هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
💠 با نازکنارنجی بودن، انسان نه تنها بنده خدا که اصلا انسان نمیشود💠
🔸 از نازکنارنجی بودن بیرون بیا! با نازک نارنجیگری آدم بنده خدا نمیشود، اصلًا انسان نمیشود؛ آدم نازک نارنجی انسان نیست.
🔹 روزه میگیری سخت است، مخصوصاً چون سخت است بگیر! شب میخواهی تا صبح احیا بگیری برایت سخت است، مخصوصاً چون سخت است این کار را بکن! یک مدتی هم به خودت رنج و سختی بده، خودت را تأدیب کن!
📗 استاد مطهری، آزادی معنوی، ص ۱۴۳
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه مسئول سالم هم داریم؟!
نگذاریم این فرصتها برای روشنگری بیشتر از بین بره
#شهید_جمهور
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کتاب یا گوشی؟
📍آیندهی خود را انتخاب کنید...
📍این کلیپ فوقالعاده اثرگذار را هفتهای یکبار به فرزندان خود نشان دهید!
✍لازم است این کلیپ چینی و یا مشابه ایرانی آن ساخته شود و در تمام مدارس به نمایش درآید؛ شاید تلنگری باشد برای نسلی که دارد عمرش را در سرگردانی شبکههای اجتماعی به تباهی میکشد و با فاصله گرفتن از نور کتاب، روز به روز بر تاریکی ذهن و جهل خود میافزاید!
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
✅علائم آخرالزمان
💎شهوت گرایی و لذتجویی "همّ و غم مردم (در آخرالزّمان) به سیر کردن شکم و رسیدگی به شهوتشان خلاصه می شود، دیگر اهمیّت نمی دهند که آنچه می خورند حلال است یا حرام؟ و اینکه آیا راه اطفای غرایزشان مشروع است یا نامشروع؟!
📚اصول کافی، ج۸، ص۴۲
💎زنان در آن زمان، بی حجاب و برهنه و خودنما خواهند شد. آنان در فتنه ها داخل، به شهوت ها علاقه مند و با سرعت به سوی لذّت ها روی می آورند. خواهی دید که زنان با زنان ازدواج می کنند. درآمد زنان از راه خودفروشی و بزهکاری تأمین می گردد. آنان حرام های الهی را حلال می شمارند و بدین سان در جهنّم وارد و در آن جاودان می گردند.
💥مرگ های ناگهانی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : « قیامت برپا نمی گردد ، تا این که مرگ سفید ظاهر شود . گفتند : ای رسول خدا ! مرگ سفید چیست ؟ فرمود : مرگ ناگهانی »
📚الفائق ، جلد ۱ ،ص۱۴۱
شدتِ گسترش گناه ربا در آخرالزمان آنچنان است که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: 💎«لیأتینّ علی النّاس زمان، لا یبقی أحد إلاّ أکل الرّبا، فإن لم یأکله أصابه غباره»؛ 💎برای مردم زمانی پیش میآید که احدی یافت نمی شود جز اینکه به ربا آلوده گردد، اگر مستقیما هم ربا نخورد، گَرد ربا به او میرسد.
💎«و عندها یظهر الرّبا، و یتعاملون بالرّشی، و یوضع الدّین و ترفع الدّنیا»؛ 💎در آن زمان(آخرالزمان) ربا شایع میشود، کارها با رشوه انجام مییابد، مقام و ارزش دین تنزل مینماید و دنیا در نظر آنها ارزش پیدا میکند.
