🔸🔸 حجاب و پوشش زنان خارجی در مراسم جایزه بین المللی المصطفی(ص)
🔻 مراسم افتتاحیه پنجمین دوره جایزه بینالمللی مصطفی (ص) شامگاه جمعه (۷ مهر ۱۴۰۲) با حضور آیت الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در اصفهان برگزار شد. جایزه مصطفی (ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری شروع بکار کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 برگزاری پویش «ریحانگی» و «آیات رویش» با رویکرد عفاف و حجاب
🔻 معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهرهبرداری راهآهن شهری تهران و حومه گفت: اجرای نمایش پرفورمنس، فضاسازی محیطی، تولید ویدئو موشن و اکران نمایشگاههای عکس در ایستگاهها و نمایشگر سکوها با موضوع هفته وحدت از دیگر اقدامات این معاونت به شمار میرود.
🔻 به همین مناسبت پویش «ریحانگی» و «آیات رویش» با رویکرد عفاف و حجاب در ایستگاههای شهید نواب صفوی، بهارستان، شهید بهشتی، ابن سینا ، شهرری ، میدان شهدا و فرهنگسرا در حال برگزاری است.
🔻 به گفته نقیب، ویژه برنامههای هفته وحدت در مترو تهران از ۶ تا ۱۲ مهر ماه از ساعت ۹ تا ۱۸ در ایستگاههای منتخب در حال برگزاری است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تجاوز و خیانت نتیجه برهنگی
🔻 بیش از ۴.۲ میلیون وب سایت بزرگسالان وجود دارد که ۱۲ % از کل وبسایتها را تشکیل میدهد و ۶۰ % از تمام وبسایتهای حاوی محتوای مستهجن در جهان، توسط آمریکا تولید و اداره میشوند[1 و 2].
🔻 ۴۷ % از خانوادههای آمریکایی در دادگاهها اعلام کردهاند که پورنوگرافی (مرد، زن و یا فرزند خانواده)، یک مشکل در خانه آنها است و ۵۶ % از طلاقهای آمریکایی، طلاقی است که علت آن را «علاقه وسواسگونه به وب سایتهای پورنوگرافی» عنوان کردهاند. طبق آمار، استفاده از پورنوگرافی میزان خیانت زناشویی را بیش از ۳۰۰ % افزایش میدهد[3].
🔻 بر اساس تحقیقات بارنا، ۶۸ % از مردان کلیسا و بیش از ۵۰ % از کشیشها به طور مرتب فیلمهای پورن را مشاهده میکنند. تنها ۱۳ % از زنان مسیحی گفتهاند که هرگز پورن تماشا نمیکنند و ۸۷ % بقیه پورن تماشا میکنند[4]
🔻 اگر عدهای تعبیر کنند که نبود حجاب و برهنه شدن زنان و مردان در یک جامعه، چشم و دل آنها را سیر کرده و فساد اخلاقی کاهش مییابد، بهتر است نگاهی به آمار رو به رشد پورنوگرافی، تجاوز و خیانت در آمریکا بیاندازند تا به حقیقتی که غرب به نام باتلاق جنسی افتاده است، پی ببرند./مرکز رسانهای مصباح
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دیالکتیک سرمایه اجتماعی و حکمرانی
گزارش فرهیختگان از برنامه خط، پیرامون سیاستگذاری فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف
🔻 دکتر اقبالی: رها شدن حجاب به یارگیری قشر خاکستری منجر نمیشود/ حسینی: حاکمیت باید سرمایه اجتماعی خود را احیا کند
🔻 سیدکمیل حسینی در ابتدا با تشریح ابعاد حوزه سیاستگذاری گفت: من معتقدم که نقطه ورود در مسئله حجاب باید جایی باشد که سرمایه اجتماعی وجود دارد. حاکمیت باید بتواند موقعیت مناسب وجود سرمایه اجتماعی را پیدا کند.
