#پرسش :
شوهرم با انقلاب اسلامى موافق نيست و ارزش هاى انقلابى مرا قبول ندارد و همين مسأله باعث اختلاف و درگيرى ما در زندگى مى شود ؛ لطفا راهنمايى ام كنيد كه با ايشان چگونه رفتار كنم ؟
#پاسخ :
هرگز در زندگى وارد مباحث مربوط به انقلاب و مسائل سياسي نشويد و در اين گونه مسائل با همسرتان كل كل ، بگو مگو و دهن به دهن نكنيد و بكوشيد با عنصر عاطفه يعنى محبت ، مهربانى ، عطوفت ، توجه به خواسته ها و رعايت حقوقشان ، دلشان را به دست آوريد و همسر محترمتان را به ارزش هاى انقلابى متمايل سازيد . خواهش مى كنم هرگز به همسرتان به خاطر اين مسأله بى حرمتى نكنيد . از ايشان اطاعت كنيد و وقتى امر یا نهیى مى كنند ، بگوييد چشم و با اين رفتارهاى خوب ، كارى كنيد وجدان درد بگيرند و احساس گناه كنند و به ارزش هاى انقلابى شما گرايش يابند و يا دست كم به اين ارزش ها توهين نكنند .
@rkhanjani
✅پرسش:
چجور از پسري جدا شم که دلش نشکنه?
🌺پاسخ:
گاهی انسان به خاطر تصمیمات اشتباهی که اتخاذ می کند، آسیبهای فراوانی ابتدا به خود، سپس به دیگران می زند. طبیعی است ارتباطی که بین دو نفر ایجاد می شود، و در چارچوب عقل و منطق، شرع و عرف نباشد، ضربه هایی را به همراه خواهد داشت. از جمله آسیبهای دوستیهای دختر و پسر همین وابستگی ای است که به وجود میآید. به نظر می رسد شما به خوبی پی به این آسیبها برده اید که تصمیم به جدایی از ایشان گرفته اید؛ از این لحاظ کار شما ستودنی است که تصمیم به ترک ارتباط با نامحرم گرفته اید. پس بدون این که افکار شبیه همین فکر که در سؤال به آن اشاره کرده اید در ذهنتان بیایید و پیش از اینکه افکار ناشی از ارتباط و وابستگیتان شما را برنجاند، بر تصمیمی که گرفته اید، قاطعانه بمانید و آن را عملی کنید.
رابطه ای که سرانجامی ندارد، باید در نطفه خفه شود. این بزرگترین لطفی است که شما به خود و طرف مقابل می کنید. پس دل شکستن معنا پیدا نمی کند. چرا که شما با ترک چنین رابطه ای هم به خود و هم به طرف مقابل بزرگترین خدمت را کرده اید. زیرا اجازه نداده اید، باتلاق رابطه حرام، شما و او را بیشتر در خود فرو ببرد. شاید به ظاهر شما و یا هر شخص دیگری که تصمیم به ترک رابطه می گیرد، دیگری را با این کار برنجاند، اما این رنجاندن، نه تنها از لحاظ دینی و شرعی و اخلاقی مشکلی ندارد، بلکه سفارش به آن شده است.
شما سخن از رنجاندن می کنید، در حالی که اگر این رابطه ناصحیح آشکار شود، نه تنها یک نفر بلکه بسیاری از جمله پدر و مادرتون و خانواده میرنجند. اصلاً تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر خدا از ما نرنجد بهتر از آن است که خیلی افراد از ما برنجند. شما به هر شکلی هست باید جدا شوید؛ این کار را زودتر انجام دهید تا آبروتون نشکسته، تا دل خودتون نشکسته، تا حیثیت خانواده تون نشکسته، تا زندگی و حیات تون نشکسته؛ با این کارتون فرصت ادامۀ زندگی را به خودتون و طرف مقابلتون داده اید. اجازه ندهید چنین افکاری شبیه این فکر رنجیده خاطر شدن این شخص، شما را از تصمیمی که گرفته اید، منصرف کند. رنجیدن به حق برای زمانی است که طرف مقابل حقی پیدا کرده باشد، در حالی که در جریان ارتباط ناصحیح هیچ یک از اطراف رابطه حقی نسبت به هم پیدا نمی کنند. پس قاطعانه ترک ارتباط کنید و برای قطع ارتباط به نکات زیر توجه فرمایید:
۱- سعی کنید با خود شناسی بر احساس و هیجانات خود مسلط شوید و به صورت افراطی و شدید، سرمایه گذاری عاطفی انجام ندهید. به دنبال راهکار برای برگرداندن او نباشید، بلکه به دنبال راهکار برای برگرداندن خودتان به زندگی عادی باشید.
