🔸🔸 معنای زنانه غزه
✍ علی مهدیان
🔻عددها را معنی کنیم. عددها بدون معنی خوراک انسان نیستند به درد ابزار میخورند. مثلا اگر یک مظلوم به دست ظالمان در مبارزه جبهه حق و باطل در خون خود غلطید، معنایش چه میشود؟ یک نفر در میانه میدان است و داراییهایی دارد از جنس زندگی و روزی که خدا به آنها داده و او این دو را به همه مرتبطین به خود هدیه میکند. کاری میکند که همه آنها به این سوی بشتابند. یستبشرون بالذین لم یلحقوا بهم من خلفهم (بشارت میدهند به کسانی که مرتبط با آنها هستند) یستبشرون بنعمه من الله (بشارت میدهند نعمتی را که دارا هستند)
🔻 این بشارت دادن یک امر واقعی است. یعنی چیزی که دارند و نعمتی که به آنها داده شده را تبدیل میکنند به یک موتور حرکت در وجود آدمها و آدمها را به سمت آن نعمت میکشند. این کشش حقیقی است به سمت این دو نعمت:
یکی «بل احیاء» . اینها زندهاند. مظهر زندگیاند. مثل مادری که مظهر زندگی بخشی خدا است.
🔻 دیگری «عند ربهم یرزقون». اینها مظهر رزق میشوند. مثل پدری که مظهر رزق دادن خدا است. آری.. به عددها فکر کنید. از کنار اعداد ساده عبور نکنید. بدون این معنی کردن، عددها خوراک انسان نیستند. خوراک ابزارند.
🔻 مثلا اگر یک نفر مظلوم در عالم باشد که غیر از خدا هیچ کس را نداشته باشد که به داد او برسد. میدانید معنایش چیست؟ امام باقر میگوید همه پدران ما به هم وصیت میکردند که مراقب باشید چنین ظلمی در دایره امامت شما محقق نشود. مقابلش بایستید با همه وجود:
يَا بُنَيَّ إِيَّاكَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا يَجِدُ عَلَيْكَ نَاصِراً إِلَّا اللهَ
🔻 چرا؟ چون این یعنی ورود قدرت و نصرت خدا در مقابل ظالم. هر کس با رضایت و یا حتی سکوت به چنین ظلمی کمک کند نیز بترسد. کوچکترین مددی به ظالم یا چنین ظلمی فوقالعاده خطرناک است. باید از این ظلم برحذر بود. چون قدرت خدا وسط میآید. نصرت خدا برای آن مظلوم به میان میاید.
🔻 اذا جاء نصر الله و الفتح و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجا.. وقتی نصرت الهی میرسد، همه خواهند خروشید. دلها به تکاپو میافتد. صحنه زیر و رو میشود. دنیا برای زندگی ظالمان تنگ و تنگتر میشود. حالا بیایید بشماریم:
🔻 تا امروز که این یادداشت را مینویسم ناصر القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده از میان 8000 شهید در غزه حدود 3500 نفر کودک و حدود 2000 نفر زن بودهاند حدود 500 نفر هم پیرمرد و پیرزن. تعداد مجروحین هم حدود چهار برابر این عدد است.
🔻 یعنی چی یعنی فقط خانواده کشتهاند. آری خانواده و محور خانوادهها زن است. کودکان شهید شدهاند یعنی چه؟ یعنی کسانی که عصمت دارند خونشان به زمین ریخته. آن وقت آغوش معصومان کوچک، زن است.
🔻 حالا داغها را بشمارید و بعد داغها را معنی کنید. خونی از بینی کودک بریزد دل مادرها میلرزد. چند داغ به چند قلب زنانه وارد شده؟ آری آن قلبی که داغ را بیشتر لمس میکند قلب زن است.
🔻 محور غزه زن است... غزه پر شده از زندگی و حیات.(بل احیاء) پر شده از رزق و روزی.(عند ربهم یرزقون) یعنی چه؟ یعنی غزه پر شده از معنای پدر و مادر، پر شده از معنای خانواده.
🔻 غزه پر شده از قدرت بینهایت جوشیده از قلبهای پر از داغ. غزه مظهر قدرت شده، اما قدرتی که زنان آن را میشناسند. جوشاندن و خروشاندن و قیام ایجاد کردن.
🔻 حماسه مردان حماس را میبینید، اما حماسه زنانه غزه را هم دریابید. پای زن به میان آمده. زن که به میدان میاید همه را با خود به میدان میاورد.
🔻 حالا داستان غزه داستان زن است و زندگی است و آزادی.
🔻 آنانکه عددها را معنی نمیکنند نه دلشان میسوزد و نه عزمشان جزم میشود و نه اساسا فهم انسانگونه از صحنه خواهند داشت.
🔻 حالا حقیقت زن تجلی کرده، حقیقت سیدهالنساء.