🔻 چیزی که من متوجه میشوم این است که حاکمیت اسلامی برای تربیت و عدالت است. اگر من به عنوان حاکم اسلامی بفهمم که یکی از قوانین من در خدمت تربیت و عدالت نیست باید به آن شک کنم.
🔻 اعمال فشار در مورد حجاب ضدتربیت اجتماع است سبب زده شدن افراد از دین میشود.
🔻 از نظر من حاکمیت دستگاه اجرای حدود الهی نیست. حاکمیت در خدمت اجرای چیزهایی فراتر از این است. مثلاً امام خمینی جلوی حکم سنگسار را گرفت چرا؟ به خاطر اینکه وهن اسلام میشد. حالا مثلاً اینکه حجاب و اعمال آن موجب وهن اسلام میشود را چه کسی باید تشخیص بدهد؟ این کار فقیه است یا اینکه آمار آن باید از کف جامعه استخراج شود؟
🔻دکتر ابوالفضل اقبالی با اشاره به وجود خلاءها در حوزه حجاب و عفاف و وجود یک روند صد ساله در تغییرات این حوزه بر این نکته تاکید کرد: اولین نکته فهم پیچیدگیهای مسئله حجاب است که این در حکمرانی چهار دهه گذشته دقت کافی برای فهم این پیچیدگیها وجود نداشته است و یک سادهسازی و تقلیلگرایی در فرایندهای تصمیمگیری و تصمیمسازی حوزه حجاب صورت گرفته است.
🔻 حجاب در شرایط کنونی دارای ابعاد متعددی است و سویههای مختلف فرهنگی اقتصادی سیاسی اجتماعی دارد در حالی که رویکرد ما شامل تمام این ابعاد نبوده است، عزم جدی برای ورود به حوزه لباس و پوشاک نبوده است. یا درباره تصویر حجاب و بازنمایی آن در فضای رسانه خلاف گفتمان انقلاب اسلامی عمل شده است.
🔻 شما در تحلیلهایتان باید ابعاد سیاسی امنیتی حجاب و کشف حجاب را ببینید و بعد درباره تقدم فعالیت فرهنگی بر فعالیت سیاسی صحبت کنید.
🔻 سوال اینجاست که اولویتها در سیاستگذاری از کجا اخذ میشود احتمالاً اختلاف من با آقای حسینی اینجاست. ایشان احتمالاً قائل به این مسئله هستند که اولویتها را باید از جامعه و میدان اخذ کنیم. اما من قائلم که شما اولویتها را باید از پشتوانههای گفتمانی معرفتی اخذ کرده و میدان را در مقابل تصمیم خود قانع کنید.
🔻 از نظر من وظیفه حکومت اسلامی نه تربیت است و نه عدالت، بلکه اقامه حدود الهی است و تکلیف شما در ظرفیتها و تواناییهای شما تعریف میشود.
🔻 آنچه که دل مردم را نسبت به حاکمیت سرد میکند بحث شرایط اقتصادی و رسانه است. اتفاقا رها شدن حجاب یارگیری از قشر خاکستری برای حاکمیت نخواهد کرد، بلکه هسته سخت نظام را نیز متزلزل خواهد کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸شوق وصف ناپذیر مهمان های خارجی از سفر به ایران/ سبک زندگی زنان ایرانی حیرت زدهمان کرد
🔻 جشنواره بینالمللی رسانهای خورشید، امسال برای اولین بار با شعار «زنان روشنگری میکنند» به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله» برگزار شد.
🔻 حدود ۱۰۰ بانوی خبرنگار از ۴۵ کشور جهان، ۱۵۰ نفر از بانوان خبرنگار، فعالان فضای مجازی و اهالی رسانه در این برنامه حضور پیدا کردند، تا خود راوی حقایقی باشند که درباره جایگاه زن در جامعه ایرانی گفته می شود. این مراسم در روزهای ۸ و ۹ مهر ماه در مشهد اجرا شد و مهمترین بازتابش، برقراری ارتباط دوستانه خبرنگاران سایر کشورها با هم بود. اینکه در جشنواره بین المللی خورشید چه اتفاقاتی افتاد و ماحصل آن چه شد را در این گزارش می خوانید.