۲- با احترام به خود و استقلال شخصیتی و برطرف کردن نیازها و کمبودها با اعتماد به نفس کامل و با هدف گذاری ارتباطتان را تنظیم کنید.
۳- با دیدن نقاط مثبت و خوبی های خودتان و اعتماد به خود در زندگی سعی کنید اساس بی نیازی از دیگران را در خود بنا کنید و در ارتباطات مجذوب کل شخصیت فرد نشوید بلکه به خود بگویید مثلا شوخ طبعی ایشان باعث ارتباط است نه سایر ویژگی های شخصیتی ایشان.
۴- سعی کنید به جای تمرکز و سرمایه گذاری روی این شخص، ارتباط با دوستان همجنس خود را گسترش دهید.
@rkhanjani
#حدیث_روز
💠 *در محضر امیر علیهالسلام* ۱۲
🔆 «لَا يَتْرُكُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لِاسْتِصْلَاحِ دُنْيَاهُمْ، إِلَّا فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ.»
🔆 *«مردم هيچ يك از امور دينى را براى بهبود امور دنيوى ترك نكنند جز آنكه، خداوند برايشان وضعى پيش آورد كه زيانش بيش از سودش باشد.»*
✳️ اشاره به این که در بسیارى از اوقات، دستورات دینى و منافع دنیوى در برابر هم قرار مىگیرند و رعایت هر یک سبب ضایع شدن دیگرى است.
💠 *انسانهاى موحد، به منافع دنیوى خویش پشت پا مىزنند و براى حفظ دین و ایمان و اطاعت فرمانهاى الهى مىکوشند. از این رو رحمت الهى شامل حالشان مىشود و بهتر از آن عایدشان مىگردد*.
💢 به عکس آنها که دینشان را فداى دنیا و وظایف الهى خود را فداى منافع دنیوى مىکنند خداوند بدتر از آنچه را که از آن بیم داشتند به سراغشان مىفرستد.
@rkhanjani
هیچ چیز در طبیعت برای خود زندگی نمی کند
رودخانه ها آب خود را مصرف نمی کنند
درختان میوه خود را نمی خورند
خورشید گرمای خود را استفاده نمی کند
گل، عطرش را برای خود گسترش نمی دهد
زندگی یعنی در خدمت دیگران.... . .
پس اگر دیدی کسی گره ای دارد و تو راهش را می دانی سکوت نکن!
اگر دستت به جایی می رسید دریغ نکن،
معجزه زندگی دیگران باش!
معجزه زندگی دیگران که باشی
بی شک کسی معجزه زندگی تو خواهد بود ….!
@rkhanjani
این تصویری به یاد ماندنی از سیزده بدر مادرانه است .مادری بساط سیزده به در را در کنار پادگانی پهن کرده تا پسرش که در همان پادگان بوده است بتواند در آن شرکت کند بی جهت نیست که میگویند ایران سر زمینی است که بهترین مادران را دارد . عکس مربوط به حبیب الله دانه گردی است و مادرش در سیزده بدر سال شصت که بیرون پادگان غدیر اصفهان برداشته شده است.او چهار سال بعد در والفجر هشت شهید شد
🌸🍃
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
وَ قَالَ ع کُلُّ یَوْمٍ لاَ یُعْصَى اَللَّهُ فِیهِ فَهُوَ عِیدٌ
هر روز که خدا را نافرمانى نکنند، آن روز عید است.
بهار ما انسان ها هم در بازگشت به فطرت پاکی است که خداوند در ما به ودیعه گذاشته، و به تعبیر امام علی علیه السلام همان گناه نکردن و دوری از گناه است.
@rkhanjani
#گره زدن #سبزه🌱
در روز سیزدهم فروردین برخی از افراد خصوصا بانوان با گره زدن سبزه یا چمن، به خيال خویش بخت و اقبال خود را آزموده و آمال و آرزوهای خود را به سبزههای طبیعت گره می زنند.
در حالی که این عمل هیچگونه مبنای شرعی و عقلانی نداشته و کاری بیهوده محسوب می گردد.
پرسش: تکلیف ما دربارهی آداب چمن گره زدن در روز طبیعت چیست؟
پاسخ: اصل این مسئله مبنایی ندارد و از نظر دینی هم تأیید نشده است و اثر و فایدهای هم برای آن غرضی که افراد چمن را گره میزنند ندارد، علاوه بر این اگر چمن متعلق به فضاهای عمومی باشد گاهی اصلاً این کار جایز نیست که وارد بشوید و اگر زمین کاشته شدهی مردم هست، نباید وارد آن بشوید و اگر صاحب زمین راضی نباشد مرتکب حرام شدهاید. خسارتی هم اگر وارد بشود باید جبران گردد.
@rkhanjani