🔻 در این صحنه که زن میاندار است، نباید گفت بنشین و تماشا کن، باید بگوییم برخیز و تماشا کن./همشهری
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» با همکاری «ستاد راهبری زن و خانواده» و «دانشگاه مجازی المصطفی» برگزار میکند:
موضوع:
🔸🔸 زنان و تاثیرگذاری در جبهه مقاومت اسلامی
کارشناسان:
🔻 سرکار خانم دکتر معصومه ظهیری، مدرس حوزه و دانشگاه، دبیر ستاد راهبری زن و خانواده حوزه
🔻 سرکار خانم دکتر مریم اسماعیلی، مدرس حوزه و دانشگاه، مدیر گروه مطالعات فرهنگی و تبلیغی جامعه الزهرا، مسئول پنل خانواده مرکز پژوهشی مبنا
🔻 سرکار خانم دکتر زهرا شریف، عضو هیئت علمی گروه مبانی نظری جنسیت پژوهشکده زن و خانواده و عضو هیئت رئیسه انجمن زن و خانواده
دبیر نشست:
🔻سرکار خانم دکتر زهرا مهرجویی، مدرس حوزه و دانشگاه
🗓 زمان: چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۰:۳۰
🔗 لینک ورود به نشست مجازی:
http://Live.mou.ir/research
🔻 به شرکتکنندگان این نشست از طرف دانشگاه مجازی المصطفی گواهینامه اعطا میشود.
🔻 در صورت عدم نصب نرمافزار ادوبی کانکت، بعد از نوشتن نام و کلیک بر گزینه Enter Room، گزینه Open in Browser را بزنید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸دختران ایران
🔻دختران انقلابی لباسهای ملی کشورشان را میپوشند و خدمت رهبر انقلاب اسلامی میرسند، دختران مدعی تمدن کوروش و داریوش لباس ملی خود را کنار میگذارند و شبیه زنان شکست خورده غربی لباس پوشیده و روز کوروش را تبریک میگویند.
به راستی چه کسی بیشتر ایرانی است؟/کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸آمار 100 هزار نفری از آزار جنسی در بیمارستانهای انگلیس
🔻ژورنال پزشکی بریتانیا (British Medical Journal) روز دوم خرداد گزارش تحقیقی مشترکی با روزنامه گاردین (the Guardian) منتشر کرد که حاوی نکات تکان دهندهای بود.
🔻 روزنامه گاردین (the Guardian) انگلیس نوشت: «کارشناسان هشدار دادهاند که سالانه بیش از ۱۰۰/۰۰۰ مورد خشونت جنسی و رفتار نادرست در بیمارستانهای سرویس ملی بهداشت (NHS) انگلیس ثبت و بررسی نمیشوند.»
🔻 همچنین «سایمون فیلیمنگ» یکی از نویسندگان کتاب «تعرض جنسی در اتاق جراحی: یک حقیقت دردناک» میگوید که شخص او ۱۰۰ها پزشک زن میشناسد که مورد تعرض جنسی قرار گرفتند، هزاران پزشک زن میشناسد که مورد آزار جنسی قرار گرفتند.
🔻 باید ما توجه ویژه و جدی به این آمار داشته باشیم. بیمارستان باید مکانی امن برای بیماران باشد که با انواع مشکلات مواجه هستند، حال در کشورهایی که ادعای حقوق بشری آنها گوش فلک را کر کرده بیماران امنیت لازم را ندارند.
🔻 آیا به تصور شما این آمارهای آزاردهنده نتیجه آزادیهای الکی و عدم حریمگذاری و عدم رعایت اختلاط محرم و نامحرم در بیمارستانهای اروپایی نیست؟
🔻 بشریت باید چقدر تاوان دهد تا به فطرت الهی خود و آموزههای انسانهای صالح برای زندگی سالم برگردد؟/کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸کارخانه خیانت
🔻در این ویدیو جیمز سکستون، وکیل خانواده و طلاق آمریکایی، از نقش اینستاگرام و فیس بوک در زیاد شدن خیانت در سال های اخیر می گوید./ جنس اول
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸زبان غرنده دختر بیدار آلمانی
🔻کجاست آن آزادی بیانی که آلمان خیلی به آن می بالد؟!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸برای خواهرم... برای خواهرامون در غزه.../ دختران جهان همراه با دختران فلسطین
🔻 اقدام جالب طلاب غیرایرانی و ایرانی جامعةالزهراء سلامالله علیها در همراهی با زنان و دختران فلسطین
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 من هم فلسطینی هستم
🔻 همایش تشکل طلاب و اساتید زباندان جامعهالزهرا سلامالله علیها
🔻 سهشنبه ۱۶ آبان، ساعت ۱۱ الی ۱۲
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 اعتراض سناتور استرالیایی در پارلمان این کشور
🔻 به تازگی، لیدیا تورپ سناتور استرالیایی در پارلمان این کشور در محکومیت جنایات رژیم کودککش صهیونیستی گفته «دولتها اجازه میدهند، اسرائیل هربار از پاکسازی قومی، بازداشت کودکان، شکنجه و اشغال غیرقانونی اراضی قسر در برود. شما هربار نسلکشی اسرائیلها [در فلسطین] را میبینید و از ظالم حمایت میکنید.»
