👌پویش فرزندان آفتاب
کودکان غزه؛ مانند آفتابی هستند که حتی در دل تاریکی ها می درخشند. آن ها باوجود تمام مشکلات ؛ نور امید را در دل های خود حفظ کرده اند.
👈ما می دانیم که شما با قلب های مهربان و پر از عشق ،همیشه به فکر دیگران هستید .حالا وقت آن است که با هم ،نور امید را به دل های کودکان غزه،فلسطین و لبنان برسانیم.
🔸پویش «فرزندان آفتاب» از شما دعوت می کنند تا با هنرتان ،خلاقیت تان و عشق تان ،به این فرزندان آفتاب کمک کنید.بیاییم باهم یک دنیای شاد و پر از امید بسازیم .
🔸فرزندان عزیز ایران اسلامی می توانند در قالب نقاشی،شعر،داستان نویسی، در پیام رسان داخلی ایتا به آیدی زیر تولیدات را بفرستید.
@baran_bahary1399_1358
⏳زمان: ۸ الی ۹ آذرماه ۱۴۰۳
🎁به سه نفر از کسانی که بهترین آثار را ارسال نمایند به قید قرعه جوائزی اهدای گردد.
#استان_لرستان
#ناحیه_ازنا
#بسیج_جامعه_زنان
#حوزه_خدیجه_کبری_س
هدایت شده از ازناخبر
🔴 #اطلاعیه
💥مسیر استقبال از شهدای گمنام تغییر کرد.
🌷مراسم استقبال از چهار لاله فاطمی در شهرستان ازنا
✨امروز پنجشنبه هشتم آذرماه
ساعت ۱۶
✨از میدان شهید صادقی به سمت مصلی امام جعفر صادق (ع)
🏷 #ازناخبر را در ایتا و تلگرام دنبال کنید :
eitaa.com/aznakhabar313
https://t.me/aznakhabar
#طرح_سراسری_استغاثه
#قرار_جمعه_ها
یک نفر مانده از این قوم.... که برمیگردد
✴️مراسم پر فیض زیارت آل یس
📜 سخنران : حاج علی آژ
🎤 مدیحه سرایی و قرائت زیارت آل یاسین: حاج علی آژ
👈ویژه برادران و خواهران
🔺آدرس دقیق مراسم: خیابان آزادی مسجد خاتم الانبیا(ص)
📅تاریخ برگزاری۰۹/ ۰۹/ ۱۴۰۳
⏳ساعت برگزاری: ۳:۳۰ عصر الی ۵:۳۰
🔹ستاد مردمی برگزاری زیارت آل یاسین شهرستان ازنا
هدایت شده از بصیرت
💥توصیه هایی به فعالان رسانه ای و فضای مجازی پیرامون اخبار و تحولات سوریه:
- با شروع شرارتهای تکفیری ها به دستور و به نفع اسرائیل، امروز بیش از هر زمان دیگری روشن می شود که دولت اسلامی عراق و شام (داعش) ترجمه همان توهم از نیل تا فرات صهیونیستها و داعش نیروی نیابتی اسرائیل بود. اهمیت تبیین این موضوع با توجه به اینکه اسرائیل جنایتکار سعی داشت با بهره گیری از نفرت مردم جهان و البته ایران از تکفیری ها، در ابتدای طوفان الاقصی، حماس را به داعش تشبیه کند، ضروری است.
- تحرکات گاه و بیگاه و مذبوحانه گروهکهایی مثل جیش الظلم در جنوب شرق ایران همزمان با درگیریهای میان ایران و اسرائیل به سود رژیم صهیونیستی نیز در همین جورچین قابل تحلیل است.
- برخی رفتارهای شبیه تروریستهای تکفیری در جریان اغتشاشات ۴۰۱ در ایران نیز با هدایت، القا و تحریک رسانه های اسرائیلی مثل ایران اینترنشنال تکرار میشد، از آدم کشی با شکنجه در خیابان تا توهین به تمثال رهبران مقاومت. اتفاقاتی که ویدیوهای مشابه آن از حلب مخابره می شود. بنابراین به فرموده رهبر انقلاب که تاکید کردند جریان سلطه آمریکایی صهیونیستی در منطقه یا استبداد می خواهد یا هرج و مرج، این موضوع باز هم قابل تاکید و تحلیل است که هرج و مرج ها و آشوبهای گاه و بیگاه گذشته در ایران نیز کاملا طرح همان آمریکا و صهیونیستی بود که کشتار در فلسطین و لبنان و شرارت تکفیری ها در سوریه را راه انداخته.
- خوب است فعالان رسانه ای و فضای مجازی، تحرکات معدودی از شبه رسانه ها و انسان رسانه های داخلی که به هر نحوی می خواهند جورچین آمریکا و اسراییل و نیروهای تروریستی نیابتی آنها را با انتشار شایعه، دروغ و اخبار تضعیف کننده علیه امنیت ملی تکمیل کنند را رصد کرده و روشنگریهای موثر داشته باشند.
خلاصه اینکه: اسرائیل، کشورهای هم پیمان آمریکا در منطقه، تروریستهای تکفیری، جیش الظلم و گروهکها، آشوبهای ززآ و همه و همه... نقشه ها و نیروهای نیابتی "آمریکایی-صهیونیستی" هستند در راستای توهم خاورمیانه بزرگ تحت حاکمیت یک استبداد بزرگ.
- توجه به این نکته ضروریست که القای رعب و وحشت و پیروزی نمایی در بستر شبکه های اجتماعی ای که در خدمت تروریستها هستند، یک اصل همیشگی بوده است. بدون شک نیروهای تکفیری صهیونیست در سوریه قدرت گذشته را ندارند و به زودی شکست خواهند خورد. بنابراین فعالان رسانه ای و فضای مجازی ضمن مراقبت از عدم انتشار اخبار غلط، اجازه ندهند که جریان تروریست صهیونیستی بتواند پیروزی نمایی های کاذب داشته باشد.
#IsraelisISIS
@baseeratt
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ فقط در یک صورت؛
اگر هر جوری از دنیا بری شهید محسوب میشی!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
منبع : استغاثه
@ostad_shojae I montazer.ir
#گزارش_مصور
👈 طرح تربیتی دخترانه ریحانه
🔰 یه محفل فکری دخترونه
🍃 یه دورهمی برای رشد خودباوری نوجوان
▫️بیان مهارتهای زندگی و بندگی نوجوان
🔺بازی هدفمند با تقویت هوش جنبشی
🕗 جمعه: ۹ آذر ماه، مسجد سیدالشهداء
💫کاری از موسسه فرهنگی حرکة الحسین «ع» ازنا
╭═━🍃❀🌺❀🍃━━╮
@mhazna
╰━━🍃❀🌺❀🍃━━╯
💬 #موضوع_روز :
※ بخشی از چرایی و چگونگی حوادث شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها که مغفول مانده است!