دهساله عروس خانواده اي شدم.سه خواهرشوهر و دو جاري دارم طي اين سالها با همه شان مهربان بودم و در سختيها کنارشان،خواهرشوهرم که زايمان کرد سه روز ازش پرستاري کردم
جاريهايم که بيمار ميشدند حتما عيادت ميرفتم و غذاهاي مقوي ميبردم و تماس داشتم
براي همشون کارهاي زيادي کردم ميدونم نبايد چشم داشت داشته باشم اصلا تاحالا فکرم نکرده بودم بهش،ولي يکماه پيش عمل کردم هيچکدام به ديدنم نيامدند،حتي وقتي يک هفته بعدعمل من را در مجلسي ديدند،اصلا انگار نه انگار من مريضم خيلي دلم شکست و خودم را سرزنش ميکنم چرا کمکشان ميکردم بااين حس تحقير چه کنم؟
✅متاسفیم که دچار احساسات آزاردهنده و منفی شدهاید. احتمالا در کنار حس تحقیر، حس تنهایی، اینکه مورد سوء استفاده قرار گرفتهاید یا اینکه شاید دیگران شما را دوست نداشته باشند نیز به شما دست داده است.
نکته مهم چرایی دست دادن حس تحقیر به شما است. بروز چنین حسی ناشی از افکاری است که در ذهن شما گذشته است. همیشه احساسات ما تابع افکار ما هستند. بنابراین بایستی افکار خود را در این زمینه صید کنید. آیا فکر کردهاید که آنها عمدا چنین رفتاری کردهاند؟ آیا فکر کردهاید که آنها از شما متنفرند؟ آیا فکر کردهاید آنها قصد اذیت شما را دارند؟ آیا فکر کردهاید که برایشان بیارزش هستید؟ و ....
برای این افکار چه دلایلی دارید که آن فکر را صد در صد تایید کنند؟ آیا نمیتوان اینگونه فکر کرد که دوره و زمانه آنقدر سخت شده و سختیها و دغدغهها و مشکلات اطرافیان آنقدر زیاد شده که اصلا وقت نکردند به شما سر بزنند؟ یا اینکه شاید احساس نکردهاند که عمل شما خیلی جدی بوده؟ یا اینکه احوال شما را از همسر یا مادر یا ... پرسیده و خیالشان راحت شده است؟ اصلا شاید آنها افرادی خشک و کمجوش باشند؟ یا شاید خصوصیات شخصیتیشان اینگونه باشد. بنابراین شما نباید این رفتار را به خودتان اسناد دهید. اگر بتوانید این افکار آزاردهنده را اصلاح کنید حالتان بسیار بهتر خواهد شد.
نکته بعدی این است که دلیل شما برای محبتهای بیدریغتان به آنها چه بوده است؟ شما در سوال اشاره کردید که درست نیست انسان چشمداشت داشته باشد، اما آیا واقعا به این عبارت معتقد هستید؟ آیا این احتمال وجود دارد که برای چنین روزی آن خدمات را رسانده باشید؟ یا اینکه برای جلب مهر و محبت و توجه آنها اینگونه مایه گذاشته باشید؟
شما میتوانید در صورت صلاحدید خودتان و برای اینکه حالتان بهتر شود این ناراحتی را با آنها مطرح و پیرامونش گفتگو کنید. اما شرایط گفتگو را رعایت کنید:
- ابتدا از خصوصیات مثبت شروع کنید.
- کلام یکدیگر را قطع نکنید.
- عینا آنچه که در دلتان هست را بیان و توصیف کنید.
- از هرگونه عبارات تند، پرخاشگرانه، قضاوتگونه و .... پرهیز کرده و صرفا ناراحتیتان را توصیف کنید.
- اگر شرایط پیرامونی مناسب نیست بایستی گفتگو را به زمانی انتقال دهید که شرایط آماده و ناراحتی، عجله، خستگی و ... در کار نباشد.
