🔸🔸 سکوت دستگاه قضایی فرانسه در برابر زنکشی
🔻 در پی قتل زنی در سَوواَ در جنوب شرقی فرانسه در هفته گذشته، سازمان های مدافع حقوق زنان اعلام کردند از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون ۷۷ زن در فرانسه به قتل رسیده اند. در سال میلادی گذشته نیز ۱۱۲ زن توسط همسران و شرکای سابق خود به قتل رسیدند.
🔻 فعالان حقوق زن در فرانسه معتقدند دستگاه قضایی این کشور، بسیاری از شکایات در مورد زن کشی را مورد پیگرد قانونی قرار نمیدهد. براساس اعلام مدیر کل فدراسیون ملی همبستگی زنان، عاملان خشونت هنگامی که مسئله حضانت فرزندانشان به میان می آید، بارها با شریک سابق زندگی خود تماس گرفته و اقدام به تهدید او میکنند.
🔻 در چنین مواقعی زنان شکایت تنظیم میکنند، اما به شکوایه آنها توجه نمیشود. با این وجود، هنگامی که اسناد و مدارک در رابطه با خشونت خانگی جمع آوری میشود، دستگاه قضائی در می یابد که آن زن در وضعیت خطرناکی قرار دارد./جهانبانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حجاب در آئینۀ گذشتۀ سیاستیاش
✍ به قلم مهدی جمشیدی
🔻 یکی از تصویرسازیهای تحریفآلود و القاهای ناصواب دربارۀ مواجهه با کشف حجاب این است که کسانی مدعیاند برخوردهای سخت در دورههای گذشته، حاصلی نداشته است و حجم انبوه تمرکز بر روی تقابل انتظامی و قضائی با مسألۀ حجاب، به نتایج ارادهشده، متصل نگردیده است. در این روایت، اینطور وانمود میشود که گویا نظام در دهههای گذشته، تمام توان خویش را بر روی حجاب و مواجهۀ سخت با آن متمرکز کرد و هرچه بضاعت داشت را در این مسیر به کار گرفت و در عین حال، اکنون با خلاء دستاوری روبرو است. در واقع، اینان میکوشند با تصویرسازی انقباضی و حداکثری از گذشته، نوع خاصی از مواجهه را ملامت و نفی کنند و نشان بدهند که چنین مواجههای، بیفرجام و غلط است و باید رویکرد دیگری را برگزید.
🔻 برخلاف روایت یادشده، مسأله این است که در دهههای گذشته، هیچگاه حجاب، مسألۀ اصلی نبوده است، بلکه حتی فرهنگ نیز در هیچ دولتی، صدرنشین و بنیان انگاشته نشده است، بلکه دولتها و جریانهای رسمی، همواره یا به سوی اقتصاد حرکت کردند و یا به سوی سیاست. در این میان، فرهنگ جز تعارفهای سیاسی و تقابلهای انتخاباتی، منزلتی نداشته و هیچگاه به آن به عنوان امر مستقل و کلیدی، نگاه نشده است. از طرف دیگر، مواجهههای انتظامی و قضائی نیز دربارۀ مسألۀ حجاب، همواره حداقلی و موردی بودهاند و بیشتر جلوۀ بیرونی و بازتاب رسانهای داشتهاند. ازاینرو، میان واقعیت سیاستها و عملکردها از یک سو، و روایتهای رسانهای و حتی اجتماعی از آنها، شکاف بسیار بزرگی وجود دارد. حتی گشت ارشاد نیز که اینهمه دربارۀ سخن گفته شد، فاقد حمایت جدی بوده و تنها در حاشیه و به عنوان نمادی از حضور حاکمیت در خیابان، ظهور داشت، اما روشن بود که مواجهههای بسیار ناچیز و حداقلیاش نمیتواند گرهی را بگشاید و تحولی بیافریند. بهاینترتیب، باید صریح گفت که در طول دهههای گذشته، حجاب را باید امر «رهاشده» و «بهخودوانهاده» قلمداد کرد، نه امری که حاکمیت بر روی آن تمرکز کرده بوده و قدرتها و امکانهای ساختاری خویش را برای هدایت و نظارت بر آن به کار گرفته بوده است.
