✅پرسش:
چجوري ادم ميتواند از شر وسوسه هاي شيطان ايستادگي کنه روش هاشو ميشه بگين؟؟
پاسخ:
هر کس در هر مرحله ای از ایمان، گاه گرفتار وسوسه های شیطانی شده و در خود احساس می کند که نیروی محرک شدیدی در درون جانش او را به سوی گناه دعوت می کند. وسوسه ها و تحریک ها مسلماً در سنین جوانی بیش تر است .تنها راه نجات از آلودکی ها در چنین شرایط سختی ،فراهم ساختن سرمایه تقوا است.
خداوند در قرآن کریم می فرماید: إِنَّ الَّذينَ اتَّقَوْا إِذا مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ الشَّيْطانِ تَذَكَّرُوا فَإِذا هُمْ مُبْصِرُون؛
پرهیزکاران هنگامی که گرفتار وسوس های شیطان می شوند، به یاد خدا و پاداش و کیفر او می افتند و در پر تو یاد او حق را می بینند و بینا می گردند.
وسوسه های نفس و شیطان همانند میکروب های بیماری زا هستند که در همه وجود دارند، ولی در بنیه ها و جسم های ضعیف می توانند فعالیت کنند. اما آن هایی که جسم سالم و نیرومند و قوی دارند ،بر میکروب ها غلبه می کنند و این در حالی است که گنهکاران برادران شیطان و در دام او گرفتارند.
برای رویارویی با وسوسههای شیطانی، ابتدا باید دشمن و راههای نفوذ او را شناخت . وی را مهار کرد و سپس او را به عقب راند و در گامهای نهایی به اسارت کشید.
همچنین باید از محیط آلوده و همنشین بد دوری جست ،زیرا این دو، جز عوامل و راه نفوذ شیطان ،به درون انسان هستند،و برای گمراهی انسان نقش بسزایی دارند.
با توجه به این مقدمه راه های مبارزه با وساوس شیطانی عبارتند از:
1- نگهبانی و مراقبت:
شیطان با جان ما سر و کار دارد. از این رو باید از آن حراست کنیم.
راههای مراقبت عبارتند از:
أ) تقوا پیشگی:
قرآن مجید تقوا را لباسی بر اندام جان آدمی میداند که آن را به خوبی میپوشاند و حفظ میکند: «لباس التّقوی ذلک خیر؛ بهترین جامه، تقوا است».
امام علی علیه السلام تقوا را دژی نفوذ ناپذیر میداند که رخنهای در آن ممکن نیست.
ب) کنترل اعضا و جوارح:
زبان، چشم، گوش، فکر و همة اعضا و جوارح، درهای ورودی به قلباند. پس باید این ها را کنترل کرد.
ج) محاسبه:
بعد از کنترل نوبت به محاسبه میرسد، یعنی برای جبران ضعفها و برنامهریزی برای آینده ارزیابی لازم است.
2- استعاذه:
در برابر هجوم وسوسههای شیطان، لازم است به پناهگاهی مطمئن پناه ببرید و آن توجه به خدا و یاد او است. قرآن مجید میفرماید: «اگر از شیطان وسوسهای به تو رسد، به خدا پناه ببر که او شنوای دانا است».
3- مجهز شدن به تجهیزات:
در برابر تهاجم وسیع شیطان، باید در میدان کارزار، همواره مسلح باشیم. برخی از تجهیزات در حدیث پیامبر اکرم(ص) مطرح شده است. حضرت میفرماید: «آیا شما را آگاه کنم بر کاری که اگر انجام دادید، شیطان از شما فاصله میگیرد، به اندازة فاصله مشرق تا مغرب؟ گفتند: آری. فرمود: روزه صورت شیطان را سیاه میکند . صدقه، کمرش را میشکند. دوستی برای خدا و کمک برای عمل صالح، پشت او را میبُرد . استغفار، بند دلش را میبرد».
5- آشنایی با دامهای شیطان:
برای رهایی از وساوس شیطانی باید مواظب دامهای او بود. یکی از دامهای خطرناک شیطانی، دوستی دنیا است.
امام علی علیه السلام میفرماید: «از دنیا حذر کن، زیرا دام شیطان و جایگاه فساد ایمان است».
دام دیگر که از مهمترین ابزار کار شیطان به شمار میرود، هواپرستی است، زیرا تا پایگاهی درون انسان وجود نداشته باشد، شیطان قدرت بر وسوسهگری ندارد. شیطان خواستههای نفسانی انسان را تأیید میکند.
قرآن مجید میفرماید: «تو هرگز بر بندگان من تسلط نخواهی یافت ،مگر گمراهانی که از تو پیروی میکنند».
بندة خدا تابع هوا و هوس نیست و خواست خدا را مقدّم میدارد.
#وسوسه های-شیطان
#راهکار
@khanjanidroos
✅وقتي ازدواج کردم چادري شدم .همسرم مذهبي هست ولي بهش حس بدي دارم چون وضع جامعه خيلي خرابه دخترا خيلي لباس بد ميپوشند وقتي بيرون ميره نگاه ميکنه به روش ميارم ولي ميگه به قران نگاه نميکنم شما بگين چيکار کنم؟
✅گزينش چادر كه حجاب برتر است را به شما تبريك مي گويم. بله مانتو با پوشش كامل هم حجاب است ولي از نظر كارشناسان برجسته دين #چادر حجاب برتر است و اين پوشش برتر مورد رضاي كامل خداوند و ائمه و حضرت زهرا و زينب است.
بزرگوار! به جاي نگران تلاش كنيد برنامه هاي معنوي در خانواده را تقويت كنيد. براي امر به معروف و نهي از منكر موفق بايد شرايط و مراتبش و روان شناسي #نقد را بدانيد. وقتي به شوهرتان مي گوييد اين كار را نكات ممكن است قضاوت #عجولانه باشد و ذهن خواني يعني احتمال دارد براي رد گناه احتمالي دچار تهمت زدن يقيني شويد.
وقتي شوهرتان قسم خورده نبايد حساس باشيد
روان شناسي زن و مرد كمك زيادي به رفع و رفع بدبيني ها و دفع قضاوت عجولانه و زيبا شدن روابطتان با همسرتان مي كند.
پيشنهاد مي كنم سي دي های با ازدواج #موفق را گوش كنيد.
