🔻 پیرامون سفر جناب بارزانی به تهران و دیداراهی صورتگرفته، توجه به چند نکته در تحلیل بهتر این سفر در این بازه تاریخی راهگشاست:
❇️ منطقه شمالی عراق که اقلیم کردستان نامیده میشود شامل 3 استان اربیل، سلیمانه و دهوک و قسمتهایی از استانهای نینوی و دیاله است و در سال 1970 در پی پیمانی میان حکومت وقت عراق و رهبران کرد عراق تشکیل شد؛
این قسمت از عراق از سال 1991خودمختار بود اما در 2003 همزمان با حمله امریکا به عراق با رسمیت رسانهای و حمایت امریکایی، به کنشگری مضاعف پرداخت.
❇️ آمار سکنه کنونی این منطقه قریب به 5 میلیون و 200 نفر (مشابه جمعیت عمان) برآورد میشود که در دوران حکومت حزب بعث، در حدود 300 هزار نفر از ایشان با اختناق حکومتی مبنی بر کوچ اجباری در راستای عرب سازی عراق و جنایات سازمان منافقین و... کشته شدند.
❇️ این منطقه بسبب برخورداری از چاههای متکثر نفت و گاز و موقعیت ویژه ژئوپلیتیکی از جمله دروازه عراق به اروپا، رشد نخبگانی جمعیت خصوصا در دهه اخیر و ... همیشه مورد طمع استثمارگران جهانی بوده است. گرچه در کردستان عراق طوایف مختلفی مستقر هستند اما 2 گروه طالبانی و بارزانی احزاب غالب در آن اقلیم به حساب میآیند.
❇️ هرچه جریان طالبانی ها خصوصا با محوریت مرحوم جلال با ایران قرابت گفتمانی داشت و زمان جنگ نیز از حامیان ایران در مساعدت به جنگ علیه صدام محسوب می شد، اما جریان بارزانی رویهای انگلیسی داشته و از مصطفی بارزانی تا مسعود، سیروان، نبیله، نیچروان و... درگلوگاههای حساس منطقهای به سمت غرب جهتگیری نموده اند.
❇️ عمده کشورهای منطقه خصوصا کشورهای حاشیه خلیج فارس، بعلت شرقی یا غربی بودن پایه امنیتی کشورشان، ناچار به خریدن امنیت هستند. بستههای پیشنهادی به چین، امریکا، اروپا و ... در این چارچوب قابل ترجمه است. از شریک کردن چین در آرامکو پس از حمله انصارالله یمن به آنجا تا پذیرش بخشهایی از معاملهقرن (صلح ابراهیم) در قبال هستهای شدن عربستان و... .
❇️ پس از عملیات وعده صادق که عربستان بسته پیشنهادی اقتصادی ارسال نمود، ترکیه پیام دوستی فرستاد، روسیه به صورت ضمنی تبریک گفت، چین حمایت کرد و... سایر کشورها و گروهها نیز متوجه تغییرات واقعی منطقه شده اند و برای تامین امنیت، اقتصاد، سیاست و ... در حال رایزنی با ابرقدرت منطقه هستند.
❇️ سفر بارزانی به ایران پس از 7 بار حمله ایران به مناطق تروریستنشین کردستان عراق در 1401 و حمله به خانه تیمی دیزایی در 4 ماه گذشته، گویای آن است که او نیز مانند سایرین پیامهای اخیر منطقهای و جهانی را به خوبی فهم کرده است. مواضع اخیر سخنگوی اقلیم پیرامون سفر او به ایران و مکالمات او در این سفر با رهبر معظم انقلاب، رییس محترم جمهور، وزیر امور خارجه و... که ماهیتا متفاوت از 4 ماه پیش است موید این مطلب میباشد.
