🔸🔸 رویداد ملی با موضوع بانوان تاثیرگذار تاریخ
🔻 سمانه خلفزاده از برگزاری کنگره شعر ملی رحیل با موضوع بانوان تاثیرگذار تاریخی تا انقلاب اسلامی و محور مقاومت خبر داد.
🔻 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهانبانو، کنگره ملی شعر رحیل با موضوع بانوان تاثیرگذار تاریخ به زودی برگزار میشود.
🔻 سمانه خلفزاده تهیهکننده برنامه رحیل با خبرنگار جهانبانو دربارهٔ ایده و نوآوریهای کنگره ملی شعر رحیل با موضوع بانوان تاثیرگذار تاریخ مطرح کرد: اینکه میگوییم بانوان تاثیرگذار اشارهٔ ما به بانوانی تاریخی است که با محور قرآنی یا دینی از آنها نام برده شده است. محورهای بعدی این کنگره مادران، همسران و فرزندان و دختران حضرات معصومین علیهمالسلام هستند.
🔻 خلفزاده به محورهای تاثیرگذار از این بانوان تاثیرگذار همچون زنان تأثیرگذار در عاشورا، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حرم اشاره کرد و افزود: زنانی همچون مرضیه دباغ که از بانوان صدر انقلاب اسلامی هستند تا خانم آمنه وهابزاده که جانباز شیمیایی جنگ هستند در این کنگره باید بیش از پیش شناخته شوند.
🔻 گفتنی است افتتاحیه کنگره ملی شعر رحیل، آذرماه در تلویزیون اینترنتی کتاب برگزار شد و قرار است این کنگره هر سال با موضوعات بانوان تاثیرگذار برگزار شود. اطلاعرسانیهای بعدی از این برنامه در رسانه تلویزیون اینترنتی کتاب خواهد آمد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مصوبه امروز شورای عالی فضای مجازی، گامی رو به جلو در مدیریت قاعدهمند فضای مجازی بود
🔻 به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی نوشت:
🔻 بین نظرات کارشناسی موجود و راه حلهای پیشنهادی، عملیاتی مصوبهٔ ۳۲بندی امروز شورای عالی فضای مجازی، هرچند با اشکالات، ملاحظات و تعهداتی، گامی رو به جلو در مدیریت قاعدهمند فضای مجازی بود؛ راهکاری عملی که نهاد مجری هم حاضر به انجام آن است. وقتی مدیریت قانونمدار و قاعدهمند باشد، آزادی معنا دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 بانوان ارزش توانایی و توانمندی خود را میدانند
🔻 مرضیه وحیددستجردی، دبیر ستاد ملی جمعیت میگوید: امروزه بانوان ما ارزش خودشان را درک کردهاند و میدانند که میتوانند در جامعه و خانه و خانواده خود موفق باشند؛ قدر توانایی و توانمندی خود را میدانند و آگاهاند که از تواناییهای خودشان چه استفادههایی میتوانند داشته باشند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 نقشآفرینی معلم در روشهای جدید
🔻 خسرو باقری، استاد تمام دانشگاه تهران درباره روشهای قدیم و جدید تعلیم میگوید: اگر بخواهیم معلم را به روش قدیمی، تعریف کنیم، مرگ معلم قطعی است. یعنی بچهها به این معلم نیازی ندارند و خودشان به وفور اطلاعات در دسترس دارند.
🔻 این سخن زمانی میتواند غلط باشد که معلم کارهای جدیدی برای خود تعریف کند. مثلاً معلم در ارزیابی اطلاعات، نقد و بررسی آنها و ... میتواند نقشآفرین باشد. یعنی کاری کند که فقط از معلم برمیآید. چراکه تفاوتی که معلم باید داشته باشد، این است که تجربه و تأمل سالیان گذشته، سرمایه انباشتهای در وجود معلم است و وقتی یک اطلاع را میخواند و دانشآموز هم همان را میخواند، دو مدل برداشت وجود خواهد داشت؛ چون تحلیلها متفاوت است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مسئله «حجاب، چرخشهای فرهنگی و دینی» بررسی شد
🔻 «مسئله حجاب؛ چرخشهای فرهنگی و دینی» عنوان جدیدترین گزارش راهبردی گروه بررسیهای راهبردی میراث است، در این گزارش آمده است؛ در مواجهه با موضوع حجاب معمولاً دو منظر غلبه داشته است؛ فقهی و دینی و منظر سیاسی، اما آنچه کمتر مورد توجه بوده است، منظر روانشناختی و نسبت آن با بُعد اجتماعی بوده است. مفهومی که توجه بدان از ضروریات معرفتی تصمیمسازان فرهنگی است.
