#زوجهای_موفق
زوج های موفق روش های #حل_اختلاف را می آموزند.
حتی اگر همسرتان و شما كاملاً با هم یكی باشید ، گاهی با نظر هم موافق نیستید و این مخالفت باعث ناراحتی می شود.
نباید به خشونت و ... رو بیاورید. اگر خواسته شما و همسرتان با هم فرق دارد، باید آن را #حل كنید. زوج های موفق با هم صحبت می كنند، حتی اگر احساس بدی نسبت به هم دارند.
آنان در مورد اختلافات و مخالفت ها با هم #مذاكره می كنند تا به نتیجه عادلانه برسند.
آنان از یكدیگر حمایت می كنند و غـُر نمی زنند. آنان می پذیرند در مواردی عشق ، برتر از پیروزی است.
@Khanjanidroos
آقای خونه!
💞با زنت شوخی کن, سر به سرش بگذار
💕از غذایش بچش, از دستپختش تعریف کن
و بدان که اگر گاهی هم ظرف ها را تو بشوری
آسمان خدا به زمین نمی آید !
آخر می دانی؟
💞او همان دختر رویاهای دیروزت است
که به آشپزخانه زندگی امروزت آمده
💞باور کن بدون او اجاق خانه ات حسابی کور کور است!
@Khanjanidroos
✅اگه من به دعایی(یا نمازی) اعتقاد نداشته باشم ولی همینجوری الکی بخونمش آیا آن دعا(یا نماز) ، اثر خودش رو به جا میذاره یا اعتقاد داشتن من این وسط شرطه؟
✅یکی از آداب دعا و عوامل استجابت دعا، ایمان و اعتقاد به اینست که خداوند رحمان و رحیم و قادر است و حتما دعای ما را مستجاب خواهد کرد.
✅این استجابت ممکن است دقیقا به همان شکلی که ما میخواهیم نباشد، ولی طبق صلاحدید پروردگار، حتما به دعای ما پاسخ داده خواهدشد.
خداوند متعال در آیه 186 سوره مبارک بقره، بحث دعا و استجابت آن را به زیبایی مطرح فرموده است و به رسول گرامی اسلام دستور داده است: اگر مردم از من سؤال کردند به آنان بگو من هم نزدیک به آنان هستم و هم دعای آنان را اجابت میکنم.
✅دعا کننده باید با تمام وجود متوجّه قدرت خداوند باشد و باور راسخ داشته باشد که او قادر و توانا بر همه ممکنات است و از غیر او دل کنده و امیدی به دیگران نداشته باشد. در قرآن کریم می خوانیم: و من یتوکل علی اللّه فهو حسبه «و هر کس به خدا توکّل کند، امرش را کفایت می کند.
@Khanjanidroos
ادعیه ماه مبارک رمضان: دعای مجیر
✨ مرحوم شیخ عباس قمی قس الله سره در مفاتیح الجنان در بیان فضیلت خواندن «دعای مجیر» فرموده است :
كفعمى در بلد الامين و مصباح اين دعا را ذكر كرده و در حاشيه آن اشاره به فضيلت آن نموده، از جمله فرموده هر كه اين دعا را در ايام البيض ماه رمضان بخواند گناهانش آمرزيده شود اگر چه به عدد دانه هاى باران و برگ درختان و ريگ بيابان باشد و براى شفاى مريض و قضاى دين و غنا و توانگرى و رفع غم خواندن آن نافع است.
💡توجه: از غروب امشب دوشنبه، ایام البیض در ماه رمضان آغاز می شود و در غروب روز پنج شنبه به پایان می رسد.
@Khanjanidroos
امام هادی علیه السلام فرموده اند:
اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ
بجای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن.
