تولد حضرت معصومه♡سلام الله علیها♡ مبـارکــــــــــ و فرخنده باد
🎀🍥 .¸¸.•°˚˚°❃🍥 .¸¸.•🌟
_____,💚.*,🌙,💜
__,💛.*,.🌙,⭐.
___,💜.*,.🌙,💙.
__,💖.*,🌙,🌟.
_,💙.*,🌙,💛.
,❤.*,🌙,🌟.
💚.*,🌙💖.
💛.*,🌙,🌟.
💜.*,🌙💙.
💖.*,🌙,🌟.
💙.*,🌙,💚.
.❤.*🌙,🌟.
_,💚.*🌙,.💜
__,💛.*🌙,🌟.
____,💜.*🌙,❤.
______,💖.*🌙,🌟.
_________,💙.*🌙,💖.
____________,❤.*🌙`,💜.
____________,💚.*🌙.*🌟 تولد کریمه اهل بیت(سلام الله علیها) و روز ملی دختر و حلول ماه ذی القعده معروف به ماه رضوی بر شما مبارک...
@Khanjanidroos
✅ ما نگاه كردن را نياموختهايم
🔶استاد علی صفایی ره
دربارۀ سليمان آمده كه: «نِعْمَ الْعَبْدُ انَّهُ أَوّابٌ ١» ، سليمان اسير نعمتها نمىشد، «أوبه» و بازگشت داشت.اگر به سفر و به ديدار نعمتها مىرفت و در اين سفر نعمتهايى را تحصيل مىكرد، مشغول به نعمتها نمىماند. ما نگاه كردن را نياموختهايم كه چگونه بايد نگاه كنيم. اين همه پديدهها از جلوى ما مىگذرد، اين همه حوادث مىآيد و مىرود. مىبينيم كه او پير شده، مىبينيم كه او جوان شده، مىبينيم يكى دعوا مىكند، مىبينيم يكى شادى مىكند، مىبينيم كه بشقابهاى خالى را مىبرند، مىبينيم كه آشغالها را رها مىكنند، همۀ اينها را مىبينيم؛ اما چه شده با وجود اينكه اين همه را مىبينيم، ولى بهرهاى نمىگيريم و متنبّه نمىشويم. قرآن تعبيرش اين است: شما مىبينيد كه بارشى هست و سبزهاى هست و رنگارنگىاى هست و بعد هم، خشكى هست و عتاب هست و آخر سر هم عذاب ١؛ يعنى دارند به ما ياد مىدهند چگونه نگاه كنيم كه تحول را ببينيم و نگاه جامعى پيدا كنيم... استاد ما مىگفت: شما نگاه كنيد به اين زنهاى هنرپيشه و فتنههايى كه جوانها را ضايع مىكنند و آنها را به خودشان جذب مىكنند، همينها كه دل همۀ جوانها را سوزاندهاند و عكسهايشان را در گوشه و كنار اتاقهاى اين و آن مىبينيد. همين را مىبينيد كه ازدواجش يك هفته دوام نمىآورد. ايشان مىگفت: ما يك مقدار را مىبينيم، ما از يك كادر مشخص، به يك مقدارى از زيبايى اين نگاه مىكنيم: اين موى سر، اين نگاه، اين پا، آن كفش، آن كلاه جاذبه دارد و مىبرد؛ ولى وقتى كه فردا بد اخلاقىاش را ببينى، فردا خوابش را ببينى، فردا ببينى كه او هزار تا مشكل دارد، حتى شوهرش هم نمىتواند او را نگه بدارد. همانى كه تو براى او مىسوختى. ما اين نگاه جامع را نياموختهايم، اين است كه حسرتِ نعمتها ما را اسير مىكند و در نعمتها ذلیل میشویم.
@Khanjanidroos
السَّلامُ عَلَيْكَ يا غَوْثَ الْمَلْهُوفينَ..
سلام بر تو ای امید دلهای رنجور؛
تنها آرزوی ظهور توست که اُمید را در این قلب های خسته زنده نگاه می دارد.