🔻 وقتی یک عامل، در حاشیه و نیمبند و رقیق است، نمیتوان از آن انتظار داشت که روند را «ثابت» یا «کاهشی» کند، بلکه در این حالت، فقط از «شتاب روند» میکاهد؛ یعنی اگر نبود، سرعت روند، «بسیار بیشتر» میشد. دربارۀ گشت ارشاد، این حالت صحیح است نه اینکه وانمود شود حاکمیت با تمام توان، بر روی گشت ارشاد تکیه کرد و به حمایت از آن پرداخت و در نهایت نیز نتیجه نگرفت. بهخصوص در دهۀ نود در اثر سیاستهای لیبرالیستی در دولت اعتدالگرا، نهفقط مواجهۀ جدی و چالشی با مسألۀ حجاب به حاشیه رفت و اغلب به تعطیلی کشیده شد، بلکه با در پیش گرفتن رویکردهای ولنگارانه و تساهلی، روندی که رخ داده بود سرعت بیشتری پیدا کرد. در واقع، سیاستهای دولت اعتدالگرا، اقتدار نظام را به چالش کشید و پیام ضعف ارسال کرد. این سیاستها به لایههای تجددی جامعه، نشان داد که امکان پیشروی دارند و میتوانند بر سر سبک زندگیِ غربی، وارد چرخۀ چانهزنی شوند و حرف خود را بر کرسی بنشانند. این دولت برای آنکه از حمایت و هواداری این بدنۀ اجتماعی برخوردار شود، ارزشهای اساسی و خطوط قرمز فرهنگی را به بازی سیاسی خویش وارد کرد و به این واسطه، به دیگریهای فرهنگی رسمیت بخشید.
🔻 تنها در لحظههایی از تاریخ که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، چنین صداهای مخالفخوانی از درون حاکمیت میشوند جان تازه میگیرند و به بیان و اظهار خویشتن فرهنگیشان در عرصۀ عمومی میپردازند. در شرایط حاکمیتیِ مبتنی بر اقتدار و مرزبندی، این طبقۀ اجتماعی دچار لکنت میشوند و احساس انقباض و انسداد میکنند و به حداقلها رضایت میدهند. پس مسألۀ اصلی این است که از درون حاکمیت، چه صدا و ندایی برمیخیزد و لایۀ تجددی، چه درک و احساسی از نیروهای درونی حاکمیت دارند. اینان تابع سیاستهای فرهنگیِ حاکمیت نبوده و نیستند و نمیخواهند از سبک زندگیِ تجددی خویش عبور کنند، بلکه مایل به اظهار و تجلی آن در عرصۀ عمومی هستند، اما این کنش، وابسته به تصویرشان از منطق و انتخاب حاکمیت است. در هر دورهای که نیروهای همگون با اینان به درون حاکمیت نفوذ میکنند، این خوداظهاریهای و جسارتها و ساختارشکنی افزوده میشوند و اینان میتوانند پس از دورۀ توقف، چند گام به پیش آیند./ایرنا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 راهی که غرب میرود.../ واقعیتهای یک مدلینگ...
🔻 تصویر فوق یک مدل است در پشت صحنه هفته مد نیویورک
🔻 این مراسم که بهترین نمایش برای اشراف مد است، دو بار در سال در نیویورک، لندن، پاریس و میلان برگزار میشود.
🔻 مدلها اغلب ساعات طاقتفرسایی منتظر میمانند و روزانه یک راه طولانی مثل چندین باند فرودگاه را پیادهروی میکنند.
🔻 پشت صحنه این مراسم هرگز به زیبایی عینکهای مشاهدهکنندگان و عکاسانی که در ردیف جلو مینشینند نیست./موسسه حضرت زینب س
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
عاطفه صادقی، پژوهشگر حوزه زنان و خانواده، در گفتگو با فرهیختگان
🔸🔸 فقدان روایت قدرتمند از زن ایرانی
🔻 وقتی کلیت حرکت اجتماعی، تاریخی و نظری زنان را فهم نمیکنیم گمان میکنیم الگوی سوم مدنظر مقاممعظمرهبری به واسطه انقلاب اسلامی حاصل شده. خیر، انقلاب اسلامی به واسطه رویکرد الگوی سوم زنان مسلمان ایرانی حاصل شده است. وقتی التفات تاریخی و نظری نداریم الگوی سوم ما نیز یک الگوی کلیشهای و تهی از تبار قدرتمند تاریخی است.