(میزان الحکمة، ج7، ص454)
@Khanjanidroos
رهبرانقلاب در روايت از اخلاص رزمنده همدانی:
🔺اگر ميخواهی از سيم خاردار رد شوی،،،،،
اول بايد از سيم خاردار نفست عبور كنی‼️
@Khanjanidroos
حضرت على عليه السلام :
اَلتَّوَكُّلُ التَّبَرّى مِنَ الْحَوْلِ وَ الْقُّوَّةِ وَ اِنْتِظارُ ما يَأتى بِهِ الْقَدَرُ
توكّل، قطع اميد كردن از نيرو و توانايىِ (خود) و چشم به راهِ تقدير (اراده) خداوند بودن است.
غرر الحكم : ح ۱۹۱۶
@khanjanidroos
#ثواب_شاد_کردن_زنان_محرم
❣رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم
💖خداوند به #زنان مهربانتر از مردان است؛ و هیچ مردى، #زنى از محارم خود را خوشحال نمیکند، مگر آن که خداوند متعال او را در قیامت #شاد میکند.
«إِنَّ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى عَلَى الْإِنَاثِ أَرْأَفُ مِنْهُ عَلَى الذُّکُورِ وَ مَا مِنْ رَجُلٍ یُدْخِلُ فَرْحَةً عَلَى امْرَأَةٍ بَیْنَهُ وَ بَیْنَهَا حُرْمَةٌ إِلَّا فَرَّحَهُ اللَّهُ تَعَالَى یَوْمَ الْقِیَامَةِ»
📕کافى، ج۶، ص۶، حدیث۷
💖💖💖💖💖💖💖
@khanjanidroos
هدایت شده از سنجش
#نماز_به_شکرانه_همسر
❣هر وقت حاجی از منطقه به منزل می آمد، بعد از اینکه با من احوال پرسی می کرد، با همان لباس خاکی بسیجی به نماز می ایستاد.
❤️یک روز به قصد شوخی گفتم :تو مگر چقدر پیش ما هستی که به محض آمدن،نماز میخوانی؟
نگاهی کرد و گفت:هر وقت تو را می بینم ،احساس میکنم باید دو رکعت نماز شکر بخوانم.😍
⭕️همسر شهید محمد ابراهیم همت
@khanjanidroos
🔸 استادصفایی ره
عمل صالح، وابسته به رزق طيِّب است: «كُلُوا مِنْ الطَّيِّبَاتِ وَ اعْمَلُوا صَالِحاً»؛ از پاكيزه ها بخوريد و عمل صالح و جهت دار و خالص انجام دهيد.
اگر در اين ماه، تعادل در بدن حفظ شد، تعادل در فكر را هم بايد حفظ كنيم. در اين صورت است كه فكر با كنجكاوى هايى كه خودش دارد و با ضربه هايى كه از حادثه هاى بيرون مى بيند به جريان مى افتد.
ديگر حادثه هاى كوچكِ زندگى -ليوانها و ريش تراشها- جذبش نمى كنند. آن طور كه ما متاسفانه به يك ليوان آب و به يك ريش تراش، بيش از خودمان آشناييم و بيش از خودمان دل بسته ايم.
اين چنين فكرى است كه مى داند بايد كجا را آبيارى كند و چه شناخت هايى به دست بياورد و چگونه با آن شناختها، ما را به آزادى هاى بزرگ تر برساند و چگونه اين آزادى هايى كه با اين شناخت ها همراه شده اند، يقين را در ما به وجود بياورند. و يقين را ادامه بدهند تا به تصميم و تقوا برسيم و توشه راه دراز ما تهيه شود كه متقين در قرآن با سه خصوصيت ايمان و تسليم و يقين همراه اند: هم در رابطه شان با خدا و با خلق تسليم اند و هم به راه وسيع شان و رهبرِ بزرگشان و كتاب و روشِ مفصل شان مؤمن اند؛ «يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ ...» و «يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ الَيْكَ وَ مَا أُنْزِلَ مِن قَبْلِكَ و بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ».
و اين يقين است كه زير بناى تقوا و عامل توشه جمع كردن و توشه برداشتن آنها مى شود؛ كه «تَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوى وَاتَّقُونِ يا أُولِى الْأَلْبَابِ».
