🔺برخورد با دروغگوهای فضای مجازی نارواست؛
🔺بازداشت اغتشاشگران تحقیرآمیز است؛
🔺اعدام محاربین جامعه را به سمت خشونت سوق میدهد...
🔻اینها بخشی از مواضع آقای عبدی دربرابر اجرای قانون است. هرجا پای برخورد با ناامن کنندگان فضای مجازی و حقیقی به میان باشد، فریاد ایشان بلند میشود. این مواضع، هدف اصلی غربگراها یعنی تبدیل ایران به جامعهای آنارشیک و ناامن را به خوبی لو میدهد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: بیشترین اسم در بین متولدین ۱۴۰۱ [تاکنون] در حوزه پسران نام مبارک حضرت رسول الله، محمد (ص) و در دختران نیز نام مبارک حضرت فاطمه (س) بوده است.
پ.ن: نظر تحلیلگرانی که میگفتند جامعه ایرانی نسبت به ارزشهای دینی بیتفاوت شده در این باره چیست؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فرماندهای که مبدع پیچیدهترین استراتژیهای جنگی بود، دیپلمات زبدهای که میز مذاکره را جز با کسب امتیاز ترک نمیکرد، سخنوری که مستمعینش را با ملاحتی کمنظیر سیراب میکرد، عارفی بود که به کنه «من طلبنی وجدنی» رسیده بود؛ بیابانها را به دنبال قاتلش میگشت تا با شهادت از جسم خاکی رها شود و به قله سعادتش برسد و اینگونه نوشته بود: «من به دنبال قاتلم میگردم و چقدر مشتاق دیدارشم، او مرا به قله سعادت خواهد رساند.
بیا! خواهش میکنم بیا!
تحملم تمام شد بیا!
بیا با تیغ برهنه برنده، گلوی من آماده بریدن و خون من آماده جهیدن از جسم
بیا مرا از این زندان رها کن، ای کلید قفل اسارتم، بیا بیا بیا ...
من مقلد آن آزاده ام که گفت قسم به خدا اگر مرا شهید کنی شفاعتت میکنم.»
۹۳/۷/۱
#به_وقت_حاجقاسم
#جان_فدا
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴سردارِ صداقت
🔺با شروع حرکت ماشین جنگی ویرانگر داعش در سوریه و رسانهای شدن فعالیتهای مستشاری ایران در جنگ با تروریستها در ابتدای دهه 90، انتشار اخبار نادرست و تحلیلهای جهتدار علیه سپاه به اوج رسید؛ بهگونهای که حتی مدافعان فداکار و مظلوم حرم را بیهیچ شرمی مدافعان اسد مینامیدند. این فضا لزوم تبیین هر چه بیشتر و تلاش برای اقناع و همراهی افکار عمومی داخلی و جواب دادن به سوالات و شبهات جامعه را بیشتر میکرد. مانند این سوالات که نیروهای نظامی ما در سوریه چه میکنند؟ و آیا این مردم ایران هستند که دارند هزینه ابقای حکومت اسد را میدهند؟...
متن کامل یادداشت «سردارِ صداقت» را در تحلیل یکی از رموز شیفتگی ایرانیان نسبت به سردار سلیمانی در روزنامه وطن امروز بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3670/1/258489/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار امروز بانوان یک دوره فشردهی مطالعات زنان بود!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 کار را به لحظه و به هنگام باید انجام داد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: کار را به لحظه باید انجام داد. توابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهشان کشته شدند، اما در تاریخ اینها را مدح نمیکنند. چرا؟ چون دیرجنبیدند. شما که میخواستید خونتان را در راه امام حسین بدهید، چرا در اول محرّم، دوم محرّم نیامدید، یک کاری اقلاً صورت بدهید؟ آنجا میایستید تماشا میکنید، امام حسین به شهادت میرسد، بعد دلتان میسوزد، آن وقت میآیید در میدان. این کار را به هنگام انجام ندادن این جور است. کار را به هنگام باید انجام داد. نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته. باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
پ.ن: امان از تأخیر
امان از سکوت
امان از تشکیک بی سروته کردن
امان از کنج عافیت برخی خواص
امان از سربازی که جا خالی میدهد تا تیر به امامش بخورد....
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم!
