عزیزان نسیم !!!
دوستان خودرا به #کانال #نسیم #معنویت دعوت کنید......
تا همه اعضای خانواده ها و خوبان بتوانند از مطالب ارزنده اخلاقی تربیتی خانوادگی(سبک زندگی ) استفاده کنند .
@rkhanjani
👈در اینجا بد نیست به برخی از تبعات سوء و آسیب های ناشی از شبکه های ماهواره ای اشاره ای داشته باشیم.
✅الف) ترویج خشونت
به خوبی روشن است که هویت هر اجتماعی بر پایه شخصیت افراد بویژه نوجوانان و جوانانش شکل می گیرد و هر مقدار افراد جامعه مبتلا به صفات خشونت بار باشند، آن جامعه دارای نا آرامی ها و عدم امنیت بیشتری است که به جرأت می توان گفت دیدن فیلم ها و اکشن ها ی خشن بخصوص از نوع هالیوودی، تأثیر بسیاری در تحقق این وضعیت دارد.
✅ب) سست شدن بنیان خانواده
خانواده و افراد آن، سهمی بسزا در شکل گیری اجتماع دارند که توجه به این مهم در جوامع اسلامی، منجر به شکل گیری و تحقق تمدن اسلامی می گردد. اما دشمن که به اهمیت این کانون پر مهر (خانواده) به خوبی پی برده است در جهت عفت زدایی از جوامع دینی و اسلامی، دست به تدوین و انتشار فیلم ها و تصاویر مستهجن نموده تا با تبلیغات گسترده دامان همه آحاد جامعه را بگیرد و هرزگی و برهنگی را جایگزین نماید.
✅ج) الگوگیری غلط
از دیگر تلاش های شبکه های ماهواره ای، ایجاد فرهنگ جایگزین به جای فرهنگ ایرانی – اسلامی و ارائه سبک زندگی به مدل غربی و یا الگوهای شرقی نزدیک به غرب می باشد. نشان دادن جلوه خرافی از دین، یکی از نمودهای این شیوه جهت تغییر الگوی فرهنگی جامعه می باشد، که در این الگو افراد ضمن حفظ وابستگی های دینی و اعتقادی، با دین و فرهنگ اصیل فاصله گرفته و بیگانه می شوند.
✅د) دخالت سیاسی
یکی دیگر از آسیب هایی که جامعه ما با ورود ماهواره به خانه ها به آن دچار شده است، دخالت سیاسی قدرتهای بیگانه در امور داخلی کشور می باشد. این قدرتها با راه اندازی شبکه هایی که علی الظاهر دارند سعی می کنند خیلی بیطرفانه واقعیت های رخداده را به اطلاع بینندگان بی خبر و در سانسور قرار گرفته داخلی برسانند، خیلی زیرکانه اخبار و اطلاعات را جهت دهی نموده و خواسته های خویش را به مخاطبین القاء نموده و حتی گاهی پا را فراتر از این گذاشته و مستقیما از مخاطبینشان می خواهند که به مبارزه با نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازند.
برخی از شبکه های ماهواره ای نیز به شایعه سازی، ایجاد فضای بدبینی و کاهش اعتماد اجتماعی در جامعه مشغولند که صد البته بودجه آنها نیز از طرف سازمان سیا و نهادهای مشابه آن تامین می شود.
✅ه) مخدوش شدن فرهنگ دینی
دشمن از هر وسیله و رسانه ای برای مورد حمله قرار دادن فرهنگ مسلمانان بهره برداری می کند و ماهواره نیز یکی از این وسیله ها و رسانه هاست.
در سال های اخیر شبکه های ماهواره ای راه اندازی شده توسط دولت های غربی، تلاش فراوانی نموده اند تا با انواع روش ها فرهنگ دینی جامعه ما را زیر سوال ببرند و این حربه را گاهی با ایجاد شبهه، گاهی با تحقیر، گاهی با تخریب اساس مذهب، گاهی با سخت جلوه دادن اعمال مذهبی و گاهی نیز با ناکارآمدی دین اسلام، پیش می برند.
این شبکه ها هیچ ابائی ندارند که حتی خیلی آشکارا به مقدسات مردم توهین نموده یا آنها را مسخره نمایند. و متأسفانه باید گفت که این خصومت ها گاهی اوقات تأثیرگذار نیز هست و در مواردی شاهدیم که افراد کم اطلاع و حتی باسواد و تحصیلکرده در دام این شبکه ها گرفتار شده و شبهه های ترویج شده را تکرار نموده و با ادعاهایی همچون روشنفکری، افراد اصیل و دارای فرهنگ دینی را عقب مانده می خوانند.