🔻 اگر این زن احساس کند انقلاب اسلامی در ظرف جمهوری اسلامی نمیتواند به اهدافش دست یابد و دست از حمایت از آن بکشد این انقلاب فروخواهد ریخت، چنانکه در اغتشاشات سال گذشته نیز اگر دقیق نگاه کنید توده زنان مذهبی و انقلابی ما نه همراهی حداکثری با ایده اجبار در حجاب داشتند و نه ابدا به جریان غربگرا و اپوزیسیون نادان و بیرحم انقلاب اعتماد کردند. آنها در نقش مادری خود دقیقا در جایی ایستادند که هم برای آن دختر دچار دگرگونی در هویتمندی دینی خود نگران بودند و هم در نقش تاریخی خود از انقلاب اسلامی ایران به مثابه خانه وطن، مراقبت و حفاظت کردند و دقیقا فرمان عفو رهبری در چنین نقطهای متولد میشود؛ در جایگاه مادرانه.
🔻 باید دید چرا تاکنون روایتی قدرتمند از زن ایرانی نداشتهایم. چرا از آن زن معشوق و قدرتمند و حکیم رسیدیم به زنی که در شوهر آهو خانم، زن زیادی جلال، علویه خانم صادق هدایت و ... ترسیم میشود. فهم زن ایرانی در یک بستر تاریخی و معنایی درست امکانپذیر است و این بستر کاملا تنیده در حرکت تاریخی انسان ایرانی است.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
به بهانه شهادت هشتمین آفتاب درخشان ولایت، امام رضا علیهالسلام
🔸🔸 بدون قرار قبلی؛ تقابل دو تمدن از منظر زنانه
✍ به قلم زهرا راد
🔻 فیلم بدون قرار قبلی، شاید اولین فیلم در سینمای ایران باشد که به تقابل دو تمدن ایرانی _ اسلامی و تمدن غربی از نگاه زنانه میپردازد و از این جهت منحصر به فرد است.
🔻 این اثر داستان زنی را روایت میکند که از خانواده و گذشته اش جدا شده و به قلب تمدن غربی و مهد صنعت و تکنولوژی رفته و پزشک شده است، اما در زندگی خانوادگی، روابط عاطفی و پرورش فرزندش با شکست مواجه شده و بسیار افسرده است.
🔻او به بهانه ارثیه پدریش، به ایران بازمیگردد و در یک سیر آفاقی و انفسی به زادگاهش مشهد میرود و در معاشرت با خانواده با محوریت دخترخالهاش که نماد زن ایرانی و روح حیات و زندگیست، دچار تحول در شخصیت و بینش میشود.
🔻 فرزندش که در اثر بیمهری و رهاشدن توسط پدر بی عاطفه، خود محورش، به اوتیسم دچار شده، در فضای عاطفی و سنتی خانواده ایرانی، به کلام میآید و رو به بهبودی مینهد.
🔻 این فیلم برخلاف آثار زنانه سینمای ایران که عموما زن ایرانی را رنجور و ستمدیده و محروم بازنمایی میکند، زن غربی را دقیقا مفلوک و خالی از عشق و مورد بیمهری جهان مردانه غربی می نمایاند و فرزند دورگه زن قصه را نماد انسان رهاشده غربی نشان میدهد که چون آیین و سنتی ندارد و در جهان سرمایهداری بیپشتوانه است، در وقت بیماری بی تکیهگاه رها میشود.
🔻 اما وقتی به آیین و سبک زندگی ایرانی پناه میآورد، به زندگی بازمیگردد و سلامتی خود را بازمییابد.
🔻 داستان همچنین به دو تقابل جهان مادی و معنوی، با موضوع قرار دادن ارثیه باارزشی که پدردختر برایش به جا نهاده میپردازد.
🔻 این ارثیه یک قطعه قبر در حرممطهر رضوی است که به اصرار پدر به عنوان معمار موروثی حرم مطهر، به عنوان بهترین میراثش به تنها دخترش به ارث برسد. قبر به معنای پایان حیات مادی در غرب، نقطه نهایی همه چیز است و در جهان معنا آغاز حیات ابدی، که در بهترین مکان یعنی در جوار ملکوتی امام معصوم به دختر مرد، یعنی عزیزترینش ارث میرسد. این منظر حتی ارزش دختر در منظر فرهنگ اسلامی را به رخ میکشد، درحالیکه ارث پسر، مایملکمادی پدر است.