در روان شناسي زن و مرد ياد مي گيريم كه نگاه مردان تونلي است و براي توسعه دادن به ديد خود سر را اين طرف و آن طرف حركت مي دهند و بصري بودن مردان اين امر را تقويت مي كند. به عنوان نمونه مردان معمولا در يافتن وسائل خود يا چيزي در يخچال مشكل دارند و نق مي زنند ولي زنان كه گستره بينايي بيشتري دارند با محض ورود به اتاق آن را پيدا مي كنند و يا زود از يخچال خوراكي مورد نظر را به شوهرش نشان مي دهد.
✅توصيه هاي كاربردي
-در منزل براي همسرتان دلربايي و آرايش كنيد. لباس ها و طرح و رنگ هايي را كه مي پسندد بپوشيد. البته آرايش و عطر و لباس هاي مخصوص خلوت زناشويي نبايد هميشه استفاده شود چون شوهر گرفتار عادت زدگي مي شود و مخصوص خلوت زن و شوهر است.
- كتاب همسرداري نوشته آيت الله ابراهيم اميني دو بخش مربوط به زن و شوهر دارد. برنامه بريزي در مراسم شب نشيني و چايي خوري و ميوه خوري شبانه هر شب چند صفحه از بخش شوهر و چند صفحه از بخش زن بخوانيد. هر كسي تأمل كند و بهترين سبك را در زندگي پيدا كند و اگر روشش خطا بوده اصلاح كند.
بدگماني به امام جماعت
ذهن خواني و قضاوت عجولاني و پيشگويي بدون دليل از عوامل اصلي تنش ها و تعارض هاي ارتباطي است به يك نمونه دقت كنيد:
يكي از دوستان طلبه در مسجدي برنامه اقامه نماز داشت. يك روز وقتي به مسجد رسيد، رفت داخل دستشويي مسجد و بعد اومد بيرون و بدون اين كه وضويي بگيره مستقيم رفت داخل محراب و نماز مغرب رو شروع كرد. چند نفر كه توي دستشويي حاج آقا رو ديده بودند شايعه كردند حاجآقا بدون وضو مياد نماز، و تقوا و عدالت نداره! دلم براتون بگه؛ اون روز دو دستگي شد و يه عده به حاجآقا اقتدا كردند و يه عده فرادا نماز خوندند. برا همينه كه امام علي (ع) فرمودند: «اتّقوا مَواضِعَ التُهَم»؛ «خود را در جايگاه تهمت قرار ندهيد.»
حاجآقا كه از مسأله بو برده بود بلافاصله پس از نماز مغرب ميكرفون رو دست گرفت و گفت: بنده يه آمپول داشتم كه برداشتم توي مسير مسجد رفتم زدم. تا به مسجد رسيدم گفتم نكنه جاش خون اومده باشه؛ برا همين رفتم داخل دستشويي و جاشو چك كردم كه الحمد لله نجس نشده بود و چون توي خونه وضو گرفته بودم مستقيم اومدم توي محراب. با اين توضيح، سوء تفاهم برطرف شد و بحمدلله به خير گذشت.
@Khanjanidroos
✅ حقيقت شب #قدر و اسم اعظم
استاد صفایی ره
امشب، شب قدر است و احتمال بيشتر در اين شب است، گرچه حقيقت شب قدر، حقيقت زمانى نيست. حقيقت شب قدر و هر آن چه الهى و ربوبى است، از زمان و مكان بيرون است.
از ما خواستهاند كه در اين لحظات
زمينههايى را فراهم كنيم،
تأمّلاتى پيدا كنيم
و يك جمعبندى از خويش داشته باشيم تا استحقاق پيدا كنيم، تا رفته رفته به آن معنايى كه حقيقت قدر است، واقف شويم و از آن حقيقت بهرهمند گرديم.
اسم اعظم يا اسماء اللَّه الحُسنى، اينها نيز معانى هستند. كلمات نيستند. اينطور نيست كه بگوييم «لا الهَ الَّا اللَّهُ» يا «الرَّحْمن» يا «الرَّحِيم» اسم اعظم است. نه، اين كلمهها اسم نيستند، بلكه حقايقى در يك نوع سلوك وجودى ما، يك نوع سعه وجودى ما و يك نوع بلوغ وجودى ما هستند كه آن حقيقت، اسم اعظم است.
حقيقت قدر هم همين است. و اين كارهايى كه ما مىكنيم، اعداد و آمادهسازى و زمينهسازى براى درك و رسيدن به آن حقيقت و معناست.
✅ شب #قدر، هم 1⃣ شب ارزيابى، هم 2⃣ شب اندازهگيرى و هم 3⃣ شب برنامه ريزى است.
بايد ارزيابى و ارزشيابى كنيم. اندازهگيرى كنيم.
سپس برنامهريزى كنيم، كه قدر به اين سه معنا آمده است. و «لَيْلَةُ الْقَدْر» هم «خَيْرٌ مِنْ الْفِ شَهْر» است؛ شب قدر از يك عمر مفيدتر و نافعتر است.
پس ما بايد دست به كار شويم، ببينيم كه واقعاً چه حدّى از فقر و غنا را در اين مقدار از عمرمان تأمين كردهايم؟ چه مراحلى را پشت سر گذاشتهايم؟ اين جمعبندى، جمعبندى مفيدى است و آدمى مىتواند از غرور و خدعه و فريب شيطان كه او را گول زده و در امورى مستقرّش كرده و به اهدافى محدودش نموده است، نجات پيدا كند.
@Khanjanidroos
✅یه عده میگن،چرا شیعه ها به اذان،شهادت به ولایت امام علی رو هم اضافه کردن؟چرا چیز جدیدی رو وارد دین کردن.چه جوابی بدیم؟؟
✅پاسخ
"تمامی فقهای شیعه براین نکته اتفاق نظر دارند که شهادت بر ولایت علی جزو اذان نیست. وگفتن آن در اذان بدون قصد جزئیت مستحب است واین استحباب دو مبنادارد:
1 علی علیه السلام به حکم قرآن ورسول گرامی ولی خداست
2 امام صادق فرمود:
"هرگاه به رسالت پیامبر شهادت دادید بر ولایت علی نیز گواهی دهید"
@khanjanidroos
شبهه:
✅چرا#نام #ایمه در #قرآن نیامده؟
پاسخ شبهه:
✅اولا: در قرآن کریم به #اشارات و #توجیهات زیادی به همه جانشینان به حقّ پیامبر اشاره شده است ولی به صراحت نام آنها برده نشده و علّتش هم پر واضح است چون دشمنان قسم خوردهای که ائمه(ع) داشتند که حتی یک نفر از آنها را نگذاشتند به مرگ طبیعی از دنیا رحلت کند و همه آنها را با وضع مصیبت بار و فجیعی به شهادت رساندند. برای چنین دشمنانی هیچ سختی و کاری نداشت که نام امامان را هم از قرآن حذف کنند و چون خداوند خودش فرموده ما قرآن را فرستادیم و ما خود آن را حفظ خواهیم کرد بهترین راه حفظ قرآن از تحریف این قرار داده که نام اهلبیت و امامان را به اشاره برای صاحبان عقل و بصیرت بیان کند.