🔻 طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین، رژیم صهیونستی تا دیروز ۴۱۳۷ فلسطینی شهید را و ۱۳۱۶۲ نفر مجروح کرده. ۷۰ درصد شهدای غزه، زن، کودک و افراد سالخورده هستند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زن و خانواده؛ ادغام یا استقلال؟
✍ دکتر ابوالفضل اقبالی، مسئول اندیشکده زوج
🔻 هنگامی که دولت نهم بر سرکار آمد، مرکز امور مشارکت زنان که در دولت خاتمی با هدف افزایش حضور و فعالیت اجتماعی زنان تاسیس شده بود را به مرکز امور زنان و «خانواده» تغییر داد و چرخشی محسوس در مسیر حرکت این نهاد تازه تاسیس رقم زد. آن زمان گفتار غالب در بدنه حکمرانی این بود که زنان و مسائل آنان را باید در پیوند با خانواده دید و فهم کرد. جداانگاری مسائل زنان از مسائل خانواده، جامعه و مردان بازی در زمین فمینیسم است.
🔻 چنین گفتاری در دوران پسااصلاحات اگرچه هوشمندانه و دقیق به نظر میرسید اما به دلایل مختلفی آبشخور فهمهای نادرستی از نسبت میان زن، خانواده و جامعه قرار گرفت و زمینه بروز پدیده نامبارکِ «ابرزن» را در جامعه ایرانی فراهم نمود که در ادامه به تبیین آن خواهیم پرداخت. قبل از آنکه وارد بحث از نسبتِ حقیقیِ میان زن و خانواده شویم، بیانی را از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مرور میکنیم.
🔻 «... ما قبلاً گفتهایم در کشور یک مرکز عالی فراقوّهای مورد نیاز است که راجع به این مسئلهی مهم بحث کند، کار کند. این مسائل، مسائل اساسی ما است؛ مسئلهی زن از مسئلهی خانواده قابل تفکیک نیست. این را هم عرض بکنیم، اگر چنانچه کسی بخواهد مسئلهی زن را جدای از مسئلهی خانواده بحث بکند، دچار اختلال در فهم و در تشخیصِ علاج خواهد شد؛ این دو را باید در کنار هم دید، با اینکه دو مسئله است...»(30 فروردین93)
🔻 حضرت آقا در اینجا اگرچه بر همنشینی و پیوند ناگسستنی مساله زن و مساله خانواده اشاره میکنند، اما بر حیثِ استقلالی این دو نیز تاکید میکنند. یعنی این دو در ناحیهی مسالهشناسی بسیار به هم نزدیک و قرین یکدیگرند اما در ساحتِ هویتشناسی، دو مقوله مستقل هستند. مقوله زن و مقوله خانواده. نتیجهی چنین فهمی از نسبت میان زن و خانواده چیست؟ استقلالِ هویتی و ادغامِ قلمرویی.
🔻 استقلال هویتی زن از خانواده دقیقا همان موضوعی بود که حکمرانیِ ما در اواسط دهه 80 نسبت به آن التفات نداشت و برای مقابله با گفتارهای فمینیستیِ رسوخ کرده در بدنه حاکمیت از دوره قبلی، دچار سوءتفاهماتی نسبت به ایدهی مترقّی و داهیانهی «خانوادهمحوری» گردید. خانواده محوری در نگاه اصیل انقلاب اسلامی بر اشتراکات فراوانِ قلمرو زن و خانواده تاکید دارد اما در دهه 80 بهمثابه سایهای سهمگین بر سر هویت زن فهم گردید.
🔻 این سوءتفاهم درباره نسبت میان زن و خانواده وقتی که با تعارفها و رودبایستیهای حکمرانیِ ما با «فمینیسم» و ارزشهای عمومیشدهی آن از جمله مشارکت اجتماعی زنان ترکیب شد، محصولی سمّی تحت عنوان «ابرزن» یا همان «زنِ تراز» را به جامعه بانوان تحویل داد. زنی که در عین داشتن خانهای پرفرزند و گرم، پلههای ترقّی و پیشرفت در عرصههای علمی، اقتصادی و سیاسی را نیز پشت سر میگذارد.
🔻 ابرزن اما برای اغلب زنان معمولی جامعه ما یک کابوس بود که ارمغانی جز فشارهای مضاعف نقشی در خانه و محل کار برای آنها به همراه نداشت. بگذریم. اما به راستی نسبت میان زن و خانواده براساس فهم صحیح از ادبیات انقلاب اسلامی چیست؟ آیا زن به لحاظ هویتی ذیل خانواده باید تعریف شود و همواره او را در جایگاه دختر، خواهر، همسر و مادر دید و خطاب کرد؟ خیر! زن از این حیث کاملا نسبت به خانواده مبدا و مقصدش مستقل است.
