🔸🔸 دیکتاتوری مردسالارانه رسانهای/ برشی از صحبتهای خانم علمالهدی در همایش «زنان عصر انتظار»
🔻 مردسالارانهترین نوع دیکتاتوری در امپراطوری رسانه: امروز به رغم ضرورت حضور پررنگ زنان مسلمان در عرصههای اجتماعی، امپراطوری رسانهای بدترین، وحشیانهترین و مردسالارانهترین نوع دیکتاتوری را علیه زنان اعمال میکند.
🔻 تصویر غیرواقعی از زن در مردسالاری رسانهای: در مردسالاری معمولی شاید چند زن به اشکال مختلف مورد سوء استفاده قرار گیرند، اما در نوع امروزی مردسالاری رسانهای، به طور کلی تصویری غیرواقعی از زن را پردازش و شبیهسازی کردهاند و به زنان گفته میشود که باید از این تصویر پیروی کنید.
🔻 بردگی جنسی یکی از ارزشهای مردسالاری رسانهای: همه میدانند که زنان عموماً اهل وقار، حیا و با شخصیت هستند و هرگز حاضر نیستند بدنشان را برای فروش به نمایش بگذارند و هرگز دوست ندارند به بردگی و به خصوص بردگی جنسی تن بدهند و اساساً ذاتشان چنین کاری را نمیپذیرد، ولی در مردسالاری رسانهای، اینها به عنوان ارزش تلقی شده و به زنان تحمیل میشود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پیام رهبر معظم انقلاب به نشست افق تحول رسانه ملی
🔻 جناب آقای جبلی شما و مدیران رسانهای نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان-که بیش از همیشه است- میدانید.
🔻 امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند.
🔻 ما در این عرصهٔ مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است./ خبرگزاری رسا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنى که به دستور شهید اول، مرجع زنان شد
🔻 بنابر گزارش شیخ حر عاملی، فاطمه دختر شهید اول، که مشهور به ستالمشایخ (بزرگ مشایخ) بود، زنی فقیه و دانشمند و پرهیزگار بود و پدرش او را میستود تا آنجا که به دستور وی، زنانِ (منطقه جزین و جبل عامل) در مسائل فقهی به او رجوع میکردند.
🔻 بنابر سندی که سیدحسن صدر بدان دست یافته، ستالمشایخِ مذکور، ارث خود از املاک پدری در منطقه جزین را به برادرانش بخشیده تا در مقابل، نسخه کتاب تهذیبالأحکام و کتاب المصباح نوشته شیخ طوسی و کتاب من لایحضره الفقیه و نسخه کتاب الذکری نوشته شهيد اول که از ماترک پدر بوده، مالک شود. صدر پس از اینکه متن سند یادشده را گزارش میکند، خواننده را به تأمل در آن دعوت می کند تا به بزرگی ستالمشایخ پی ببرد و بنگرد چگونه او برای رسیدن به چند نسخه کتاب از مال دنیا چشمپوشی کرده است.
🔻 جالب اینکه بنابر گزارش حرعاملی، همسر شهید اول نیز از فقیهان بوده و مرجع زنان در احکام فقهی به حساب میآمده است./بانوان بهشتی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پراستنادترین زنان پژوهشگر
🔻 براساس گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هجده زن پژوهشگر دانشگاه تهران، در فهرست پراستنادترین پژوهشگران در سطح بینالمللی و ملی قرار دارند.
🔻 فرزانه شمیرانی و فرنوش فریدبد از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم و فرشته رشچی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران در بازه زمانی ۲۷ ساله (۲۰۲۳ – ۱۹۹۶) در بین فهرست ۲ درصد پژوهشگران پراستناد جهان قرار دارند.
🔻 همچنین مریم سلامی و زهرا امامجمعه، از اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، اکرم حسینیان سراجهلو، عضو هیئت علمی دانشکده فنی، رقیه قاسمپور و فاطمه یزدیان، اعضای هیئت علمی دانشکده علوم و فناوریهای میانرشتهای و ریحانه لونی، عضو هیئت علمی دانشکده حکمرانی در بازه زمانی ۱۰ ساله (۲۰۲۴ – ۲۰۱۴) طبق اطلاعات پایگاه WoS جز یک درصد نخست پژوهشگران پراستناد جهان محسوب میشوند.
🔻 علاوه بر این، هدیه ساجدی و سپیده خویی، اعضای هیئت علمی دانشکده علوم و میترا موسوی، پژوهشگر دانشکده شیمی دانشگاه تهران نیز در زمره دو درصد پژوهشگران بینالمللی پراستناد سال ۲۰۲۳ الزویر-استنفورد قرار دارند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 دختران دلپاک ما/ اشک ریخت و روسری سر کرد
🔻 کاش بهجای راه انداختن ونهای گشت ارشاد در تابستان چهارصد و یک، اینگونه با معدود موارد بدححاب برخورد کرده بودیم.../ مطالعات اسلامی زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
چالشهای_مادرانگی_در_نسل_دیروز،_امروز_و_فردا ۲۰۲۵۰۱۰۱_۲۱۴۶۳۶.mp3
21.09M
#صوت
🔸🔸 چالشهای مادرانگی در نسل دیروز، امروز و فردا
با ارائه:
🔻 سرکار خانم دکتر سمیه خراسانی، عضو هیئت علمی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم الههسادات شفیعی، پژوهشگر حوزه زنان
🗓 برگزار شده در ۱ دی ۱۴۰۳ با همکاری پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان و ستاد راهبری زن و خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چگونه فمنیسم نظام خانواده را با کلمات زیبا نابود کرده است؟/ انزوای اعضای خانواده در چارچوب شبکههای اجتماعی
🔻دکتر لیلا محمدبلخیر، استاد زبان عربی در دانشگاه قسنطینه الجزایر، در یادداشتی مطرح کرد: خانواده بهعنوان یک نهاد جهانی، هدفگیری اندیشه فمینیستی غربی قرار دارد که قصد دارد با بهرهبرداری از مسائل زنان و خانواده، معیار قانونی جهانی جدیدی را تحمیل کند. این معیارها که ادعای نمایندگی از مشترکات انسانی دارند، در واقع تنها بازتاب فرهنگ غربی هستند. فمینیستها با تشکیل شبکههای فعال حقوقی و استفاده از تکنولوژی، سعی در تغییر قوانین خانواده و ترویج سیاستهای نابودکننده خانواده دارند.