✅ثانیا: قرآن کریم در سوره حشر میفرماید: «وَما آتاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَما نَهاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا؛ هر چه را پیامبر اکرم برای شما آورد بگیرید و هر چه را از آن نهی کرد ترک کنید و همه مسلمین بالاتفاق نقل کردهاند که پیامبر اکرم روز غدیر خم علی بن ابیطالب را به عنوان جانشین خود برای مردم آورد.»
آیاتی که در شان امیرالمومنین و ولایت او بیان فرموده آن هم نه به صورت مبهم بلکه بصورت بسیار روشن بقدری زیاد است که مفسرین اهل سنت بیش از 700 (هفتصد) آیه را در شان و ولایت امیرالمومنین علی(ع) می دانند و برای اثبات سخن می توانید به کتاب (شواهد التنزیل) که از بزرگان اهل سنت است مراجعه کنید و با چشم خودتان این اعتراف و اقرار را مشاهده فرمائید.
✅ثالثاً: چه آیه ای صریحتر و روشنتر از آیه شریفه 55 سوره مائده می خواهید که به اتفاق همه مفسرین تنها در شان امیرالمومنین و ولایت آن حضرت نازل شده است که می فرماید: « انما ولیکم الله و رسوله والذین آمنوا ...» آیا کیست به جز علی(ع) آن کس که در حال رکوع انگشتر تصدق دهد؟
@Khanjanidroos
◾◾◾◾◾◾▪▪▪▪▪
رمضان " آمد و من در خواب و "محرم" در پیش . . .
ترس من " کرببـــــلاییست " که امضا نشود ...
😭😭
@Khanjanidroos
🌘🔘💝🌘🌘💝🔘🌘
همواره " آخرین فرصت " را فقط اهل خرد اند که مغتنم میشمرند.آنها به ارزش والای شب بیست و سوم رمضان بیش از دیگران آگاهند..... خردمندان میدانند که امشب تقدیر آنان میتوانست بگونه ای دیگر باشد.....
بر روی تخت بیمارستان.....
در صحنه تصادفی ناخواسته...
در زیر مشتی خاک.....
و..........
و عاقلان از همین روست که "اکنون" را درمی یابند و در معنای "الغوث" و "خلصنا" ی خویش غوطه ور میشوند.... تعابیر جوشن را حصن حصین و مستحکم امان و ایمان شان میدانند و با گلواژه های آیات خدا , تقدیر آفرینی میکنند...
اینان میدانند که شاید امسال آخرین فرصت درک شبهای قدر و منزلت شان باشد....
پس میکوشند تا خدا را با تصویر ترحم بر کودکان ، احترام به سالمندان ، تکریم شایسته پدر و مادر و یادشان ، انصاف در حق دیگران ، رعایت حقوق فردی واجتماعی بندگان، و ......در ذهن شان ماندگار کنند.اینان همان "اولی الابصار" اند که از آخرین روزهاوشبهای مهمانی خدا بهره میجویند تا توشه برگیرند ونام نیکوی خود را برجای نهند......
در نگاه خردمندان , اهل نیاز و یتیمان جایگاه ویژه ای دارند... اهل خرد,همان صابران مهربانی هستند که نتیجه شب قدر و روزه خویش را در بخشیدن
بی منت میدانند...
....و چقدر جامعه امروز ما به آنانکه ارزش شب قدر را از عمق جانشان باوردارند، نیازمنداست.....
باور کنیم که اجتماع ما از این منظر نیز در فقر شدید است !!
✋سلام دوستان خردمند من....
امشبت از پرتو نزول قرآن ، آرزوی فرج خورشید پنهان ، مجاورت فرشتگان آسمان ، درک نیاز نیازمندان و دعا برای دوستان ،یاران و رفتگان ,
بهترین و تقدیرتان نیکوترین باد.
🌘🔘💝🌘🌘💝🔘🌘
@Khanjanidroos
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
علایمی از سال,روز و مکان ظهور
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
سال ظهور
امام صادق علیه السلام بنا به روایت شیخ مفید، فرموده است: قائم (علیه السلام) خروج نمی کند مگر در سالهای فرد: سال اول، یا سوم، یا پنجم، یاهفتم، یا نهم.
و از امام محمد باقر علیه السلام روایت است: قائم علیه السلام در سالهای فرد قیام می کند: نه، یک، سه، پنج.
روز ظهور
شیخ مفید نقل می کند که امام صادق علیه السلام فرمود: ندائی به اسم قائم در شب بیست و سوم (یعنی در ماه رمضان آن طور که در روایات دیگر آمده) خواهد بود. او در روز عاشورا قیام می کند. و آن روزی است که حسین بن علی (علیهما السلام) کشته شد. گوئی او را می بینم که در دهم محرم بین رکن و مقام ایستاده و جبرئیل از سمت راست او ندا در می دهد: بیعت برای خداست. با این ندا شیعیان او از اکناف عالم در حالی که زمین در زیر پاهایشان در نور دیده می شود، به سوی وی می شتابند و با او بیعت می کنند. خداوند به واسطه او زمین را مالامال از عدل می سازد همانگونه که ازجور و ظلم پر شده باشد.
در کتاب خصال از امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده که فرمود: قائم ما اهل بیت در روز جمعه ظهور می نماید.
در روایت دیگر هنگام ظهور، روز شنبه گفته شده. امکان دارد بین این دو را چنین جمع کرد که ظهور حضرتش ابتدا در روز جمعه باشد و بیعت شیعیان با او بین رکن و مقام در روز شنبه واقع گردد. کما اینکه امام محمد باقر علیه السلام فرموده اند: گوئی قائم (علیه السلام) را می بینم در روز عاشورا، روز شنبه که بین رکن و مقام ایستاده است و جبرئیل در برابرش ندا سر می دهد: بیعت از آن خداست.