🔻 تمامی مولفههای فرهنگ سنتی ایرانی که با اسلام هم درآمیخته، چون خانه سنتی، شغل خانگی، روابط همسری گرم، عشق پدر ایرانی به فرزندان، شادابی و سرزندگی زن ایرانی، عشق و محبت بیدریغ زن ایرانی به دخترخاله خارج نشینش، میراث خانوادگی، زیارت حرم و... همگی مولفههایی است که سینمای ایران میتواند با اتکا به آن ، ایران اسلامی را به جهان معرفی کند و بدون قرار قبلی در نمایش این مولفهها موفق بود. زن ایرانی به عنوان روح تمدن و مولد فرهنگ نیز نقطه عطف این فیلم و روشن کننده چراغ زندگی، بر ارزش عناصر فرهنگی تمدن اسلامی_ ایرانی در این فیلم افزوده است./ بانوی تمدنساز
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
پروین صالحی در گفتگو با رویداد ۲۴
🔸🔸 کشور باید در حوزه حجاب و متناسب با طیفهای مختلف بیحجابان، برنامهریزی متناسب قانونی داشته باشد
🔻 عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: اینکه اکثریت نمایندگان به اصل هشتاد و پنجیشدن این لایحه رای دادند، به هیچ وجه شانه خالیکردن از بار مسئولیت و یا اینکه توپ را در زمین عدهای دیگر بیندازند، نبود. اصل هشتاد و پنجیشدن برخی موضوعات، یک کار معقول و قانونی در مجلس است و ما در موضوعی مثل حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هم از این امکان بهره بردیم.
🔻 وی افرود: موضوع عفاف و حجاب در کشور ما، ارزش هم نیست، بلکه یکی از واقعیتهای حکومت است و از اینرو کشور باید روی این موضوع، برنامهریزی داشته باشد. از طرفی، افرادی هم که حجاب را رعایت نمیکنند، همه در یک گروه قرار ندارند، یعنی یکسری از آنها از روی ندانستنها روی به چنین کاری آوردند که باید با این افراد، کار فرهنگی کرد. از سوی دیگر، عدهای از بیحجابان، مهرههای دشمن هستند که میباید با آنها شدیدا برخورد کرد. یکسری از افراد بیحجاب و ترویجکننده هم، سلبریتیها هستند که عقدههای نمایشگری در وجودشان است. پس با این گروهها باید برخورد متناسب داشت.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 آیا کسی از مهساهای آمریکایی خبری دارد؟
🔻 ژانویه امسال بود که دختر دانشجوی ۲۳ساله ای به نام جاهناوی کندولا توسط ماشین پلیس سیاتل آمریکا زیر گرفته شد و جانش رو از دست داد
🔻 تصاویر تازه منتشر شده دوربین پلیس، نشان میدهد پلیس نه تنها ناراحت نشده بلکه در حال تمسخر و خنده است!
🔻 چند نفر در دنیا اسم این دختر را شنیدهاند؟!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کتاب«دروغ زن، زندگی، آزادی» منتشر میشود
🔻 کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» که مروری است بر ماجرای بیش از ۳۸ هزار دروغ ضدانقلاب و اپوزیسیون، امروز وارد بازار نشر میشود.
🔻 این کتاب که به همت حمیدرضا تاجی و بر مبنای تولیدات تحقیقی گزارشگران و خبرنگاران فارس در ۳ فصل و ۲۳۸ صفحه گردآوری شده است.
🔸🔸 نظر رسانهایها در مورد کتاب «دروغ زن، زندگی، آزادی»
🔻 خیرجو، مدیرعامل ایسنا: کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» کار خوبی است که خبرگزاری فارس رقم زد و میتواند در تبیین ابعاد واقعی حوادث پارسال نقشآفرین باشد.
🔻 گیوکی، مدیرمسئول روزنامۀ جامجم: آنچه در اغتشاشات پارسال باعث شد اخبار جعلی بهسرعت در فضای مجازی گسترش و ضریب پیدا کند ۳ تکنیک بود: دروغ بزرگ، تکرار و حرکت از پلۀ دوم. کتاب «دروغ زن، زندگی، آزادی» اتفاق بسیار مهمی است چون به روشنگری رسانهای پرداخته.
🔻 برومند، سردبیر روزنامه ایران: «دروغ زن زندگی آزادی» با استدلال و آگاهی بخشی، تدلیس و نیرنگ اشرار و فتنه گران را برملا میکند.