آنهايى كه لبّ و فكر شان را به جريان انداخته و بهره ها هم گرفته اند، كسانى هستند كه جز از او اطاعت نمى كنند.
@Khanjanidroos
ميهمانىاى كه خدا در اين ماه براى ما دارد، ضيافتى است كه هماهنگ با آگاهى و كرامت و قدرت ميزبان است. هر چقدر ميزبان آگاهتر به من و نيازهاى من باشد و كريمتر و نيرومندتر و تواناتر، ضيافتش هم اوج بيشترى مىگيرد.
خدايى كه تمامىنيازهاى انسان را مىشناسد و تمامىابعاد او را مىداند و اين كرامت و قدرت هم در او هست، اين ضيافت را به پا داشته تا به تمامى ابعاد ما در اين ماه رزق بدهد و همين است كه فكر و تخيل و عقل و روح و تمامى بدن ما بايد در اين ماه رمضان رزق بگيرد و از اين ضيافت سرشار شود.
@Khanjanidroos
🍃🍃🍃🍃🍃✨﷽✨🍃🍃🍃🍃🍃
❇️ رهبر انقلاب: كار در داخل خانه از كار بیرون سخت تر است
‼️ برخلاف تصور بعضی كه خیال میكنند اینهایی كه بیرونِ خانه كار میكنند، كارشان سخت است، آنهایی كه در خانهاند راحتند؛ نه، خانم داخل خانه كار جسمانیاش هم سخت است، كار فكریاش هم سخت است؛ چون مدیر داخلی خانواده، خانم است ـ طبعاً چالشهایی دارد. این چالشها تلاطمهایی در روح او بهوجود میآورد.
🌸🌼🌺 به مجرد اینکه شوهر میآید در خانه، مثل اینکه فرشته نجات از آسمان نازل شد برایش. برای هر دوتان، این محیط میشود بهشت. بَد است؟ این اساسیترین نیاز انسان است. این را سعی کنید تأمین کنید.
✅ البته خب شرایطی دارد، زحماتی دارد، البته خیلی زحمتی ندارد، عقل یک خردهای میخواهد؛ هم زن باید عقل به خرج بدهد، هم مرد باید عقل به خرج بدهد. ۷۸/۱۲/۲
@khanjanidroos
حضرت علي عليه السلام :
ناظِرُ قَلْبِ اللَّبيبِ بِهِ يُبْصِرُ اَمَدَهُ وَ يَعْرِفُ غَوْرَهُ وَ نَجْدَهُ
شخص عاقل ، با چشم دل ، پايان ( كارش ) را مى بيند و فراز و فرودش را مى شناسد.
نهج البلاغه : خ ۱۵۴ ، ص ۴۴۸
@Khanjanidroos
🔶امام حسن علیه السلام:
خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه ای برای آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش برای خشنودی او از یکدیگر پیشی گیرند.
💐 پیشاپیش میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد.
@khanjanidroos
اين #حسن_ع کيست
که سرتاقدم اوحَسن است
اين چراغیست که
در بزم دل انجمن است
اين کريم بن کريمى است
که با دشمن و دوست
همه جا از کرم و لطف
و عطايش سخن است.
#یا_کریم_اهل_بیت
@khanjanisroos 🌹
«وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى جَعَلَ مِنْ تِلْكَ السُّبُلِ شَهْرَهُ شَهْرَ رَمَضَانَ»؛ سپاس براى او كه از راه هاى رشد و راه هايى كه به رضوان او منتهى می شود، ماه رمضان را قرار داده است.
در اين ماه كه ما ميهمان حقّيم، ميزبان براساس كرم و سخاوت و آگاهى و محبتش، ما را تغذيه می كند و تغذيه اين ماه فقط براى شكمبه ها و بدن ها نيست، بلكه بايد قلب و عقل و فكر و روح ما هم تغذيه شوند.
