🔴 #آقایان_بدانند
💠 با تمام مشکلات و مشغلههای فکری روزانه وارد خانه نشوید! در موقعیت مناسب، همسرتان را از مشکلات مالی و شغلی خود #آگاه کنید تا توقّعاتش را با توان شما هماهنگ کند!
💠 بیان مشکلات مالی و شغلی با لحن مناسب و مهربانانه میتواند عامل خوبی برای گفتگوی صمیمانه شده و سطح درک همسرتان از شما را بالا ببرد.
💠 گاه برای حل برخی مشکلات شغلی و کاری خود از خانم خود مشورت بخواهید تا ایجاد همدلی و محبّت دوطرفه کند.
💠 اصلِ مشورت در این زمینه برایتان مهم باشد یعنی حتی اگر همسرتان پیشنهادهای خوبی هم نداد آن را تبدیل به مشاجره نکنید بلکه از او تشکّر کنید و بگویید روی پیشنهادت فکر میکنم.
@rkhanjani
✅پرسش:
چگونه با يک فردي که خود راي هست وحرف ديگران برايش مهم نيست و فقط خودشو قبول داره چگونه بايد رفتار کرد که تعاملات خوبي داشته باشيم
چون يک تيم ويک گروه هستيم
وسرپرست يا مسئول چه وظيفه اي داره
حرف سرپرست را هم نميخاد گوش کنه
🌺پاسخ:
اغلب توصیه میشود مرز مشخصی را در روابط خود با این افراد قائل شوید، چرا که آنها «انرژیخوار» هستند و در صورتی که بلد نباشید چگونه روابطتان را با این افراد مدیریت کنید، انرژی تان را می گیرند. این در حالی است که اگر ویژگیهای افراد خودخواه را بدانید، مطمئنا بهتر میتوانید درکشان کنید و دلیل رفتارهای نامعقولشان را متوجه شوید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا با ویژگیهای شخصیتی این افراد بیشتر آشنا شوید و یاد بگیرید چگونه با آنها رفتار کنید.
۱. افراد خودخواه به هر دستاویزی متوسل میشوند تا تصویری که از خودشان در ذهن دارند (خودانگاره)، خراب نشود.
۲ افراد خودخواه معمولا دوستان زیادی دارند، اما فقط به ظاهر، چرا که این افراد صرفا به تعداد دوستانشان اهمیت میدهند و بیشترِ دوستیهایشان هیچ کیفیتی ندارند.
۳ افراد خودخواه احساس نقص میکنند و دقیقا به همین دلیل است که از دیگران برای پر کردن خلأ درونی خود استفاده میکنند.
۴. افراد خودخواه تحمل دیدگاههای مخالف را ندارند. این افراد ارزش دیگران را پایین میآورند و آنها را در جایگاه پایینتری نسبت به خودشان میبینند. افراد خودخواه چون اعتماد به نفس ندارند، در عوض سعی میکنند خودشان را با تحقیر کردن دیگران بالا بکشند. این افراد معمولا حاضر نیستند از نقطه نظرات خود کوتاه بیایند و خیلی اوقات روی دیدگاههایی پافشاری میکنند که متأسفانه معتبر و قابل استناد نیستند.
۵. افراد خودخواه معمولا روابطشان پایدار نیست. دیگران در نظر این افراد به دو دستهی خیلی خوب و خیلی بد تقسیم میشوند.
6. افراد خودخواه به سختی میتوانند با دیگران همدردی کنند. این افراد اگر هم در مواردی موفق به ابراز همدردی شوند، همدردیشان به دلیل به منفعتی است که نصیبشان خواهد شد.
۷. افراد خودخواه عزت نفس کافی ندارند. عزت نفس یعنی برآوردی که هر فرد از ارزش و توانمندیهای خود دارد. افراد خودخواه در زمینهی عزت نفس خلأهای زیادی دارند که باید برطرفشان کنند.
...
چگونه باید با افراد خودخواه رفتار کرد؟
۱. خودتان را بازیچهی دست افراد خودخواه قرار ندهید، بلکه مرز مشخصی را در روابط خود با این افراد قائل شوید.
۲٫ اگر احساس کردید که باید از خودتان دفاع کنید، حرفتان را خلاصه و بدون حاشیه بزنید، چرا که افراد خودخواه معمولا شنوندههای خوبی نیستند و دیوار دفاعی خیلی محکمی برای حفاظت از خودانگارهشان ساختهاند.
۳٫ خودخواهی این افراد را تأیید نکنید و به خودبینی آنها پر و بال ندهید. در عوض، سعی کنید خود واقعیتان باشید و از ریاکاری در مقابل افراد خودخواه بپرهیزید.
۴. اگر در موقعیتی قرار دارید که باید نظرتان را قاطعانه عنوان کنید، هرگز با حالت حمله با افراد خودخواه وارد بحث نشوید، بلکه فقط نشان بدهید که با دیدگاهشان مخالف هستید.