🔻 این استقلال به این معناست که مسیر حرکتِ فردی، خانوادگی و اجتماعی زن را ارزشها و هنجارهای نقشیِ دختری، خواهری، همسری و مادری تعیین نمیکند بلکه «اراده» و «انتخاب» او به عنوان یک «انسانِ مسئول» به پایگاه فردی، خانوادگی و اجتماعی او اعتبار میبخشد. زن قبل از آنکه دخترِ حاجآقا فلانی و همسر آقای بهمانی باشد، «خانم فلانی» است. این یعنیِ حیث استقلالیِ هویت زن از هویت خانواده.
🔻 و اما ادغامِ قلمرویی زن و خانواده نه به معنایِ انحصارِ کنشگری زن در خانه و نقشهای خانوادگی، بلکه تاکیدی بر نظاموارگیِ مسائل این دو است. این بدان معناست که ما وقتی درباره یک مسالهی به ظاهر زنانه مانند «اشتغال زنان» بحث میکنیم، اطراف و زوایایِ این مبحث که دلالت مستقیم بر خانواده دارد را نیز مدنظر قرار دهیم. به عبارت دیگر تاکید بر پیوستِ خانواده در مسالهشناسی زنان و پیوست زنانه در مسالهشناسی خانواده./اندیشکده زوج
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 روانشناسی شخصیت
Psychology of Personality
🔻 روانشناسی شخصیت را باید قلب دانش روانشناسی امروز دانست که رویکردهای مختلف آن در کتب نظریههای شخصیت منعکس شده است. امروزه روانشناسی شخصیت، بهتبع دیگر حوزههای روانشناسی، بیش از هر زمانی از فرهنگ، معنویت و مذهب تأثیر پذیرفته است، بهگونهای که از آن به نیروی چهارم یاد شده است. این کتاب مشتمل بر نظریههای مختلف روانشناسی شخصیت است که در پنج راهبرد اصلی گنجانده شده است: راهبردهای روانتحلیلگرانه، راهبردهای مربوط به نظریههای صفات، راهبردهای رفتاری ـ شناختی، راهبردهای وانمودی، راهبردهای مربوط به نیروی چهارم (معنوی). در هر فصل این کتاب یکی از نظریههای شخصیت ارائه شده و مطابقتهای فرهنگی، مذهبی آن ذکر شده است و در پایان مبانی انسان شناسی و نظریه شخصیت، بر اساس دیدگاه اسلامی ارائه شده است.
✍ مؤلف: دکتر مسعود جانبزرگی و همکاران: زارعی، هراتیان، شجاعی، خطیب، آزادی، ترکاشوند، اصفهانیان
📝 ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔗 اطلاعات بیشتر + دانلود رایگان 30 صفحه اول:
https://rihu.ac.ir/fa/book/37427
#تازه_های_نشر
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 اکران، تحلیل و بررسی سریال «زخم کاری» با تاکید برنقش زن
با حضور:
▫️دکتر زهرا راد _ تحلیلگر سینما
◾️سید محمدمهدی موسوی _ مجری و کارشناس
⏱ زمان: شنبه ۱۳ ابان ماه ۱۴۰۲
🔻۱۳:۳۰ الی ۱۶:۳۰ اکران خلاصه فصل اول سریال (به صورت حضوری)
🔻۱۶:۳۰ الی ۱۷:۳۰ تحلیل سریال (به صورت حضوری و مجازی)
📍مکان: قم، بلوار بسیج، موسسه شناخت
🌐 لینک پخش زنده:
https://www.skyroom.online/ch/shenakht/livefekrat
جهت شرکت بصورت حضوری یا مجازی، به آیدی زیر پیام دهید:
@mg1370
🛑ظرفیت محدود است🛑
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
حضور اجتماعی بانوان-جلسه دوم.mp3
42.28M
#صوت
🔸🔸 سلسله نشستهای مجازی حضور اجتماعی زنان
با ارائه:
🔻 خانمها دکتر معصومه ظهیری، دکتر زهرا شریف، دکتر مریم اسماعیلی
موضوع:
🔹 زنان و تاثیرگذاری در جبهه مقاومت اسلامی
🗓 برگزار شده در: ۱۰ آبان ۱۴۰۲
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
#ستاد_راهبری_زن_و_خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸تشکیل کمیته دفاع از حقوق زنان غزه در معاونت زنان ریاست جمهوری
🔻به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی در نشست تخصصی ۷۵ سال نقص حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در سرزمینهای اشغالی فلسطین با محوریت حقوق زنان و کودکان اظهار داشت: در این نشست تلاش داریم با نگاه علمی راهکارهای حل این مساله را احصا کنیم.