وقتى كه مى خواهند به انسان غذايى را برسانند، در يك مرحله بايد بدن او را از آلودگی ها پاك كنند و بعد بهترين غذا را به او بدهند تا شديدترين نياز او را تأمين كند. اين مزاج صاف و تبريد و پاك شده، بهتر غذا را جذب می كند و زودتر نيرو را به دست مى آورد و به حركت و رشد ما هم كمك می كند.
استاد صفایی ره
@Khanjanidroos
🔶ثواب اطعام در ماه رمضان🔶
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: أَيُّمَا مُؤْمِنٍ أَطْعَمَ مُؤْمِناً لَيْلَةً مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِذَلِكَ مِثْلَ أَجْرِ مَنْ أَعْتَقَ ثَلَاثِينَ رَقَبَةً نَسَمَةً مُؤْمِنَةً وَ كَانَ لَهُ بِذَلِكَ عِنْدَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ دَعْوَةٌ مُسْتَجَابَةٌ.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، النص، ص: 136
ابو بصير از امام صادق عليه السّلام روايت كرده است كه فرمود:
كسى كه در يكى از شبهاى ماه مبارك رمضان، مؤمنى را اطعام كند، خداوند براى اين عمل او پاداش آزاد كردن سى بنده مؤمن را در نامه اعمال او ثبت مىكند، و همچنين بخاطر اين عمل او در نزد خداوند عزّ و جل يك دعاى مستجاب خواهد داشت.
@Khanjanidroos
با داده قناعت کن وبا داد بزی
دربند تکلف مشو ،آزاد بزی
در به زخودی نظر مکن، غصه مخور
درکم زخودی نظر کن وشاد بزی
@Khanjanidroos
بسم الله الرحمن الرحیم
به مناسبت میلاد امام حسن علیه السلام
پیر مردی ناآگاه از اهالی شام در مدینه، امام حسن (علیهالسلام) را سوار بر مركب دید، آنچه توانست از آن حضرت بدگویی كرد، وقتی كه فارغ شد، امام حسن (علیهالسلام) كنار او آمد، و بدو سلام كرد، و در حالی كه لبخندی بر چهره داشتبه او فرمود: «ای پیرمرد! گمانم غریب هستی، و گویا اموری بر تو اشتباه شده، اگر از ما درخواست رضایت كنی از تو خوشنود میشویم، اگر چیزی از ما بخواهی به تو عطا میكنیم، اگر از ما راهنمایی بخواهی تو را راهنمایی میكنیم، اگر كمك برای باربرداری از ما بخواهی، بار تو را برمیداریم، اگر گرسنه باشی تو را سیر مینماییم، اگر برهنه باشی، تو را میپوشانیم، اگر نیازمند باشی تو را بینیاز میكنیم، اگر گریخته باشی به تو پناه میدهیم. اگر حاجتی داری آن را ادا مینماییم، اگر مركب خود را به سوی خانه ما روانه سازی، و تا هر وقتبخواهی مهمان ما باشی، برای تو بهتر خواهد بود، زیرا ما خانه آماده و وسیع، و امكانات بسیار داریم.»
هنگامی كه آن پیر ناآگاه این گفتار مهرانگیز نشات گرفته از حلم و صبر انقلابی امام حسن (علیهالسلام) را شنید، آن چنان دگرگون شد كه اشك از چشمانش جاری گردید و گفت: «گواهی میدهم كه تو خلیفه خدا در زمینش هستی، خداوند آگاهتر است كه مقام سالتخود را در وجود چه كسی قرار دهد، تو و پدرت مبغوضترین افراد در نزد من بودید، ولی اینك تو محبوبترین انسانها در نزد من هستی!»
سپس او به خانه امام حسن (علیهالسلام) وارد شد، و مهمان آن بزرگوار گردید، و پس از مدتی در حالی كه قلبش سرشار از محبتخاندان رسالتبود، از محضر امام حسن (علیهالسلام) بیرون رفت.
كشف الغمه، ج2، ص135; بحار، ج43، ص344
@Khanjanidroos