🔸🔸 ۸۰ درصد جامعه هدف کمیته امداد زنان و دختران هستند
🔻لاله افتخاری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) از نعمتهای الهی است، اظهار کرد: تشکیل کمیته امداد از تدابیر حضرت امام خمینی (ره) بود و تنها عمر کمیته امداد چند روزی از انقلاب اسلامی کمتر است.
🔻 مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به تدوین نظام مسائل زنان برای جامعه هدف گسترده زنان تحت پوشش کمیته امداد گفت: ما از ظرفیتهای کمیته امداد در بخشهای پژوهشی و مالی استفاده کردیم تا بتوانیم با برنامهریزی، نظام مسائل زنان و خانواده را به صورت علمی تهیه کنیم.
🔻 تلاش کردیم اولویتهای مسائل زنان و دختران در عرصههای مختلف علمی، پژوهشی، ازدواج، سبک زندگی، حقوقی و غیره را به دست بیاوریم، تا نیازها را بهتر شناسایی کرده و برای آن برنامهریزی کنیم.
🔻 ما به دنیا و آنهایی که ادعای حقوق زنان را دارند و سازمان ملل میخواهیم اعلام کنیم اصل حقوق بانوان در ایران است.
🔻 به زودی از گزارش ۴۴ ساله خدمات کمیته امداد به زنان، بانوان و دختران رونمایی خواهد شد.
🔻 درصد بانوان در استانها با توجه به خرده فرهنگها متفاوت است از زاویهای گفته میشود ۷۰ درصد جامعه هدف کمیته امداد بانوان هستند.
🔻 اما اگر بخواهیم کامل نگاه کنیم بانوی که همسرش دچار معلولیت شده، یا بیماری صعبالعلاج دارد و یا زندانی است نیز به عنوان سرپرست خانواده تحت پوشش کمیته امداد بوده و میتوانیم بگویم ۸۰ درصد جامعه کمیته امداد را بانوان تشکیل میدهند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پایان زنانگی در غرب
🔻 هنوز مدت زمان زیادی از وایرال شدن کلیپ صحبتهای جنجالی علی ضیاء با اردشیر رستمی و دفاع از حقوق همجنسبازان و طبیعی جلوه دادن انحرافات جنسی نگذشته است که تشت رسوایی دیگری از بام المپیک پاریس بر زمین میافتد. آنجلا کارینی بوکسور زن ایتالیایی مقابل ایمانه خلیف الجزایری، مردی که بر اساس میل شخصی خود تصمیم گرفته زن باشد، قرار میگیرد و کارینی تنها بعد از گذشت 46 ثانیه از آغار رقابت روی رینگ زانو زده و با چشمانی اشکبار به باخت تن در میدهد. کارینی پس از پذیرش شکست در جمع خبرنگاران میگوید: «من برای مبارزه وارد رینگ شدم و تسلیم هم نشدم. اما دلم شکسته است و ترجیح دادم برای سلامتی خودم به این مبارزه پایان دهم. من هرگز در زندگیام چنین مشتهایی را حس نکرده بودم.»
🔻 نکته عجیب اینکه ایمانه خلیف سال گذشته و پس از آزمایشهای هورمونی از ادامه مسابقات جهانی کنار گذاشته شده بود، چراکه در آزمایشهای ژنتیکی او، کروموزوم مردانه وجود داشته، اما کمیته بینالمللی المپیک امسال به او اجازه میدهد تا در مسابقات زنان شرکت کند.
🔻 کارینی امروز قربانی فراجنسیتگرایی و گذر از زوجیت در غرب است. اگر گفتمانهای شبهعلمی و پژوهشهای سوگیرانهی فمنیستی اجازه دهد کمتر کسی است که نداند زن و مرد از نظر قدرت بدنی همسطح نیستند. استون ای رودز در کتاب «تفاوتهای جنسیتی را جدی بگیریم» مینویسد: «زنان، که عموماً از نظر فیزیکی ضعیفتر از مردان هستند کمتر میتوانند از طریق نزاع چیزی به دست آورند و از تلافی نیز وحشت بیشتری دارند؛ تفاوتهای جنسی در زمینه ترس از خطر فیزیکی، نیز فراگیر است.»