🔻 ذبیحپور، خبرنگار صداوسیما: این کتاب باید تدریس شود؛ چون بسیار دقیق و با سند گفته که چرا حرفهای رسانه های معاند در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ دروغ است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 واکنش دختران تهرانی به «ون حجاب» در میدان ولیعصر (عج)
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 دفاع از مهساهای آمریکایی و فرانسوی توسط آیت الله رئیسی در آمریکا
🔻 رئیس جمهور در نشست با مدیران ارشد رسانه های آمریکایی تصریح کرد: طبق آمار و گزارشات رسمی در سال گذشته میلادی بیش از هزار نفر از مردم توسط پلیس آمریکا به قتل رسیدند، چرا رسانه های غربی این موضوع را پیگیری نکردند؟
🔻 خانمی که چند روز پیش در یک فروشگاه در ایالت متحده مشکوک به سرقت بود توسط سه پلیس به قتل رسید. چرا رسانه های غربی موضوع اتهام این فرد را پیگیری نکردند؟
🔻 چرا تعرض به رنگین پوستها دغدغه رسانه های غربی نیست؟
🔻 دخترانمحجبه در فرانسه به علت داشتن حجاب از تحصیل باز ماندهاند چرا به این موضوع پرداخته نمی شود؟
🔻 چرا از کشور هایی که صاحب قدرت هسته ای هستند سوالی نمی شود که به چه علت قدرت هسته ای دارید؟
🔻 در بیست سال حضور آمریکا در افغانستان بیش از ۱۸۰ هزار نفر کشته شدند و بیش از ۳۵ هزار کودک معلول شدند، چرا حضور ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان دغدغه رسانه های غربی نیست. میلیارد ها دلار از پول مردم آمریکا در این زمینه هزینه شد.
🔻 موضوع هسته ای، حقوق بشر، زن، حجاب، بهانه است./ اخبار عفاف و حجاب کشور
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 فیلم سینمایی باربی و بازتولید نگاه فمینیستی؛ بازی جدید سرمایهداری برای زنان
🔻 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی conversation, در پی تولید فیلم سینمایی باربی و آغاز اکران آن، نویسندگان فمینیست مختلفی در رابطه با آن اظهار نظر کردهاند. وجه اشتراک نظرات اظهار شدهی تمام این نویسندگان آن بوده است که معتقد بودند باربی در ابتدای عرضهی خود در بازار صرفا زنان را به جنس دوم شدگی تشویق میکرد و این کار با سوق دادن آنان به تنانگی و دور نمودن آنان از مباحث علمی چون ریاضی پیگیری میشد به طوری که پسران باهوش و دختران صرفا زیبا هستند، اما آنان معتقدند فیلم سینمایی باربی روندی برخلاف روند چندین ساله عروسکهای باربی را در پیش گرفته است و زنان را به سمت و سوی انرژی دخترانه سوق داده است. در این میان برخی از این نویسندگان از بابت وجود نمادهای LGBTQp در فیلم سینمایی باربی بسیار ابراز خشنودی کردهاند.
🔻 گزارش خبری فوق بیش از آنکه مبین نظری علمی و تحلیلی باشد مبین نظرات تبلیغاتی برای جذب مخاطب توسط سلبریتیها و افراد مشترک المنافع است. درست به مانند آنچه در کشور خودمان حول تبلیغات مواد غذایی و لبنی در سالهای اخیر توسط چهرههای نام آشنا میدیدیم. در این تحلیل برخی از نویسندگان فمینیست قبل از مشاهدهی فیلم نظرات خود را مثبت اعلام کردند که این خود یکی از ادلهی غیرحرفهای بودن و سوگیری نظر به دلیل آنکه نویسنده و کارگردان این اثر یک فمینیست است میتواند باشد.
