هر کس حضرت معصومه(س) را زيارت کند... اهل بهشت است.
امام صادق(ع) مي فرمايد: به شفاعت حضرت معصومه(س) همه شيعيان من وارد بهشت میشوند.
من نمیدانم اين چه مقامي است که: «إنّ لک عند الله شأنا من الشأن». اما يکي از شئون ولايت چهارده معصوم(ع) به خصوص صديقه طاهره(س)، در ايشان متجلي است و لذا ايشان مي توانند «شفاعت في الجنه» بکنند؛ يعني درجات جنت - که درجات توحيد و ولايت است و ظاهرش بهشت است و باطنش بيت الولاية و دارالولاية و مقامات توحيدي است - به شفاعت ايشان به دست میآيد. ايشان میتواند در اين عوالم ما را دستگيري و هدايت بکند. خلاصه، خيلي حجابهاي باطني و ظاهري در اين حرم برداشته شده و برداشته میشود.».
@khanjanidroos