🔻نگاه جهانی نسبت به مساله فلسطین و جنایتهای رژیم جعلی اسراییل در منطقه تغییر کرده است و امیدواریم راه برای پیگیری حقوقی مسئله فلسطین باز شود اگرچه این رژیم سفاک راه حل حقوقی و قانونی نمیشناسد.
🔻ایشان با اشاره به ایجاد کمیته دفاع از حقوق زنان و کودکان فلسطینی در ذیل این معاونت افزود: اسراییل تلاش دارد تا خود را مشروع نشان دهد و پس از آن، کشتار مردم بیدفاع غزه را دفاع مشروع از خود عنوان کند. وظیفه کنشگران است که ماهیت جعلی این رژیم را به جهان معرفی کنند.
🔻تلاش رژیم جعلی اسراییل تحقق شعار از نیل تا فرات است و تنها به جرم و جنایت علیه فلسطین اکتفا نخواهد کرد و همانگونه که میبینید از آنجا که جامعه جهانی در مقابل آنها نیاستاد، مهاجرت اجباری را برای خانوادههای فلسطینی از همان زمین کوچک و باریکهای که در اختیارشان است طرح میکند.
🔻اگر جامعه جهانی مقابل این رژیم جعلی نایستد، جنایتهای این رژیم مرزی نمیشناسد و تلاش میکند تا شعار نیل تا فرات را محقق کند.
🔻این رژیم در حالت سرگیجه است و نمیداند چه میکند، امیدواریم با نصرت الهی، سراسر فلسطین و نوار غزه آزاد شود.
🔻از هر حرکتی که بتواند از حقوق کودکان و زنان در فلسطین و غزه حمایت کند؛ حمایت میکنیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸نامه همسر رئیسجمهور ایران به همسر امانوئل مکرون درباره جنایات صهیونیستها در غزه
🔻جمیله علم الهدی نامهای با موضوع محکومیت جنایات صهیونیستها در غزه به همسر رئیسجمهور فرانسه نوشت.
🔻به گزارش ایسنا، متن نامه همسر حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به شرح ذیل است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم مکرون
همسر محترم رئیس جمهور فرانسه
ضمن عرض سلام و احترام،
بدینوسیله با قلبی آکنده از اندوه، جهت همدلی با زنان ستمدیده و کودکان بی پناه غزه، از شما میخواهم این حوادث و نتایجش را قضاوت کنید.
مطالعه متن کامل نامه....»
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸25 هزار جراحی زیبایی در ایران
🔻 پژوهشها نشان میدهد فشارهای موجود در زمینه همنوایی زنان با استانداردهای زیبایی ازجمله فشارهای درونی و بیرونی فمینیستها، فشارهای درونی خود زنان و تکنولوژیهای پزشکی باعث میشود زنان به تصویری متفاوت از ظاهر خویش و احساس بیگانه بودن نسبتبه بدن خود برسند، بدین ترتیب زنان در ماشینآلات قدرت گرفتار میشوند و تعهدات خود را به تکنولوژی زیبایی الزامی میدانند./جنس اول
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸نامه علمالهدی برای برانگیختن واکنش مدعیان آزادی به جنایت صهیونیستهاست
🔻زهره الهیان در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، درباره نامه جمیله علمالهدی به همسران مقامات اروپایی گفت: نامه همسر رئیس جمهور به همسران روسای جمهور ۴۰ کشور اروپایی اقدام بسیار پسندیدهای بود که در واقع با هدف دفاع از حقوق زنان و کودکان فلسطینی که بیشترین شهدای جنایتهای صهیونیستها علیه مردم غزه هستند، انجام شد.
🔻با توجه به اینکه همسران روسای جمهور میتوانند در رایزنی و پیگیریها سیاسی و دیپلماسی نقش قابل قبولی ایفا کنند، خانم علمالهدی به درستی از این ظرفیت استفاده کرد تا آنهایی که مدعی عدالت و آزادی در جهان هستند به این موضوع به صورت مشترک واکنش نشان دهند.
🔻در این زمان که چشم و گوش بیشتر دولتمردان دنیا برای شنیدن و دیدن فریاد مظلومان فلسطینی بسته شده، همسر آیتالله رئیسی در اقدامی شجاعانه همسران این کشورها را برای ایفای نقشی اثرگذار فراخوانده است.
🔻وقتی چنین ظلمی علیه مردمان غزه به ویژه زنان و کودکان رخ میدهد، باید جمهوری اسلامی از همه ظرفیتهای خود برای توقف این جنایتها و بیداری مردمان و دولتهای جهان استفاده کند و قطعا نامه همسر رییس جمهور در این راستا اثرگذار خواهد بود.