🔻 مراسمی ویژه برای ترویج فرهنگی زیبا و شناساندن جایگاه زن در ایران؛ نامش را جشنواره خورشید گذاشتند به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله». مهمانهای جشنواره همگی از اصحاب رسانه بودند. خبرنگارهایی که ذهن پویای شان دغدغه دانستن حقیقت را داشت. به جز خبرنگاران ایرانی، تعداد زیادی هم از کشورهای دیگر آمده بودند. از ۴۶ کشور. آمریکای لاتین، روسیه، چین، سوریه، ایتالیا، انگلستان، ونزوئلا، لبنان، قطر و اکوادور، لبنان، تونس و ... نوشتن نام باقی کشورها یک طومار می خواهد....👇
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
اهمیت جشنواره خورشید
🔸🔸 امل آمالا، مجری تلویزیون اهل کویت: ایران دارای فرهنگی غنی و مردمان خوب و بانوانی توانمند است
🔻 آمالا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهار داشت: برگزاری کنفرانسهایی مانند جشنواره خورشید بسیار حائز اهمیت و تأثیرگذار است، اهمیت بسیار آن به این دلیل است که خانمهای رسانه شرکت کردند و میتوانند ایدههایشان را بیان کنند.
🔻 در رسانههای غربی زنان نقش بسیار مهمی دارند ولی در دنیای اسلام و رسانههای شرق نقش زنان بسیار کمرنگ و فاقد اهمیت است، اما طی این دو روز من بیش از 50 خانم را دیدم که از رسانههای مختلف آمدهاند و خیلی میتوانند تأثیرگذار باشند و نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.
🔻 این بسیار فرصت خوبی است که ما با ایران آشنا شویم زیرا که رسانه در این زمینه بیشتر ناعدالتیها را نشان میدهد و ما اکنون خودمان میبینیم که حقیقت بهچهشکل است.
🔻 این اولین بار حضور من در مشهد است و خوشبختانه دیدگاه من کاملاً تغییر کرده است، چیزی که فکر میکردم و چیزی که با آن روبهرو شدم با یکدیگر تفاوت دارند.
🔻 مجری تلویزیون اهل کویت ابراز کرد: ایران دارای فرهنگی غنی و مردمان خوب و بانوانی توانمند است و من کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتم، جنبههای تاریخی و معنوی در مشهد بسیار است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸بانوان ایرانی از نظر شغلی و اجتماعی جایگاه برابری با مردان دارند/خبرنگار اهل چین
🔻 بانوی خبرنگار اهل چین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهار داشت: از اینکه ایران چنین جشنوارههایی را برگزار میکند بسیار خوشحال هستم، چرا که اگر این جشنوارهها نباشند ما به این آگاهی دست پیدا نمیکنیم.
🔻 با بازدیدهایی که دیروز انجام شد متوجه شدم که ایران و چین شباهت فرهنگی بسیاری دارند، برای مثال گل نیلوفر در ایران و چین نماد شفافیت و پاکی است.
🔻 چیزی که بسیار جالب است خانمهای ایرانی از نظر شغلی و اجتماعی جایگاههای برابر دارند و اگر به ایران نمیآمدم هرگز متوجه این موضوع نمیشدم.
🔻 قبل از ورود به ایران فکر میکردم خانمهای ایرانی تنها در خانه حضور دارند و مشغول مراقبت و نگهداری از اعضای خانواده هستند ولی الآن با ورود به ایران متوجه شدم خانمهای ایرانی دارای جایگاههای برابری هستند اگر خودشان بخواهند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 باید به حقیقت جایگاه زن در جهان دست یابیم/نویسنده کویتی
🔻 امان شمسالدین، نویسنده کویتی گفت: با نگاه مؤثر زن در جامعه جهانی میتوانیم به حقیقت جایگاه زن و مرد برسیم و بتوانیم تأثیر بسزایی در مخاطبان که عموم مردم جهان هستند، داشته باشیم.