🔻 تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دور باطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلّغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران است و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
🔻 چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔻 نکتهی دیگر آنکه این تحلیل حاکی از نظرات "من محورانه" است نه جامعهشناسانه که کلیتی از زنان جامعه و تاثیرات عروسکهای باربی بر سبک و سیاق فکری، رفتاری و اخلاقی دختران و زنان را حتی در ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار دهد و نسبت فیلم اکران شده باربی با آسیبهای اجتماعی زنان آمریکایی را بررسی نماید. این نوع کنش و تحلیل فارغ از سوگیرانه بودن، به دلیل غیر مسئولانه بودن نگاه تحلیلگرانش و توجه به "من" فردی خود نه "ما" جمعی زنان آمریکایی، خود سبب ساقط شدن ارزش تحلیل شده است. این اتفاق گمانهزنیهایی مبنی بر ابزار شدن فمینیسم برای سرمایهداری را نیز تقویت کرده است، کما اینکه زنان تحلیلگری از سقوط جریانها و نحلههای فمینیسم به عنوان راه حل نجات زنان از انقیاد مردسالاری خبر دادهاند. این نظر پس از تبلیغات زنجیرهای عدیده فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی بوده است./قرارگاه خانواده و جمعیت به نقل از پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسجمهور در دیدار اندیشمندان سیاست خارجی آمریکا:
🔸🔸 موضوع حجاب بهانه برای ضربه زدن به ایران مستقل است
🔻بزرگترین زندان زنان در آمريکا وجود دارد و بیشترین مادران دارای فرزند در زندانهای آمریکا بسر میبرند.
🔻 اخیرا در آمریکا یک خانم جوان با گمانه زنی مبنی بر سرقت از یک فروشگاه به دست پلیس آمریکا کشته شد که این یکی از ۱۲۰۰ نمونهای است که در سال میلادی گذشته به دست پلیس آمریکا به قتل رسید شما رسانههای آمریکایی چرا به دنبال روشنگری درباره جزییات این قتلها نرفتید.
🔻 در حادثه سال گذشته و دختر خانمی که دچار حادثه شد تحقیقات پزشکی نشان داد که هیچ ضربهای به او از ناحیه پلیس وارد نشده، اما آیا رسانههای غربی و آمریکایی حاضر شدند این واقعیت را بازتاب دهند؟
🔻 موضوع حجاب حقوق بشر فعالیتهای هستهای بهانه برای ضربه زدن به ایران مستقل است./پایگاه اطلاعرسانی دولت
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل:
🔸🔸 حفاظت از حریم خانواده باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود
🔻 در کنار جنگ اسلام شاهد جنگ علیه خانواده هم هستیم.
🔻 خانواده فطریترین نهاد بشری است که امروز در معرض تهدید قرار گرفته است، هجوم به پناهگاه طبیعی بشر یعنی خانواده، جنایت علیه بشریت است.
🔻 حفاظت از حریم خانواده و ازدواج یک واقعیت جهانی است که باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود./ایرنا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد:
🔸🔸 آمریکا بزرگترین زندان مادران در جهان را دارد
🔻 آیا آمریکا که خود بزرگترین زندان مادران در جهان را دارد، میتواند صادقانه نگران حقوق زنان باشد؟
🔻 در این مدت تصویری که از ایران به جهان مخابره شد محصول سرکوب اطلاعات معتبر و اشاعه اطلاعات نامعتبر بود.
🔻 واقعیتهای مهمی از ایران در جهان سانسور شد، آیا تاکنون چیزی درباره بمباران شیمیایی مردم ایران شنیدهاید؟ آن سلاحها را برخی اروپاییها به صدام داده بودند./ایرنا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
در صورت تایید شورای نگهبان
🔸🔸 لایحه عفاف و حجاب برای سه سال به صورت آزمایشی اجرا میشود
🔻 نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اجرای آزمایشی لایحه عفاف و حجاب برای مدت سه سال موافقت کردند البته این مصوبه باید به تایید شورای نگهبان هم برسد.
🔻 به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص لایحه یک فوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب (حمایت از سلامت اجتماعی) را به منظور تعیین مدت زمان اجرای آزمایشی این لایحه بررسی کردند.
🔻 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی ماده ۷۱ این لایحه که به مدت زمان اجرای آزمایشی این قانون بازمی گشت، پیشنهادات متعددی مطرح کردند که این قانون برای یکسال، دوسال، چهارسال و پنج سال و هفت سال به صورت آزمایشی اجرا شود اما صحن مجلس شورای اسلامی با آنها مخالفت کرد.
🔻 گفتنی است سقف اجرای آزمایشی قوانین هفت سال است.
🔻 در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی ماده ۷۱ این لایحه را مبنی بر اجرای آزمایشی این قانون به مدت سه سال به تصویب رساندند.
🔻 با نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه عفاف و حجاب بر اساس اصل ۸۵ در کمیسیون قضایی و حقوقی مورد بررسی قرار گرفت و صحن مجلس صرفا در خصوص مدت زمان اجرای آزمایشی آن تصمیم گیری کرد.
