دوستان همراه !!
در پایان ماه مبارک شعبان ،ماه پیامبر رحمت هستیم ....
ان شاءالله برآنیم برای اول ماه مبارک رمضان #قربانی برای سلامتی آقا امام زمان عج داشته باشیم. از همین امروز #روز حجت خدا عج شروع کنید به انفاق و مواسات......
بدانید #پاداش این امر خیر را خود حضرت جبران خواهد کرد....
پس یا علی بگو و شماره کارت را بنویس ...
@khanjanidroos
⚜⚜⚜⚜⚜
زیبائی آنجاست …
جایی که .. پسر بچه ای هنگام بازی، برای اینکه دوست فقیرش خوراکی هایش را بخورد ، نقش فروشنده را بازی کرد.
ای عزیز!!
درزندگی نقش زیبابگیر.....
تاماندگار شوی!!
♻🌷🌷♻🌷🌷♻
@khanjanidroos
✅تاثیر القای افکار مثبت به ذهن به حدی است که اگر خودتان را متقاعد کنید که خوب خوابیده اید ، مغزتان فریب می خورد که شما واقعا خوب خوابیده اید حتی اگر اینطور نباشد!
@khanjanidroos
چند جایگزین جالب!
✅نگید ببخشید که دیر رسیدم بگید ممنونم که منتظرم موندی
✅نگید ببخشید که همیشه گند میزنم، بگید ممنون که وقتی اشتباه میکنم صبوری میکنی
✅نگید ببخشید که زیاد صحبت میکنم
بگیدممنونم که به حرفام گوشی میدی
سپاسگزاری از عذر خواهی بار مثبت تری دارد!
@khanjanidroos
تدبیر در منزل🌹🍃
تدبیر در اصل به معنای چیزی را دنبال چیزی آوردن است و تدبیر امر یعنی اشیای متعدد و مختلف را طوری تنظیم کنی و ترتیب دهی که هر کدام در جای خاص خود قرار بگیرد؛ به طوری که به محض تنظیم، آن غرضی که از هر کدام آنها داری و فایده ای که هر کدام دارد حاصل گردد. بر این پایه، تدبیر منزل یعنی منظم کردن امور خانه و تصرفاتی که به آن مربوط است؛ به طوری که وضع آن رو به صلاح گذارد و اهل منزل از فواید مطلوب آن برخوردار شوند.
بر این اساس، میتوان گفت تدبیر منزل که شاخهای از فلسفه و حکمت عملی است، چارهاندیشی، برنامهریزی و مدیریت کردن در تنظیم امور خانه و زندگی خانوادگی است.
ضرورت و اهمیت تدبیر
ضرورت و اهمیت تدبیر در امور زندگی، سبب شده است که معصومان(ع) با سخن و سیره خود، بر آن تأکید ورزند. امام علی(ع) تدبیر و برنامه ریزی کردن را صلاح زندگی دانسته: صَلاحُ الْعَیْشِ التَّدْبیرُ.
و دنیای بدون تدبیر را بی خیر معرفی کرده است: لا خَیْرَ فی دُنْیا لا تَدْبیرَ فیها.
مردی به امام صادق(ع) عرض کرد به ما گفته اند اقتصاد و تدبیر در معیشت، نیمی از کسب است.
آن حضرت فرمود: لا، بَلْ هُوَ الْکَسْبُ کُلُّهُ، وَ مِنَ الدّینِ التَّدْبیرُ فِی الْمَعیشَةِ؛ نه، بلکه این کار، همه کسب است و تدبیر در معیشت، جزئی از دین (و دینداری) است.
@khanjanidroos
نقش زن در تدبیر منزل🌹🍃
اسلام، سرپرستی خانواده را بر عهده مرد گذاشته و او را به تأمین هزینه زندگی همسر و فرزندان و حمایت از آنان موظف ساخته است؛ اما نقش زن در مدیریت کانون خانواده و تدبیر امور داخلی آن را نادیده نگرفته است. رسول خدا (ص) میفرماید:
مرد سرپرست و نگهبان خانواده و در برابر آنان مسئول است و زن نیز، در خانه شوهرش نگهبان است و از رعیّت (خانه، اموال و داراییهای شوهر و فرزندان)او مورد بازخواست قرار میگیرد.
درایت و زیرکی زن، دقت و ظرافت او در برنامهریزی و مدیریت درست او، اعتدال مطلوب اسلامی را در خانه و زندگی حاکم میسازد، اقتصاد خانواده را سامان میدهد و خانواده را به صلاح و سعادت رهنمون میسازد.
نقش زن در تقدیر معیشت🌹🍃
زن شایسته، همواره دخل و خرج زندگی مشترک را مورد ارزیابی و اندازهگیری قرار میدهد و چگونگی تأمین نیازهای خود و اعضای خانواده را با آن میزان میسنجد و بر همان پایه خرج میکند. امام علی (ع)؛اندازه گیری، نیمی از زندگی است.
منظور از «تقدیر» در این گفتار، حسابگری، سنجیدن میزان دخل و خرج و به اندازه خرج کردن است.
امام علی (ع)، افسار گسیختگی و عدم حسابگری در هزینه های زندگی را موجب تنگدستی میداند.
رفق در معیشت، آن است که انسان برای گذران زندگی تدبیر کند و به آنچه خدایش روزی کرده، بسازد و پا از گلیم خود درازتر نکند.
@khanjanidroos