🔻 او در ادامه بیان میکند: «برخی فمینیستها تمام کتابهای خود را به این ادعا اختصاص دادهاند که اگر زنان مانند مردان آموزش ببینند به فاصلۀ قدرت پایان خواهند داد. اما شواهد چیزی دیگر میگویند. در دانشکده نظامی وست پونیت تمرینات بدنی سخت برای هر دو جنس به جای کاهش تفاوتهای قدرتی سبب افزایش آن میگردد. هشت هفته پس از تمرین، افسران جوان مرد در پرس سینه در مقایسه با زنانی که همان تمرینها را انجام دادهاند ۲۷۰ درصد قدرتمندتر عمل میکنند. فقط ۵ تا ۷ درصد از زنان به اندازۀ مردان معمولی قدرت دارند. در مجموعهای از آزمایشها این نتیجه به دست آمده که در مورد مردان «متناسب»، تمرکز بیشتر هموگلوبین و چربی بدنی کمتر، آنها را در تمام ورزشها به استثناء شنا در مسیرهای طولانی دارای امتیازی فوق زنان متناسب میکند.»
🔻 این دنیایی است که غرب به اسم برابری برای زنان ساخته است. اگر در ابتدای انقلاب فرانسه و تدوین منشور حقوق بشر حق زنان به عنوان شهروند نادیده گرفته و گردن زنان معترض زده شد، امروز در المپیک فرانسه رسما جنسیت زن حذف شده است و این یعنی پایان زنانگی در غرب. پایانی که امروز امثال ضیاءها و رستمیها در نقطهی آغازش ایستادهاند./ نوشتهها
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 بیاخلاقیهای رسانهای!
🔻 دکتر انسیه خزعلی در توئیتی نوشت:
🔻 یکی از مسائلی که متاسفانه رسانهها در آن دمیدند بزرگ کردن نقد اینجانب از یک کارگروه و ندیده گرفتن بسیاری از مشارکتهای زنان درشوراهای اصلی تصمیمگیری با مصوبه و ابلاغ دولت شهید رییسی در همه دستگاهها از جمله وزارت کشور است.
🔻 این سبک رسانهای؛ راه گفتمان، نقد و ارزیابی صحیح را مسدود میسازد ومسئول هر دستگاه اگر یک نقطه ضعف را هم برای اصلاح متذکر شود، آن نقطه ضعف خبر اصلی میشوند و 95 درصد نقاط قوت نه تنها به حاشیه میرود، بلکه در سایه آن نقطه ضعف محو میگردد.
🔻 مطلب ذکر شده در مصاحبه موضوع جدیدی نبوده و بارها در پاسخ به خبرنگاران ذکر نمودهام که معاونت نمیتواند در مسائل اجرایی حجاب و عفاف مداخله کند و عدم دعوت از معاونت در کارگروه حجاب و عفاف نیز به دلیل همین نقش ستادی معاونت و عدم ورود آن در اجرا بوده است.
🔻 اگرچه انتظار ما بهرهگیری بیشتر از زنان بخش اجرا در موضوعات مرتبط با آنان بوده و هست. قطعا تعبیرات نادرست مانند راه ندادن زنان، تحریف خبر و برگرفته از شیطنت رسانهای است؛ چراکه اعضای کارگروهها چه در اجرا و چه در ستاد مشخص هستند و کسی نمیتواند مانع حضور آنها شود.
🔻 این نقد ساختاری نباید موجب خدشه به زحمات در حیطه زنان شود؛ چراکه مشاور بانوان آن وزارت طبق مصوبه ابلاغی در شوراهای کلان تصمیمگیری این وزارتخانه مشارکت دارد؛ همچنین با حمایت وزیر کشور، دفتر امور زنان و خانواده این وزارتخانه به مرکز امور زنان و خانواده ارتقاء یافته است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 قضاوت داور محجبه مصری در دیدار لوپز و لی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تأثیر نداشتن پاسخ برای پرسشهای جدید در نابودی تمدنهای بزرگ
🔻 آرنولد جوزف توینبی، [Arnold Joseph Toynbee] استاد برجسته فلسفه تاریخ و تاریخنگار بریتانیایی یکی از مشهورترین مورخان و فیلسوفان تاریخ معاصر است. وی نظریهای جهانشمول در باب تکوین، رشد و افول تمدنها ارائه نموده است.
🔻 وی در کتابش مینویسد: من ۲۷ تمدن جهان را بررسی تطبیقی و مقایسهای کردم و دریافتم که عوامل متعددی در فروپاشی آنها نقش داشته است؛ اما در آن میان، یک عامل بهصورت مشترک در این فروپاشیها ذیمدخل بوده است و آن اینکه هر کدام از این تمدنها میکوشیدند تا به پرسشهای تازه، پاسخهای کهنه دهند.» /نهضت پیشرفت بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 ماجرای حیرتانگیز دختر فیلمساز سوری
🔻 دختری که شاهد عینی دو جنگ بود و داعش تهدید به بریدن سرش کرد!/نهضت پیشرفت بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|