تو را است معجزه در کف، ز ساحران مهراس عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
🆔 @roqe313
هدایت شده از پونز
25.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 دومین همایش بینالمللی #دشمن_شناسی
🖇به مناسبت سومین سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
⏰زمان برگزاری: ۷ تیرماه ۱۴۰۳
⏱ مهلت ارسال آثار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
👈جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی ایتا @farajnejad_ir یا سایت زیر مراجعه فرمایید:
🌐farajnejad.ir/hamayesh2
📌 @ponezs
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎊 السلام علیکِ یا فاطمة المعصومة ورحمتاللهوبرکاته
🔻 نکتهای شنیدنی از آیت الله جوادی آملی درباره حضرت معصومه سلام الله علیها
❇️ بودند کسانی که از خاندان موسیبنجعفر علیهالسلام که به دنیا آمدند، برادر امام رضا (سلام الله علیه) هم بودند ولی مورد عنایت آن حضرت قرار نگرفتند؛ اما وقتی خود حضرت رضا علیهالسلام، در زیارت کریمه اهل بیت به ما می گوید به فاطمه معصومه (سلام الله علیها) عرض ادب کنید و بگویید:
«السَّلَامُ عَلَیكِ یا بِنْتَ وَلِی اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیكِ یا أُخْتَ وَلِی اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیكِ یا عَمَّةَ وَلِی اللَّه»؛
یعنی شما بنت ولایت هستید، اخت ولایت هستید، عمه ولایت هستید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ فردا اول ذیقعده است و ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
❇️ چله نشینی ذی القعده و آداب این ماه از سفارشات بزرگان دین است
🔻 با تبریک ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها، پیشنهاد میکنم توصیه های آیت الله عاملی درباره چلهنشینی را بشنوید
🆔 @roqe313
🔻 رحمت خدا بر علامه مصباح یزدی که میفرمودند:
❇️ اگر کسی بگوید که اگر محبت همه مادرهای عالم را جمع کنند؛ محبت مادرهای عالم از بدو پیدایش را (ازحضرت حوا گرفته تا روزی که قیامت برپا می شود) جمع کنند و بگذارند در یک کفه ترازو ،محبت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) بر آن ها برتری دارد.
❇️ آن دلسوزی که برای ما دارند [که] دلشان می خواهد ما از گناه دور باشیم، پاک بشویم، توبه کنیم، توجه مان به خدا باشد و عبادت هایمان بهتر باشد نهایت محبت آن هاست و از هیچ چیزی هم فروگذار نمی کنند. هر جا، هر چیزی ما از آن ها بخواهیم که به مصلحت ما باشد، از خدای متعال درخواست می کنند (تا خداوند) به ما لطف کنند . و ما مطمئن هستیم که هیچ چیزی فروگذاری نمی کنند.
❇️ دیگر بستگی دارد به این که چه قدر همت داشته باشیم و از آن دریای لطف و رأفت و محبت استفاده کنیم.
۱۳۹۱/۰۵/۰۵
🆔 @roqe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 با اینکه پیرس مورگان چهره معلومالحالی است و از مصاحبه او با جناب مرندی و باقی افراد میشود این را دریافت لیکن مصاحبهی او با سنخگوی رژیم صهیونیستی و طفرهرفتن او از جواب به سوالات، می توان دریافت که این رژیم در اوج ضعف قرار دارد.
❇️ باخت سنگین رسانهای که به رژیم تحمیل شد و در این فرایند نقش اساسی را خبرنگاران و دستگاههای دیپلماسی کشورهای فعالی چون ایرن، الجزایر، کلمبیا و... ایفا کردند و البته نمیتوان نقش تیکتاک را در این فرایند نادیده گرفت.
🆔 @roqe313
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامۀ حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای مثبت داد 🔹این قطعنامه
❇️ در مطالب گذشته بارها بر این مطلب تکیه و تاکید شد که عنصر اساسی فروپاشی از درون رژیم صهیونیستی، افکار عمومی جهان است و نقش اساسی را رسانهها ایفا میکنند.
❇️ از شروط لازم این فروپاشی از درون، مسائلی چون بحرانهای سهمگین اقتصادی، چالشهای امنیتی، مهاجرت معکوس، دولت متزلزل و... است که همه در این 6 ماه به اوج خود در طی 70 سال گذشته رسیده است اما پررنگ ترین نقش را در بین این شروط، افکار عمومی جهان ایفا میکند.
❇️ حالا و به لطف عملیات طوفان الاقصی و کمی بعد تر با حمایت سنگین لبنان، یمن، عراق، سوریه، صدالبته ایران که عملیات وعده صادق حرکتی بسامدآفرین در این زمینه و برای جبهه مقاومت محسوب میشد، اتفاقات خصوصا 3 ماهه گذشته گویای ان است که قطعات پازل کلانطرح فروپاشی از درون رژیم صهیونیستی درحال تکمیل شدن است
❇️ همان طرحی که رهبر معطم انقلاب در سال مهرماه 1379 به عنوان راه برون رفت منطقه از بحرانی بنام اسرائیل مطرح فرمودند و در سال 1398 در سازمان ملل ثبت گردید.