👈ناگفته نماند موارد مطرح شده گرچه در برخی از مواضع با یکدیگر تداخل دارند اما به جهت اهمیتشان، به طور جداگانه ذکر گردیده اند.
@rkhanjani
🍃برای اینکه باعث موفقیت همسرتان شوید باید به او اعتماد به نفس ودلگرمی بدهید.
🌻با گفتن اینکه تو توانایی و تو می توانی واینکه خیالش را راحت کنید که در هر صورتی نزد شما محبوب ودوست داشتنی هست.
🥀🌴🌴🥀🌴🌴🥀
@rkhanjani
💓چگونه با همسرم صمیمی بمانم؟
هرگز فکر کرده اید چرا بعضی از زوجها اینقدر عاشق و صمیمی هستند؟ این به آن دلیل نیست که زندگی آنها ایده آل است و هیچ مشکلی ندارند، بلکه نکته اینجاست که آنها نحو حفظ روابط عاشقانه و جلوگیری از فرسایش روزمره آن را به خوبی می دانند.
ازدواج ها اغلب با یک حال خوب شروع می شوند. دوست داشتن، دوست داشته شدن و رسیدن به فردی که پسندیده ایم یا به دلمان نشسته، شور و هیجانی ایجاد می کند که به زندگی مان عطر و رنگ می بخشد. تجربه چنین شور و هیجانی نه تنها حال خود ما که حال اطرافیان را هم خوب می کند. زن و شوهرها به تجربه می گویند این حال خیلی خوب تا ابد ماندگار نیست و بالاخره یک روز همه چیز معمولی می شود.
@rkhanjani
آدمها را
لحظه ها پیر نمیکنند
آدمها را
آدمها پیر میکنند
سعی کنیم
هوای دل همدیگر را
بیشتر داشته باشیم
همدیگر
را پیر نکنیم...
@rkhanjani
مرحوم حاج اسماعیل دولابی میگفتند :
وقتی به خدا بگویی خدایا! من غیر از توکسی را ندارم؛ خدا غیور است وخواستهات را اجابت میکند.
خدا
درکارهمه ، برکت،
درخانه شان ، آرامش،
دروجودشان، نورخودت را قرار بده
بُخل و حسادت تنگ نظری را از همه دور کن. چشم دیدن شادی و موفقیت دیگران را به همه ی ما عطا کن❤️
@rkhanjani
امروز صبح بزرگی برای حقیر فرمود:
🔷 در معیت حضرت آیت الله العظمی بهجت ، به منزل و دیدار مرحوم آیت الله مروارید رفتیم. جز ما سه نفر کس دیگری نبود.
مرحوم آیت الله العظمی بهجت فرمودند:
مشهور شده بود یکی از بزرگان اهل منبر ، قبل از شروع منبر ، سلامی به ساحت اباعبدالله ع می دهند؛ اگر پاسخ بشنوند ، منبر را آغاز می کنند و اگر پاسخی دریافت نکنند ، از منبر پایین می آیند و می روند.
برخی از باخبران ، از ایشان پرسیدند:
چگونه به این مقام رسیدی؟!
فرمود: سالیانی بود که جز من و فلانی کسی یکه تاز عرصه منبر نبود. ولی او سر و گردنی بالاتر از من بود و برتری چشمگیری بر من داشت.
در دل به او حسادت می کردم و دوست داشتم هر جا او منبر می رود ، پس از او منبری روم تا هم خودی نشان دهم هم او را از سکه بیندازم.
این روحیه و خلجان قلبی به شدت آزارم می داد. سعی کردم با خودم مبارزه کنم. از قضا ، یک بار مرا برای یک دهه منبر پس از او دعوت کردند. با خودم مبارزه کردم و گفتم چهل روز به خاطر خدا منبر نمی روم!
چند باری به این ترتیب برای منبر پس از او دعوتم می کردند و من برای فرار از رقابت و خودنمایی ، چهل روز منبر نمی رفتم. تا اینکه کار بدینجا رسید. به عنایت خداوندی ، جواب سلام امام حسین ع را می شنوم.
اگر در آغاز منبری پاسخ سلامش را دریافت نکنم ، می فهمم خراب کرده ام و باید چند وقتی پی ترمیم خود روم!