🔻 زنان میتوانند نقش مؤثری در دنیای رسانه داشته باشند و به جایگاه حقیقی خود دست یابند. در زمینه نقش زنان در رسانه باید به نقش متکامل زنان در رسانه کنار مردان توجه ویژهای داشته باشیم.
🔻 با شناخت یک زن قدرتمند و تأثیرگذار میتوانیم اثرات مثبتی در جامعه جهانی داشته باشیم و نگاه غربگرایانه را که به زن فقط بهعنوان یک وسیله و ابزار نگاه میکند کنار بگذاریم و نقش و حقیقت اصلی زن را به نمایش بگذاریم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸ایران برای زنان ایرانی عزت نفس به وجود آورده است/ زنان میتوانند پیامآور صلح و دوستی در جهان باشند/ فعال رسانه کشور لبنان
🔻 هورا کوبیسی، فعال رسانه از کشور لبنان نیز گفت: از کشور لبنان به ایران آمدهام و در رسانه فلسطین و در حوزه تحلیل سیاسی فعالیت دارم. توقع نداشتم با چنین صحنههایی روبهرو شوم که از اقصی نقاط جهان زنان دور هم جمع شده باشند، این نشان میدهد که در ایران برای زن ارزش قائل هستند.
🔻 وی با اشاره به اینکه این رویداد فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات است، تصریح کرد: این جمعی که بهوجود آوردند سبب شده است خطاها و مشکلاتی رفع شود و در آینده تلاش بیشتری خواهند کرد تا حوزه رسانه را پیش ببرند. اتحاد ایجادشده یک پیام را به کل جهان میرساند و باعث میشود تمام کشورها با یکدیگر دوست شوند و این بهترین فرصت است.
🔻 اولین بار نیست که به ایران سفر کردهام، تاکنون ٩ سفر به ایران داشتهام و ذهنیت مثبتی نسبت به بانوان ایرانی دارم. بانوی ایرانی عزت نفس دارد و ایران برای آنها این عزت نفس را به وجود آورده است. زنان ایرانی در زمینههای شغلی خود پیشرفت دارند و به جایگاههای بالایی دست یافتند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
آنچه زن ایرانی در جشنواره خورشید در سایه عفاف و حجاب به جهان منتقل کرد
🔸🔸زن ایرانی قدرتمند و دارای توازن است، قدرت سازندگی دارد/کارگردان رادیو و تلویزیون کشور تونس
🔻 ممید محمد، کارگردان رادیو و تلویزیون کشور تونس نیز گفت: از نگاه من زن ایرانی دارای توازن است و کنار مردان میتواند ایفای نقش کند؛ این زیباترین تصویری بود که من از زن ایرانی دیدم؛ زن ایرانی قدرت این را دارد که جامعه را تغییر دهد و آن را بسازد؛ قطعاً آنان بسیار قدرتمند هستند.
🔻 این جشنواره، از این جهت که من توانستم با تعداد زیادی از زنان و همکارانم آشنا شوم و با آنان ارتباط بگیرم بسیار متمایز است؛ ما توانستیم در رابطه با خانواده و زن بحثهای خوبی داشته باشیم که برای من خیلی جذاب بود.
🔻 کارگردان رادیو و تلویزیون از کشور تونس هستم که در حوزه خانواده و فرهنگ، برنامههای زیادی را اجرا کردهام. خرسندم که در ایران و مشهد هستم و تصویر زیبا و نقش و نگارهای این شهر را میبینم؛ این اتفاق برای من قابل تکرار نیست.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|