@khanjanidroos
چه کار کنم که فکر مردم در مورد خودم برام مهم نباشه؟
✅همه انسانها از یکسری نقاط قوت و یکسری نقاط ضعف برخوردارند.
امکان ندارد که انسانی یافت شود که فکر مردم درباره خودش مهم نباشد. آدمیزاد به دلیل برخورداری از صفاتی مانند دوست داشتن خود، داشتن وجهه اجتماعی، قدرت نفوذ و اثرگذاری بر دیگران، همیشه کوشه نگاه و گوشه چشمی به فکر دیگران در مورد خود دارد. اما مسئله زمانی سخت و پیچیده میشود که در توجه به افکار دیگران دچار افراط، زیادهروی و دور شدن از خود شویم. در اینصورت در واقع این ما نیستیم که تصمیم میگیریم بلکه دیگران در قالب ما نفوذ کردهاند و هرگونه که آنها بخواهند عمل خواهیم کرد. افکار دیگران تاثیری در زندگی ما نخواهد داشت مگر اینکه ما خودمان این افکار را بزرگ کرده و به آنها اهمیت دهیم.
برای اینکه افکار دیگران در مورد ما از اهمیت افراطی برخوردار نشوند باید به چند نکته دقت کرد:
- به خودتان و تشخیصهایی که در مورد خودتان میگیرید اطمینان داشته باشید. در اینصورت خواهید فهمید که فکر دیگران در مورد شما چقدر اشتباه است و از این طریق خواهید توانست به میزان و درصد کمدانایی آنان پی ببرید.
- افکار و حرفهای دیگران در مورد خودتان را فقط بشنوید و روی آنها متوقف نشوید.
- اینرا بدانید که حرف و افکار مردم در زندگی شما هیچ تاثیر و دخالتی ندارد مگر اینکه خودتان بخواهید. تا خودتان چیزی را در این زمینه نخواهید رخ نخواهد داد.
- از افکار و گفتههای مردم پیرامون خودتان به این مسئله پی ببرید که نگاه و نظر آنها پیرامون مسائل گوناگون چگونه است.
- همیشه به این نکته توجه داشته باشید که دیگران نیز مانند شما دارای نقاط ضعف و اشتباه در زندگی و تصمیمگیریها هستند. بنابراین خودتان را از آنها کمتر ندانید.
- اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و خودتان را همانگونه هستید بپذیرید نه آنگونه که دیگران فکر می کنند یا میخواهند.
- فهرستی از ویژگیهای مثبت خود تهیه کنید و آن را مرور نمایید.
- سعی کنید آگاهیتان از خودتان را بالا ببرید یعنی به خودشناسی برسید. کشف کنید چه استعدادهایی دارید، از جه چیزهایی خوشتان میآید، از چه چیزهایی بدتان میآید، تمایلتان بیشتر سمت چیست و از چه چیزهایی پرهیز دارید. ویژگیهای شخصیتی و علایق خود را درک کنید.
- بر اساس ارزشهای شخصیتان زندگی کنید نه ارزشهای دیگران. چرا که شما پاسخگوی اعمال تان هستید نه دیگران.
- تلاش کنید تا بر مهارتهای خود در زندگی شخصی و اجتماعی بیفزایید و از خود هنری داشته باشید.
@khanjanidroos
✅ دوستي و رفت و آمد با افرادي که دين و مذهبشان غير از اسلام باشد حکمش چيست؟
انسان مومن، برای انجام دادن هر کاری باید یک عنوان و نیت الهی داشته باشد. مهربانی و مراوده با اطرافیان، با یک عنوان و نیت الهی، مثل اینکه مخلوقات خداوند بوده و جلوه هایی از جمال او هستند، با نیت تألیف قلوب، با نیت صله رحم و امثال اینها، نه تنها بد نیست که عبادت محسوب می شود.امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج البلاغه، می فرماید: «مردم دو دستهاند: دستهای برادر دینی تو و دستهٔ دیگر در آفرینش همانندِ تو» (نهج البلاغه، کلمات قصار ۳۰۳) به این معنا که حتی با افرادی که در دین با شما اشتراک عقیده ندارند، به این دلیل که انسان هستند و با شما در آفرینش اشتراک دارند، مهربان بوده و دشمنی نکنید.
