#سیاست_های_رفتاری
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی...
آنچه در دستت امانتی پنهان بود حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد..
فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند.
حرف، حرف ویران کردن دل است نه دیواری که خراب کنی و از نو بسازی...
دلی که ویران کردی قصری بود که خودت ساکن آن بودی، راستی حالا که خودت را بی خانه کردی با آوارگیت چه میکنی؟
شاید به خرابه های جا مانده از دیگران پناه میبری...
❤️ @khanjanidroos 💚
🌸 🍃 🌸
#همسرانه
وقتی مردی از جانب همسرش مورد احترام قرار می گیرد، به تدریج سعی می کند تبدیل به شخص برتری شود
❤️ @khanjanidroos 💚
🌸 🍃 🌸
از کجا بفهميم خدا دوستمون داره؟
✅در اينکه خداوند نسبت به تمام بندگانش (حتي بندگان گنهکار) مهربان و رئوف است شکي نيست. خودش فرموده «لو عَلِمَ المُدبرون كيف اشتياقي بِهم لَماتوا شوقاً» اگر كساني كه به من پشت كرده اند بدانند چقدر مشتاق برگشت آنها هستم از شوق جان ميدهند.
مطمئن باشيد خداوند شما را دوست دارد؛ كه اگر چنين نبود، ارتباط با او برايتان مهم نبود؛ مانند بسياري كه چنيناند و انگار خدايي وجود ندارد. از حضرت موسي (عليه السلام) نقل شده که از پروردگار سوال کرد:«يا رَبِّ أَخبِرنِي عَن آيةِ رِضَاک عَن عَبدِک»
خدايا! من از کجا بفهمم که از من راضي هستي، و اصولًا نشانه اي هست که بنده تو بفهمد که از او راضي هستي؟ خداوند[در پاسخ چند نشانه ذکر فرمود: «إِذَا رَأَيتَنِي أُهَيئُ عَبدِي لِطَاعَتِي وَ أَصرِفُهُ عَن مَعصِيتِي فَذَلِک آيةُ رِضَاي اگر ديديد کاري مي کنم که خواهي نخواهي، بنده من به دنبال کار خيري راه مي افتد، آن، نشانه رضايت من است.» گاهي براي انسان، موقعيتي ايجاد مي شود که يک کار خيري انجام مي دهد و به اقتضاي شرايط، خداوند کاري مي کند که انسان موفق به انجام دادن کار خيري مي شود. يا زماني که انسان به سوي گناهي مي رود، چندين مانع پيش مي آيد و نمي تواند آن را انجام بدهد. اينها علامت آن است که خدا او را دوست دارد. از اين بالاتر، خدا جمله اي را مي فرمايد:« إِذَا رَأَيتَ نَفسَک تُحِبُّ المَسَاکينَ وَ تُبغِضُ الجَبَّارِينَ».
اگر روحت اين طوري شد که مستضعفان و مستمندان را دوست داشتي، امّا قلدرها و ستمگرها را دشمن داشتي، اين، علامت آن است که تو مرا دوست داري، و من تو را دوست دارم.
🌺
☘🌺@Khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺
برخی آدمها شمارا ترک می کنند
اما این پایان داستان شما نیست.
این پایان نقش آنها در داستان شماست…
@Khanjanidroos
✅ راهکارهای ساده برای مهارت "نه"
گفتن!
🔸1. "در حال حاضر به حدی گرفتار سایر امور هستم که نمیتوانم برای کار دیگری وقتی اختصاص دهم."
💫اگر شما گرفتار انجام اموری خاص باشید، مطمئناً توانایی قبول درخواست یا پیشنهاد دیگری را ندارید. پس اگر وضعیت خود را برای کسانی که در خواستی با شما مطرح میکنند، شرح دهید، مطمئناً شرایط شما را درک خواهند کرد. در این صورت در آینده نیز قبل از اطمینان از وضعیت کاری شما، درخواست بیجایی نخواهند داشت.