مهذب ابن فهد و دیگران به اسانید خود از امام صادق علیه السلام روایت کرده اند: روز نوروز روزی است که قائم ما اهل بیت و والیان امر در آن ظهور می کنند. خداوند او را بر دجال پیروز می سازد و وی را در کناسه کوفه به دار می کشد.
مکان ظهور در علامات ظهور بیان شد که سفیانی از بیابان یابس به سوی فلسطین هجوم می آورد و دمشق، فلسطین، اردن، حمص، حلب و قنسرین را فتح می سازد. در مقابل او، اصهب و ابقع در شام به قصد دست یابی به حکومت با وی به پیکار می پردازند، اما با شکست مواجه شده و کشته می گردند.
سپس سفیانی همتی ندارد جز تسلط بر آل محمد (علیهم السلام) و شیعیانشان. برای نیل به این مقصود، دو سپاه یکی به مدینه و دیگری به عراق گسیل می دارد. سپاهی که عازم مدینه شده، خود را که به آنجا می رساند، سه روزه آنجا را غارت می کند.
مهدی علیه السلام که در مدینه است، به سوی مکه رهسپار می شود. فرمانده لشکر سفیانی، گروهی به دنبال ایشان می فرستد که در بیداء به زمین فرو می روند. اما سپاهی که متوجه عراق گشته، در کوفه فرود می آید و شیعیان آل محمد را یا از دم تیغ می گذارند، یا به دار می آویزد و یا اسیر می سازد. آنها سپس از کوفه عازم شام می شوند.
اما سپاه حق جویان از کوفه به سوی آنان شتافته و همگیشان را به خاک و خون می کشند و اسیران و غنائم را از ایشان باز پس می ستانند. اما مهدی علیه السلام بعد از آنکه به مکه رسید، اصحابش گرد وی را می گیرند. آنان سیصد و سیزده تن به شمار رزم آوران بدر هستند. چون این تعداد نزد او جمع می شوند، امرش را آشکار می سازد و آنان را در ذی طوی در انتظار خود باقی می گذارد. سپس مردی از اصحاب خود را به سوی اهل مکه می فرستد و ایشان را به یاری خویش فرا می خواند. اما آنها اورا بین رکن و مقام به قتل می رسانند. او همان نفس زکیه است. این خبر به مهدی علیه السلام می رسد. پس با اصحاب خود از طریق عقبه ذی طول به سوی مکه ره می سپرد.
تا به مسجد الحرام می رسد و آنجا در جنب مقام ابراهیم چهار رکعت نماز می گزارد. سپس پشت خود را به حجر الاسود تکیه داده و برای مردم چنان خطبهای می خواند که هیچ کس نظیرش را نشنیده باشد. روایت شده که اولین سخن او این آیه است: بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین ؛ باقی مانده (حجج الهی) برای شما بهتر است اگر باور دارید. سپس می گوید: انا بقیه الله فی ارضه: من باقی مانده خدا در زمین اش میباشم.
روایت دیگر بیانگر آن است که او بین رکن و مقام به نماز می ایستد، و بعد از آن باز می گردد، و همراه او وزیرش می باشد. او پشت به خانه کعبه می دهد و چنین ندای یاری خواهی بلند می سازد
ای مردم، ما و هر که ما را اجابت کند یا هر مسلمانی از خدا بر کسانی که بر ما ستم کنند یاری می طلبیم. ما خاندان پیامبرتان محمد (صلی الله علیه و آله) هستیم. ما شایسته ترین خلق به خدا و محمد (صلی الله علیه و آله) هستیم. هر که درباره آدم با من محاجه دارد، من سزاوارترین مردم به آدم هستم. هر که درباره نوح با من محاجه دارد، من سزاوارترین مردم به نوح هستم. هر که در باره ابراهیم با من محاجه دارد، من سزاوارترین مردم به ابراهیم هستم. هر که در باره محمد (صلی الله علیه و آله) با من محاجه دارد، من سزاوارترین مردم به محمد هستم.
هرکه درباره پیامبران با من محاجه دارد، من سزاوارترین
مردم به پیامبران هستم.
آیا این سخن خدای متعال نیست که در کتاب محکم خود می فرماید: خداوند آدم و نوح و آل ابراهیم و آل عمران را بر جهانیان برگزید. اینان خاندانی می باشند که برخی از (نسل) برخی دیگرند، و خداوند شنوای داناست هان هر که از کتاب خدا، از من دلیل می خواهد، من سزاوارترین خلق به کتاب خدا هستم. هان، هر کس در سنت رسول خدا با من محاجه دارد، من سزاوارترین مردم به سنت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) هستم.
بعد از این سخنان، اصحابش که سیصد و سیزده نفرند، بین رکن و مقام با او بیعت می کنند. چون سپاه او تکمیل شده و به ده هزار نفر برسد، از مکه قیام جهانی خود را آغاز می کند. روایت شده که چون قیام نماید، هیچ معبودی غیر خداوند عزوجل باقی نمی ماند مگر آنکه آتشی بر آن فرود می آید و آن را می سوزاند. و آن قیام نخواهد بود مگر بعد از غیبتی طولانی، تا خداوند بداند چه کسی در غیبت او را اطاعت می کند و به وی ایمان میآورد.
@khanjanidroos
✅ اگه دچار اشتباه بزرگ در زندگی شدیم برا توبه کردن از آن گناه چه کارهای لازم است ؟
✅«قل یا عبادی الّذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمة الله أنّ الله یغفر الذنوب جمیعاً، إنّه هوالغفور الرّحیم؛
بگو: ای بندگان من که (با گناه کردن) بر خود ظلم و ستم روا داشتید، از رحمت خداوند مأیوس و ناامید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد » . در آیه ای دیگر می فرماید : « توبوا الی الله جمیعاً ؛ هر گناهکاری دعوت به توبه شده است».
توبة از هر گناهی دو رکن اساسی دارد:
1- پشیمانی از گناه.
2- عزم بر ترک آن. امام علی(ع) می فرماید : "توبه به دل پشیمان شدن و به زبان آمرزش خواستن و به اندام ترک نمودن است".
بر این اساس می توان گفت :
حقیقت توبه، پشیمانی از گناه و قصد و عزم جدی برای ترک آن است.اگر کسی به این حالت دست یافت ، حقیقت توبه در او محقق شده است. توبه هر گاه حقیقى و واقعى باشد و از اعماق جان برخیزد ، واقعاً از گناهى که مرتکب شده ،احساس خجلت و ندامت کند و خود را در پیشگاه خدا شرمنده ببیند و در صدد کسب رضاى حق تعالى باشد, مقبول درگاه احدیت واقع شده و آثار و برکاتش نمایان مى گردد. هر چند گناه بزرگ یا بسیار باشد.