@rkhanjani
✨دوتا راه برای موفقیت هست
یا اولین باشی
یا بهترین باشی
💫لازمه این دوتا هم
تلاش بی وقفه
و توسلی همیشگی
و تمرڪزی عاقلانست.💝
@rkhanjani
بعضی چیـزها را بایـد هر روز
زندهاش کنی تا خودت زندگی کنی;
عشق را...
ایمان را...
زندگی را …
"لحظه تون سرشار از حس ناب زندگی"
@rkhanjani
❤️امام سجاد (ع) فرمودند:
💠✨رسول خدا(ص) وقتى به خانه خویش میرفت، #اوقاتش را ۳قسمت میڪرد:
①بخشى براى #خدا
②بخشى براى #خانواده
③بخشى براى #خود
📚مکارم الاخلاق
↶【به ما بپیوندید 】↷
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔➯ @rkhanjani
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
✍ شرایط #استجابت_دعا
🔸مرحوم #علامه_طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) در درس تفسیر میفرمودند: وقتی خدا میگوید: « ادْعُونِي اسْتَجِبْ لَكُمْ؛ مرا بخوانید، خواسته تان را برایتان مستجاب میکنم» (غافر، 60) این دعا و استجابت بر اساس آیه دوتا شرط دارد: یکی #دعا باشد، دیگر اینکه درخواست از خدا باشد.
🔹گاهی به صورت لقلقه زبان از خدا میخواهم، اما در واقع به کار خودم تکیه دارم. در این صورت، خدا ضمانتی نکرده که این دعا #مستجاب باشد. این نوع درخواست اساساً دعا و در خواست نیست. گاهی در خواست و دعا هست، اما از خدا نیست.
🔸مثلا وقتی میدانم که تمام کارهای خدا بر اساس حکمت است، اگر چیزی را از او بخواهم که میدانم بر خلاف حکمت خداست، در واقع از خدای واقعی که بر اساس حکمت عمل میکند، تقاضا نکردهام. یعنی دعا کردهام، اما از خدا نه!
🔹 درخواست خلاف حکمت از خدای حکیم نوعی جمع بین نقیضین است. یعنی خدایا! این چیزی را که نمیخواهی من از تو میخواهم که بخواه. اگر در موردی، دعای من برخلاف مصلحت شخص من یا برخلاف مصلحت عالم بود یا بدون التزام به اسباب گفتم: خدایا به من مقام پیغمبر (ص) را بده یا خدایا تکلیف را از من بردار! اینگونه دعاها مستجاب نمیشود.
📌 #اخلاق_عرفان
↶【به ما بپیوندید 】↷
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔➯ @rkhanjani
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
آياهراس اجتماعي عيب ونقص است يابيماري است؟و چگونه هراس اجتماعي درمهماني را درمان کنيم؟
✅در واقع افرادي دچار هراس اجتماعی هستند نبايد بعلت اين وضعيت خودشان را از جامعه و جمع های خانوادگی و مهمانی ها كنار بكشند و متفاوت با ديگران به اين زندگي نگاه نمايند. بلكه آنها هم مي تواند با همه ضعف ها به موفقيت برسند اگر به اين نكات توجه نمايد.
راهكارهاي عملي درمان؛
1-ارتقا احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس: هر چيزي كه بتواند به شما آرامش دهد و احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس شما را تقويت كنيد براي رفع مشكل ياد شده مفيد است. مهم ترين آنها عبارتند از:
🌱ورزش مستمر هوازي، ارتباط با افراد شجاع، انس حضوري و غيرحضوري با افراد و اساتيدي كه فن بيان قوي دارند و استفاده از آثار آنها، توجه به تجارب مثبت ريز و درشت به ويژه در خصوص همين مشكل، رويارويي به جاي گريز و تسليم،
🍃-توجه به فراواني و فراگيربودن: حتي اساتيد فن بيان و سخنرانان مشهور اعتراف مي كنند كه با اين ترس در نبرد بوده و هستند. پيوسته در نظر داشته باشيد كه اين هراس نامعقول است و دليلي براي هراس وجود ندارد.
🌱 يادگيري فنون و مهارتهاي بياني: شركت در جلسات فن بيان و يا استفاده از سايتها و نرم افزارهاي اساتيد فن بيان براي رويارويي با هراس جمعي مفيد است.
🍃 تجسم ذهني: براي رويارويي با هراس اجتماعي از تكنيك تجسم ذهني كمك بگيريد. ورزشكاران حرفه اي براي اين كه در ميدان مسابقات موفق عمل كنند جلساتي زير نظر روان شناسان به تمرين هاي تجسم ذهني مي پردازند.