@Khanjanidroos
✅کسانی که راه آيندهى خود را از اين و آن و از دهانهاى باز و چشمهاى بسته مىگيرند...
🔶استاد علی صفایی ره
دختر خوبم💚! خيال نكن كه اين همه لطافت و خبرگى، آسان به دست بيايد؛ كه در اين دنياى درد و رنج،برداشتن يك مشت گندم از زمين، كاويدن و كاشتن و برداشتن و سرما و گرما چشيدن مىخواهد.
⁉️ پس چگونه مىتوان بدون رنج و دقت،به اين همه برداشت و اين همه لطافت رسيد.❓
❌كسانى كه در بند حرفها هستند و شغل آينده و همسر آينده و راه آيندهى خود را از اين و آن و از دهانهاى باز و چشمهاى بسته مىگيرند، چگونه مىخواهند به حسنات و صالحات دست بيابند! و چگونه مىخواهند بدون علم و عقل و حلم ،به حاصلى چشمگير نايل شوند! ⁉️
🔍علم به آنچه كه شده و آنچه كه انجام نشده و بايد انجام بشود.
🔍علم به نقطه ضعفهاى خود و دقّت و بيدارى دشمن، كه تا چه حد به اين ضعفها آگاه شده.
🔍علم به طرحها و كارهاى دشمن و نقطه ضعفهاى او.
❎اين علم و آگاهى،براى هر كارى كه مىخواهى انجام بدهى، لازم است. تو مىتوانى بدون اين وسعت نظر و بدون اين طرح و بدون اين آگاهى و بصيرت، رشتهاى را انتخاب كنى و به خياطى و گلدوزى و يا خانهدارى و همسردارى و يا پزشكى و مهندسى و يا معلّمى و تربيت مشغول شوى و در هر چه كه پيش آمد و اتفاق افتاد، آرام بگيرى.
👈ولى گاهى حساب مىكنى كه تو در جامعهاى هستى، در كشورى هستى و اين كشور نيازها دارد و منافع و امكانات چشمگير و وسوسهانگيز دارد. و اين امكانات، قدرتها و ابرقدرتها را وسوسه مىكند و به دوستى و دشمنى مىكشاند.
📛دوستى آنها بهخاطر دست يافتن است و دشمنى آنها بهخاطر شكستن موانع. پس تو نمىتوانى در اين جامعهى مرتبط و كشتى بزرگ،بىحساب و كتاب از دوستىها و دشمنىها و نقطه ضعفهاى خود و دشمن خود اقدام كنى؛ چون كسى كه بىحساب به آب مىزند، غرق مىشود و نصيب گردابها مىگردد؛ چون خوبىهايش در جاى خود نمىنشيند.
🔥درست مثل اينكه تو يك انبار بنزين را، همينطور آتش بزنى، كه انفجار و حرارت دارد، امّا حركت و حاصلى ندارد. ولى چند قطره بنزين، اگر در جاى خود سوخت، كارساز و مفيد خواهد بود.
@Khanjanidroos
قلع و قمع حجاب در گوهرشاد.pdf
293.2K
فایل pdf قلع و قمع حجاب در گوهرشاد
استاد عالی
#اخلاق_خوب_در_خانه
💠یکی از عواملی که باعث عاقبت بخیری انسان می شود اخلاق خوش و معاشرت درست با دیگران است.
💠در روایت آمده است 2 چیز است که کفه ی ترازوی انسان را در روز قیامت سنگین می کند:
1- صلوات بر محمد و آل محمد
2- اخلاق خوش
💠بداخلاقی همه جا بد است به خصوص در خانه، چون خانواده دائم با هم دیگر هستند و اگر اخلاق بد باشد، خانه مثل جهنم می شود.
💠یکی از عوامل فشار قبر بداخلاقی با خانواده و تحت فشار قرار دادن خانواده است.
💠پیامبر اکرم یک صحابی به نام سعدبن معاذ داشتند که رزمنده بود و در جنگ جانباز شد و بعد در بستر شهید شد، خبر شهادتش را ملائکه به حضرت داد.