سر زدن و مهربانی پیامبر گرامی، حتی به دشمنان اسلام، از باب تألیف قلوب، ابلاغ رسالت و چیزهایی مثل این بوده و قطعا مورد رضایت خداوند؛ وگرنه اگر هیچ قصد و نیت الهی در بین نباشد، قطعا افرادی که عالما و عامدا مرتکب گناه و نافرمانبرداری خداوند می شوند، لیاقت دریافت مهر و رفتار محبت آمیز را ندارند.
به عبارت دیگر، اگر برای محبت به انسان بی دین، توانستیم یک عنوان الهی پیدا کنیم، بر طبق همان عنوان، پاداش خواهیم داشت؛ در غیر اینصورت وجهی نداشته و حداقل، کار بیهوده و بی ارزشی ست.
در کنار اینها، اینکه انسان از اطرافیانش تاثیر می پذیرد، یک واقعیت است و قابل انکار نیست. اما منزوی شدن و دوری کردن از همه هم، نه امکان پذیر است و نه توصیه شده. بهترین راه اینست که با دليل و منطق، پايههاي ايمان و اعتقادات خويش را مستحكم كنيد. تا متاثر از رفتار ديگران متزلزل نشويد. به ايمان و اعتقاداتتان، ايمان داشته باشيد و بدانيد كه در حقانيت ايمان شما، جاي كوچكترين ترديدي نيست.
اسلام با معارف غنی خود و معرفی الگوها و تأکید بر خودشناسی و کرامت نفس، بزرگ ترین درس خودباوری را برای انسان ها به ارمغان آورده است. قرآن کریم سعادت هر انسانی را بسته به عمل و تلاش و مجاهدت خودش می داند و برای او جز حاصل کوشش و فعالیتش پاداشی در نظر نمی گیرد و چنین چیزی با خودباوری تحقق پیدا می کند: «كُلُّ نَفْسٍ بِمَا كَسَبَتْ رَهِينَةٌ؛ هر انسانی در گرو عملی است که انجام داده» (سوره مبارکه مدثر، 38)
خودباوری تا حد زیادی متوقف بر شناخت جنبه های مثبت شخصیتی و آگاهی از استعدادها، توانایی ها و قابلیت های خودتان است. سعی کنید معیار تان در قبول و رد نظریات دیگرن، حق و حقیقت باشد. به این کلام گوهر بار امام معصوم دقت کنید: امام موسی بن جعفر علیه السلام به هشام می فرمایند:« ای هشام اگر در دست تو گردویی است و همه مردم می گویند گوهر است برای تو فایده ای ندارد (باور نکن) و اگر در دست تو گوهری بود و همه مردم گفتند گردو است برای تو ضرری ندارد( غمگین مباش). (بحارالانوار، ج 1، ص 136)
@khanjanidroos
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃کربلا دلم دوباره بیقراره😭😭
🍃هوای دیدن تو داره😭😭
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
🌷 #التماس_دعا
@khanjanidroos
Panahian-Clip-HamsaramBehemZolmMikone-64k.mp3
2.82M
🎙همسرم بهم ظلم میکنه؛ چیکار کنم؟
🔴 #استاد_پناهیان
✅پرسش:
چه کار انجام دهيم تا انگيزه مان براي بيدار شدن و نماز صبح زياد شود؟
مرحوم کلينى و شيخ طوسى و طبرسى از زهرى نقل کردهاند که گفت: مدت طولاني در طلب حضرت مهدى(عج) بودم و در اين راه اموال فراوانى در راه خدا خرج کردم، اما به هدف نرسيدم، تا اينکه به خدمت محمد بن عثمان يکي از نواب خاص اربعه رسيدم و مدتى در محضر او بودم، روزى از او به التماس خواستم که مرا خدمت امام زمان(عج) ببرد. محمد بن عثمان پاسخ منفى داد، ولى در مقابل تضرع بسيار من، سرانجام لطف کرد و فرمود: فردا اول وقت بيا، فردا صبح نزد وى رفتم، ديدم جوانى که در زيبايى و خوشبويى از همه کس بهتر و لباس تجار بر تن داشت؛ با وى است و چيزى در آستين دارد.