🔻 فمینیستها تلاش میکنند از جایگاه استبداد، اصطلاحات زیادی را برای تأثیرگذاری بر مخاطب ترویج دهند. لازم است معانی این اصطلاحات آشکار شده، حقیقت آنها بیان شود و موضع معرفتی نسبت به آنها مشخص گردد. این جریان اساساً با تغییر اصطلاحات، درصدد تغییر نگاه جهانی به مسائل خانواده است.
🔻 تفکر فمینیسم غربی در اشکال مختلفی ظاهر میشود و از فرهنگ رسانه بهره میبرد، مانند بازیهای رایانهای، انیمیشنها، داستانها و سریالها. این ابزارها برای عادیسازی رذایل، تحقیر دین و ارزشها و تغییر اصطلاحات برای تغییر نحوه تفکر جهان نسبت به خانواده استفاده میشوند. هدف آنها کسب پذیرش و تسلیمپذیری در میان جوانان و کودکان و ترویج مشروعیت از مبانی کاذب است.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 عاملیت از خانوادهها سلب شده است/ حمایت از طرحهای خانوادهمحور
🔻 فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن انتقاد از طرحها و اقداماتی که موجب سلب عاملیت از خانوادهها شده است، برای حمایت از طرحهای خانواده محور اعلام آمادگی کرد.
🔻 سند سلامت زنان به همت فرهنگستان علوم پزشکی تدوین شده و هماکنون در مسیر آمادهسازی برای قرار گرفتن در ارائه به شورا و تصویب است.
🔻 بند اول و دوم این سند ناظر بر ایجاد جامعهای خانوادهمحور است. چطور ممکن است به ایجاد جامعه خانوادهمحور مأمور باشیم، اما مدیران ما اولاً اطلاعی از این مأموریت نداشته و از سوی دیگر دریافت درستی از مفهوم خانوادهمحوری، مؤلفههای خانوادهمحوری، مدیریت خانوادهمحور و ... نداشته باشند.
🔻 فرهمندپور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری میفرمایند محور قرار گرفتن خانواده در قوانین، مقررات، برنامهها، سیاست،های اجرایی و تمامی نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باید صورت گیرد، گفت: اساساً باید با جامعهای مواجه باشیم که خانواده در آن اصل است، اما در نظام قانونگذاری، برنامهریزی، بودجهریزی و ... چقدر این بند مورد توجه است؟ اساساً نگاه برنامهریزی بودجه سازمان برنامه و بودجه تا چه میزان خانواده محور است؟ در برنامههای پنج ساله توسعه و پیشرفت چقدر خانوادهمحوری رعایت شده است؟
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 خانوادهمحوری را از مسئولان مطالبه کنید
🔻 مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران از مسئولان امور بانوان نهادها و سازمانها درخواست کرد که خانوادهمحوری را در تمام اقدامات از مسئولان مطالبه کنند.
🔻 زهره جعفری، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران افزود: ایجاد کسب و کار پایدار خانواده محور اقدام دیگری است که انجام و ۶۰ میلیارد تومان طی دو سال برای اشتغال به بانوان اهدا شد. از آنجایی که تهران پایتخت است امکانات، مشکلات و ظرفیتهای این شهر هم ویژه است، اما کمتر به آن توجه میشود؛ استان محروم و مظلوم تهران در برابر چشم مسئولان است، اما به آن توجه نمیشود و ما تلاش کردهایم از محرومیتها و مشکلات این استان فرصت بسازیم.
🔻 فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست با اشاره به بخشهایی از سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده گفت: با اطمینان میگویم بیش از ۹۰ درصد مدیران کلان و میانی ما سیاستهای کلان مقام معظم رهبری در حوزه خانواده را نخواندهاند؛ مدیران ما در حالی حتی یک بار این سیاستها را نخواندهاند که چند بند این سیاستها ناظر بر همه نهادها و سازمانهاست.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان میتوانند فتوا بدهند، ولی ولایت ندارند
🔻 حجتالاسلام مهدی سجادیامین، استاد حوزه علمیه و نویسنده کتاب «زنان، افتاء و مرجعیت» مطرح کرد: در آرای فقها درباره اجتهاد زنان بین مقام ولایی و افتا، خلط شده است.
🔻 مرجع تقلید دارای شئون الهی است که برخی از این شئون، ولایی و مستلزم تصرف در امور دیگران نیست، مانند فتوا دادن و استنباط حکم شرعی، ولی برخی دیگر ولایی و مستلزم تصرف در امور دیگران است، بنابراین زنان در بخش اول هیچ محدودیتی ندارند و میتوانند فتوا بدهند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|