💠حضرت بدون عبا و پای برهنه در تشییع جنازه شرکت کرد، حضرت روی پنجه پا راه می رفت و گاهی متمایل به راست و چپ می شد.
💠 مادر سعد گفت: پسرم بهشت مبارکت باشد.
حضرت بلافاصله فرمودند: ام سعد ساکت باش برای خدا تکلیف و دستورالعمل صادر نکن، سعد الان دچار فشار اول قبر است.
💠 از حضرت پرسیدند: ما تشییعی از شما دیدیم که تا به حال ندیده بودیم فرمود: من ازدحام ملائکه را که برای تشییع آمده بودند، دیدم برای همین به احترام آنان پا برهنه آمدم، در تشييع جنازه دستم در دست جبرئيل بود، آنچه او انجام داد من انجام دادم.
💠 مردم به حضرت گفتند: با این اوصاف نباید گفت بهشت گوارایت باشد؟ حضرت فرمود: نه چون او با خانواده اش بداخلاق بود.
💠 با وجود اینکه رزمنده، جانباز و شهید بود عاقبت او معلوم نیست بواسطه اخلاقی که با خانواده اش داشت.
💠از امام باقر (علیه السلام )آمده که فرمودند: اولین قطره خون شهید جبران تمام گناهان گذشته اش است الا دِین و بدهی و حق الناسی که به گردنش بوده و بازماندگانش باید بروند حق الناس او را پرداخت کنند.
@Khanjanidroos
نقش زن در زمان بیکاری و ورشکستگی همسر :
🌀بیکاری بر خودپنداره و عزت نفس مردان اثرات منفی بیشتری میگذارد. وقتی مردی برای مدت طولانی بیکار باشد و در یافتن شغلی جدید نیز موفق نشود، نهتنها از جانب خانواده تحت فشار قرار میگیرد، بلکه به نوعی احساس یاس و بیلیاقتی به او دست میدهد که متعاقب آن نیز ممکن است اقتدار و قدرت مردانگیاش زیرسوال رفته و مدیریت زندگی را خارج از دستان خویش بداند ...
🌀در این برهه از زندگی نقش زنان در همراهی همسرشان بسیار سختتر از دیگر شرایط دشوار زندگی است، همسران مردان بیکار، باوجود کنار آمدن و سازگاری با این وضع، مجبورند با تلاطمات روحی مردشان که گاه با بدخلقی و عصبانیتهای غیرقابل تحمل همراه است نهتنها کنار بیایند، بلکه همسرشان را یاری کرده و اجازه ندهند بیش از پیش در خود فرو روند و احساس بیکفایتی کنند.
🌀بهتر است آرامشتان را حفظ کنید و با خونسردی پیش بروید.
وقتی به این درجه از یقین برسید میتوانیدحس مثبتتان را که بسیار قوی، نیروبخش و تاثیرگذار است به همسرتان نیز منتقل کنید.
🌀بهطور مستقیم و غیرمستقیم به خود و همسرتان این اطمینان را بدهید که شما میتوانید با همیاری یکدیگر این دوران سخت زندگی را بخوبی مدیریت کرده و با فائق آمدن بر مشکلات آن، با موفقیت سپری کنید.
این اصل مهم را بپذیرید تا با حفظ آرامش خود و همسرتان بتوانید روند برطرف شدن بیکاری را تسریع کنید.
🌀حتیالمقدور در مورد بیکاری همسرتان با هیچ کس بویژه نزدیکانتان صحبت نکنید. اگرچه ممکن است عرصه بر شما تنگ آید و برای مواجهه با فشار اقتصادی به اطرافیانتان روی بیاورید و طلب کمک کنید، اما توصیه میکنیم برای حفظ شأن و منزلت همسرتان هم شده، مدتی دست نگه دارید و اندکی تحمل سختی کنید.
🌀این مساله را در مواقع ضروری چون یافتن شغل، گرفتن وام، قرض گرفتن و...، آن هم اگر لازم بود، تنها با اطرافیانی که میتوانند کمک حالتان باشند، در میان بگذارید. این پیشنهاد صرفا برای پیشگیری از آسیب دیدن عزت نفس همسرتان است.