🔹وقتى نظرم به او افتاد، نزديک محمد بن عثمان رفتم، ولى او به من اشاره کرد که به طرف آن جوان برگردم، من هم به طرف جوان برگشتم و سؤالاتى از وى کردم و هر چه ميخواستم به من جواب داد، آنگاه رفت که داخل خانه شود و آن خانه، چندان مورد نظر نبود.
محمد بن عثمان به من گفت: اگر ميخواهى چيزى بپرسى بپرس که ديگر بعد از اين او را نميبينى. من هم به دنبال او رفتم که سؤالاتى بپرسم، ولى او گوش نداد و داخل خانه شد و جز اين دو جمله نفرمود: «مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْعِشَاءَ إِلَى أَنْ تَشْتَبِکَ النُّجُومُ مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْغَدَاةَ إِلَى أَنْ تَنْقَضِيَ النُّجُوم»؛از رحمت خدا به دور است، از رحمت خدا به دور است، کسى که نماز مغرب را بقدرى به تأخير بيندازد تا ستارهها نمايان شوند، از رحمت خدا به دور است از رحمت خدا به دور است کسي که نماز صبح را چندان به تأخير بيندازد تا ستارهها ديده نشوند.
🌸نماز صبح نسبت به ديگر نمازهاي يوميه نقش بسزايي در تقويت بعد معنوي انسان دارد. همچنين به لحاظ ارزش زماني و تأثيرگذاري آن در استجابت دعا جايگاه ويژهاي دارد. شايد برخورداري از شرايط ويژه از بعد زمان فلق و صبح صادق آن را با اهميتتر کرده است.
در واقع نماز صبح، پيروزي نفس رحماني بر هوي و هوس شيطاني است. زماني که شيطان در تلاش است تا مانع بيدار شدن انسان مؤمن، براي اقامه نماز شده و همواره او را دعوت ميکند تا در خواب ناز بماند، ازاين رو نماز صبح شرايط سختتري براي مبارزه با شيطان داشته و پيروزي در اين ميدان، لذت و حلاوت بيشماري دارد و در نتيجه ثواب اخروي و سودمندي بيشتري بر آن مترتب است.
@khanjanidroos
هر کجا شمع بلا افروختند
صد هزاران جان عاشق سوختند
عاشقانی کزدرون خانه اند
شمع روی یار را پروانه اند
@khanjanidroos
✅چيکار کنيم که شهوتمون کم بشه.افکار و خيال در رابطه با جنس مخالف و مشاهده ي فيلم هاي مستهجن؟
✅ دوست گرامی؛همين كه متوجه گناه خود شده و قصد پاك شدن داريد، قابل ارزش و مايه تحسين است. به خاطر اين تصميم به شما تبريك مي گوييم.تمام انسانها در تمام دوره هاي زندگي خويش مكلفند كه خود را اصلاح كرده، از ناپاكي پرهيز و دوري كنند. از گناهي كه ميكنند، در پيشگاه خدا بخشش بطلبند، ولي آن چه در اين بين مهم به نظر ميرسد و ميتواند در تمام دوران شاخص شود، پرهيز از گناه در دوره نوجواني و جواني است.
