#قسمت_در_ازدواج
💥 متاسفانه بعضی از افراد تصور خاصی درباره #ازدواج دارند؛ طوری که فکر میکنند که خدا نمیخواهد آنها ازدواج کنند یا خدا میخواهد آنها را آزمایش کند یا قسمت آنها این است که ازدواج نکنند یا دیر ازدواج کنند یا بختشان بسته شده است و مواردی از این دست که نه تنها جواب مسئلهشان این نیست، بلکه برای تسکین درد خودشان، چنین حرفهایی را بر زبان جاری میکنند.
👈 در حالی که نبود #خواستگار و یا #تاخیر_ازدواج، به معنای #امتحان_الهی یا خواست الهی نیست؛ بلکه این بخاطر #فرهنگ نادرست جامعه و بی تدبیری دولتهاست که ازدواج را برای جوانان سخت کرده و موجب شده دختران خوب #خواستگار نداشته باشند و یا خواستگاران کمی داشته باشند.
✔ البته این در سطح کلان است، ولی در سطح جزئی اگر بخواهیم نگاه کنیم؛ گاهی موانعی برای ازدواج خود فرد وجود دارد که خودش هم ممکن است به آن توجهی نکرده باشد ازجمله؛ دیده نشدن دختران توسط دیگران، نداشتن مهارتهای ارتباطی، برخورد نامناسب دختران با دیگران، نداشتن اعتبار خانوادگی و بسیاری از موارد دیگر که متاسفانه همه آنها باعث میشود که فردموردنظر خواستگار نداشته باشد یا نتواند ازدواج کند.
✔ لذا تصوراتی در ذهنش شکل میگیرد که یا صرفا تسکین دهنده خودش است یا دچار نگاههای بدبینانه و ناامیدانه به جهان و خداوند میشود و حتی این مسئله را مستقیما به خداوند ربط میدهد، درحالی که اینگونه نیست و فرد درحال اشتباه است.
@rkhanjani
🍃ذڪر حیدر"ذڪر زهرا"ذڪر آل مصطفے
🍂ڪُلُّهُم نـور استــ اما ذڪر مَهدے خوش تر استـــ
🍃ابروانـش سایـه اندازد به ڪُل ماسِوا
🍂باز گویم مرتضے مَهدے و مَهدے حیدر استـــ
اللّهمّـ عجّل لولیّڪ الفرج
اگربه امامی سلام دادید،مطمئن باشید قبل ازشما آن امام به شماتوجه داشته،
❣❣❣❣❣❣
لذاسلام های خودرامغتم شمرید
@rkhanjani
💠سخن حق بگویید💠
🔴يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَدِيداً
🔴يُصْلِحْ لَكُمْ أَعْمالَكُمْ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ فازَ فَوْزاً عَظِيماً
🔴ای کسانی که ایمان آوردهاید! تقوای الهی پیشه کنید و سخن حق بگویید...
🔴تا خدا کارهای شما را اصلاح کند و گناهانتان را بیامرزد؛ و هر کس اطاعت خدا و رسولش کند، به رستگاری (و پیروزی) عظیمی دست یافته است!
آیه ۷۰- ۷۱ سوره مبارکه احزاب
@rkhanjani
✳️ *عدم قناعت در مادیات*
📘 در فراز هفتم دعای هشتم صحیفه سجادیه آمده است:
🔆 «اللهم نَعُوذُ بِكَ... وَ مِنْ فِقْدَانِ الْكَفَافِ»
🔆 «پروردگارا از نبود روزی به اندازه، به تو پناه میبریم!»
🔹 گفته شد کفاف به معنای مقداری از روزیست که مهمات زندگی انسان با آن تأمین شده و او را بینیازی از خلق مینماید.
✅ آنكس كه از نعمت سلامت روان برخوردار باشد؛ توانمندیهایی که خدای سبحان در وجود او نهاده؛ *باور داشته و استفاده از آنها را برای حل معضلات و مشکلات وارده مؤثر میداند.*
✅ همچنین او بر این باور است که *هر مشکلی قابل مرتفع شدن است؛ به همین دلیل در سختیها و تلخیهای روزگار نیز امید خود را از دست نخواهد داد و با توکل و توسل به سوی آیندهای بهتر حرکت میکند.*
💢 اما آنكس كه گرفتار خودکمبینی باشد درباره تواناییهای خویش دچار تردید می شود و خود را ناکارامد و ناتوان می بيند.
@rkhanjani
🌱[ چــرا در مشــکلات آه میکـشیـــم؟]🌱
🍃آه" از اسماء خداست ...
👈 ﻗَﺎﻝَ ﺃَﺑُﻮ ﻋَﺒْﺪِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ:
ﺇِﻥَّ ﺁﻩ ﺍﺳْﻢٌ ﻣِﻦْ ﺃَﺳْﻤَﺎﺀِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻋَﺰَّ ﻭَ ﺟَﻞَّ ﻓَﻤَﻦْ ﻗَﺎﻝَ ﺁﻩ ﻓَﻘَﺪِ ﺍﺳْﺘَﻐَﺎﺙَ ﺑِﺎﻟﻠَّﻪِ
ﺗَﺒَﺎﺭَﮎَ ﻭَ ﺗَﻌَﺎﻟَﻰ .