🌀اگر همسرتان به ناگاه بر اثر حادثهای چون ورشکستگی، تعدیل نیرو، اختلاف با کارفرما و ... کارش را از دست داد، سعی کنید برای مدتی هم شده به شوهرتان فشار نیاورده و برای گذران این دوران سخت چون کوه، پشت او بایستید.
🌀فقط ادعای حامی بودن نکنید، بلکه سعی کنید در کلام و رفتارتان نیز حمایتهای صادقانه و واقعی خود را نشان دهید.
در این حین به او این اطمینان را بدهید که این مشکل گرچه برای حال و روز امروزتان خیلی سخت است، ولی همراه او هستید و درکش میکنید و تلاش خواهید کرد با همه مصائب این دوران کنار بیایید.
@Khanjanidroos
بسياري از کساني دين ندارند و از دين داري طفره ميروند، بهانه ي مشترکي دارند و معمولا ميگويند من آدم خوبي ام، دزدي نميکنم، دروغ نميگم، حق کسي رو نميخورم، دلي رو نميشکونم و غيره
پاسخ به اين افراد چيست؟
چگونه بايد فهميد که آدم به تمام احکام نياز دارد و صرفا اخلاقيات کتفي نيست؟
✅باید به این ها گفت این کارهایی که شما می کنید کارهای خوب و لازمی است برای زندگی، اما این ها قسمت کوچکی از حقیقت است وقتی که فقط به این ها بسنده کنید از بقیه حقیقت ها و هدایت باز می مانیم.
و باید بدانند این کارهایی که می کنند همه در راستای دنیای بهتر است نه این که بر خواسته از یک اعتقاد باشد. و محدود کردن انسان به این دنیا یک اجحاف و ظلم بزرگ در حق انسان است.
به عبارت دیگر: فرق اصلی انسان با بقیه موجودات در چیست ؟ آیا به عقل اوست ؟ یا به سخن گفتن او ؟ نه فقط به این دو تا نیست به عبارت دیگر فرق اصلی انسان چیز دیگری است. انسان موجودی است که می تواند درباره علت آفرینش خود تحقیق کند و او را بشناسد و او را عبادت کند و هیچ موجودی با او (غیر از جن) در این صفت شریک نیست . گاهی می بینیم برخی از حیوانات آنچنان تربیت می شوند که کارهای انسان های با ادب را انجام می دهند اما با این کارها انسان نمی شوند انسان آن موجودی است که می تواند مبدأ اعلا و علت آفرینش خود را بشناسد و او را در راستای رسیدن به کمال عبادت کند.
حال کسی که تمام زندگی انسانی را به با ادب بودن دروغ نگفتن حق کسی را ضایع نکردن منحصر کرده است واقعا در حق انسان ظلم کرده است انسان می تواند با عبادت و شناخت خدا به کمالات لایق انسانی خود برسد
از این مهم تر این که انسان منحصر به این دنیا نیست بلکه عوالم دیگری پیش رو دارد که جز با عمل صالح مومنانه کارهای آن دو عالم دیگر او (برزخ و آخرت) سامان نمی یابد . کسی که عمل صالح انجام می دهد اما هیچ ایمانی ندارد عمل های صالح او در این دنیا کار دنیای او را سامان می دهد اما این کارها به درد ادامه مسیر او در عوالم دیگر نمی خورد.
نکته دیگر این که : دین داری و اعتقاد به خدا و معرفت های دینی به انسان کمک می کند که احکام عقلی (با ادب بودن ظلم نکردن دروغ نگفتن و ...) را بهتر و کامل تر انجام دهد بدون شک کسی که به خدا اعتقاد دارد بهتر می تواند آدم خوبی باشد ، دروغ نگوید ، ظلم نکند و ... چون خدا را همه جا ناظر می بیند ، چون خدا را دوست دارد کار بر خلاف میل خدا انجام نمی دهد و چون می داند خدا ظالم را دوست ندارد ظلم نمی کند و ...