🔻 آنچه در تصمیمهای سیاستگذاران مفقود است، توجه به انگیزههای افراد در رعایت یا عدم رعایت حجاب است. اینکه در سر زنان محجبه و مکشفه چه میگذرد، بسیار مهمتر از چیزی است که روی سر آنها هست یا نیست! این نگاه، بهانه اولیه تهیه گزارشی بود که در گروه بررسیهای راهبردی میراث با عنوان «مسئله حجاب؛ چرخشهای فرهنگی و دینی» تهیه شد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دعوت به حجاب با چاشنی مقاومت
🔻 بهاره جنگروی، مسئول گروه مردمی "دختران انقلاب" به برگزاری تعزیه "وفاق فاطمی(ع)" در ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: تعزیه "وفاق فاطمی" از تاریخ 30 آبان تا 5 آذر در بوستان دانشجو با محوریت حجاب و مقاومت برگزار شد. در این تعزیه بخشهایی از زندگی حضرت زهرا(ع) و ماجرای پشت درب خانه را نمایش دادیم، تونل مقاومت نیز بخشی از این برنامه بود که در آن تصاویری از فجایع انسانی زیر بمبارانهای وحشیانه رژیم کودککش اسرائیل در فلسطین و لبنان و مظلومیت زنان و کودکان به نمایش گذاشته شد. همچنین ما در این مسیر با نمایش تصاویر شهدا، ازجمله حاج قاسم سلیمانی، آرمان علیوردی، ابراهیم هادی، معصومه کرباسی و دیگر شهدای مقاومت، برای حاضران توضیحاتی ارائه میدادیم.
🔻 در انتهای تونل مقاومت هم یادبود شهید سنوار را گذاشته بودیم و به مخاطبانمان میگفتیم همان کسی که مرتکب جنایت علیه مظلومین است و یحیی سنوار را شهید کرده گفته است؛ "من کنار زنان و دختران بیحجاب ایرانی هستم."، و از آنها میپرسیدیم؛ "آیا شما نتانیاهو را کنار خودتان میبینید؟" این بچهها از نتانیاهو بهخاطر جنایتها و مظلومکشیهایش بهشدت متنفر بودند، به همین خاطر عصبانی میشدند همینجا به آنها توضیح میدادیم؛ امروز حجاب، فراتر از یک اعتقاد مذهبی، نماد مقاومت در برابر دشمنان از جمله اسرائیل و نتانیاهو است؛ یعنی همانطور که لباس رزم برای مردان نماد ایستادگی در میدان جنگ است، روسری نیز نماد ایستادگی در برابر دشمنان است.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 برنامه دشمنان سست کردن پایههای خانواده است
🔻 به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین سیداسماعیل حسینی در مراسم اهدای 110جهیزیه به نوعروسان قمی که به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم انجام شده است، گفت: در زندگی اجتماعی همگان به دنبال گمشدهای به نام سکونت و آرامش میگردند، اما گمشده اصلی انسان این است که روحی آرام، قانع و تسلیم داشته باشد.
🔻 این روحیه فقط در آیات شریفه قرآن کریم در سه موضوع مورد اشاره قرار گرفته است که مهمترینش همسر است.
🔻 معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: قرآن میفرماید ازدواج و همسر آیت خداست، پس بیهمسری در جامعه قطعاً انسان را به سکونت و آرامش نخواهد رساند؛ چون قرآن تصریح کرده که در کنار همسر آرامش پیدا میکنید.
🔻 امروز یکی از آسیبهای مهم جامعه گرایش به زندگی مجردی است که این آسیب است و باید حواسمان باشد و بدانیم چرا ازدواج کم شده است.
🔻 حسینی با اشاره به آمار طلاق تصریح کرد: خانوادهای که بناست مایه آرامش باشد دشمن درصدد سست کردن پایههای آن است؛ توطئه علیه بنیان خانواده زیاد است؛ چرا در حوزه حجاب و عفاف اینقدر هجمه می شود؟ چون حریم خانواده را حفظ می کند؛ اسلام حکیمانه این حکم را تکلیف کرده تا آرامش شکل بگیرد، اگر دنبال پول و امکانات هم میرویم باید در راستای تحکیم بنای استوار خانواده باشد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پوشاک متناسب با یک زن مؤمن انقلابی نداریم
🔻 به گزارش خبرنگار تسنیم، نجمه چگینی، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان البرز، در آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری و دانشبنیان فردخت استان البرز، هدف از برگزاری این جشنواره را جریانسازی مد و لباس مطابق با گفتمان انقلاب اسلامی و تولید پوشاک عفیفانه دانست.
🔻 وی با اشاره به ارسال 120 اثر به جشنواره و انتخاب 54 اثر به عنوان آثار برگزیده و ارسال آنها به کاشان جهت شرکت در جشنواره ملی مطرح کرد: پنج کمیته اجرایی، اطلاعرسانی، تولید، آموزشی و علمی در این جشنواره حضور داشتند و آثار را در سه محور اثر، طراحی کالکشن خانواده و پژوهش بررسی کردند.
🔻 چگینی با بیان اینکه ما هنوز در تولید پوشاک به جایگاه مطلوب نرسیدهایم، بر ضرورت تولید پوشاک مناسب از نظر کیفیت و قیمت در جامعه تاکید و اظهار کرد: این اولین جشنواره ما در استان البرز است و تقاضا داریم همکاریها و حمایت ها به همین جشنواره ختم نشود.