تأكيد مي كنيم كه شما با يك توبۀ واقعي به زندگي عادي و بدون تنش بر گرديد؛ توبه كننده، محبوب خداست، قرآن كريم فرموده: «ان الله يحب التّوابين؛يقيناً خداوند توبه كنندگان را دوست دارد.» و وقتي كه با توبه توانستيد رضايت الهي را بدست آوريد، قطعا رضايت امير المومنين(ع)، امام زمان(عج) و بقيۀ معصومين را بدست خواهيد آورد. به رحمت و محبت خداي متعال ايمان داشته باشيد؛ در روايتي از امام صادق(ع) آمده؛وقتى روز قيامت فرا مىرسد خداوند رحمت خود را آنقدر وسعت و گسترش مىدهد كه حتى شيطان نيز به رحمتش طمع مىنمايد.»-
مطالبي را در قالب نكات خدمتتان عرض مي نماييم:1) تصاوير و متنهاي مستهجن، قدرت تخيل انسان را به كار مياندازند كه بارها و بارها، دوباره و دوباره به آن سايتها مراجعه كنند. فرد در ذهن خودش اين تصويرها و داستان و متنها را بارها و بارها در ذهن خود تصور ميكند و تحريك ميشود. معتادان به اين سايتها كمكم وقت بيشتر و بيشتر و تصاوير مستهجنتر و مستهجنتري را طلب ميكنند. اما اين فقط در فضاي مجازي اينترنت نيست. هر چه كه فرد بيشتر پيش ميرود و بيشتر در سايتهاي مستهجن غرق ميشود، تشخيص فضاي مجازي از فضاي واقعي و التزامات اخلاقياش برايش مشكلتر ميشود. در درجه اول ديگر هيچ محتواي مستهجني براي او شوكبرانگيز نيست. او ديگر ميخكوب نميشود. هيچ چيزي برايش زشت نيست. در سايتهاي مستهجن فقط به تمايلات طبيعي جنسي پرداخته نميشود. بخش عظيمي از اين تصاوير و متنها مربوط به كساني است كه از انحرافات جنسي رنج ميبرند. در آخرين مرحله و شديدترين مرحله از اعتياد به سايتهاي مستهجن، خود فرد هم ممكن است اين رفتارهاي انحرافي را انجام دهد. پس با همۀ اين مشكلات بايد اقدامي كرد.
2) درمان مشكل اعتياد مجازي (ديدن تصاوير مستهجن):توجه: ممكن است اين موارد درنظر بعضي ساده جلوه كند، ولي هنگام عمل روشن مي شود كه اثر معجزه آسايي دارد.* ازدواج در نخستين فرصت: ازدواج، تاثير قابل توجهي در مبارزه بااين انحراف جنسي دارد.* اجتناب ازتحريكات مصنوعي: مانند رمان هاي عشقي، فيلم ها و عكس هاي شهوت انگيز.* داشتن برنامه فشرده و تمام وقت: براي تمام شبانه روز خود، برنامه تنظيم كنند، به طوري كه وقت بيكار و بدون برنامه نداشته باشند. تفريح و ورزش را هم حتما در برنامه داشته باشيد.* بايد عادتي جانشين عادتي گردد.
روانشناسان مي گويند: براي ترك يك عادت بد حتمابايد سراغ عادت خوب رفت و آن را جانشين عادت بد نمود.
* پرهيز از مطلق تنهايي: هرگز تنها نباشيد. تنهايي، محيط كاملا مناسبي براي پرورش ميكروب اين اعتياد است.* تلقين و تقويت اراده: تلقين نيز در مبارزه با اين عادت، رل مهمي را بازي مي كند. به گفته و اعتراف افرادي كه مبتلا به سايت هاي غيراخلاقي بوده اند: نخستين گام در اين راه اراده وتصميم است.* پرهيز كامل از منحرفين: از معاشرت و همنشيني با افراد منحرف و مبتلا به اين عادت، درهمه أوقات، بايد دوري جست.