🔺به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته #مادر شدهاند. همچنین علاوه بر بالا رفتن سن ازدواج، به طور متوسط نزدیک ۴ سال بین ازدواج و بارداری فاصله هست که این تاخیر میتواند مناسبترین سنین مادر شدن را از آنان بگیرد. اگرچه علل متعددی برای این آمارها ذکر شده ولی نمیتوان انکار کرد «تضعیف جایگاه مادری» از مهمترین علل آن است. جایگاه مادری که در انگاره دختران و زنان تضعیف شود، تصمیم به مادر شدن در انتهای آمال و ایدهآلهایشان قرار میگیرد و کسب موقعیتهای شغلی و تحصیلی و فعالیتهای اجتماعی ارزش و اولویت بالاتری پیدا میکند...
این یادداشت را در وطن امروز بخوانید 👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3677/1/258828/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم! 🔺به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته #م
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم!
🔺جامعهای که مادرانی بانشاط و راضی از «مادر بودن» دارد، از نظر سلامت روان رتبه بالایی خواهد داشت. دلیلش این است که مادر زاینده است. نه فقط زاینده نسل، که زاینده هر ارزش و نیرویی که یک جامعه برای تکاپو و رشدش نیاز دارد. او نه تنها واسطه خلقت و منشا تداوم نسل است، که نسل در دامن او پرورش مییابد. وقتی سالم باشد، نسل سالمی پا به عرصه اجتماع میگذارد.
🔺به چند دلیل باید بگوییم این کرامت در جامعه ما تضعیف شده است. از نشانههای بارز آن، وضعیت فرزندآوری در کشور است. به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته مادر شدهاند. همچنین علاوه بر بالا رفتن سن ازدواج، به طور متوسط نزدیک ۴ سال بین ازدواج و بارداری فاصله هست که این تاخیر میتواند مناسبترین سنین مادر شدن را از آنان بگیرد. اگرچه علل متعددی برای این آمارها ذکر شده ولی نمیتوان انکار کرد «تضعیف جایگاه مادری» از مهمترین علل آن است.
🔹جایگاه مادری که در انگاره دختران و زنان تضعیف شود، تصمیم به مادر شدن در انتهای آمال و ایدهآلهایشان قرار میگیرد و کسب موقعیتهای شغلی و تحصیلی و فعالیتهای اجتماعی ارزش و اولویت بالاتری پیدا میکند. این ویژگی حتی در برخی کسانی که شاغل نیستند و خانهداری را برگزیدهاند هم دیده میشود. برخی زنان با وجود خانهدار بودن، از موقعیتشان احساس رضایت ندارند و حتی فرزندانشان را مانع رسیدن به آرزوها و پیشرفتهایشان میبینند. اعتماد به نفس تضعیف شده این زنان معضلی دیگر برای خانوادههاست.
🔹سوال اینجاست چرا در جامعهای که در فرهنگش مادر جایگاهی والا و ارزشی فرامادی دارد، پیامبرش بهشت را زیر قدمهای مادران دانسته و رهبر کبیر انقلابش مادر بودن را اشرف کارها در عالم عنوان و تاکید کرده کوچک کردن جایگاه مادری خیانت به جامعه است، به وضعی رسیده که آمارها چنین زنگ خطر کاهش اقبال به فرزنددار شدن و در نتیجه کاهش جمعیت را به صدا درآورده است؟
🔹یکی از علل چنین امری نوع برخورد نظام آموزشی و تربیتی ما با این موضوع است. از یک زمانی به بعد، نظام آموزشی ما بیشتر تمایزات جنسیتی در آموزش دختران و پسران را از برنامههای آموزشیاش حذف کرد. یعنی آموزشهای خانهداری و هنری ویژه دختران که در گذشته وجود داشت و دختران را برای پذیرش نقشهای آینده آماده میکرد، از آموزشها رخت بربست تا دختران در نظامگ آموزشی فقط مهیای ورود به آینده تحصیلی و شغلی شوند و گزینههای دیگری در چشمانداز ایدهآلهای خود نبینند. خروجی نظام آموزشی ما دخترانی هستند که برای پذیرش نقشهای خانوادگی خود تربیت نشدهاند و اولویتشان تحصیلات بالا و اشتغال به هر قیمت، بدون توجه به میزان نیاز جامعه و نیاز و شأنیت خود است. آنان مادری و خانهداری را قطب مقابل کسب جایگاههای اجتماعی، نقشی تحقیرآمیز و مانع رسیدن به آرزوهایشان میبینند. در چنین فضایی حتی آزادی انتخاب بین خانهداری و اشتغال از آنان گرفته میشود. سینما و تلویزیون و رسانههای دیگر نیز نقش پررنگی در این ماجرا داشتند.