رسول اکرم فرمود :
«هر مرضی،دارویی دارد . داروی گناهان، استغفار و طلب عفو و آمرزش از خدا است».
چه زیبا سروده :
غرق گنه ناامید مشو ز دربار ما که عفو کردن بود در همه دم کار ما
توبه حقیقی گناهکار توبه کننده را محبوب خدا می سازد: «اِنّ الله یحبّ التوابین؛ خداوند توبه کنندگان را دوست می دارد».
کسی که دوست و محبوب خدا شد، خدا عزیزش می کند؛ همه گناهان کبیره و صغیره او را می بخشد، چنان که پیامبر فرمود:«التائب من الذنب کمَن لا ذنب له؛کسی که از گناه توبه کند (خداوند همه گناهان او را می آمرزد و) همانند کسی می شود که هیچ گناهی نکرده است».
بنابراین توبه راهکار خاصی جز پشیمانی از گناه و قصد و عزم جدی برای ترک آن ندارد. اما در عین حال توبه آداب خاصی دارد که باید آن را از مستحبات توبه دانست که عبارتند از:
1. غسل توبه؛
2. خواندن دو رکعت نماز؛
3. استغفار (درخواست بخشش)؛ گفتن هفتاد مرتبه« استغفر الله و اتوب الیه »بعد از نماز.
4. زمزمه دعاهای توبه؛
5. به سجده رفتن و قدری گریه کردن ( هر چند به اندازه کم باشد) .
همچنین می توان در روز یکشنبه غسل کنید . وضو بگیرید و چهار رکعت نماز بخوانید. در هر رکعت پس از حمد، سوره قل هو الله را سه مرتبه و قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق را یک مرتبه بخوانید، بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفار کنید و آخرش بگویید: لا حول و لا قول الاّ بالله العلی العظیم، سپس این دعا را بخوانید: یا عَزِیزُ، یا غَفّارُ، اغْفِر لی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنینَ وَ الْمُؤْمِناتِ فَاًّنَّهُ لا یغْفِرُ الذُّنُوبَ اًّلاّ أنْتَ. پیامبر فرمود: هر کس از امت من این عمل را به جا آورد، از آسمان ندا میشود که توبهات پذیرفته و همه گناهانت آمرزیده شد.
درباره توبه می توانید کتاب هاى قلب سلیم و گناهان کبیره شهید دستغیب و کتاب اخلاق عملى از آیةالله مهدوى کنى و معراج السعاده از مرحوم ملا احمد نراقى را مطالعه کنید.
درضمن همانطور که عرض شد با توبه حقیقی گناهان غیر از حق الناس بخشیده می شوند حتی گناه ترک عمدی نماز و روزه، آن باید قضای آنها را بجا آورد و با توبه ساقط نمی شوند.
@Khanjanidroos
🔻رهبر معظم انقلاب: فلسطین به توفیق الهی و باذنالله تعالی از دست دشمنان خلاص خواهد شد؛ بیت المقدّس پایتخت فلسطین است و آمریکا و بزرگتر از آمریکا و کوچکتر از آمریکا و اذناب آمریکا، در قبال حقیقت و سنّت الهی در مورد فلسطین هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
۱۳۹۷/۰۲/۲۷
ای برادر فلسطینی ترو تنها نخواهم گذاشت .و گام ها را برای پیروزی حق بر باطل استوار خواهم کرد.
من می آیم ....
ودر راهپیمایی روز قدس بصیرت و فریاد را بر دل دشمن طنین انداز خواهم کرد. اسراییل مرگت باد....
@Khanjanidroos
می آییم....
برای دلدادگی ....
برای شکوه قدس....
برای آزادگی ...
برای اقتدار دین م ....
برای عظمت قرآن.....
برای دفاع از مظلوم.....
برای یاری برادر دینم .....
برای دفاع رسول مهربانی....
برای سید و سالار م ....
برای تکلیف بندگی م.....
برای اقامه توحید....
برای امتداد عاشورا....
برای پاسخ به هل من ناصر حسین....
و به نام عشق .....
وبرای عشق می آیم ....
می آیم.......
✅پدر و مادر تا کجا وظیفه ی هدایت فرزند رو برعهده دارن؟اگر فرزندی هدایت نپذیرفت وظیفه ی پدر و مادر چیست؟
✅وظایف والدین در قبال فرزندان از نظر امام سجاد علیه السلام
1 - فرزند، پاره تن انسان
امام سجاد(ع) در این بخش از سخنانش فرزند را جزئى از وجود انسان و پاره تن او مىخواند. بدیهى است كه انسان، بطور فطرى، خود و اشیا و امور وابسته به خود را دوست دارد، در راه نگهدارىاش فداكارى میكند و در مسیر رشد و تعالىاش مىكوشد. این حقیقت كه فرزند وابسته به انسان جزئى از وجود اوست، مسؤولیت سنگین والدین و لزوم عنایت پیوسته به تربیت و رشد فرزندان را یادآورى میكند.
2 - فرزندان مایه افتخار یا ذلت والدین
كودكان پاك و معصومند و سرزمین وجودشان آماده افشاندن هر بذرى است. والدین میتوانند باغبانانى دلسوز و با تدبیر باشند و دشت حاصلخیز وجود فرزندانشان را به باغستانى سرسبز و بارور تبدیل كنند یا در شمار كشاورزان ناآگاه و بی تجربه جاى گرفته، در سرزمین وجود فرزندانشان خارهاى آزاردهنده كشت كنند. البته ثمره تلخ و شیرین فرزندان، سرانجام به والدین مىرسد. اگر فرزندان نیك باشند، مایه نیكنامى و افتخار والدین مىشوند و اگر درست تربیت نشوند، مایه خوارى و بدنامى آنان خواهند بود. آرى، چه بسیار والدینى كه سالها پیش بدرود حیات گفتند، ولى به سبب فرزندان و یادگاران صالح و شایسته، همچنان نامشان زنده و یادشان گرامى است و نداى «خدایش بیامرزد» مؤمنان هدیه روحشان است. در مقابل گروهى از والدین، به خاطر فرزندان زشت كردارشان مورد خشم و نفرت دیگران قرار گرفتهاند و نفرین مردم پیوسته بدرقه راهشان. بدین جهت امام(ع) در آغاز سخنش مى فرماید: «فرزند انسان جزئى از وجود اوست و خیر و شرش با وى گره خورده است.» این هشدارى به والدین است كه اگر براى تربیت فرزندانشان اهمیت قایل نیستند و اگر آینده فرزندانشان را نمى خواهند، دست كم به نیك نامى خویش بیندیشند.