📗يوم الخلاص، ج۱، ص۳۵۹-۳۶٠
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_زمان عج منو #دوست داره⁉️*
#امام_زمان عج #دلش برای ما #تنگ میشه⁉️*
*آیا #خدا مارو همه جوره #دوست داره❓*
🎥 حتماً #ببینید👆 #نشر_حداکثری
#استاد_شجاعی
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
#کلام_امیر
💢 بخشش کم ، بهتر از هیچ ندادن
♦️وَ قَالَ (علیه السلام):
🔹« لَا تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ »
و درود خدا بر او، فرمود:
« از بخشش اندك شرم مدار كه محروم كردن، از آن كمتر است »
📚 نهج البلاغه - حکمت ۶۷
♦️🔹♦️🔹♦️🔹♦️
💠شرح مختصر 💠
♦️بخشش كم:
🔹امام(علیه السلام) در این سخن حکیمانه اش از محروم کردن نیازمندان به هر اندازه که ممکن باشد نهى مى کند
🔹بسیارند کسانى که معقتدند باید بخشش به مقدار قابل ملاحظه باشد و اگر انسان توان آن را نداشت، ترک کند، در حالى که بخشش کم (توأم با عذرخواهى و ادب) حد اقل دو فایده دارد:
نخست این که در بسیارى از موارد همین مقدار حل مشکلى مى کند
و دیگر این که دست رد به سینه درخواست کننده زدن نوعى اهانت است و این کار جلوى اهانت را مى گیرد.
اضافه بر اینها روح سخاوت را در انسان در تمام حالات پرورش مى دهد.
🔹تعبیر به «إنَّ الْحِرْمانَ أقَلُّ مِنْهُ; محروم ساختن از آن کمتر است» نوعى کنایه و تشبیه است، زیرا محروم کردن قابل مقایسه با مقدار مالى که انسان مى بخشد نیست تا بگوییم این از آن کمتر است. امام(ع) در واقع محروم کردن را نیز نوعى بخشش بسیار کم محسوب کرده که هر بخششى از آن بیشتر است.
🔹در حدیثى از پیغمبر اکرم(ص) مى خوانیم:
«هر کار نیکى صدقه اى محسوب مى شود خواه به غنى باشد یا فقیر، بنابراین صدقه را ترک نکنید هرچند به نیمى از یک دانه خرما باشد و خود را از آتش دوزخ دور دارید هرچند به نیمى از یک دانه خرما باشد، زیرا خداوند متعال این صدقه کوچک را براى صاحبش پرورش مى دهد، همان گونه که شما بچه اسب یا بچه شتر خود را پرورش مى دهید و در روز قیامت پرورش یافته آن را به او باز مى گرداند تا جایى که بزرگ تر از کوه عظیمى خواهد بود;
«کُلُّ مَعْرُوف صَدَقَةٌ إِلَى غَنِیّ أَوْ فَقِیر فَتَصَدَّقُوا وَلَوْ بِشِقِّ تَمْرَة وَاتَّقُوا النَّارَ وَلَوْ بِشِقِّ التَّمْرَةِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ یُرَبِّیهَا لِصَاحِبِهَا کَمَا یُرَبِّی أَحَدُکُمْ فَلُوَّهُ أَوْ فَصِیلَهُ حَتَّى یُوَفِّیَهُ إِیَّاهَا یَوْمَ الْقِیَامَةِ حَتَّى یَکُونَ أَعْظَمَ مِنَ الْجَبَلِ الْعَظِیمِ»
🔹در گفتار حکیمانه 422 تعبیر دیگرى از همین موضوع مهم آمده است مى فرماید: «افْعَلُوا الْخَیْرَ وَلاَ تَحْقِرُوا مِنْهُ شَیْئاً; کار نیک را انجام دهید و هیچ مقدار از آن را کم مشمارید».
🔹مهم این است که انسان در انفاق خود، هرچند کم اخلاص داشته باشد. این خلوص نیت کم را بسیار و کوچک را بزرگ مى کند.
🔹شاهد این سخن داستانى است که در شأن نزول آیه 79 سوره توبه آمده است:
لشکر اسلام براى مقابله احتمالى با دشمن در جنگ تبوک آماده مى شد. پیغمبر اکرم دستور به جمع آورى کمک هاى غذایى براى سربازان اسلام داد. هرکس به اندازه توانایى خود مقدارى خرما به عنوان زکات یا تبرع به مسجد مى آورد و کسانى که امکانات بیشترى داشتند مقدار فزون ترى مى آوردند.
