680315.pdf
1.03M
فایل پی دی اف وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی (ره)
🆔 @roshana_azna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 إنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
💠 روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان، حضرت امام خمینی به ملکوت اعلی پیوست
💠 روز ۱۳ خرداد ۶۸ - ساعت ۲۲:۲۴
🆔 @roshana_azna
💐۶ روز تا #جشن_انتخابات💐
🔰 لوح | رهبر انقلاب: روز انتخابات برای نظام جمهوری اسلامی، روز جشن است، روز شادی و شور است.
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
🆔 @roshana_azna
⭕️ سلسله نشست های مجازی روشنگری و بصیرت افزایی مرکز نسرا سازمان فضای مجازی بسیج لرستان
✅ موضوع: تاکتیک ها و ابزارهای عملیات روانی دشمن در انتخابات
👤 با حضور: حميدهدايتي کارشناس سیاسی
🗓 شنبه : ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
⏰ ساعت ۲۲/۳۰
📲 پخش زنده در کانال بصیرت لرستان در پیام رسان روبیکا
👇👇👇
https://rubika.ir/basiratelorestan
#انتخاب_اصلح_لرستانی_آباد
#ما_منتظر_انتخاباتیم
💠 نسرا (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی) استان لرستان/ازنا
🆔 @roshana_azna
نشریه روزانه شماره 14 .pdf
498.1K
🔰 #بخوانید | خبرنامه فرهنگی روشنا شماره ۱۴
🔻 خلاصه ای از مهمترین مطالب کانال در روز گذشته
🔹 جهت چاپ و توزیع در اماکن فرهنگی، پایگاه های بسیج و مساجد
🆔 @roshana_azna
⭕️ سلطنتطلب ها عليه جمهوريت
🔻 در آستانه نخستين انتخابات قرن جديد در ايران، هواداران سلطنت منحوس پهلوی با کمک منافقان در فضای ولنگار مجازی شبانه روز در حال جنگیدن علیه جمهوریت در ایران هستند.
🔹 تلاش این گروه در راستای تحریم انتخابات و کاهش انگیزه مشارکت در انتخابات با پرداختن به موضوعاتی همچون نوید افکاری، آبان ۹۸، زندگی نرمال و ... است.
🔹همانطور که در تصویر مشاهده میشود، هشتگهای #رای_بی_رای، #نه_به_جمهوری_اسلامی، #IraniansboycottElections، #رای_نمیدهم و #جاویدشاه پرکاربردترین هشتگهای مورد استفاده کاربران این خوشه که عموما در خارج از ایران زندگی میکنند، درباره انتخابات هستند.
🆔 @roshana_azna
⭕️ پایان ماراتن مناظرات و واکنش کاربران فضای مجازی
🔹قطار مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری پس از طی مسیری ۵۴۰ دقیقهای در حالی به ایستگاه پایانی خود رسید که نامزدها بنا بود در آخرین برنامه، درباره روش خود برای درک عینی و واقعی مشکلات و دغدغههای مردم سخن بگویند و علل متورم و مزمن شدن مشکلات و حل نشدن آن را واکاوی کنند. اما آیا این مهم محقق شده است و اساساً کاربران فضای مجازی چه رویکردی به مناظره سوم داشتند؟
📊رصد دیتاک از شروع مناظره تا حدود ۱۲ ساعت پس از آن در بسترهای خبر، تلگرام، اینستاگرام و توییتر نشانگر آن است که دو کلان موضوع «کرونا» و «برجام» و پاسخ کاندیداها در این زمینه، با ضریبی بیش از سایر موضوعات مورد توجه قرار گرفته است.
▪️کاربران توییتر با ۳۶۳.۲ هزار توییت، ۲۵۶ هزار ریتوییت، ۱.۳ میلیون لایک و بیش از ۲۰۷۱۳ محتوا در ساعت به کنشگری درباره آخرین مناظره پرداختند.
توییت «آقای همتی خون های آبان ماه ۹۸ دامان تو و حسن روحانی را خواهد گرفت» با ۱۰۶۲۵ لایک، محبوبترین محتوای فضای توییتر بوده است.
▪️اهالی خبر با ۶.۳ هزار تولید محتوا در بستر خبر موضوع مناظره سوم را پیگیری کردهاند. ۲.۷ هزار محتوا در پایگاههای خبری، ۳.۲ هزار محتوا در بستر خبرگزاریها و ۴۰۴ محتوا در روزنامهها درباره مناظره آخر منتشر شده است. خبریها، صرفا به اطلاعرسانی مناظره پرداخته و کمتر شاهد ارائه تحلیل در این بخش بودهایم.