🔹البته در نظام اجرایی هم «مادری» به قدر کافی محترم نیست. چنانکه به خاطر ضعف حمایت از مادران شاغل و محصل، آنان همیشه مادر شدن را تهدیدی برای ادامه اشتغال یا تحصیل و پیشرفتشان میبینند. نه از همکاری دانشگاهها با مادران دانشجو و متقاضی هیأت علمی خبری هست نه ساعات اداری و آموزشی و زیرساختهای مهدکودکی محل کار با رسیدگی مادر به فرزندش تطابق دارد و نه اصلاً پذیرشی برای رفت و آمد او با کودک به مدرسه و دانشگاه و اداره و کارگاه وجود دارد. این قضیه در ادارات دولتی، حوزهها و دانشگاهها، نظام پزشکی و بخش خصوصی کمابیش به یک شکل است.
🔹در کنار اینها تغییر سبک زندگی که فاصله گرفتن از فرهنگ ایرانی - اسلامی، ضعف اعتقادات دینی و نزدیک شدن به فرهنگ منحط غربی را به دنبال داشته، تاثیر بسزایی دارد.
🔹ما اگر دنبال افزایش سلامت روان و نشاط جامعه، بهبود اوضاع جمعیت و فرزندآوری کشور و حل چالشهای ناشی از تناقض نقشها هستیم، باید فکری به حال بازگشت کرامت جایگاه مادری در جامعه کنیم. آیا جایگاه تضعیفشده مادری قابل ترمیم و تقویت است؟ آری! حتما چنین است.
🔻جامعه ما نیازمند این است که هویت مادری را از نو به فرزندانش بشناساند و انگارههای نادرست منفی را اصلاح کند. رهبر حکیم انقلاب در دیدار اخیر جمعی از بانوان بر اصلاح انگاره نقش خانهداری تاکید کردند و از رد یکی بودن خانهداری با خانهنشینی سخن گفتند. اصلاح انگارههای غلط بیش از هر جا در نظام آموزشی ما اتفاق میافتد. نقش نظام آموزشی از رسانه هم با همه قدرتش بیشتر است. فقط لازم است سیاستگذاران آموزشوپرورش کشور قدری با نقش مادری مهربانتر باشند و فکری به حال آمادگی مادران آینده کشور برای پذیرش نقش حیاتیشان کنند.
📝 #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴داخل ایتا فقط یک هشتگ درباره گاز ترند شده اونهم تیکه انداختن به دولت روحانی هست درباره ذخیره سازی گاز!
وقتی در صحبت و کنش درباره مشکلات مردم هم دنبال تیکه انداختن سیاسی و تسویه حساب با افراد هستیم نباید توقع کنیم مردم حرف ما رو باور کنن.
سیاسی بودن و سیاست مداری و سیاست ورزی با سیاست زدگی زمین تا آسمان اختلاف دارد.
#گاز_برای_همه
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
رو به راه | رها عبداللهی
🔴داخل ایتا فقط یک هشتگ درباره گاز ترند شده اونهم تیکه انداختن به دولت روحانی هست درباره ذخیره سازی
کشور دچار یک مشکل شده؛ از یک طرف سرمای شدید موجب افت گاز در برخی مناطق شده و از طرف دیگر خودتحقیری شدید عدهای باعث افت امید میشود. همه باید به دولت کمک کنیم با مدیریت گاز از بحران جلوگیری کند. آنوقت یک عده از بچه انقلابیهای ما به جای همکاری و آوردن ظرفیتشان پای حل مشکل، خط رسانهایشان شده گفتمان دولت قبل! نه تنها افقشان در تسویه حساب سیاسی خلاصه میشود، بلکه آنقدر از مردم فاصله دارند که نمیدانند برای خیلی از مردم مدتهاست این دولت و آن دولت، این حزب و آن حزب تمام شده و عملکرد همه دولتها را پای نظام مینویسند و با این حرفها فقط ناامیدتر میشوند. فرق شما با سیامک قاسمی و بیگدلی و شرق و اعتماد که به جای کمک به دولت در حل گرفتاری مردم دنبال تزریق آشفتگی هستند چیست؟
#گاز_برای_همه
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715