- نكتۀ نهايي:براي قطع كردن أعمال گناه سعي كنيد با مشغوليت پر نشاطي كه براي خود ايجاد مي كنيد، به يكباره از آن دست بشوييد و نگذاريد حتي دقايقي شيطان به سمت شما بيايد؛ روي پاي خود محكم بايستيد و نفس عميق بكشيد و بارها با خود تكرار كنيد كه مي توانم. با ورزش و مشغوليت هاي صحيح در تن و فكر خود خستگي ايجاد كنيد تا فضاي خالي براي جولان شيطان وجود نداشته باشد.
ضمناً براي جلوگيري از مشكلات زندگي به مقولۀ ازدواج بيشتر فكر كنيد. صحبتي با والدين داشته باشيد تا مقدمات ازدواج برايتان ايجاد شود.از دوست مذهبي خود هم كمك بگيريد و بگوييد شما را تنها نگذارد. دوستان در اين امر مي توانند نقش بسزايي داشته باشند.
@khanjanidroos
🔴 #کتکخوردن_از_همسر
مرحوم کاشف الغطاء از بزرگترین فقیهان عالَم تشیّع بود. اصحاب خاصّش فهمیدند که این مرد بزرگ الهى، گاهى که به داخل خانه میرود، همسرش حسابى او را #کتک میزند.
یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند گفتند: آقا آیا همسر شما گاهى شما را میزند؟! فرمود: بله، عرب است، قدرتمند هم هست، گاهى که #عصبانى میشود، حسابى مرا میزند. من هم زورم به او نمیرسد. گفتند: او را #طلاق بدهید. گفت: نمیدهم.گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم، #ادبش کنند. گفت: این کار را هم اجازه نمیدهم.گفتند: چرا؟ فرمود: این زن در این خانه براى من از اعظم #نعمتهاى خداست، چون وقتى بیرون میآیم و در صحن امیرالمومنین علیهالسلام میایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز میخوانند، مردم در برابر من #تعظیم میکنند، گاهى در برابر این مقاماتى که خدا به من داده، یک ذرّه #هوا مرا برمیدارد، (کمی مغرور میشوم) همان وقت میآیم در خانه، کتک میخورم، هوایم بیرون میرود. این #چوب الهى است، این باید باشد.
@khanjanidroos
فضيلت هاي خانه داري را براي بانوان لطفا بيان کنيد و اينکه آيا خانم ها بايد براي رسيدن به آن ثوابها حتما بايد از قبل نيت قربه الي الله داشته باشند يا اينکه نه کلا آن ثوابها به همه خانمهايي که در منزل شوهرانشان خانه داري و بچه داري ميکنند داده ميشود؟
1. هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند.. (پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله)
2. در هربار شیر مکیدن نوزاد خداوند ثواب آزاد کردن یک بنده را به زن میدهد. (پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله)
3. جهاد زن خوب شوهرداری کردن است.(امام علی علیه السلام)
4. بهترین زنان زنی است که برای شوهرش خوشبو باشد. (امام صادق علیه السلام)
5. چند گروه از زنان با حضرت زهرا در قیامت محشور میشوند. یکی از انان زنانی هستند که بر بداخلاقی شوهر خود صبر میکنند. (امام صادق علیه السلام )
6. هیچ چیز برای زن در شب اول قبر بهتر از رضایت شوهرش نیست. (امام محمد باقر علیه السلام)
7. یک لیوان آب دست شوهر دادن بهتر از یک سال نماز شب خواندن و روزه گرفتن است. (پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله)
8. چون زنی به شوهر خود آب گوارایی دهد خداوند 60 گناه او را میبخشد. (پیامر اکرم صلےالله علیه وآله)
