#تلنگر 🍃🌺
✨تغيير از خودمان شروع ميشود
💫تو به دیگران یاد می دهی چطور با تو برخورد کنند،
وقتی تو تغییر می کنی آنها هم تغییر می کنند،
💫هنگامی که شروع به احترام گذاشتن به خودت می کنی درواقع به دیگران نحوه محترمانه برخورد کردن با خودت را می آموزی،
وقتی در روابطت قدرتمندانه ظاهر می شوی، دیگران یاد می گیرند با فرد توانمندی روبرو هستند،
💫می خواهی آدم ها را تغییر دهی؟؟؟
بهترین راه تحول آنها، ایجاد دگرگونی در خود تو است،
تو بهتر شو تا دیگران برخورد بهتری با تو داشته باشند...!
@rkhanjani
امروزتان زیباترازگل🌷
آرزومندم که خدای
مهربون هدیه دهد
به شما سبدی پراز💐
نگاه پراز امید
قدمی استوار و
روزی سرشاراز آرامش 🌷🍃
#روزتون_پرنور🌼
@rkhanjani
" عشق مادر "
در يک روز گرم تابستان ، پسر کوچکي با عجله لباسهايش را در آورد و خنده کنان داخل درياچه شيرجه رفت.
مادرش از پنجره نگاهش مي کرد و از شادي کودکش لذت ميبرد. مادر ناگهان تمساحي را ديد که به سوي پسرش شنا مي کرد. مادر وحشتزده به سمت درياچه دويد و با فريادش پسرش را صدا زد . پسرش سرش را برگرداند ولي ديگر دير شده بود.
تمساح با يک چرخش پاهاي کودک را گرفت تا زير آب بکشد، مادر از راه رسيد و از روي اسکله بازوي پسرش را گرفت. تمساح پسر را با قدرت مي کشيد ولي عشق مادر آنقدر زياد بود که نمي گذاشت پسر در کام تمساح رها شود.کشاورزي که در حال عبور از آن حوالي بود ، صداي فرياد مادر را شنيد، به طرف آنها دويد و با چنگک محکم بر سر تمساح زد و او را فراري داد.
پسر را سريع به بيمارستان رساندند. دو ماه گذشت تا پسر بهبودي پيدا کند. پاهايش با آرواره هاي تمساح سوراخ سوراخ شده بود و روي بازوهايش جاي زخم ناخنهاي مادرش مانده بود.
خبرنگاري که با کودک مصاحبه مي کرد از او خواست تا جاي زخمهايش را به او نشان دهد. پسر شلوارش را کنار زد و با ناراحتي زخمها را نشان داد ، سپس با غرور بازوهايش را نشان داد و گفت ،" اين زخمها را دوست دارم ، اينها خراشهاي عشق مادرم هستند."
@rkhanjani
انسان بودن زیاد سخت نیست، کافیست مهربانی کنی.
زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند ،
همین انسانیت است.
وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است.
وقتی محبت بی منت باشد،
وقتی عشق بورزی،
وقتی زیبایی اشخاص را ببینی، وقتی خوبی هایشان را ببینی، همین انسانیت است.
مهم نیست که آدم ها چگونه اند، مهم نیست جواب سلامت را میدهند یا نه،
تو سلام کن، سر به سر دلشان بگذار،
شیطنت کن، بخند، همین انسایت است.
مهم این است که تو خوب باشی، آن ها روزی دلشان برای خوبی هایت تنگ می شود، باور کن.
@rkhanjani
با چه معيار هايي همسرانتخاب کنیم؟
✅با چه کسی ازدواج کنیم ؟ چگونه همسرآیندهیمان را بشناسیم ؟ چه شرایطی برای همسر در نظر بگیریم ؟ در چه سنی باید ازدواج کرد ؟ چه شرایطی باید داشته باشیم تا ازدواج کنیم ؟ این سؤالات و سؤالات مشابه دیگر برای بسیاری از جوانان که قصد ازدواج موفق دارند، به وجود می آید.
آگاهی و شناخت از ملاک ها و معیارهای انتخاب همسر گامی اساسی، سرنوشت ساز و مؤثر برای برهه ای حیاتی در زندگی است. دوره ای که انتخاب در آن در آرامش سالهای طولانی آینده تعیین کننده است. از اینکه در پی یافتن شناخت و آگاهی های لازم برای انتخاب همسر هستید، بسیار خرسندیم.
در مورد ازدواج باید بگوئیم که این رابطه تنها به منظور ارضای تمایلات آنی و لحظه ای نیست. بلکه زندگی آینده و خوشبختی زن و مرد و کودکان آنها بر اساس این پیوند قرار گرفته است. پس برای این سؤال و دغدغۀ شما ارزش بسیاری قائلیم.
ازدواج موفق بستگی به عوامل مختلفی دارد که خیلی از آنها را باید در دوران نامزدی ( قبل از ازدواج ) ارزیابی کرد. عوامل دیگری نیز در موفقیت زندگی زناشویی موثر است که می توان آنها را بعد از ازدواج شناخت. اما از همه مهمتر آیتم هایی است که باید پیش از ازدواج مورد بررسی قرار دهید. بررسی هایی که در قالب جلسات خواستگاری، تحقیق و مشاورۀ پیش از ازدواج به دست می آید.