۵. به افراد خودخواه وابسته نشوید.
۶. در برخورد با افراد خودخواه متعصبانه رفتار نکنید و قدرت تحمل خود را بالا ببرید.
۷. صبور باشید.
۸. یاد بگیرید رفتار افراد خودخواه را بیطرفانه و بدون غرضورزی مشاهده و ارزیابی کنید.
خلاصهی کلام اینکه از افراد خودخواه متنفر نباشید، بلکه با آنها همدردی کنید. این افراد معمولا کسانی هستند که گذشتهشان باعث شده است به روشی ناصحیح برای دفاع از خود روی بیاورند. افراد خودخواه به سختی تلاش میکنند تا بخشی از خودشان را که مورد علاقهشان نیست، پنهان نگه دارند. البته این فقط افراد خودخواه نیستند که گذشتهشان ایدهآل نیست، بلکه گذشتهی بسیاری از مردم با ایدهآلی که در ذهن خود ساختهاند تا حد زیادی فاصله دارد. اما افراد خودخواه از مهارت کافی برای مواجههی کارامد با این موضوع برخوردار نیستند. آنها به جای رویارویی، به مخفیکاری روی میآورند. با این حال، در عین همدردی با افراد خودخواه باید همیشه سعی کنید مرز مشخصی در روابط خود با این افراد داشته باشید و بدانید در قبال اعمالی که انجام میدهند مسئول هستند.
🌺
☘🌺@rkhanjani
🌺☘🌺
سلام امام زمانم ❣
السَّلاَمُ عَلَى الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ...
سلام بر قیام کننده ای که جهان چشم به راه اوست...
و عدالتی که زبانزد همگان است.
اللهم عجل لولیک الفرج🥀
@rkhanjani
و خود را پاکتر از آنچه هستید جلوه ندهید.
- سورهنجم/آیه ۳۲ -
@rkhanjani
✍ما به طور معمول در مواجهه با هرکدام از اطرافیانمان (به تناسب)، بخشی از درونیات و دغدغهها و حالاتمان را پنهان میکنیم. قطعا شخصی که در معاشرت با او کمترین میزانِ خودسانسوری را داریم؛ نزدیکترین و صمیمیترین فردِ زندگی ماست.
اما یک روزهایی لازم است؛ بنشینیم کنار پنجره و تمام درونیاتمان را روی بندِ رختی، در مقابلمان پهن کنیم و با هربار وزش باد و زیر و رو شدنشان، خوب به جزئیاتشان نگاه کنیم.
برای آنهایی که از جنس حسرت اند؛ عمیقا آه بکشیم. برای آنهایی که از جنس شادیهایِ بزرگاند؛ حسابی ذوق کنیم. برای آنهایی که از جنسِ غمهایِ رازگونه اند، بیصدا گریه کنیم.
و دست آخر هم برای همهشان یک آواز سنتی بخوانیم و وقتی که دارند، در دست باد، میرقصند؛ یکی یکی شان را از روی بندِ رخت جمع کنیم و دوباره داخلِ صندوقچهی دلمان بگذاریم.
#شب_نوشت
#ف_کنعانی
———🌻⃟————
@rkhanjani
✅وقتی از کسی عصبانی هستید، به این سوالا جواب بدید:
1. آیا من واقعا از دست اون فرد ناراحت هستم یا یک موضوع دیگهای داره اذیتم میکنه و دارم فرافکنی میکنم؟
2. آیا نیاز جسمی نیست که من و عصبی کرده؟ مثل گرسنگی، خستگی یا تشنگی؟
3. آیا توقعات من از اون طرف منطقی هست؟
4. آیا من از آدم درستی عصبانی هستم؟
5. آیا من درک کاملی از طرف مقابلم دارم؟
ولی هیچکدوم از اینا دلیل بر این نیست که خشم شما نامعتبر هست یا شما حق خشمگین شدن ندارید، پرسیدن این سوالا فقط باعث میشه بتونید تصمیم منطقی تری بگیریدو به شکل صحیح خودتان را ابراز کنید
@💫
———🌻⃟————
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نگو تو قران نیست ........
✅ عربی زبانی فصیح وروشن
🎵استاد فرهنگ
🌸 @rkhanjani
#علامه_طهرانی (ره):
💔گاهی ممکن است انسان عبادت چهل سالهی خود را با یک #دل_شکستن هدر دهد!
@rkhanjani
انقدرۍ ڪھ تلاش برا خراب ڪردن
بقیـھ مـےڪنیم ،
تلاش واسـھ بھتر شدن خودمون
میڪردین بـھ یِ جـایۍ رسیده بودیم!
#التماسدعاۍآدمشدن😐🌱'
.
•@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی از حضور #حاج_قاسم در حرم امام رضا علیهالسلام♥️✨
#چهارشنبه_امام_رضایی
#تولیدی | #استوری
🏴@rkhanjani
1_1136627247.mp3
26.37M
🎙 سخنرانی بسیار عالیِ استاد #عالی
حمله 👹شیطان به پیوندهای مقدس از طریق فضای مجازی
🔰 #صیانت ازخانواده.
@rkhanjani
✅پرسش:
چــگــونــه از ســوال پــرســيــدن بــيــش از خــد مــادرشــوهر جــلــوگــيــرے ?ــنــيــم وچــگــونــه جــواب دهيــم ?ــه دخــالــت بــه وجــودنــيــايــيــد
🌺پاسخ:
براي پاسخ به سؤال شما توجه به نكات زير مهم است:
1- دقت كنيد ببينيد ايشان در زندگي اين گونه است يا عادت و خصلت شخصيت ايشان كنجكاوي است. اگر دومي باشد نبايد حساس باشيد كلا تغيير ديگران امر راحتي نيست بلكه بايد رفتار و رازها و حريم شخصي خود را بپاييد.
2- بررسي كنيد ببينيد نزديكان شما ما شوهر و خواهر و شوهر و برادر و پدر شما را حساسي نمي دانند؟ چه بسا شما براي خود زياد حريم شخصي ساخته ايد و با كشيدن ديوارهاي بتي بين خود و ديگران راه رابطه حسنه را مي بنديد و خود را از فوايد ارتباط اجتماعي موفق محروم مي كنيد. افرادي كه خودافشايي ندارند و مسائل طبيعي را رازگونه مي كنند محروم مي شود از فوايد همزيستي ها و معاشرت هاي سالم و در خوشي و ناراحتي تنها مي مانند.
3- لازم نيست به همه مسائل پاسخ دهيد گاهي مي توانيد با شوخي جواب دهيد يا تغافل كنيد كه متوجه نمي شويد و يا بحث در بحث بيندازيد.
4- اجازه دهيد شوهر شما محترمانه به ايشان تذكر دهند در غياب شما.
5- تصور كنيد مادر شما شرايطي روحي و ذهني و جسمي اي و اجتماعي اش مانند مادر شوهرتان داشت و چنين پرسش هايي از عروسش مي كرد. واقعا تمايل قلبي شما چه بود؟ دوست داشتيد عروس چگونه جواب دهد؟ به اين سوال روزهاي مختلفي پاسخ دهيد ببينيد نتيجه يكسان است.
6- ما معمولا نسبت به ديگران منعطف تر و مهربان تر هستيم و براي خود سخت گير و خشك هستيم. وقتي مي خواهيم به ديگران كمك كنيم ذهنمان باز تر است چون هيجانات منفي كمتري داريم با اين مقدمه تجسم كنيد دوست يا خواهر شما به شما تماس گرفته و به شما مي گويد مادر شوهرش از او پرسش هايي زيادي مي كند چه پاسخي به او مي داديد كه رابطه اش خراب نشود و در عين حال حريم شخصي او حفظ شود؟ در روان شناسي به اين تكنيك روش معيار دوگانه مي گوييم.[1]
7- مدارا با ديگران و تغافل نيمي از عقل و بخش مهمي از خوشي و زندگي آرام است. تمرين كنيم روح بزرگي داشته باشيم دعاهاي بزرگ كنيم. با بزرگان انس بگيريم تا بزرگ شويم.
8- 98 درصد زندگي شما با شوهرتان است مراقب باشيد براي چند بيش از حد ذهن تان را درگير مسائل حاشيه اي نكنيد. براي مسائل حاشيه اي به اندازه خودش وقت بگذاريد و براي مسائل اصلي زندگي خودتان به اندازه خودش. پس مراقب باشيد بي جهت اوقات خود را تلخ نكنيد و دروني انباشته از كينه و خشم نسازيد چون مضطرب و آشفته و زود رنج مي شود و در برابر مداخله دو درصدي دويست درصد واكنش نشان مي دهيد (دقت كنيد)
هديه معنوي
وَ لْيَعْفُوا وَ لْيَصْفَحُوا أَ لاَ تُحِبُّونَ أَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ
و بايد عفو كنند و چشم بپوشند. مگر دوست نداريد كه خدا شما را بيامرزد؟ و خدا آمرزنده مهربان است (نور، 22)
معرفي كتاب
ارتباط با خانواده همسر، محسن ایمانی، حدیث راه عشق
پ ن
1. ديويد برنز، وقتي اضطراب حمله مي كند، ص421
🌺@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
♻️ چرا برخی میخواهند ۹ دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز ۹ دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج، یاداوری به اتش کشیدن هیات حسینی و مسجد لولاگر، یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی، یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله ۹ دی به مردم یادآوری شود، چرا که ۹ دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32) حمید رسایی