🔻 اکنون گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال خواهد شد و در صورت تصویب به مدت سه سال به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 رهبر انقلاب: مادرهایی بودند که مادر ۹ یا ۸ یا ۷ شهید بودند؛ این شوخی نیست، اتفاق افتاده است
🔻 جوانان با شوق شهادت به جبههها میرفتند. مادران و همسران راضی میشدند که جوانان به جبهه بروند؛ میگفتند حتی اگر ۱۰ فرزند داشتیم به جبهه میفرستادیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 آمار تعرضات و تجارت جنسی آمریکا در عراق
🔻 دردناکترین بخش از خسارتهای این جنگ نابرابر، آمار خشونتها و تجاوزات جنسی به زنان و کودکان کشور عراق است. حوادثی تاسفبرانگیز که برخی از اسناد و ویدیوهای آن به مرور زمان افشا شد...
🔻 گزارشهای بینالمللی حاکی از آن است که سالانه بیش از 40 هزار زن عراقی ربوده شده و توسط پیمانکاران آمریکایی به مقصدهای نامعلومی فروخته میشدند. دانشگاه بروکسل نیز در گزارشی اعلام کرد بیش از 10 هزار زن عراقی در زندانهای آمریکایی به سر میبردند که به 95 رصد آنان تجاوز شده بود.یک فعال حقوق زنان میگوید وقتی به یکی از فرماندهان بلندپایه آمریکایی آمار وحشتناک تجاوز و تعرض به زنان و کودکان را گوشزد کردم فرمانده آمریکایی گفت: «به سربازان ما حق بدهید، آنها چندین ماه است که از زنان آمریکایی دور هستند و این گونه رفتار نیز کاملاً طبیعی است و اصلا اشکالی ندارد!»
🔻 کودکان نیز از رفتارهای وحشیانه آمریکایی در امان نماندند؛ روزنامه گاردین افشا کرد که از آغاز جنگ تا سال 2005 سالانه 150 کودک عراقی ربوده شده و با قیمتهای مختلفی در بازار سیاه به فروش میرسیدند. این آمار پس از سال 2005، 30 درصد افزایش یافت.../کانال مطالعات اسلامی زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دستور عمل برجسته لایحه حجاب
🔻 در لایحه عفاف و حجاب که امروز در مجلس تصویب شد، پلتفرمهای کاربرمحور باید مانع انتشار محتوای بیحجابی یا بدپوششی شوند و محتواهای مذکور باید ظرف ۱۲ ساعت حذف شود.
🔻 طبق این قانون تصاویر پروفایل کاربران پلتفرمهای داخلی نیز باید با رعایت حجاب باشد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
2023431938_-1472210235.pdf
955.6K
🔸🔸 فایل منتشر شده در فضای مجازی از لایحه حجاب جعلی است+ فایل اصلی
🔻 امروز پس از تصویب لایحه عفاف و حجاب در مجلس، فایلی با عنوان فایل نهایی لایحه حجاب ارسالی به شورای نگهبان در برخی کانال ها و رسانه ها منتشر شد که جعلی بوده و مغایرت های جدی با محتوای لایحه اصلی دارد
🔻 بدینوسیله فایل اصلی لایحه که در سایت مجلس(parliran.ir) منتشر شده برای استفاده و بهره برداری ارائه می شود
🆔 @icana
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کلید زدن جنبش جهانی "تعهد به خانواده" در مجمع عمومی سازمان ملل به ابتکار رئیسجمهور کشورمان
✍ به قلم حمید کثیری
🔻 رئیسجمهور در صحن علنی سازمان ملل از بیماران پروانهای گفت، از اثر تحریم بر مردم و بیماران گفت، از راهپیمایی اربعین گفت، از جانبازان شیمیایی گفت، از سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی گفت، از قرآنسوزی گفت و قرآن بر دست گرفت ...
🔻 اما یک چیز توجهم را ویژهتر جلب کرد. آنجا که رئیسجمهور از جنگ علیه اسلام و جنگ #علیه_خانواده گفت. شاید قدر و قیمت آن را ندانیم اما این کار در عصر حاضر بسیار بسیار ارزشمند است.
🔻 در دنیایی که با کوچکترین حرفها علیه همجنسگرایی سختترین برخوردها را میکند، بسیار مهم است که از خانواده بگویی ...