🔻باید همه گروهها علیه جنایتهای صهیونیستها متحد شوند. این نامه نشانگر صدای واحد ایران اسلامی در دفاع از مردم مظلوم فلسطین است و حاشیهسازی برخی از جناحهای سیاسی علیه این اقدام همسر رئیس جمهور درست نیست.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 شادی یک مادر...
🔻شادی یک مادر از زنده ماندن دخترش در پی بمباران خانهها در غزه... این دختر پس از 9 سال انتظار بدنیا آمده است...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 خانم علم الهدی! "استاد علمالهدی" کوچکتر از "همسر رئیسجمهور" نیست!
✍ حجتالاسلام محسن قنبریان
🔻 بنظرم توجه #خانم_علم_الهدی به دو نکته ضروری است:
1⃣ "موقعیت زن" در تفکر اسلامی با عناوین اضافی و "اعتباری" و "موقت" (مثل بانوی اول و دوم یا همسر رئیس جمهور) ، تعریف نمی شود.
"ارزشهای ذاتی" او، "مقام" و "موقعیت" به او میدهد. مثلا درباره خود ایشان، "استاد علمالهدی"، کمارزشتر از "همسر رئیسجمهور" نیست.
🔻 یک زن صاحبنظر در حوزه تعلیم و تربیت و استاد یک دانشگاه معتبر، مستقلا یا با جمع همکاران میتواند اثرگذاری سیاسی اجتماعی داشته و حتی به زنان موثر جهان -نه الزاماً زنانی که ذیل عناوین اعتباری، چند صباحی موقعیتی یافته اند- درباره مسائل مهم نامه بزند.
🔻 بروز و #ظهور_عظمای "زنان شاخص اسلام" مثل فاطمه زهرا(س) و زینب کبری(س) نیز نه در "ذیل حکومت پدر یا همسر" ؛ بلکه با #ارزشهای_ذاتی خود و "حین مظلومیت و محرومیت" همسر و برادر بوده است.
2⃣ "ریاست جمهوری" و "رهبری" و... نیز در تفکر انقلاب اسلامی، "جلب موقعیت" برای نزدیکان نمیکند.
🔻 "اولین تبعیض" از "موقعیت اجتماعی طفیلی" شروع می شود. "متعلقه بودن" و "آقازادگی" و... هرگز نباید جلب موقعیت اجتماعی کند.
🔻 وقتی به امیرالمومنین(ع) درباره پست دادن به ابنعباسها گله شد که پس آن شیخ(خلیفه سوم) را چرا کشتیم؟! (چون یکی از اتهاماتش خویشاوندسالاری بود) امام فرمود:
"فهل وليت حسنا أو حسينا أو أحدا من ولد جعفر أخي أو عقيلا أو واحدا من ولده؟! آیا به حسن یا حسین یا کسی از اولاد جعفر برادرم [یکی از آنها دامادش بود] یا عقیل و فرزندانش تولیتی دادم؟!" (شرح ابن ابی الحدید ج۱۵ص۹۸و۹۹)
🔻 یکی از صدها و هزاران زنی که میتواند تمثال زن تراز انقلاب اسلامی با نقشهای اجتماعی سیاسی موثر باشد، خانم علمالهدی است؛ که در حوزههایی حتی پیش از شوهرشان شناخته شده بودند.
🔻 ولی با عناوین "همسر رئیس جمهور" یا "بانوی اول" و دوم کردن، هم "موقعیت زن در اسلام" آسیب میبیند و هم "موقعیت ریاست جمهوری در انقلاب اسلامی"!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 با افتخار ببینید...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 جنگ (زن و کودککشی فجیع) غزه ماهیت جریانهای فمینیستی را برملا کرد
🔻فجایج غزه نشان داد مسئله اصلی فمینیسم مشکلات زن نیست، بلکه نیازهای جامعه مردسالارغربی و بهرهمندی کالایی از زن است.
🔻 خانم دکتر اگاروال خوب گفتهاند که در مواجهه با وضعیت بد زنان غزه ادعاهای شما مشتی چرند بود.