9. هیچ زنی نیست که دیگ غذایش را بشوید مگر آنکه خدواند او را از گناهان وخطا ها می شوید. (فاطمه سلام الله علیها)
10. هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد. (فاطمه سلام الله علیها)
11. هیچ زنی نیست که لباس ببافد (بدوزد) مگر آنکه خداوند برای هر نخی صد حسنه می نویسد وصد گناه محو می کند. (فاطمه سلام الله علیها)
12. هیچ زنی نیست موی فرزندان خود شانه بزند ولباس آنان را بشوید ، مگر آنکه خداوند برای هر مویی حسنه ای بنویسد و برای هر موی گناهی را پاک کند واو رادر چشم مردم زینت دهد.(فاطمه سلام الله علیها)
13. بهتر وبرتر از همه اینها رضای خدا ورضای مرد از همسرش است .رضای همسر رضای خدا وغضب همسر غضب خدا می باشد. (فاطمه سلام الله علیها)
14. هیچ زنی نیست که با اطاعت همسرش بمیرد مگر آنکه بهشت بر او واجب میشود. (فاطمه سلام الله علیها)
15. هيچ زنى نيست که شوهرش را يکبار آب دهد (يک ليوان) مگر اينکه اين رفتار براى او از عبادت يک سال که روزهايش را روزه بگيرد و شبهایش به شب زنده دارى مشغول باشد بهتر است وخداوند در عوض هر بار که شوهرش را آب دهد ، شهرى در بهشت براى او بنا مى کند وشصت گناه از او می آمرزد. (امام صادق علیه السلام)
وسائل الشیعه ج 2ص39
@khanjanidroos
اينکه ميگويند فرزند اگر قبل از والدين از دنيا برود، شافي آنها خواهد بود صحت دارد؟حتي اگر گناهکار باشند؟فلسفه اين شفاعت چيست؟
در حديثي از پيامبر اكرم(ص) آمده است:
✅روز قيامت موقع حساب، خداوند به جبريل دستور ميدهد كه بچه هاي مؤمنين را به بهشت وارد كند (فرشته وحي آنها را به سوي بهشت راهنمايي ميكند ولي آنان) دم در بهشت ميايستند و داخل نميشوند، از پدران و مادران خود سؤال ميكنند، فرشتگان پاسخ ميدهند كه آنها مشغول حساب و اعمال خود ميباشند و مانند شما نيستند، آنگاه اطفال مؤمنان فرياد ميكشند و گريه ميكنند، خداوند از جبرئيل سؤال ميكند، و جبرئيل عرض ميكند: خداوندا تو آگاهي، اين صداي بچه هاي مؤمنان است كه بدون پدران و مادرشان وارد بهشت نميشوند، در نتيجه خداوند به جبرئيل فرمان ميدهد كه از ميان مردم دست والدين آنها را بگيرد و با آنها داخل بهشت كند.
البته ناگفته مشخص است که کسی که شفاعت می شود باید دارای خصوصیاتی باشد که قابلیت شفاعت شدن را داشته باشد به این معنا که در مسیر ایمان باشند و از آن خارج نشده باشند. حتّی اگر گناهکار است، ستمکار نباشد: (ما للظالمین من حمیم و لا شفیع یطاع)
@khanjanidroos
اگربتوانی🌺
فقط دو جا درست
#صحبت کنی
موفقیتت صددرصد
تضمین شده است
1-در بیرون با دیگران🌱
2-در درون با خودت🌸
@khanjanidroos
✅دعا و نماز زياد براي ازدواج خوندم اما نشده نگرانم ک خيلي ديرشده
✅دعا و نماز برای فراهم شدن شرایط ازدواج لازم و ضروری است ولی کافی نیست. در کنار این مسئله شما باید در راستای فراهم کردن شرایط ازدواج و رفع موانع احتمالی نیز قدم بردارید.
در این باره به نکات زیر توجه کنید:
1- اگر روابط اجتماعی شما ضعیف است آن را تقویت کنید. حضور در جمع و اجتماع البته با حفظ حریم ها و حد و مرزها در فراهم شدن شرایط ازدواج بسیار اثر گذار است. در مجالس و محافل زنانه نیز حضور فعال داشته باشید و از انزوا خودداری کنید.