🔸🔸 بخشی از سخنرانی ایشان در این باره را در زیر بخوانید 👇👇
🔻 قرآن انسان را نماینده خداوند و زن و مرد را با وجود تفاوتهای طبیعی، مکمل یکدیگر و مساوی در محضر خداوند میداند؛ قرآن از حریم خانواده دفاع میکند و کودک را امانت خدا میداند.
🔻 ... کنار جنگ علیه اسلام، شاهد جنگ علیه خانواده نیز هستیم. خانواده اصیلترین، دیرپاترین، بنیادیترین و فطریترین نهاد بشری است که امروز در معرض تهدید قرار گرفته است.
🔻 امروز جنایت علیه بشریت، فقط اِشغال سرزمینها و کشتار بیگناهان و استعمار ملتها نیست، بلکه هجوم به پناهگاه فطری و طبیعی بشر یعنی خانواده نیز جنایت علیه بشریت است.
🔻 حفاظت از حریم خانواده و ازدواج که از وصلت یک زن و یک مرد شکل میگیرد، یک واقعیت جهانی است که باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود. آموزش، توسعه و تعالی انسانی جز در چارچوب ارزشهای خانوادگی به کمال نمیرسد.
🔻 روایتهای ساختگی از زوجیت و جنسیت، در حقیقت تلاش برای حذف مفاهیم متعالی نظیر مادر، پدر و خانواده طبیعی است؛ اقداماتی که میتوان آن را مصادیق جنایت علیه بشریت و موجب انقطاع نسل بشر دانست. مقابله با چنین رویکردهایی وظیفه انسانی ماست. ما امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.
🔻 ما از همه رهبران جهان و رهبران ادیان الهی میخواهیم به وظیفه تاریخی خود در حمایت از جایگاه اصیل مفهوم خانواده و مقابله با روایتهای ساختگی عمل نمایند. ما از سازمان ملل انتظار داریم که احترام به جایگاه والا و اصیل خانواده را در صدر دستور کار خود قرار دهد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
قسمتی از وصیت امام حسن عسکری علیهالسلام به یارانش
🔸🔸 برای اهل بیت زینت باشید
🔻 شما را به تقوای الهی سفارش میکنم و پرهيزگاری در دينتان و اجتهاد برای خدا و سخن راست گفتن و ادای امانت برای کسی که به شما اعتماد کرده است چه آدم خوبی باشد و چه آدم بدی، سجدههای طولانی داشته و همسايه خوبی باشيد چون محمد صلی الله عليه و آله اين رسالت را آورده است.
🔻 بين عشاير آنان نماز بخوانيد و در تشييع جنازه آنها شرکت کنيد و مريضهای آنان را عيادت و حقوق آنها را ادا کنيد. چون اگر يک نفر از شما در دين خود پرهيزگار و سخنش راست باشد و به امانت خيانت نکند و اخلاقش با مردم خوب باشد میگويند اين مرد شيعه است و اين سخن مرا خوشحال میکند. از خدا بترسيد و برای اهلبيت زينت باشيد و دوستی را براي ما بياوريد و هر زشتی را از ما دور کنيد.
📚[1] الحراني، تحف العقول عن آل الرسول، ص 367، چاپ پنجم [ صفحه 183] .
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 باروری در سنین بالا با نگاهی به آمارها
🔻 بر اساس دادههای موجود، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۷ هزار و ۵۹۸ نوزاد از مادران گروه سنی ۴۰ تا ۴۴ ساله متولد شدهاند که نسبت به سال ۱۴۰۰ از افزایش ۷ درصدی برخوردار است.
🔻 در گروه سنی ۴۵ تا ۴۹ ساله نیز طی سال گذشته ۳۷۵۶ زن صاحب فرزند شدند که میزان فرزندآوری این گروه نسبت به سال قبل از آن ۱۲ درصد افزایش یافته است.
🔻افزایش میزان فرزندآوری بانوان در گروه سنی بالاتر از ۴۰ سال، یعنی بازتعریف پزشکان از سنین ایمن فرزندآوری، بازنگری در گزارهها و انگارهای نادرست فرهنگی، اصلاح باورِ غلطِ قبح فرزندآوری در سنین بالا، افزایش میل فرزندخواهی و ارزش اجتماعی فرزند و روند اثربخشی گفتمان جمعیت و خانواده در جامعه
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|