🔸2. "الان وقت خوبی نیست. من درگیر کاری هستم که تا چند ساعت، روز، یا هفته دیگر تمام میشود."
💫حتماً بارها پیش آمده که کسی به صورت ناگهانی، مثلاً در زمانی که شما در جلسهای مهم بوده و یا مشغول انجام کاری خاص هستید، از شما درخواستی میکند و یا پیشنهادی میدهد. "نه" گفتن در چنین موقعیتهایی بسیار سادهتر از سایر اوقات است. شما به راحتی با تعیینِ زمانی دیگر، میتوانید به دوست خود بفهمانید: "الان نمیتوانم".
💫البته همین که وقت دیگری را پیشنهاد میدهید، خود را متمایل به کمک نشان دادهاید و این مسأله در طرفِ مقابلتان حس خوبی ایجاد میکند.
🔸3. "من خیلی دوست دارم در این قضیه کمک کنم، اما…"
در برخی مواقع پیشنهادات و در خواستهایی با شما مطرح میشوند که ممکن است مجبور شوید به دلایل مختلف از "نه" گفتن طفره بروید. اما یکی از بهترین متدها این است که در کنار نشان دادنِ تمایلِ خود در کمک به طرفِ مقابلتان، با جملهای شبیه جمله بالا، دلیل موجهی برای عدم پذیرش درخواستش بیاورید. برای مثال، ممکن است از شما به عنوان یک وبلاگنویس درخواست شود که کاری انجام دهید. در چنین وضعیتی چنانچه نمیتوانید پیشنهاد را قبول کنید، بهتر است علاوه بر نشان دادن تمایلتان، سایر امور یا پروژههای کاری را که دارید، توضیح دهید. در اینصورت نه گفتن با موفقیت انجام میشود.
🔸4. "به من کمی فرصت بدهید تا در این خصوص فکر کنم. بعد به شما خبر میدهم."
💫گاهی، "نه" جواب قطعی شما به یک درخواست خاص نیست. اگر شما علاقمند به انجام یک کار یا قبول یک پیشنهاد هستید، شاید لازم باشد قبل از آن به وضعیت کارها و وظایف فعلی خود نگاهی بیاندازید. همچنین شاید برای فکر کردن در خصوص آن پیشنهاد خاص و بررسی جوانب مختلف آن، به زمان کافی نیاز داشته باشید. پس صادق باشید و به جای "بله" یا "نه" گفتنهای فوری، از طرفِ مقابلتان به میزان معینی وقت بخواهید.
🔸5. "این پیشنهاد، چندان با روحیات/شرایط/منافع/نیازهای من سازگار نیست؛ با این حال به آن فکر میکنم."
💫اگر شخصی سعی دارد پیشنهاد یا درخواستی را با شما مطرح کند که از نگاه شما چندان جذاب نیست، به جای "نه" گفتن، او را در قالب جمله فوق، از نظرتان مطلع کنید. در این صورت بحث و تبادل نظرهای بیشتری صورت میگیرد تا به توافق نهایی برسید. نکته مهم در این متد این است که بتوانید به طرف مقابل بفهمانید که به دنبال چیز دیگری هستید. در این صورت او را متوجه اشتباهش کردهاید، بدون این که بی احترامی کرده یا به درخواستش بدون توجه "نه" گفته باشید.
فرد مقابل این رفتار شما را محترمانه و هوشمندانه میبیند و در آینده نیز روی شما حساب ویژهای باز میکند.
🔸6. "شاید من فرد مناسبی برای انجام این کار نباشم. فکر میکنم آقا/خانم X گزینه بهتری باشد."
💫اگر از شما کمکی خواسته میشود یا شغلی به شما پیشنهاد میشود که به خاطرِ درگیریهای شغلی یا شخصی امکان کمک رسانی را در خود نمیبینید، میتوانید فرد بهتری را پیشنهاد دهید. البته توجه داشته باشید که فردی که پیشنهاد میدهید را هم به دردسر نیاندازید!