بر همین اساس است که قرآن کریم بارها عامل نجات انسان را عمل صالح همراه با ایمان می داند :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
وَالْعَصْرِ
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل]
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ
كه واقعا انسان دستخوش زيان است
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده اند .
🌺@Khanjanidroos
☘🌺
تاثیر ظاهری و لباس زنان بر تمایلات جنسی مردان
پروفسور نوآم شپنزر؛ روانشناس بالینی، پزشک متخصّص روانشناس رفتاری و متخصّص درمان اختلالات اضطرابی، در مقاله ایی از یافته های جدید محققان در باب تاثیر جنسی رنگ لباس قرمز زنان بر مردان مینویسد: همه ما میدانیم که مردان در سراسر جها با نشانههای زیبایی زنان مثل پوست صاف، موهایی پر پشت، لبهایی جذاب و فرم بدن جذب میشوند. اما تاثیر رنگ لباس مثل رنگ قرمز چگونه است؟
واکنش مردان به رنگ قرمز چیست؟
آیا رنگ قرمز بدن زنان باعث تحریک جنسی مردان میشود؟ تحقیقات در یک کلمه پاسخ میدهند بله. تحقیقات نشان داده است که تحریک جنسی مردان به وسیله زنانی که لباسی قرمز پوشیدهاند بیشتر است نسبت به زنانی که لباسی از دیگر رنگ ها دارند!
🌐منبع: سایکالجی تودی | bit.ly/2XqRYly
این ها تنها یافته های محقّقان در باب تاثیر یک رنگ است!
حال تصوّرش را کنید ظاهر شدن در برابر جنس مذکّر با لباسهای رنگارنگ و بدن نما چه تاثیری خواهد داشت؟
علم در روانشناسی رنگ صراحتا میگوید رنگ های جذاب عامل تحریک جنسی مردان هستند. دلیل تاکید دین بر عدم استفاده از پوشش های رنگی و محرّک در محیط اجتماعی بیرون از خانه برای جلوگیری از تحریکات جنسی است.
قضاوت با خودتان امّا؛ اگر دین را باور ندارید..، حدّاقل علم را باور کنید..
@Khanjanidroos
✅از نظر اسلام آيا اگر کسي به ما توهيني کرد،شايسته است متقابلا جواب او را بدهيم؟
گاهي اوقات جواب دادن منجر به تنش و دعوا مي شود و انسان خشم خود را فرو مي برد و در نهايت با منطق و اخلاق حسنه با طرف مقابل صحبت مي کند در اين صورت مطمئنا خداوند شادمان شده و شما اجر و ثواب زيادي مي بريد اما گاهي انسان سکوت مي کند و اين سکوت منجر به خرد و ذليل شدن انسان مي شود در اين مواقع اين سکوت جايز نيست و بايد با لحن شايسته و منطق و استدلال پاسخ سخنان او را داد تا فرد جسور نشود و هر آنچه مي خواهد به زبان نياورد .
آنچه سفارش شده است فرو بردن خشم و کينه است نه گرفتن حق و دادخواهي و اين دو باهم کاملا متفاوت است.
انسان ميتواند مقابل ظلم و بدي ديگران خوبي کند و با منطق و اخلاق حسنه برخورد کند اما قرار نيست خوار و ذليل شود.
@Khanjanidroos
✅ اگر کسی را چند بار به شیو های مختلف دعوت به نماز کردیم ولی نماز خون نشد دیگه رهاش کنیم یا دوباره هم تکرار کنیم ؟
اینكه نسبت به مسائل دینی و مذهبی مانند نماز اهمیت می دهید ،نكته بسیار ارزشمندی است و این یكی از لطف های خدا به شماست.
نمازخوان كردن افراد كار من و شما نیست ،بلكه باید خدا بخواهد هدایت كند و خود فرد هم بخواهد به نماز هدایت شود. خدا نیز به پیامبر این نكته را یادآور می شود كه:
لیس علیك هداهم و لكن الله یهدی من یشاء ؛پیامبر! هدایت آن ها بر عهده تو نیست. لكن خدا هر كس را بخواهد هدایت می كند.