معیار و ملاك های مشترك در انتخاب همسر
1. ایمان و دین داری: پایبندی به اصول آیین اسلام یكی از عوامل خوشبختی خانواده است. دختر و پسری كه دیندار واقعی باشند از انجام بسیاری از اعمال خلاف خودداری می كنند، زیرا پایبندی به دین آنان را از انجام اعمال حرام و خلاف باز می دارد.
2. اخلاق نیكو: زندگی زن و مرد در محیط خانوادگی احتیاج به اخلاق دارد؛ در محیط خانوادگی،زن و مرد هر دو باید اصول اخلاقی از قبیل نرمی و ملایمت ، گذشت و سازگاری و عفو و اغماض را رعایت كنند و هر گاه یكی از آن دو دچار لغزش و اشتباه شود ، بلافاصله به عذرخواهی پرداخته ، ازستیزه جویی و جدال جداً خودداری كند
3. اصالت خانوادگی: یکی اساسی ترین معیارها برای انتخاب همسر اعم از زن و مرد، اصالت خانوادگی است.
4. سلامت روحی- روانی، جسمی و شخصیتی هر یک از زن و مرد؛
5. رعایت اصول كفویت: تشابه و همسطحی در موضوعات مختلف باید وجود داشته باشد، از جمله:
. تشابه میزان رشد عاطفی، فکری، جسمانی، قوای عقلانی وهوش
. تشابه علایق و طرز تفکر
. تشابه مذهبی (مسائل عینی مذهبی مد نظر است نه کلیات )
. تشابه تحصیلی و طبقاتی
. تشابه طرز فکر نسبت به مسائل جنسی
. تشابه علاقه مندی به زندگی
. تشابه علاقه به زندگی و سرعت عمل در کارها
. تشابه دیدگاه در رابطه با خانواده زن و شوهر
. تشابه فرهنگی و آداب و سنن اجتماعی
ارائۀ همۀ معیارهای انتخاب همسر در این مجال، کاری دشوار است. از همین رو باید علاوه بر توجه به ملاکهایی که در اینجا به آنها اشاره نمودیم، به مطالعۀ کتابهای مفید هم بپردازید.
کتاب های زیر می تواند اطلاعات مفیدی دربارۀ آگاهی از ملاکهای انتخاب همسر و روش های آگاهی پیدا کردن و اطمینان وجود ملاک ها در فرد و مسادل مختلف دیگر، به شما بدهد؛
1. کتاب «مطلع مهر»، نویسنده: امیر حسین بانکی پور، انتشارات حدیث راه عشق؛
2. کتاب «آموزش پیش از ازدواج» نویسنده: مهدی میر محمد صادقی، انتشارات به نشر؛
3. کتاب «جوانان و انتخاب همسر» نویسنده: حسین مظاهری، انتشارات پارسایان؛
@rkhanjani
عزیزان نسیم !!!
دوستان خودرا به #کانال #نسیم #معنویت دعوت کنید......
تا همه اعضای خانواده ها و خوبان بتوانند از مطالب ارزنده اخلاقی تربیتی خانوادگی(سبک زندگی ) استفاده کنند .
@rkhanjani
👈در اینجا بد نیست به برخی از تبعات سوء و آسیب های ناشی از شبکه های ماهواره ای اشاره ای داشته باشیم.
✅الف) ترویج خشونت
به خوبی روشن است که هویت هر اجتماعی بر پایه شخصیت افراد بویژه نوجوانان و جوانانش شکل می گیرد و هر مقدار افراد جامعه مبتلا به صفات خشونت بار باشند، آن جامعه دارای نا آرامی ها و عدم امنیت بیشتری است که به جرأت می توان گفت دیدن فیلم ها و اکشن ها ی خشن بخصوص از نوع هالیوودی، تأثیر بسیاری در تحقق این وضعیت دارد.
✅ب) سست شدن بنیان خانواده
خانواده و افراد آن، سهمی بسزا در شکل گیری اجتماع دارند که توجه به این مهم در جوامع اسلامی، منجر به شکل گیری و تحقق تمدن اسلامی می گردد. اما دشمن که به اهمیت این کانون پر مهر (خانواده) به خوبی پی برده است در جهت عفت زدایی از جوامع دینی و اسلامی، دست به تدوین و انتشار فیلم ها و تصاویر مستهجن نموده تا با تبلیغات گسترده دامان همه آحاد جامعه را بگیرد و هرزگی و برهنگی را جایگزین نماید.
✅ج) الگوگیری غلط
از دیگر تلاش های شبکه های ماهواره ای، ایجاد فرهنگ جایگزین به جای فرهنگ ایرانی – اسلامی و ارائه سبک زندگی به مدل غربی و یا الگوهای شرقی نزدیک به غرب می باشد. نشان دادن جلوه خرافی از دین، یکی از نمودهای این شیوه جهت تغییر الگوی فرهنگی جامعه می باشد، که در این الگو افراد ضمن حفظ وابستگی های دینی و اعتقادی، با دین و فرهنگ اصیل فاصله گرفته و بیگانه می شوند.