در این صورت با یک تیر چند نشان زدهاید. هم بسیار محترمانه نه گفتهاید، و هم ممکن است از طریق شما شغل مناسبی برای فردی که پیشنهاد دادهاید، ایجاد شود.
🔸7. بگویید: "نه" نمیتوانم قبول کنم!
اما سادهترین و مشخصترین راه برای عدم قبول یک درخواست یا پیشنهاد، این است که به صورت مستقیم به درخواست دهنده نه بگویید.
💫اگر هیچکدام از شرایط فوق برای نه گفتن ایجاد نشد، نه گفتن به صورت مستقیم بهترین و صادقانهترین راه ممکن است. مطمئن باشید که از عکس العمل محترمانه طرف مقابل در قبول "نه" از طرف خودتان، شگفت زده خواهید شد.
در آخر باید بگوییم که به درخواستهایی که با نیازهایتان همساز نیستند "نه" بگویید؛ آنگاه متوجه میشوید که این کار در واقع آنقدر که شما فکر میکنید مشکل نیست. به این ترتیب شما وقت بیشتری برای خودتان، کارهایتان و چیزهایی که برایتان اهمیت دارند، خواهید داشت.
@Khanjanidroos
چرا از تنهایی گریزانیم؟
✅ به دلیل هراس از خود.....
وقتی تنها میشویم، در واقع نزد خویشتن خویش حضور پیدا میكنیم و چون تصویری مثبت از خود نداریم و اساساً با خود بیگانهایم، قادر به تحمل خویش نیستیم
@Khanjanidroos
💎 چه صحنه زیبایی، روحانی #شیعه بردوش گرفته است عالم #اهل_سنت را.
🔹این همان پدیدار واقعی دینی است که برای زنده کردن انسانها و حیات بخشیدن به دنیای بی روح آمده است و نه تکفیر یکدیگر.
@Khanjanidroos
دیدار دانشجوی مشروبخوار با آیت الله بهجت(ره)
وقتی رسیدیم پیش آقای بهجت…بچه ها تک تک ورود میکردن و سلام میگفتن، آقای بهجت هم به همه سلامی میگفت…منتظر بودم آقای بهجت به من نگاهی بکنن…اما اصلا صورتشون رو به سمت من برنمیگردوندن…در حالی که بقیه رو تحویل میگرفتن…یه لحظه تو دلم گفتم:"میگن این آقا از دل آدما هم میتونه خبر داشته باشه…تو با چه رویی انتظار داری تحویلت بگیره؟ تو که میدونی چقدر گند زدی…!”
خلاصه خیلی اون لحظه تو فکر فرو رفتم…تصمیم جدی گرفتم که دور خیلی چیزا خط بکشم، وقتی برگشتیم همه شیشه های مشروب رو شکستم، کارامو سروسامون دادم، تغییر کردم، مدتی گذشت، یکماه بود که روی تصمیمی که گرفته بودم محکم واستادم، از بچه ها شنیدم که یه عده از بچه های دانشگاه دوباره میخوان برن قم، چون تازه رفته بودم با هزار منت و التماس قبول کردن که اسم من رو هم بنویسن…
دم در سرم رو پایین انداخته بودم، تو حال خودم بودم که دیدم بچه ها صدام میکنن: "حمید حمید! حاج آقا باشماست." دیدم آقای بهجت به من اشاره میکنن که بیا جلوتر…در گوشم گفتن:
- یکماهه که امام زمانت رو خوشحال کردی
@Khanjanidroos
لازم نیست وقتی
کار خوبی میکنی داد بزنی!
کار خوب مثل بوی گل،
خودش منتشر میشه.
چون بیننده کار ِانسان...
....خداست....