❇️ گرچه با وجود حقوتو امریکا در شورای امنیت، رای آوری این طرح بعید مینماید، اما بازطرح مجدد آن در این شرایط که به ظاهر اسرائیل روز زمین غزه پیروز جنگ است، گویای اثربخشی افکار عمومی جهانی بر تصمیمات اساسی است.
❇️ اینکه در جنگ های گذشته مانند جنگ 22 روزه، 51 روزه، 2 روزه و ... نهایتا از سازمان ملل صدای اظهار نگرانی بلند می شد و کشورهای مصر و امارات و عربستان و کویت و قطر به عنوان میانجی وارد میدان می شدند و مسئله را حل میکردند و تمام. اما حالا سازمان ملل را وادار به واکنشی متفاوت از تمام دفعات قبل پیرامون مسئله فلسطین نموده است و این خود از طلیعههای پیروزی زودتر از موعد فلسطین خواهد بود ان شاءالله.
🆔 @roqe313
هدایت شده از محمد ابوترابی
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی: آمادگی داریم از نظر تسلیحات و فناوری به همۀ کشورهای منطقه کمک کنیم
🔹ما از قویبودن کشورهای منطقه استقبال میکنیم. این منطقه زمانی صلح و صفا میبیند که همۀ کشورهای آن قوی باشند.
🔹باید اسرائیل که تنها دارندۀ سلاح هستهای در منطقه است خلع سلاح شود؛ اگر نشود منطقۀ عاری از سلاحهای هستهای محقق نخواهد شد.
🔹اگر اسرائیل کشورهای دیگر را تهدید کند، آنها دیگر ساکت نمیتوانند بنشینند و به همین دلیل من اعلام کردم اگر اسرائیل ایران را تهدید کند ما ممکن است در دکترین هستهای خود تجدیدنظر کنیم.
🔹آمریکاییها میگویند دیپلماسی بهترین راه است اما خودشان از برجام خارج شدند. ما آمادگی داریم مذاکره کنیم. به برجام برگردید و آن فرصتی خواهد بود که در مورد خاورمیانه عاری از سلاح هستهای صحبت کنیم.
@Farsna - Link
رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی: آمادگی داریم از نظر تسلیحات و فناوری به همۀ کشورهای منطقه کمک کنیم
❇️ بارها بر این مطلب تاکید کردم که آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی در منطقه به دنبال ناآرامی هستند و امنیت آنها در ناامنی منطقه است.
❇️ به هرمیزان که در این منطقه تشتت و ضعف حاکم باشد، حضور آمریکایی ها در منطقه تشدید و مشروعیتبخشی میشود.
❇️ حتی گاه با خروج از برخی بخشهای منطقه به دنبال تشدید ناامنی و ناآرامی هستند که در سایر بخشها به حضور و کنش خود مقبولیتدهی کنند.
❇️ لیکن راهبرد ایران در منطقه، تقویت کشورها، آرامش و ایجاد منافع مشترک است تا مسائل به صورت درون منطقهای و بدون مداخلات خارجی راهبری شود.
❇️ از نحوهی تعامل با آذربایجان تا سخنان سران کشور در حوزه سیاست خارجی با اقلیم و... این مطلب به وضوح خودنمایی می کند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
☀️ معارف ائمه(ع) باید به زبان فنی و شیوههای درست به دنیا منعکس شود
✏️ رهبر انقلاب: اینهمه ما کتاب داریم؛ یعنی مثلاً بحارالانوار [بیشتر از] صد جلد کتاب است؛ و از این قبیل کتب فراوان است، امّا اینها در یک محدودهی خاصی هستند دیگر. یک شعری آن روز بنده خواندم:
مِی نابی ولی از خلوت خُم
چو در ساغر نمیآیی چه حاصل؟
مِی ناب را باید آورد در ساغر تا قابل استفاده باشد؛ ولی در خُم مانده. این مِی نابِ معارف زندگی ما که از ائمّه آمده... باید به زبان روز، به زبان فنّی، با شیوههای درست به دنیا منعکس بشود. امروز دیگر ارتباط با دنیا کار آسانی شده.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگرهی جهانی حضرت رضا(علیه السّلام). ۱۴۰۳/۲/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir