✅مونيكا هانگسلم تازه مسمان نروژی
پس از آشنایی با اسلام فهمیدم که هیچ دینی بیشتر از قرآن زن را محترم نمی دارد. اسلام به کرامت و آزادی زن توجه شایانی داشته است. معتقدم که اسلام آزادی واقعی را به زن داده است و علی رغم اینکه حجاب را اهانت به زن نمی دانم بلکه حجاب را برای راحتی زن امری ضروری می دانم.
✅مساله به اسلام گرویدن بنده به چند سال قبل بر می گردد. آنجایی که بسیاری از مردان نروژ مست به خانه برمی گردند و زنانشان را به تازیانه می کشند و زندگی خود را آشفته می کنند. من #اسلام را که دین #صلح و رحمت است انتخاب کردم.
✅قبل از اینکه اسلام بیاورم ترجمه نروژی #قرآن را خوانده و آن را با انجیل مقایسه کردم لذا به شدت مجذوب قرآن شدم. بنده ضمن اینکه قرآن را تلاوت می کردم بسیاری از کتاب های فقه و سنت پیامبر را نیز مطالعه میکردم. پس از قرائت متن های زیادی از انجیل هیچ استفادهای از آن نبرده ام و بنابراین آن را کنار گذاشتم، مضامین قرآن تعجب مرا برانگیخت و از آن استفاده های فراوان بردم. مخصوصا سوره اخلاص که آن را آغاز عشقم به قرآن و احساس امنیت در سایه آن می دانم.
✅مساله مسلمان شدنم برای خانواده ام قابل قبول نبود و مادرم مرا از خانه بیرون کرد و تا مدتها، شب ها را در منازل مسلمانان نروژ می گذراندم....
@khanjanidroos
💟 آدرس موفقیت:
بزرگراه "توکل"، بلوار "آرامش"، خیابان "صبوری"، میدان "عمل"، مجتمع "انگیزه"، واحد "پشتکار"، پلاک20، منزل "صداقت"
💟 آدرس شکست:
بزرگراه "بدبینی"، بلوار "حقارت"، خیایان "توهم"، میدان "شعار"، بن بست "چه کنم؟"، طبقه "زیرزمین"، منزل "فلاکت"
@khanjanidroos🌹 🌻 🌺
🌸 🍃 🌸
✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳
زنها معمولا با سوال کردن در نظر دارند بستر گفتگوی صمیمانه ای را فراهم کنند
اما مردان تصور می کنند آنها قصد تفتیش دارند...
کمی به تفاوت های وجودی هم با دید مثبت بنگرید.
🌼🌴🌼🌴🌼🌴🌼🌴
@khanjanidroos
استاد صفایی ره
#موقعیت_یا_موضع_گیری
این مهم نیست که در چه موقعیت ، در چه شرایطی هستیم ؛ مهم این است که در موقعیت ها ، چه « وضعیتی » داریم و چگونه ایستاده ایم و موضع گرفته ایم . ما در هر موقعیت می توانیم موضع گیری هایی داشته باشیم . در نور می توانیم با نور نگاه کنیم و برویم و می توانیم به نور نگاه کنیم و در کوری بمانیم . همین طور در گرفتاری ها می توانیم فریاد کنیم و می توانیم صبر کنیم و می توانیم بهره برداریم و می توانیم به طلب برسیم . در برابر « داروی تلخ » گاهی « فریاد » است و گاهی «صبر » و گاهی «تشکر » و گاهی « طلب » . این ها موضع گیری های ما هستند و انتخاب های ما هستند که در موقعیت ها می توانند بروز کنند .
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@khanjanidroos
✅چگونه خیال وافکار خود را کنترل کنیم تا در عبادت ونماز حضور قلب داشته باشیم؟
✅حضرت امام خمینى در مورد راه هاى تحصیل حضور قلب مى گوید:
« آنچه باعث حضور قلب شود، دو امر است:
یکى فراغت وقت و قلب و دیگر فهمیدن اهمیت عبادت . مقصود از فراغت وقت آن است که انسان در هر شبانه روزى براى عبادت خود وقتى را معیّن کند که در آن وقت خود را موظف بداند فقط به عبادت بپردازد . اشتغال دیگرى را براى خود در آن وقت قرار ندهد. انسان اگر بفهمد که عبادت یکى از امور مهمى است که از کارهاى دیگر اهمیتش بیش تر بلکه طرف نسبت با آن ها نیست [= قابل مقایسه نیست] البته اوقات آن را حفظ مى کند و براى آن وقتى موظف مى کند. . . از فراغت وقت مهم تر فراغت قلب است و آن چنان است که انسان در وقت اشتغال به عبادت، خود را از اشتغالات و هموم دنیایى فارغ کند و توجه قلب را از امور متفرقه و خواطر متشتّته [=پراکنده] منصرف نماید و دل را یکسره خالى و خالص براى توجه به عبادت و مناجات با حق تعالى نماید و تا فراغت قلب از این امور حاصل نشود، تفرغ براى او و عبادت او حاصل نشود». (شرح چهل حدیث امام. ص162)
پراکندگى قوه خیال نیز از عوامل حواس پرتى در نماز است. اگر قبل از نماز چند دقیقه اى به وسیله ذکر خدا و مناجات و خواندن نمازهاى مستحبى و تلاوت قرآن، خود را آماده نماز کنیم، ذهن از حواس پرتى و پراکندگى و از توجه به کثرت، به سوى وحدت متوجه مى شود، در نتیجه در نماز فکر انسان به این طرف و آن طرف متوجه نمی شود. کسى که قبل از نماز با دیگرى بگو مگو و بحث داشته یا خوشحال یا ناراحت شده، اگر فوراً وارد نماز شود، نمازش تحت تأثیر آن افکار خواهد بود و حضور قلب نخواهد داشت.