🔻 این را یادتان باشد که این نهادهای به اصطلاح حقوق زنان سالهاست حجاب و پوشش زنان مسلمان شرق را دستاویز موضوعات مقالات خود کرده و تا توانستهاند سبک زندگی زنان مسلمان را به اسم ظلم به زنان و مردسالاری زیر سوال برده و انواع سندها مثل ۲۰۳۰ را طراحی کردهاند تا زن مسلمان را بیحجاب کنند و ابزاری برای سلطه و فشار رسانهای جهانی و تغییر فرهنگ دینی بسازند، اما اینک در مقابل این توحش تاریخی علیه زنان غزه سکوت پیشه کردهاند./کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ثبتنام دوره آموزشی پایه #آمرانبهمعروفوناهیانازمنکر
🔻 به صورت مجازی و رایگان در ۲۴ جلسه
🔻 علاقمندان جهت ثبت نام به سایت ستاد امر به معروف به آدرس www.setad-abm.ir مراجعه کنند. کانال رسمی جامعهالزهرا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸احصا ۲۵ آسیب در حوزه خانواده و جمعیت
🔻به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین رحیمینسب در نشست خبری که با محوریت اجرای طرح سامان خانواده در دفتر مدیرکل امور اجتماعی استانداری یزد برگزار شد، اظهار داشت: تقریباً ۲۰ تا ۲۵ آسیب در حوزه خانواده و جمعیت وجود دارد که باید رفع شود، جمعیت پشت خط ازدواج که در استان یزد تقریباً ۱۵۰ هزار نفر هستند، افزایش طلاق، کاهش ازدواج، افزایش سن ازدواج، افزایش سقط جنین و کمرنگ شدن مسئولیت خانواده در حوزه تربیت از جمله آسیبهایی است که در دو دهه اخیر سیر صعودی داشته است.
🔻بررسیهای کارشناسی نشان میدهد که ما میتوانیم بهتر کار کنیم و از امکانات موجود بهرهوری بیشتری داشته باشیم و طرح سامان خانواده پنج شعار اصلی همسانسازی ادبیات فعالان این حوزه، روانسازی عملیات، شبکهسازی، تخصصیکردن کارها و نظارت و ارزیابی قوی را در این زمینه دنبال میکند.
🔻با اجرای طرح سامان خانواده به دنبال این هستیم که شیوه نوین مدیریت در حوزه خانواده عملیاتی شود که جایگزین اقدامات ناکارآمد و کمبهره قدیمی هست و اعتقاد ما این است که چنانچه عملیات در حوزه خانواده در استان براساس این شیوهها اجرا شود شاخصها بالا میرود.
🔻از شهریورماه امسال اجرای این طرح در بدنه مردمی دنیال میشود که انجیاوها و مجموعههای مردم نهاد فعال در حوزه خانواده استان شناسایی شدهاند و پس از تقسیمبندی انها حول کمیتههای تعیین شده، آموزش تخصصی آنها انجام میگیرد و با شیوه مدیریتی نوین اجرای طرح سامان خانواده دنبال میشود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸حاکمیت و مسئله حجاب
🔻بهگزارش خبرگزاری تسنیم، دکتر فرزانه عبدالوهاب پور- پژوهشگر فقه و حقوق، الزامات حکومت اسلامی مقتضای احکام الهی است. همچنین خواستههای مردم از حاکم در حکومت اسلامی، زمانی مشروعیت دارد که در راستای اوامر و نواهی خداوند متعال باشد. اگر خواستههای مردم در راستای شرع مقدس نباشد، گمراهی مردم را به همراه دارد و حاکم اسلامی نیز نباید از آن خواستهها تبعیت کند.
🔻حجاب یکی از موضوعاتی است که ممکن است متعلق الزام حکومتی واقع شود و سؤال این است که آیا بعد از فرض ثبوت الزام حکومت، حجاب اسلامی ممکن است متعلق آن قرار گیرد و آیا حکومت اسلامی میتواند جامعه را به رعایت حجاب اسلامی الزام کند یا دلیلی برای الزام حکومت به رعایت حجاب اسلامی وجود ندارد؟ طرفداران حکومتی بودن حکم حجاب معتقدند که حکم حجاب از جمله احکام اجتماعی است؛ زیرا ارتباط مستقیم با جامعه و نظام حاکم بر جامعه اسلامی دارد.
🔻این ادعا که برخورد حکومت اسلامی با بدحجابی در گزارشهای تاریخی منعکس نشده، پس حجاب در دایره اختیارات حکومتی نهاد حاکم قرار نمیگیرد، مبتنی بر یک مقدمه است که آن مقدمه مخدوش است. فقها برای صدور و اجرای احکام اسلامی نیاز و الزامی به مسبوق بودن حکم به یک گزارش تاریخی ندارند و آنچه موجب و زمینه صدور و اجرای احکام میشود، دستیابی به ادله اقناعی از منابع معتبر اجتهاد است، خواه مستند و گزارش تاریخی در مورد آن وجود داشته باشد و خواه وجود نداشته باشد، زیرا قرار بر این نیست که تمام فعالیتهای اجتماعی به شکل اسناد تاریخی منتقل شوند...
|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸تاملی جامعه شناختی پیرامون حجاب و عفاف و یک راهبرد
🔻به گزارش خبرگزاری تسنیم علیرضامحمدلو، طلبه سطح خارج و دکتری فلسفه علوم اجتماعی در باب موضوع حجاب هم در درک و توصیف مساله و هم در تحلیل ماهوی و دست آخر نیز در فاز تجویز و ارائه راهبرد بایستی ابعاد متنوع و متکثر مساله را مدنظر قرار داد و علاوه بر اتخاذ موضع درست و جامع، در ساحت اجتماعی و نخبگانی و عمومی نیز به یک تفاهم و درک بین الاذهانی هم انجامید.