🌳با تصويرسازي مثبت و سازنده خود را در شرايط عيني تصور مي كنند كه به طور تدريجي مراحل ترس و هراس را طي مي كنند و شاهد موفقيت هاي خود هستند.
🌱شرطي سازي و شرطي زدايي: قدرت شرطي شدن زياد است. از شرطي شدن مي توان به صورت مثبت كمك بگيريم.
🌳معمولا هراس از جمع با شرطي شدن منفي همراه بوده است مثلا فرد در كودكي كم رو بوده و هنگام صحبت مسخره شده است يا معلمي دور از فرهنگ او را در جمع تنبيه كلامي و غيركلامي كرده است.
🍃 وقتي فردي هنگام سخن گفتن ديگران را مي خنداند اين قدرت تأثير يك شرطي سازي هم هست يعني تداعي سخنراني با امري خوشايند. بنابراين بايد از شرطي سازي مثبت كمك بگيريم.
🌱هجوم نه گريز: حضرت علي مي فرمايند: اگر از چيزي ترسيديد خودتان را در دل آن قرار دهيد. خود ترس، از چيزي كه مي ترسيم اثر مخربي تري دارد. برخي از سخنرانان مي گويند مي توانيم ازانرژي هيجان طبيعي هراس به نفع خود كمك بگيريم و پرشورتر و با حرارت تري سخن بگوييم يا لطيفه يا حكاياتي تعريف كنيم.
كتب زير را مطالعه كنيد:
-وقتي اضطراب حمله مي كند اثر ديويد برنز،
-آيين سخنراني اثر ديل كارنگي.
-سخن و سخنوري از نظر فن بيان و فن خطابه اثر محمدتقي فلسفي
@rkhanjani
#عرفان 📿کمال ذکر
♦️از دقایقی که استاد ما [آیت الله کشمیری] میفرمودند این بود که، تأثیر اذکار به کمالش است و دارا بودن جمیع شرایط، از #کمال ذکر است و تأثیر آن را در مییابند. پس در #عدم تأثیر گذاری گاهی میفرمود: شما هم خدا را میخواهید و هم خرما را.»
♦️نهالی که کاشته میشود برای آن که به ثمر بنشیند حراست و کود و سم پاشی و به وقت آب دادن و عمودی در کنارش گذاشتن که نهال کج نشود و... لازم دارد.
♦️چون ذاکر یاد حق میکند اما مراقبه ندارد، هر غذایی را میخورد و هر حرفی را میزند، با نفوس رذیله نشست و برخاست میکند و... آن گاه انتظار تأثیر وافی و کافی دارد در حالی که شرایط در او جمع نیست. لذا با #مراقبه اثر اذکار زودتر ظاهر میشود.
♦️« الهی والهمنی ولهاً بذکرک الی ذکرک (زیارت شعبانیه) خدایا مرا واله یاد خود برای خودت گردان.»
در این فقره دعا اشاره شده است که #ذاکر نباید #ذکر را بر #عادت بنا نهد، بلکه #مشتاق و واله و به عبارت دیگر به حالت #جذبه یاد حق کند.
♦️ما مردمی را می بینیم روز و شب ذکر میگویند یا لقلقه لسانی است و عدم توجه به مذکور داشته و میتوان گفت عادت شده است؛ اگر چه مقداری تأثیر دارد، اما اینان با شوق و میل و رغبت درونی ذاکر نیستند.
♦️لذت بردن از کاری دلیل بر میل است و لذّت نبردن از کاری دلیل بر عادت است، پس ذاکر باید شوق و رغبت در ذکر داشته باشد تا یاد مذکور ذائقه باطن او را شیرین کند.
♦️لذا استاد ما میفرمود:« ذکر را باطرب باید گفت.»
📚رساله مقامات معنوی؛ مقام ذاکرین؛ استاد سید علی اکبر صداقت
📌 #اخلاق_عرفان
↶【به ما بپیوندید 】↷
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔➯ @rkhanjani
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
مثبت باش وبه زندگی لبخندبزن
هرگز نگو نمی توانم
زیرا توانت را انکار میکنی
بگو سعی ام را میکنم
هرگز نگو خدایا پس کی؟
زیرا برای خداوند تعیین تکلیف میکنی
بگو خدایا بر صبوریم بیفزا
@rkhanjani