آنها، پیش از آنكه مسؤول تامین سلامت جسمانى و تامین معیشت فرزندان باشند، مسؤولیت تامین سلامت اخلاقى و اعتقادى و عملى آنها را بر عهده دارند.
3 - مسؤولیت والدین
فرزندان ودیعه هاى الهى و از بزرگترین نعمتهاى پروردگارند. آنان صفابخش لحظههاى زندگى و مایه طراوت، شادابى و آرامش كانون خانوادهاند. والدین در برابر این ودیعهها و نعمتهاى الهى باید هم سپاسگزار باشند و هم احساس مسؤولیت كنند. شكر نعمت فرزند، درست انجام دادن وظیفه بزرگ و سنگین تربیت است. آنها خواسته یا ناخواسته این مسؤولیتبزرگ را بر دوش دارند و ضرورى است كه، ضمن باور كردن این مسؤولیت و اهمیت والایش، جهت انجام دادن درست آن، خود را به ابزار لازم مجهز كنند و با استعانت از خداى منان و عزمى راسخ آن را به انجام رسانند.
4 - محورهاى مسؤولیت
در كلام نورانى امام(ع)، والدین نه تنها مسؤول تربیت فرزندانشان شمرده شده اند، بلكه محورهاى مسؤولیت آنان نیز مشخص شده است. این محورها عبارت است از: 1 - ادب نیكو; 2 - خداشناسى; 3 - اطاعت خداوند
والدین باید در این سه محور (اخلاق، اعتقادات و پیروى عملى ) انجام وظیفه كنند. مسؤولیت آنان تنها تامین غذا، مسكن و بهداشت جسمانى نیست.
5 - شیوه ایفاى مسؤولیت
به نظر م۶ىرسد كه دو كلمه «فیك و فى نفسه» در كلام حضرت به روش اجراى مسؤولیت والدین اشاره مى كند. بدین بیان كه «فیك» به بعد الگوى عملى والدین و «فى نفسه» به تلاش خود فرزند اشاره دارد كه البته آن هم در سایه هدایت و كمك والدین به دست مى آید. شیوه الگویى از مؤثرترین و كارآمدترین شیوههاى تربیت است و ائمه اطهار: اغلب در تربیت فرزندانشان از این شیوه بهره مىبردند; یعنى خود الگویى كامل براى فرزندان بودند و با عمل و رفتار خویش آنها را تربیت مىكردند. البته، در كنار پدید آوردن الگوى عملى، باید زمینه را فراهم ساخت تا فرزند، خود نیز تلاش كند; در پى سعادت خویش برآید; در مسیر تربیت گام بردارد و پیوسته به حمایت والدین وابسته نباشد. در این مرحله، وظیفه والدین هدایت، نظارت و بستر سازى براى تعلیم و تربیتخودجوش است.
6 - پاداش و كیفر مسؤولیت
مسؤولیت داشتن آثارى دارد. اگر والدین مسؤولیتخود را درست انجام دهند، شایسته پاداش الهى میشوند; و اگر كوتاهى كنند، كیفر در انتظارشان خواهد بود.
@Khanjanidroos
7 - نمایاندن آثار اعمال نیك به فرزند
بزرگ جلوه دادن كار نیك فرزند و نشان دادن اثر اعمال نیك كودك به او از اقدامات مؤثر تربیتى شمرده مى شود. بزرگ كردن كار خوب فرزند نوعى تشویق معنوى است، سبب ایجاد و تقویت انگیزه مىشود و او را براى انجام دادن كارهاى بزرگتر و بهتر آماده مىسازد. والدین نباید از كنار كار خوب فرزند، هر چند در نظر آنان كوچك و ناچیز باشد، با بى توجهى بگذرند; بلكه بجاست آنان را به خاطر كار خوب تشویق كنند، كردارشان را زینت دهند و بزرگ بنمایانند. افزون بر این، شایسته است آثار كارهاى خوب فرزندانشان را براى آنان ترسیم كنند و به زیبایى نمایش دهند; چرا كه آنان، با دیدن آثار اعمالشان، اعتماد به نفس بیشتر مىیابند و خود را براى انجام دادن كارهاى بزرگتر توانا مىبینند.
بزرگ كردن كار خوب فرزند نوعى تشویق معنوى است، سبب ایجاد و تقویت انگیزه مى شود و او را براى انجام دادن كارهاى بزرگتر و بهتر آماده مىسازد.
8 - نظارت بر رفتار فرزند
بىتفاوتى و غفلت از رشد و هدایت فرزند در زندگى آثارى جبران ناپذیر دارد. فرزند انسان نونهالى است كه به باغبانى دلسوز و با درایت نیازمند است تا از او مراقبت كند; بویژه امروز كه در اثر تهاجم فرهنگى زمینههاى انحراف نوجوانان و جوانان آماده تر است. در این موقعیت، نظارت و مراقبت از فرزندان ضرورت مضاعف یافته، مسؤولیت سنگینتر مى شود و انجام دادن وظیفه تلاش بیشتر مى جوید.
9 - بهره گیرى از استعدادهاى فرزند در تربیت
انسان اشرف مخلوقات است و استعداد رسیدن به رفیعترین قله هاى انسانیت را دارد. خداوند استعدادهایى در وجود انسان به ودیعه گذاشت تا در پرتو پرورش صحیح شكوفا شود. علاوه بر استعدادهاى فطرى و مشترك، كه در همه انسانها وجود دارد، هر فرد نیز از تواناییهایى ویژه برخوردار است كه ضرورى است در پرتو دقت و نظارت والدین و معلمان و مربیان بخوبى شناسایى و حمایتشود تا به رشد و شكوفایى برسد.
10 - استمداد از پروردگار در تربیت
تربیت آسان نیست، بلكه ظریف، دقیق و پیچیده است. انسان ماشین نیست تا به سادگى راهاندازى شود. علم بشر، با همه پیشرفتى كه دارد، هنوز در شناخت رموز ابعاد وجودى انسان توفیق كامل نیافته است. بنابراین، در امر ظریف تربیت، همراه با تلاش خستگى ناپذیر و پیوسته، هماره باید از آفریدگار یارى خواست.