🔻آنچه که از چیستی عفاف و حجاب بر می آید و با بررسی منابع و مبانی دینی و همچنین تحقیق پیرامون مسائل اجتماعی و نتایج و دلالتهای فرهنگی و سیاسی این موضوع به نظر میرسد، این است که حجاب و عفاف را می توان از چهار منظر اعتقادی و اخلاقی و حقوقی و فرهنگی بررسی کرد و متناسب با هر منظر و پرسپکتیو هم حکمی را در تکمیل احکام دیگر صادر نمود.
🔻حجاب و عفاف بدون مقاومت ذهنی در بخشهای زیادی از جامعه ناشی از همین مساله است که به تعبیر بوردیو تبدیل به عادتواره شده و حاصل یک تاریخ و تطورات اجتماعی و سیاسی و مذهبی است.
|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸«حفظ خانواده» گفتمان مؤثر بر تغییر رفتار زنان بیحجاب / «خانواده» متولی ندارد
🔻به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در گفتوگو با دکتر طهورا نوروزی، مدیر عامل بنیاد ملی عفاف و حجاب، ضرورت توجه به این حوزه مهم فرهنگی را مورد بررسی قرار داده است.
🔻اگر نظام بخواهد یک حرکت خیلی قوی انجام بدهد؛ باید بحث وزارت خانواده را پیگیری کند. چون تغافلی در این زمینه صورت گرفته. اگر وزارتخانه خانواده شکل بگیرد، تازه به دلیل تغافل، ما حدود سه چهار دهه عقب هستیم. اگر چنین اتفاقی بیفتد، حوزه خانواده به عنوان یک حوزه مهم مطرح میشود و دیگر به عنوان یک جایگاهی خواهد بود که دیگر نگاه بینبخشی به آن نمیشود، یعنی نمیرود کنار وزارت اقتصاد، کنار نفت، کنار آموزش و پرورش؛ بلکه خودش یک حوزه مستقل خواهد بود و به عنوان یک موضوع کلی کلان و مهم به آن نگاه میشود.
🔻چرا خیانت اولین دلیل گسترش طلاق در جامعه است؟ به این دلیل که کم حجابی و بی حجابی در جامعه رواج پیدا کرده و افراد در خارج از خانه، با انواع مدلها و خطرات مواجه میشوند که شوق برگشت به خانه و همراه بودن با همسر و خانواده را در آنها کاهش میدهد.یعنی با توجه به اینهمه مشکلات اقتصادی که همین الان داریم، ولی آمار خیانت از مسائل اقتصادی در بحث طلاق بالاتر است.
🔻ما در نخبگان جامعه زنان میتوانیم این جذابیت را ایجاد کنیم. من اعتقادم این است که اگر قوی کار کنیم و ملاکمان را بر مبنای نگاه و آراء رهبری و امام قرار دهیم موفق خواهیم شد.
|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸جمعیتهای زنان در جهان برای اتمام نسلکشی و ارسال کمک به غزه اقدام کنند
🔻به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در حاشیه نشست «زن در اسلام» که به میزبانی عربستان سعودی و سازمان همکاریهای اسلامی در شهر جده در حال برگزاری است، با وزیر امور خارجه اندونزی دیدار و گفتگو کرد.
🔻معاون رئیس جمهور در این دیدار با اشاره به جایگاه فلسطین در جهان اسلام و آگاهی و تظاهرات گسترده آزادیخواهان سراسر جهان و تظاهرات میلیونی در اندونزی در حمایت از غزه، ابراز امیدواری کرد جمعیتهای زنان در جهان برای پایان بخشیدن به نسلکشی و ارسال کمکهای فوری به مردم غزه اقدام کنند.
🔻بایستی مانع زیاده خواهی رژیم صهیونیستی شد چون در غیر این صورت این رژیم نه تنها به ضمیمه کردن غزه اکتفا نخواهد کرد، بلکه به دنبال محقق کردن آرزوی موهوم نیل تا فرات، به اقدام وحشیانه خود نسبت به کشورهای دیگر ادامه خواهد داد.
🔻در طول دو سال اخیر ریاست جمهوری اسلامی ایران بر کارگروه توانمند سازی زنان آیورا، تعامل و همکاریهای بسیار خوبی بین ایران و کشورهای عضو آیورا از جمله اندونزی برقرار شده است.
🔻متأسفانه مرز دریایی و حتی هوایی غزه را نیز رژیم صهیونیستی تحت کنترل خود دارد و مانع از ورود و خروج مجروحان نیازمند به کمکهای پزشکی میشود.
🔻اکنون زمان آن رسیده جهانیان ریشه اشغالگری و پیشروی غیر قانونی صهیونیستها را پیدا کرده و مانع از توسعه طلبی بیشتر آن رژیم شوند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|