وظیفه ما تنها بیان دستورات خدا و رساندن آن ها به افراد است ،همان طور كه در قرآن وظیفه پیامبر همین عنوان شده:انما علی رسولنا البلاغ المبین
اما با توجه به مطالبی كه گفتید، اگر راهی اسلامی و اخلاقی برای اینكه بتوانید در نماز خواندن تاثیرگذار باشید می خواهید، چند كار می توانید انجام دهید:
1-تلاش هر چه بیش تر برای افزایش معرفت و شناخت خود در مورد آموزه های دینی جهت استحكام باور و ایمان خود و امكان پاسخ گویی بهتر.
2- فهماندن این مطلب به مخاطب كه باید بین باورهای اصیل دینی و الگوهای كامل مانند ائمه، با باورهای غلط دینی و رفتار نادرست دینداران جدا نماید.
3- رفتار محبت آمیز خود را با مخاطب بیش تر كنید. این موضوع به عنوان یك عامل روانی می تواند تأثیرگذار باشد.
5- نسبت به باورها و اعتقادات دینی ، خود را راسخ نشان دهید. عبادات خود را با تقید و مراقبت داشته باشید. برای او دعا كنید. به صورت غیر مستقیم بفهمانید كه برای او بسیار ناراحت و اندوهگین هستید.
6- چنانچه امكان یافتن خانواده یا دوستان مذهبی و رفت و آمد باآن ها را دارید، حتمآً سعی در برقراری ارتباط آن فرد با آن ها نمایید.(دوستان مذهبی)
7- ایشان را تشویق به مطالعه دین از منابع اصیل نمایید،یا اینکه هر از چند گاه مطالبی در باره نماز بگویید.
8- از نظر شرعی وظیفه دارید كه با اخلاق نیك و زبان ملایم او را نصیحت كنید . امر به معروف و نهی از منكر كنید.(و خسته نشوید) كار را به دعوی و مجادله نرسانید. فقط به تذكر و نصیحت با اخلاق نیك و بدون خشونت اكتفا كنید. روشن است كه امر به معروف برای تبدیل به وضعیت بهتر و نیكوتر است .پس اگر تا به حال چند بار تذكر داده اید، و گفتن شما تاثیری نداشت، تكلیفی دیگر ندارید. بهتر است مدتی در این باره با ایشان گفتگو نكنید.چون اگر با تندی روی این مسئله پا فشاری كنید، ممكن است لج بازی كند. دیگر به حرف های شما توجه نكند.
همیشه با زبان نمی توان افراد را اصلاح كرد . تبلیغ عملی موثرتر از تبلیغ زبانی است. به نماز اول وقت خود اهمیت دهید . مقید باشید در اول وقت نمازتان را بخوانید.
سعی كنید از این به بعد از توصیه و نصیحت - كه نوعی نگاه از بالا به پایین میباشد - در مورد نماز و مسایل دیگر به مخاطب تان كه باعث موضعگیری منفی وی میشود ، بپرهیزید ، زیرا اثر معكوس خواهد داشت و شما را از اقدامات بعدی محروم میسازد.
تلاش نمایید از زیر نظر گرفتن و كنترل رفتارهای او برای مدتی بپرهیزید . وانمود كنید دیگر حساسیتی نسبت به رفتار او ندارید . به نحوی اعتماد سابق را به او پیدا كردهاید. اما خوش رفتاری و نیكی و احسان نسبت به او را بیش تر كنید. به گونه ای با مخاطب خود رفتار كنید كه جذب اخلاق شما گردد .
سستی مسلمان در نماز می تواند علت های مختلفی داشته باشد . بدون آن كه مخاطب تان متوجه شود ، علت یابی كنید ، زیرا نماز عملی است كه در مجموعه عقیده توحیدی، دارای معنا و فلسفه خاصی است. انسان طبق فطرتش همواره بهچیزی كهبرایش اهمیتدارد، توجه و اهتمام میورزد.
یكی از علل ترك نماز یا سستی در انجام آن عدم آشنایي با فلسفه نماز است. اگر انسان بداند چرا نماز می خواند و نماز چه آثاری و بركاتی در زندگی دنیا و آخرت او دارد و ترك نماز چه عواقب و نتایجی خواهد داشت ، قطعا نماز را ترك نخواهد كرد .