کلام آخر: بدیهی است اگر والدین به این وظایف به درستی عمل کنند و فرزند به اختیار خودش قبول تربیت نکند والدین تقصیری ندارند.
@Khanjanidroos
✅دختر من 9 سالشه و متاسفانه دختر همسايه که يک سال از او بزرگتر هست عادت ماهانه شده و در اين مورد با دختر من صحبت کرده ولي من خودم قبلا خيلي سربسته و به يک شکل کلي توضيح کوتاهي بهش داده بودم ولي الان اين دختر يه چيزاي بيشتري بهش گفته ميخواستم برام توضيح بدين که اين مساله رو با توجه به سنش چطوري براش توضيح بدم و بهش چي بگم لطفا کمکم کنيد که چطوري اين قضيه رو براش توضيح بدم .
✅اولین پریود (قاعدگی یا عادت ماهانه) یک دختر، نقطه عطفی در زندگی او به شمار می رود. پریود شدن، نشانه تغییر از کودکی به بزرگسالی است.
دختر باید قبل از وقوع قاعدگی (پریود)، از این موضوع آگاه شود و بهترین آموزگار او در این مورد، مادر اوست که باید از حدود سن 11 سالگی با دخترش سخن بگوید و بویژه تاکید کند که این پدیده عادی و طبیعی است.
مادر باید به دخترش بگوید که ماهی یک بار، لایه های سطحی مخاط رحم همراه با خون، از مهبل (واژن) خارج می شوند و پس از آن دوباره مخاط رحم، شروع به بازسازی خود می کند.
سنی که در آن اولین پریود آغاز می شود، بسیار متفاوت است. بعضی دخترها، در سن هشت سالگی پریود می شوند و بعضی تا سن پانزده سالگی هنوز پریود نشده اند.
هرچه بیشتر درمورد پریود و نشانه های سندرم قاعدگی به دخترتان اطلاعات بدهید، او در زمان رشد و تغییرات بدن احساس بهتری خواهد داشت و آماده تر خواهد بود
اغلب نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد دخترها دارند به اولین پریود نزدیک می شوند.
بزرگ شدن سینه و رشد موهای زاید، چند سال قبل از قاعدگی آغاز می شود.
حدودا یک سال قبل از اولین پریود، جهشی در رشد دخترها، مشاهده می شود.
اولین پریود معمولا بسیار سبک است و گاهی در آن فقط لکه بینی و خونریزی کمی وجود دارد.
پریودها اغلب در اولین سال های قاعدگی نامنظم هستند.
شاید دخترتان در مورد بروز پریود تعجب کند، اما در کل این امر نشانه ورود به بزرگسالی است.
به جای آن که با دخترتان به شکل رسمی و خشک در مورد قاعدگی صحبت کنید، سعی کنید صریح و صادقانه سر صحبت را بازکنید و از دخترتان بپرسید که چه سوالاتی دارد.
موارد زیر نکاتی برای پاسخگویی به سوالات دخترتان در مورد قاعدگی است:
1- چرا دخترها پریود می شوند؟
در صحبت کردن با دخترتان در این مورد که چرا زن ها دچار سیکل قاعدگی می شوند، رویکردی مثبت داشته باشید. به او بگویید که دوره قاعدگی بخشی از زندگی طبیعی است که به یک زن، امکان باردار شدن را می دهد. زمانی که بارداری در یک سیکل قاعدگی رخ ندهد، هورمون ها به بدن فرمان می دهند که دیواره رحم را تخریب کرده و از نو بازسازی کند. این همان کاری است که در پریود رخ می دهد.
3- آیا دچار دل درد خواهم شد؟
دخترها معمولا در آغاز پریود، دچار درد زیر شکم و کمر می شوند. این درد معمولا ملایم بوده و با استفاده از مسکن ها آرام می شود. اما اگر درد شدید است، باید با پزشک متخصص زنان صحبت کنید.
4- آیا باید از نوار بهداشتی استفاده کنم؟
از نوار بهداشتی برای جذب خون پریود و رعایت بهداشت شخصی استفاده می شود. باید حداقل هر چهار تا شش ساعت یک بار نوار بهداشتی عوض شود. استفاده از نوار بهداشتی بزرگ در زمان عادت ماهانه، برای کمتر تعویض کردن آن، کار درستی نیست. این کار احتمال ابتلا به عفونت تناسلی را افزایش می دهد.
باید به دخترتان بگویید که چطور از نوار بهداشتی به طور صحیح استفاده کند تا دچار مشکل نشود.
5- از من چقدر خون خواهد رفت؟
بگویید که طی پریود احتمالا به اندازه چند قاشق چایخوری خون از دست می دهید، گرچه گاهی نیز بیشتر می شود. اگر ساعت به ساعت مجبور به تعویض نوار بهداشتی می شوید، احتمالا مشکلی وجود دارید و باید با پزشک متخصص زنان صحبت کنید.
6- پریود من چقدر طول خواهد کشید؟
دخترتان باید به طور متوسط منتظر پریودی سه تا هفت روزه باشد. اما برخی دخترها پریودی کوتاه تر و برخی پریودی طولانی تر دارند.
@Khanjanidroos
✅مثلث خود مشغولی چيست؟
رنجش
عصبانیت
ترس
" مثلث خودمشغولی "را به وجود میآورند.
✅شاید جالب باشد که بدانید، تمام نواقص اخلاقی از این سه واکنش سرچشمه میگیرند.
" رنجش "واکنش ما در برابر آن قسمت از گذشتهمان است که مسایل طبق خواسته و روال ما پیش نرفته، از این طریق ما دوباره به گذشته باز میگردیم و در آن زندگی میکنیم.
" عصبانیت" روش رویارویی ما با زمان حال و واکنشی به منظور انکار واقعیت است.
"ترس" احساسی است که وقتی ما به آیندهمان فکر میکنیم دچار آن میشویم و به بیان دیگر ، واکنش ما در مقابل ناشناختهها و احساس نگرانی از به وقوع نپیوستن رویاهایمان است.
این واکنشها در مقابل آدمها، مکانها و وقایع گذشته، حال و آینده زمانی ظاهر میشود که انتظارات ما از آنها برآورده نشود.
✅ و اما راه حل کلیدی برای رهایی از خودمشغولی:
پذیرش را جایگزین رنجش
عشق را جایگزین عصبانیت
ایمان را جایگزین ترس کنیم.
@Khanjanidroos
💠🎋💠🎋💠🎋💠
هرکس جزخداوند ازتومی کاهد!!!