2- از دیگران در خصوص اخلاق و رفتار خودتان سوال کنید و از آنها بخواهید شما را نقد کنند. گاهی اوقات برخی رفتارها در وجود آدم هست که اصلا خودمان به آن توجه نداریم و همان منجر به فاصله گرفتن دیگران از ما می شود. ممکن است خود را پرتوقع نشان دهیم یا رفتار متکبرانه داشته باشیم ولی به آن توجهی نداشته باشیم. اینها مانع ازدواج هستند.
3- ارتباط خود با افرادی که از روابط اجتماعی قوی برخوردار هستند و احساس می کنید از طریق آنها شناخته می شوید را تقویت کنید. حتی با افرادی که در امر واسطه گری ازدواج هستند هم می توانید ارتباط گرفته تا زمینه معرفی شما به گزینه های مناسب فراهم شود.
4- ویژگی های مثبت علمی، شخصیتی، مهارتی، دینی و ... خود را تقویت کنید. هر چه شما از این جهات پیشرفت داشته باشید قطعا موردهای بیشتر و بهتری برای ازدواج با شما پیش قدم خواهند شد. گاهی اوقات ممکن است نقصی در شرایط ما باشد مثل داشتن یک برادر یا خواهری که نگاه مثبتی به آنها وجود ندارد. با تقویت جنبه های مثبت خود می توانیم این نواقص را پوشش داده و کاری کنیم که مانع ازدواج موفق نشوند.
5- علاوه بر اینکه خودتان در خصوص علل فراهم نشدن ازدواجتان فکر می کنید، از اطرافیان مورد اعتماد هم می توانید کمک بگیرید. قطعا پاسخ های خوب و قابل استفاده ای دریافت خواهید کرد. البته طبیعی است که همه نظرات آنها درست نیست و نیاز به شور گذاشتن آنها با اهل خبره وجود دارد تا خدایی ناکرده برخی نظرات ناپخته منجر به کاهش اعتماد به نفس شما نشود.
تلاش کنید و به خدا توکل کنید تا انشاءالله بهترین ها برای شما رقم بخورد.
@khanjanidroos
✅برای اینکه بچهام نمازخوان شود، چهکار کنم؟
گاهی باید اجازه بدهی بچهات نتیجۀ انتخاب اشتباهش را ببیند
✅خیلیها وقتی میخواهند کسی را به دین دعوت کنند دچار اشتباه میشوند و فکر میکنند که باید او را مستقیم به سمت خوبیها هُل بدهند! درحالیکه اول باید کاری کنیم که او «خودش» باشد و بعد دعوتش کنیم به خوبیها.
وقتی میخواهیم بچهمان را برای نماز تربیت کنیم، اگر اول روی استقلال روحی و حق انتخاب او کار نکنیم و بخواهیم مستقیماً او را به یک نمازخوان تبدیل کنیم، مشکل پیش میآید.
باید در همان کودکی، حق انتخاب را به او بشناسانیم، قدرت انتخاب به او بدهیم و او بتواند انتخاب کند. باید اجازه بدهیم گاهی از اوقات- آنجایی که ضرر ندارد- نتیجۀ انتخاب اشتباه خودش را ببیند. اگر فقط دستور و موعظه باشد بچه، خسته و فراری میشود.
به فرزندمان بگوییم: تو حق انتخاب داری که اول وقت نماز بخوانی یا آخر وقت، یا حتی نماز نخوانی! آنهایی که نمازخواندن را انتخاب نکردند به این دلائل بوده و آنهایی که انتخاب کردند به این دلائل بوده... ببین هر کدام از این دو، به چه نتیجهای رسیدهاند؟
معلمهای محترم اگر دیدند در مدرسه، همۀ بچهها برای نماز جماعت آمدهاند، ذوق نکنند! به بچهها بگویند «چرا آمدید؟» ببینید بچهها سُر خوردند و آمدند یا اینکه واقعاً سِیر کردند؟
@khanjanidroos