از دیگر اسباب حضور قلب، رعایت احکام و آداب نماز است، مانند نگاه کردن به محل سجده در حال قیام، نگاه کردن بین دو پا در حال رکوع، نگاه کردن به دامن در حال تشهد و سلام و چسباندن دست ها به بدن در حال قیام و غیره.
از هنگام وضو گرفتن، باید دل را به خدا سپرد و با گفتن اذان و اقامه و توجه به معانى و مفاهیم بلند آن، جان و روح و قلب را به آن خط نورى ملکوتى اتصال داد که از کعبه تا عرش و از آن جا تا حقیقت اسما و صفات و از آن فراتر تا «ذات احدیّت» امتداد دارد.
بعضى از آداب نماز مانند سر وقت خواندن و مواظبت بر وقت نماز و به حالت کسالت داخل نماز نشدن و. . . در نماز مؤثر است.
دوری از غذاهای شبهه ناک و حرام و اموالی که از طریق غیر مشروع به دست می آید، در حضور قلب و ایجاد آمادگی درونی برای نماز و سخن گفتن با خدا بسیار موثر است.
@khanjanidroos
✅دعا_کردن_برای_همسر
💠 از کارهای قشنگی که محبت همسرتان را در دل شما زیاد میکند و نیز #محبوب او میشوید این است که بعد از نماز و اوقات دیگر برای سلامتی، عاقبتخیری و یا رفع گرفتاریهایش #دعا کنید و حتی #صدقه بدهید.
💠 گاهی به او بگویید برایت، نذر #صلوات کردهام.
💠 برایش با پیامک بنویس وقتی از خانه میروی برایت آیهالکرسی میخوانم.
💠 اینگونه کارهای معنوی، زندگی را #شیرین و لذتبخش میکند. چنین خانهای برای همسر، #پناهگاه و محل آرامش است.
🍃❤️ @khanjanidroos
✅ اگه مادرشوهر داره پشت سر عروسش به پسرش ميگه يعني غيبت ميکنه زن به مادر شوهر بدي نميکنه اما رفتار گرمي هم نميتونه داشته باشه چون ازش دلگيره اين از نظر اخلاقي خوب هست بهترش چيه؟
✅یکی از مشکلاتی که تقریبا همه افراد و اقشار جامعه و خانواده ها با آن درگیر هستند و کمتر خانواده ای یافت می شود که با این مشکل دست و پنجه نرم نکند مشکلات خانوادگی است .
در این مشکلات اگر عفو و گذشت نباشد بنیان خانواده پا بر جای نخواهد ماند و در روایات اسلامی نسبت به تحکیم بنیان خانواده بسیار سفارش شده است . لذا شما این را بدانید اگر ایشان (مادر شوهر) بدلایلی پشت سر شما بد گویی کردند و غیبتی صورت گرفته است شما نباید مقابله به مثل کنید و اگر حرف ایشان به حق بوده در پی اصلاح خود باشید و اگر به حق نبوده است گذشت کنید و رفتار خود را با ایشان بهتر نمایید مطمئن باشید در این صورت خود ایشان از کار و رفتار خود ناراحت شده و در پی جبران بر می آید.
گذشت و عفو چاشنی تحکیم بنیان خانواده است و چشم پوشی از حرف ها و کارها و بخشش همدیگر باعث آرامش بیشتر خانواده و در نتیجه پروش کودکانی صبور و آرام و خوش اخلاق خواهد بود و اگر فضای خانه و خانواده پرتنش باشد دیگر نباید توقع داشت، فرزندان با محبت و خوش اخلاقی را داشته باشیم زیرا اولین کسانی که فرزند از او الگو می پذیرد رفتار پدر و مادر است.
پس شما تا می توانید با ایشان خوش برخورد باشید برایشان هدیه بگیرید و صبور باشید و به هیچ وجه تندی نکنید تا اعتماد شوهرتان را بیش از پیش جلب نمایید و وقتی اعتماد شوهرتان را بطور کامل بدست آوردید دیگر مادر شوهرتان به خود اجازه نمی دهدخلاف واقع سخن بگوید و اگر حرفی بزند شوهرتان به هیچ وجه نخواهد پذیرفت و در پی اصلاح خویش قرار خواهد گرفت.
--—--🌸______🌸--------
@khanjanidroos