کارگر مسلمانى به نام «ابو عقیل انصارى» که از چاه هاى اطراف مدینه آب براى منازل مى آورد و با مبلغ مختصرى که از این کار دریافت مى کرد هزینه زندگى خانواده خود را در حد پایین تأمین مى کرد نیز به فکر کمک به ارتش اسلام افتاد و چون اندوخته اى نداشت گفت: یک شب را اضافه کار مى کنم و درآمد آن را خدمت پیامبر مى آورم. محصول کار شبانه او دو من خرما بود که یک من آن را براى خانواده خود گذارد و یک من را خدمت پیامبر آورد. منافقان عیب جو هنگامى که دیدند «ابو عقیل» مشتى خرماى خشکیده در دامن ریخته خدمت پیامبر مى آورد او را به باد مسخره و استهزا گرفتند و سخن ها گفتند. آیه شریفه نازل شد، کار «ابو عقیل» را کاملاً ستود و استهزا کنندگان را به عذاب الیم الهى تهدید کرد: «(اَلَّذِینَ یَلْمِزُونَ الْمُطوِّعِینَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ فِى الصَّدَقَتِ وَالَّذِینَ لایجِدُونَ إِلاّ جُهْدَهُمْ فَیَسخَرُونَ مِنهُمْ سَخِرَ اللَّهُ مِنهُمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ)
کسانى که از صدقات مومنان اطاعت کار عیبجویى مى کنند، و آنهایى را که دسترسى جز به مقدار (ناچیز) توانائیشان ندارند مسخره مى نمایند خدا آنها را مسخره مى کند (کیفر استهزا کنندگان را به آنها مى دهد) و براى آنان عذاب دردناکى است».(2)
ببخش مال و مترس از کسى که هرچه دهى
جزاى آن به یکى ده ز دادگر یابى.
البته گاه به هفتصد برابر و بیشتر مى رسد
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
🌟آیت الله قاضی طباطبایی(ره):
💎اگر کسی #گناه و معصیت را به طور کامل #ترک کند، محال است دریچه های رسیدن به #مقامات_عالیه به رویش باز نشود. خود ترک معصیت #رساننده انسان است.
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
࿐࿇🌺✶﷽✶🌺࿇
🌟 #امام_علی عليه السلام :
💎 سه چيز است كه خردهاى آدميان با آنها آزموده مى شود:
⚡دارايى، ⚡دوستى و ⚡مصيبت.
✍هرکس را خواستید بشناسید؛ ببینید؛ چقدر مالاندوز است که این نشان سفاهت است سپس ببینید؛ دوستانش کیانند؛ آنها وی را بهتر معرفی میکنند و همچنین ملاحظه کنید واکنشش نسبت به مصائب و ناملایمات چگونه است.
📚غرر الحكم : 4664
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
ا ﷽ ا
🔰راحت ترین راه تربیت فرزند، مسجدی شدن است!
🔸 راحتترین راه تربیت این است که پدر، دست خانواده را بگیرد و به مسجد بیاورد. همه آنها در مسجد چیزهایی میبینند که آنها را تربیت میکند. بچه میبیند مردم نماز میخوانند؛ لذا نماز خواندن بر او چاپ میخورد. میبیند در ماه رمضان همه روزه میگیرند، چاپ میخورد. میبیند عدهای منبر میروند و از ولایت امیرالمؤمنین میگویند، چاپ میخورد. میبیند روضه میخوانند و گریه میکنند، چاپ میخورد.
🔸خلاصه همهی اینها مربی است. بدون زحمت خود به خود بچهها بار می آیند انسان میبیند بعد از مدتی بچه نماز میخواند و حمد و سورهاش هم درست شده است اما اگر بخواهی آنها را به مسجد نیاوری و خودت آنها را درست کنی حتی اگر بیست و چهار ساعت هم بنشینی درست نمیشود.
🔸در مسجد بدون زحمت، هم یاد میگیرد هم با آدمهای خوب معاشرت میکند و خستگیاش در میرود و اُنسش تأمین میشود و هم تربیت و تعلیم یاد میگیرد. اگر در اثر نیامدن پدر و مادر به مسجد، بچه هم نیاید در بیرون تربیت اسلامی نخواهد شد ... بنابراین باید پدر و مادر حواسشان جمع باشد و بچهها را به عنوان امانت بپذیرند و تربیت کنند
📌 آیتالله حقشناس
@rooshanfekr