@Khanjanidroos
📒📒📒 برای رسیدن به آرامش زندگی و هدف سکن(آرامش ) و تعادل،
🎾🎾بدگویی، بدبینی، بدخواهی و بدرفتاری مزاحم است
📕📕 شماتت و خشونت، آتش افروز است.
📘📘تکرار و تذکر مداوم ملال آور است.
برای آرامش، توقع کم، تحمل زیاد می آورد!
وتوجه مناسب دو طرف و پذیرش دوطرف و همدلی و همکاری و همراهی و هماهنگی باهم گره می خورند و درهم می بالند.
استاد صفایی ره
@Khanjanidroos
من اصلا نشاط درونی ندارم حس میکنم سست شده ایمانم
دورشدم ازخدا و ائمه"ع" بالاخص امام عصر
حس بعد زیادی ازخدادارم
نمازامم اول وقتن ولی..
سعی بر ترک گناه هم میکنم ولی گاها ازکنترلم خارج..اینم بخاطرهمون سستیمه فکرمیکنم.
به نظرشما راه حل مشکلم چیه؟
دوری از امام مهدی اذیتم میکنه و رغبت چندانی ب کارخوب و پیشرفت درمعنویات ندارم و همتی دیگه به نمازشب ندارم و بعضا کسلم.
چکارکنم؟
اینکه علاقمند هستید ایمان تان محکم و عمیق باشد سرمایه بسیار خوبی است که باید از آن حداکثر استفاده را کرده و با شناخت و آگاهی ایمان خود را قوی سازید.
کافی است انسان کمی با خود خلوت کرده و در باره وجود و ضعف ها و نیازهای خود تفکر کند که روزی در این جهان نبود و او را به اینجا آوردند و نیاز های او را بر آورده کردند و در هر لحظه نیاز های زیادی به آب و غذا و هوا و ...دارد که خود نمی تواند هیچ کدام آنها را فراهم نماید حتی نمی تواند یک مولکول هوا بسازد! این چه کسی است که نیازهای او را بر آورده می سازد؟ همچنین اگر اندکی در باره فانی بودن و جهان و موجودات آن اندیشه کند، پی خواهد برد جهان و هر آنچه در آن است همگی موجوداتی ضعیف، ناتوان، موقت و محکوم به مرگ و خروج از این جهان هستند و همه این موجودات نیازمند خالق و مدبری هستند که وجودش دائمی و همیشگی و غنی باشد تا نیازهای آنان را برآورده سازد.
آری اگر انسان اندکی به زیبایی هایی که در جهان اطراف اوست بیندیشد متوجه می شود که آنها به خودی خود پدید نیامده اند و نیاز به آفریدگار توانایی دارند، وجود خدا را با تمام وجود خود درک خواهد کرد
مردی خدمت امام صادق رسید و عرض کرد مرا به سوی خدا راهنمایی کن. حضرت پرسید آیا سوار کشتی شده ای؟ مرد گفت: آری ! حضرت فرمود: آیا پیش آمده که کشتی شما در دریا بشکند و هیچ وسیله نجاتی که تو را نجات دهد در دسترس نداشته باشی؟ مرد گفت :آری . حضرت فرمود:آیا در آن هنگام قلب تو متوجه قدرتی که بتواند تورا نجات بدهد نشد؟ مرد گفت :آری! حضرت فرمود: این قدرتی که ناخود آگاه قلب تو متوجه او و توانایی او شد خداوندی است که در هنگامی که هیچ نجات دهنده ای برای خود نمی بینی قادر است تر انجات بخشد.! (بحارالأنوار ج : 3 ص : 41)
آری اگر انسان تعلقات دنیایی را کنار بگذارد و از قدرت ها مادی و دنیایی قطع امید کند خیلی زود متوجه خدا و مهربانی و قدرت و عظمت او خواهد شد.
🍃
🌺🍃 @Khanjanidroos
🌿🌺