🍃ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ :
👈" ﺁﻩ " ﻧﺎﻣﯽ ﺍﺯ ﻧﺎﻡ ﻫﺎﯼ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﺳﺖ،
ﻫﺮ ﮐﺲ ﮐﻪ ﺁﻩ ﺑﮕﻮﯾﺪ ، ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺗﺒﺎﺭﮎ ﻭ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﺍﺳﺘﻐﺎﺛﻪ
ﻭ ﻃﻠﺐ ﻧﯿﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
🌱ﺍﻟﻬﯽ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺁﻫﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ. 🌱
📚منبع: بحار الأنوار (ط - بیروت) ؛ جلد 90 ؛ صفحه 393 و معانی الخبار صفحه 354
#دانستنیهاے_شیعی
#آه_نام_خداست
#استغاثه
@rkhanjani
🍃حکایت تشرف #ابوراجح_حمامی
از شيعيان مخلص شهر حله (يكي از شهرهاي عراق كه در نزديك نجف اشرف واقع شده) و سرپرست يكي از حمامهاي عمومي حله بود، از اين رو بسياري از مردم او را مي شناختند. در آن عصر، فرماندار حله شخصي به نام مرجان صغيربود، به او اطلاع دادند كه ابو راجح حمامي از بعضي از اصحاب منافق رسول خدا صلی الله علیه وآله بدگوئي مي كند، فرماندار دستور داد او را آوردند، آنقدر او را زدند كه در بستر مرگ افتاد، حتي آنقدر به صورتش مشت و لگد زدند كه دندانهايش كنده شد، و زبانش را بيرون آوردند و با جوالدوزي سوراخ كردند، و بيني اش را بريدند و با وضع بسيار دلخراشي ، او را به عده اي از اوباش سپردند.
آنها ريسمان برگردان او كرده و در كوچه ها و خيابانهاي شهر حله مي گرداندند، بقدري خون از بدن او بيرون آمد، و به او صدمه وارد شد كه ديگر نمي توانست حركت كند، و كسي شك نداشت كه او مي ميرد، و بعد فرماندار تصميم گرفت او را بكشد، ولي جمعي از حاضران گفتند: او پيرمرد فرتوت است ، و به اندازه كافي مجازات شده و خواه و ناخواه بزودي مي ميرد، بنابراين از كشتن او صرف نظر كنيد، بسيار از فرماندار خواهش كردند، تا اينكه فرماندار او را آزاد كرد. فرداي همان روز، ناگاه مردم ديدند او از هر جهت سالم است و دندانهايش در جاي خود قرار گرفته است ، و زخمهاي بدنش خوب شده است ، و هيچگونه اثري از آنهمه زخمها نيست ، و برخاسته و مشغول خواندن نماز است ، حيران شدند و با تعجب از او پرسيدند: چطور شد كه اينگونه نجات يافتي و گوئي اصلا تو را كتك نزدند و آثار پيري از تو رفته و جوان شده اي ؟ ابو راجح گفت : من وقتي كه در بستر مرگ افتادم ، حتي با زبان نتوانستم دعا بكنم و تقاضاي كمك از مولايم حضرت ولي عصر (عج) نمايم ، در قلبم متوسل به آن حضرت شدم ، و از آن حضرت درخواست عنايت كردم ، و به آن بزرگوار پناهنده شدم .
وقتي كه شب كاملا تاريك شد، ناگاه ديدم خانه ام پر از نور شد، در هماندم چشمم به مولايم امام زمان (عج) افتاد، او جلو آمد و دست شريفش را بر صورتم كشيد و فرمود: برخيز و براي تاءمين معاش خانواده ات بيرون برو خدا تو را شفا داد اكنون مي بينيد كه سلامتي كامل خود را باز يافته ام . يكي از وارستگان آن حضرت ، بنام شمس الدين محمد قارون ، پس از نقل ماجراي فوق مي گويد: سوگند به خدا، من ابو راجح را مكرر در حمام حله ديده بودم ، پيرمرد فرتوت ، زرد چهره و كم ريش و بد قيافه بود و هميشه او را اينگونه مي ديدم ، ولي پس از اين ماجرا او را تا آخر عمرش ، جواني تنومند و پر قدرت ، و سرخ چهره و با محاسن بلند و پر ديدم ، كه گوئي بيست سال بيشتر عمر نكرده است ، آري او به بركت لطف امام زمان (عج) اينگونه شاداب و زيبا و نيرومند گرديد. خبر سلامتي و دگرگوني عجيب او از پيري ضعيف به جواني تنومند و قوي شايع شد، همگان فهميدند فرماندار حله به مامورينش دستور داد او را نزد او حاضر كنند، آنها ابو راجح را نزد فرماندار آوردند، ناگاه فرماندار ديد قيافه ابو راجح عوض شده ، و كوچكترين اثر آن زخمها در بدن و صورتش نيست ، ابوراجح ديروز با ابوراجح امروز، از زمين تا آسمان فرق دارد، رعب و وحشتي تكان دهنده بر قلب فرماندار افتاد، او آنچنان تحت تاثير قرار گرفت ، كه رفتارش از آن پس با مردم حله (كه اكثرا شيعه بودند( عوض شد. او قبل از آن جريان وقتي كه در حله به جايگاه معروف به مقام امام - عليه السلام -مي آمد، به طور مسخره آميزي پشت به قبله مي نشست ، تا به آن مكان شريف توهين كند، ولي بعد از آن جريان به آن مكان مقدس مي آمد و با دو زانوي ادب در آنجا رو به قبله مي نشست ، و به مردم حله احترام مي نمود و لغزشهاي آنها را ناديده مي گرفت ، و به نيكوكاران آنها نيكي مي كرد، در عين حال عمرش كوتاه شد و بعد از اين جريان چندان عمر نكرد و مرد.
@rkhanjani