@Khanjanidroos
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
مهمترين چيزی كه به زندگی و عمر انسان ارزش خاص می دهد، انتخاب و گزينش آگاهانه راهی است که به قرب خداوند و خدايی شدن انسان می رسد. انسان در يک تعريف حقيقی، يعنی يک موجود انتخابگر، بدين خاطر او در زندگی خود دائما، در هر ساعت و دقيقه و بلكه در هرلحظه ای با انتخاب و گزينش روبرو هست و هرگز نمی تواند بدون آگاهی و انتخاب به زندگی خود ادامه بدهد. به هرمقدار كه آگاهی انسان بیش تر می شود و خود را از اسارت ها ، رها می کند و زندگی اش اختياری تر می شود و در مسير کمال و خدايی شدن قرار می گیرد، ارزش لحظات عمر او نيز افزايش می يابد.
@Khanjanidroos
🍃🍃🍃🍃🍃
در حقیقت ، زندگی فرصت خدايی شدن هست وتمام هدف دين و زندگی انسان چيزی جز خدايی شدن و تشكيل زندگی خدا محور نيست. انسان در اثر انس به خداوند به رنگ خدا در می آيد و صفات الهی را به خود می گيرد و چه زيبا و نيكو است رنگ خدايی به خود گرفتن.
@Khanjanidroos
پرندگان
به "برکههای آرام"
پناه میبرند و انسانها
به "دلهای پاک"
خوش به حال آنها که
مایه آرامش دیگرانند ...
@Khanjanidroos
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🍃
چه کسانی راضی به فعل خدا هستند و از فعل خدا لذت می برند؟ آنهایی که در مقام محبت نسبت به خدای متعال هستند؛
چون یکی از آثار محبت، رضاست !
و یکی از صفاتی که انسان باید داشته باشد تا به مقام رضا برسد، صفت محبت است.
اگر کسی در مقام محبت خدای متعال نباشد، نمی تواند راضی به تدبیر خدای متعال باشد.
رضا اگر بخواهد به مرحله کمال خودش برسد و انسان با همه تدبیرهای خدای متعال لذت ببرد و اهل حمد و شکر باشد، باید در مقام محبت باشد.
انسان اگر خالص در محبت خدای متعال شد و جز خدای متعال را دوست نمی داشت و بقیه محبت ها هم پرتویی از محبت خدا بود، می تواند به تدبیر خدای متعال راضی باشد.
اهل رضا آن کسانی هستند که خدای متعال را بیش از هر چیزی دوست می دارند!
و به محبت خدا قید نمی زنند!
@Khanjanidroos
الَهِی وَ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی شِرَّهِ السَّهْوِ عَنْکَ وَ أَبْلَیْتُ شَبَابِی فِی سَکْرَهِ التَّبَاعُدِ مِنْکَ إِلَهِی فَلَمْ أَسْتَیْقِظْ أَیَّامَ اغْتِرَارِی بِکَ وَ رُکُونِی إِلَى سَبِیلِ سَخَطِکَ.
@Khanjanidroos
🌱🌱🌱🌱🌸🌸🌸
ماه شعبان ماه پيامبر(ص) است.
در اين ماه خداي متعال به احترام پيامبر ص مي خواهد از همه ما دستگيري کند؛
«شَعْبَانُ الَّذِي حَفَفْتَهُ بِالرَّحْمَةِ وَ الرِّضْوَان»؛ اين ماه را خداي متعال در رحمت خودش پيچيده است.
فرمودند ؛کمک شما به من اين است که شما روزه بگيريد تا من بتوانم دست تان را بگيرم.
البته نه اينکه از روزه ما چيزي به پيامبر(ص) مي رسد، بلکه اگر ما روزه گرفتيم، اگر ما اهل تهجد و عبادات و اهل ترک معصيت بوديم؛ در واقع دست مان را در دست پيامبر(ص) گذاشتهايم و کار پيامبر را در هدايت خودمان آسان کردهايم».
@Khanjanidroos
🎋🌸🎋🌸🎋🌸🎋
به دیدار همه رفتم ،غیر از خودم.....
خلوتی خاموش می خواهم تا روشن شوم....
شاید این بار،عیبی کشته وحسنی کاشته...
در وجودم ،آدمی دیگر را ملاقات کنم....
آه.....دریغ از تکرار....
" تکرار پایان کسی است که دیگر حرفی برای
گفتن ندارد....."
@Khanjanidroos