🔻 وی خاطرنشان کرد: ما پوشاکی متناسب با یک زن مؤمن انقلابی نداریم در حالیکه رهبر معظم انقلاب در سخنان خود به زیبایی بیان میکنند که میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و در عین حال، در متن و مرکز بود. بنابراین باید زمینه تولید پوشاک مناسب برای حضور زنان در جامعه فراهم شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مصوبه تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران اصلاح شد
🔻 به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجید باقری؛ معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران در دویست و نود و یکمین جلسه شورا در جریان بررسی نامه فرماندار تهران درخصوص اعتراض هیئت تطبیق به مصوبه «تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران» اظهار کرد: در صحن شورا مقرر شد این مرکز زیر نظر دفتر شهردار تشکیل شود که مورد مخالفت فرمانداری قرار گرفت.
🔻 با تدبیر شهردار تهران شورای اداری شهر مصوبهای داشت که بر همان اساس مرکز زیر نظر دفتر شهردار تشکیل شود و از شورا درخواست میشود که پاسخ به نامه بر مبنای مصوبه شورای اداری شهر، به فرمانداری ارسال شود. مصوبه شورای اداری شهر در این خصوص تنظیم شده است.
🔻 گفتنی است نامه فرماندار تهران در خصوص اعتراض هیئت تطبیق به مصوبه «تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران» بررسی و اصلاحات با حداکثر آراء موافق اعمال شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چه کسانی نقش اجتماعی زنان را به گفتمان تبدیل کردند؟
🔻 دکتر ناهید طیبی، مدیر دانشنامه زن مسلمان، با تبیین نقش اجتماعی زنان در تاریخ اسلام گفت: میتوان به «منزلت اجتماعی زن در عصر نبوی، پسانبوی و عصر علوی» پرداخت.
🔻 پیامبر اکرم(ص) زمینه حضور اجتماعی را برای زنان فراهم و در این مسیر گفتمانسازی میکنند. این گفتمانسازی را بهوسیله سیره خودشان انجام میدهند. نوع رفتاری که با حضرت خدیجه(س) دارند، یک رفتار منحصربهفرد است. اگر ما رفتار ایشان را با حضرت خدیجه(س) و با حضرت زهرا(ص) واکاوی کنیم و بعد بخواهیم مشابه آن را در آن زمان پیدا کنیم؛ میبینیم که مشابه آن خیلی کم است. چند نفر دیگر مانند پیامبر(ص) این رفتار یا این جمله را در مورد همسر خود داشتند؟
🔻 وی ادامه داد: ما عملاً در این دوره 25 ساله بعد از پیامبر اکرم، نقش اجتماعی قوی برای زن نمیبینیم. نقشهایی که میبینیم اینطور است که مثلاً فلانی رفت خواستگاری فلانی و آن را گرفت. یا مثلاً یکی از خلفا خانم زیبایی را به عقد خودش در میآورد، خانم یک سؤال سیاسی میکند که چرا شما در این اتفاق سیاسی این کار را انجام دادی؟ آن خلیفه میگوید: «شما را چه به این کار و این حرفها. شما لعبهای هستید که ما از شما استفاده میکنیم و بعد هم شما را گوشهای مینهیم.» عبارت عربی آن را هم داریم.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 بررسی ملاکهای جدید در پدیده ترنس/ نگاهی به داوریهای عرف دقّی و مسامحی در تغییر جنسیت
🔻 آیتالله جواد حبیبیتبار در بخشی از درس خارج «فقه جنیست» مطرح کرد: اخیراً نظر متفاوتی دربارۀ ملاکهای جنسیت در پدیدۀ ترنس ذکر شده است. این نظریه معتقد است که با پدیدۀ ترنس نباید از جهت فیزیولوژی مواجهه داشت، بلکه میبایست از نظر روحی و روانی در این باره شاخصگذاری کرد.
🔻 طبق این مبنا شخصی که ترنس است، از نظر فکری خود را جنس مخالف میپندارد و همین اعتقاد مبنای تعیین جنسیت او قرار میگیرد، نه مواردی که پزشکی مطرح میشود مانند آلت مردانه یا زنانه، هورمون مردانه یا زنانه و... .
🔻 بر اساس این مبنا آنچه که معیار تعیین جنسیت افراد ترنس است، تمایلات فرد است حتی اگر ظاهر جسمی او برخلاف تمایلاتش باشد.
🔻 گفتنی است که اگر تلقّی از این وضعیت، نوعی بیماری باشد و فردی که ظاهر او برخلاف تمایلات و روحیات باطنی وی است بیمار بدانیم؛ به این بیان که این فرد به لحاظ فیزیکی اشکالی ندارد و تنها از نظر روحی بیمار و محتاج درمان است، در این صورت این بحث مطرح میشود که چرا بهجای درمان وضعیت روحی این فرد، چندین عمل جراحی انجام داده تا فیزیک ظاهری او را مطابق پندارش کنیم؟
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 آمار سقط در طبقات بالای جامعه چگونه است؟
🔻 سیدکمیل حسینی، جامعهشناس میگوید در طبقات بالا تعداد فرزند کمتر است و به نظر میآید آمار سقط هم در این طبقات بیشتر باشد، چون نوع نگرش به فرزند عوض شده است./آکادمی زناشویی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|