ببین که هنگامی که بافلان شخص یا بهمان نفر می نشینی، اوچه چیزی را درتو بزرگ می کند!!!!
خودش را!!!!
خودت را!!!!
یا خدا را!!!!!
@Khanjanidroos
بله اینجاست که درسیروسلوک ،انزوا بهترین گزینه است، دربین شان باشی ولی تکیه گاهت،هم صحبتت او _ خداوند_باشد.
@Khanjanidroos
🌳🌳🌳🌳🌳🌳
همراهان مهربان
دوستان . و همه خانواده را باخود همراه کنید در کانال نسیم
@Khanjanidroos
🔻رهبرانقلاب: امیرالمؤمنین(علیهالسلام) از پیغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) سؤال میکنند که در ماه رمضان کدام عمل بافضیلتتر است؟
🔺️در جواب میفرمایند: «الورع عن محارم الله»اجتناب از گناهان و از محارم الهی، بر کارهای اثباتی و ایجابی مقدم است؛ جلوگیری از آلودگی و زنگار روح و دل است.۱۳۸۶/۰۶/۲۳
🌟
@Khanjanidroos
✅ مثبت نگری درمشکلات روزانه چگونه است؟ یعنی وقتی هرنوع مشکلی پیش میادبایدرونقاط مثبت دست گذاشت:؟؟ واقع بینی، همراه بامثبت بینی چگونه است؟
✅مثبت اندیشی انسان را وادار به توبه می کند.مثبت نگر باور دارد اگر مرتکب خلافی شود امکان رجوع به خداوند وجود دارد و به رحمت خداوند امیدوار است.چنین فردی نه تنها خود را قادر به وداع با خلاف می بیند بلکه خود را قادر می بینید که در عوض اعمال خلاف فاعل اعمال صحیح باشد.
امیر المومنین علیه السلام می فرمایند : عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار
تعجب می کنم از کسیکه نا امید می شود درحالیکه امکان استغفار دارد.
- استغفار به معنای پذیرفتن نقصان و عیب است.استغفار زمانی است که انسان به نقصان و عیوب افعالش پی ببرد و نسبت به ان نادم باشد.
- در قیامت کلیه افعال بندگان با وجود مبارک امیرالمومنین علیه السلام سنجیده می شود.زمانیکه میزان امیرالمومنین علیه السلام باشد قطعا افعال همگان در مقایسه با وجود مبارک ایشان نقص و عیب دارد.
نسبت به استغفار با این دید نگاه کنیم که خدای سبحان توفیق داده متوجه نقصان و عیب افعال مان شویم و در این دنیا که امکان جبران وجود دارد انرا جبران نماییم و اصلاح کنیم.
- دیدگاه دیگر نسبت به استغفار می تواند این باشد که استغفار از غفر به معنای مستور کردن و پرده انداختن است.با استغفار انسان به عیوب خود پی می برد و از خداوند درخواست می کند بر ان پرده بیندازد.
- استغفار نماد مثبت اندیشی است. استغفار کننده از رشد و کمال و بهبود ناامید نیست و امید انرا دارد.
- مثبت نگری با شعار صورت نمی گیرد بلکه در بطن ان عمل گرایی وجود دارد،عملی صحیح و بدور از هرگونه عیب و نقص.
- عملی که در مثبت نگری وجود دارد عمل صالح است.
- فکر صحیح باید همچو نهر در زندگی جریان یابد.
و همچنین در زندگی داشتن موقعیتهای مختلف هنر نیست .هنر برخورد صحیح با آن موقعیت هاست . .
برای افزایش رضایت مندی از زندگی:
✅نکات مثبت زندگی تان را کشف کنید:
مثبت نگری، بر این منطق استوار است که توجه فرد مصیبت دیده را از مشکلات و سختی ها به سمت خوبی ها و زیبایی ها معطوف سازد.
✅تجربه های مثبت قبلی را به یاد آورید:
اگر همراه سختی های زندگی، خوشی هایی نیز وجود داشته باشد، موقعیت تنش زا " تعدیل" می شود.
✅ به آینده ی روشن و خوشایندی فکر کنید:
همواره به این فکر کنید که آینده ی روشنی در انتظار شماست. همانطور که خداوند در قرآن می فرماید بعد از هر سختی آسانی است.
" انشراح، 5"
✅ نعمت های حال را دریابید:
در اوج سختی ها به نعمت های خوبی که هم اکنون در اختیار شماست، فکر کنید
پیرامون ما افراد سه نوعند:
1.مسموم سازها: دلسردتان میکنند، خلاقیتتان را میکوبند، استعدادتان را میکشند و میگویند نمیتوانید کاری بکنید!
2.خنثی ها: کاری به کارتان ندارند، به کار خویش سرگرمند، فقط به فکر خودشانند، از غم شما و دیگران فارغند و بهانه میآورند ما را به احوال دیگران چه کار؟!!
3.الهام بخش ها: از خودیت محض رسته اند، از بخل و تنگ نظری وارسته اند، از منفی نگری و منفی گویی پیراسته اند!
اینان طلایه داران تحول مثبت در احوال شما و دیگرانند و پیش قدمان غنی سازی و رشد و تعالی در زندگی شما و دیگر مردمانند!!
.شما نیز همیشه #همیشه الهام بخش باشید .
@Khanjanidroos
میدانیدتفاوت 🔱رفتن و ماندن🔴چیست؟؟؟؟
"رفتن" !
رفتن که بهانه نميخواهد ،
يک چمدان ميخواهد از دلخوريهاى تلنبار شده و گاهى حتى دلخوشيهاى انکار شده ...
رفتن که بهانه نميخواهد وقتى نخواهى بمانى ، با چمدان که هيچ بى چمدان هم ميروى !
"ماندن" !
ماندن اما بهانه مى خواهد ،
دستى گرم، نگاهى مهربان، دروغهاى دوست داشتنى،
دوستت دارمهايى که مى شنوى اما باور نمى کنى،
يک فنجان چاى، بوى عود، يک آهنگ مشترک، خاطرات تلخ و شيرين ...
وقتى بخواهى بمانى ،
حتى اگر چمدانت پر از دلخورى باشد خالى اش مى کنى و باز هم ميمانى ...
ميمانى و وقتى بخواهى بمانى ، نم باران را رگبار مى بينى و بهانه اش مى کنى براى نرفتنت !
آرى ،
آمدن دليل مى خواهد
ماندن بهانه
و رفتن هيچکدام ......
@Khanjanidroos