✅د) دخالت سیاسی
یکی دیگر از آسیب هایی که جامعه ما با ورود ماهواره به خانه ها به آن دچار شده است، دخالت سیاسی قدرتهای بیگانه در امور داخلی کشور می باشد. این قدرتها با راه اندازی شبکه هایی که علی الظاهر دارند سعی می کنند خیلی بیطرفانه واقعیت های رخداده را به اطلاع بینندگان بی خبر و در سانسور قرار گرفته داخلی برسانند، خیلی زیرکانه اخبار و اطلاعات را جهت دهی نموده و خواسته های خویش را به مخاطبین القاء نموده و حتی گاهی پا را فراتر از این گذاشته و مستقیما از مخاطبینشان می خواهند که به مبارزه با نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازند.
برخی از شبکه های ماهواره ای نیز به شایعه سازی، ایجاد فضای بدبینی و کاهش اعتماد اجتماعی در جامعه مشغولند که صد البته بودجه آنها نیز از طرف سازمان سیا و نهادهای مشابه آن تامین می شود.
✅ه) مخدوش شدن فرهنگ دینی
دشمن از هر وسیله و رسانه ای برای مورد حمله قرار دادن فرهنگ مسلمانان بهره برداری می کند و ماهواره نیز یکی از این وسیله ها و رسانه هاست.
در سال های اخیر شبکه های ماهواره ای راه اندازی شده توسط دولت های غربی، تلاش فراوانی نموده اند تا با انواع روش ها فرهنگ دینی جامعه ما را زیر سوال ببرند و این حربه را گاهی با ایجاد شبهه، گاهی با تحقیر، گاهی با تخریب اساس مذهب، گاهی با سخت جلوه دادن اعمال مذهبی و گاهی نیز با ناکارآمدی دین اسلام، پیش می برند.
این شبکه ها هیچ ابائی ندارند که حتی خیلی آشکارا به مقدسات مردم توهین نموده یا آنها را مسخره نمایند. و متأسفانه باید گفت که این خصومت ها گاهی اوقات تأثیرگذار نیز هست و در مواردی شاهدیم که افراد کم اطلاع و حتی باسواد و تحصیلکرده در دام این شبکه ها گرفتار شده و شبهه های ترویج شده را تکرار نموده و با ادعاهایی همچون روشنفکری، افراد اصیل و دارای فرهنگ دینی را عقب مانده می خوانند.
👈ناگفته نماند موارد مطرح شده گرچه در برخی از مواضع با یکدیگر تداخل دارند اما به جهت اهمیتشان، به طور جداگانه ذکر گردیده اند.
@rkhanjani
🍃برای اینکه باعث موفقیت همسرتان شوید باید به او اعتماد به نفس ودلگرمی بدهید.
🌻با گفتن اینکه تو توانایی و تو می توانی واینکه خیالش را راحت کنید که در هر صورتی نزد شما محبوب ودوست داشتنی هست.
🥀🌴🌴🥀🌴🌴🥀
@rkhanjani
💓چگونه با همسرم صمیمی بمانم؟
هرگز فکر کرده اید چرا بعضی از زوجها اینقدر عاشق و صمیمی هستند؟ این به آن دلیل نیست که زندگی آنها ایده آل است و هیچ مشکلی ندارند، بلکه نکته اینجاست که آنها نحو حفظ روابط عاشقانه و جلوگیری از فرسایش روزمره آن را به خوبی می دانند.
ازدواج ها اغلب با یک حال خوب شروع می شوند. دوست داشتن، دوست داشته شدن و رسیدن به فردی که پسندیده ایم یا به دلمان نشسته، شور و هیجانی ایجاد می کند که به زندگی مان عطر و رنگ می بخشد. تجربه چنین شور و هیجانی نه تنها حال خود ما که حال اطرافیان را هم خوب می کند. زن و شوهرها به تجربه می گویند این حال خیلی خوب تا ابد ماندگار نیست و بالاخره یک روز همه چیز معمولی می شود.
@rkhanjani
آدمها را
لحظه ها پیر نمیکنند
آدمها را
آدمها پیر میکنند
سعی کنیم
هوای دل همدیگر را
بیشتر داشته باشیم
همدیگر
را پیر نکنیم...
@rkhanjani
مرحوم حاج اسماعیل دولابی میگفتند :
وقتی به خدا بگویی خدایا! من غیر از توکسی را ندارم؛ خدا غیور است وخواستهات را اجابت میکند.
خدا
درکارهمه ، برکت،
درخانه شان ، آرامش،
دروجودشان، نورخودت را قرار بده
بُخل و حسادت تنگ نظری را از همه دور کن. چشم دیدن شادی و موفقیت دیگران را به همه ی ما عطا کن❤️
@rkhanjani