▪️تلگرام که ترکیبی از رسانهها، فعالان فضای مجازی و افکار عمومی محسوب میشود با رویکردی خنثی به ارائه محتوای مناظرات پرداخته و درمجموع ۴۴.۱ هزار پست، ۱۵۰.۲ میلیون بازدید و ۱۸۳۶ پست در ساعت مناظره آخر را بدرقه کرده است.
پست کانال خبر فوری با مضمون نقلقولهایی از رییسی در مناظره سوم و ۲۴۵.۵ هزار بازدید پربازدیدترین مطلب بستر تلگرام بوده است.
▪️در نهایت اینستاگرام که بستر اصلی و متمرکز امروز کاربران ایرانی است، با ۱۲.۹ هزار پست، ۵.۷ هزار لایک و سرعت ۵۳۶ پست در ساعت به موضوع مناظره پایانی سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است.
پست «زاکانی : ماهم قبول داریم آقای روحانی اقتصاد بلد نیست، چون اگر بلد بود شمارو نمیگذاشت رئیس بانک مرکزی!» با ۱۷۱۰۰ لایک مورد توجهترین محتوای بستر اینستاگرام بوده است.
🔹درحالی که انتظار میرفت مناظره سوم، بهعنوان آخرین فرصت جمعی کاندیداها روند گرمتری را دنبال کند، شاهد روند یکنواخت و تکرار برنامههای گذشته توسط کاندیداها بودیم؛ رویکردی که به روایت برخی کارشناسان، اثر چندانی بر گرم کردن تنور انتخابات و افزایش مشارکت نداشته و بیشتر شاهد بازتولید و تکرار ادبیات چند هفته گذشته نامزدهای انتخاباتی بودیم. البته پیش از این نیز افکارسنجیها از عدم اثرگذاری چندان مناظرات بر مشارکت حکایت داشته است.
🔹باید دید خارج از فضای مناظرات، در روزهای منتهی به ۲۸ خرداد، هر یک از کاندیداها برای جلب نظر افکار عمومی چه سیاستی را اتخاذ خواهند کرد. اما این سیاست هر چه باشد باید با علم به این نکته باشد که مردم به دنبال ارائه راهکار واقعی و عملیاتی برای حل مشکلات کشور هستند و نه بیان و تاکید بر اینکه مشکلات وجود دارد. امروز «ناجی با برنامه» بیش از «قهرمان بیبرنامه» مورد انتظار افکار عمومی است.
🆔 @roshana_azna
⭕️ پیشبینی لحظهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ از نگاه بیگدیتا
⏱۶ روز مانده به انتخابات
📊 دیتاک با دادهکاوی بیش از ۱۰ میلیون بیگدیتای فضای مجازی که بازتاب و مرجع افکار عمومی محسوب میشود، در روز ۲۲ خردادماه، به پیشبینی نتیجه لحظهای انتخابات ریاستجمهوری پیش رو پرداخته است.
🔹لازم به ذکر است این اعداد پیشبینی قطعی و نهایی انتخابات نبوده و صرفا پیشبینی بر اساس بیگدیتای افکار عمومی روز ۲۲ خرداد است.
🔹بر اساس این گزارش رئیسی با ۶۴.۴٪ بیشترین و مهرعلیزاده و قاضیزاده هاشمی با ۰.۵٪ کمترین درصد آرا را در میان افکار عمومی فضای مجازی به خود اختصاص دادهاند. حدود ۱۰.۴٪ کاربران نیز مشارکت قطعی در انتخابات را بدون بیان نام کاندیدای موردنظر خود اعلام نمودهاند.
🔹در ادامه همتی با ۸.۴٪، رضایی با ۶.۹٪، جلیلی با ۶.۲٪، زاکانی ۲.۷٪، قاضیزاده هاشمی با ۰.۵٪ و مهرعلیزاده با ۰.۵٪ به ترتیب در این پیشبینی بیشترین تا کمترین درصد را کسب نمودهاند.
🆔 @roshana_azna
هدایت شده از عطر یاس
✍رهبر انقلاب اسلامی:
"زن ایرانی در ایران اسلامی، باید کوششش این باشد که هویّت والای زن اسلامی را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند. این امروز وظیفهای است بر دوش زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران دانشآموز و دانشجو."
۱۳۷۹/۰۶/۳۰
____🍃🌸🍃🌸🍃_____
#الگوی_سوم
#زن_نه_شرقی_نه_غربی
🆔 @atreyas000
هدایت شده از عطر یاس
✅توصيه من به خواهران و دختران عزيزم...
✍رهبر انقلاب: توصیه من به خواهران و دختران عزیزم این است که معلومات و آگاهیهایتان را بیشتر کنید. مطالعه، دقّت، تحقیق، درس، ورود به مسائل مورد ابتلای روز و اهتمام به کارهای دینی، جزو وظایف حتمی و مسلّمی است که امروز زنان کشور باید مثل مردان، خود را موظّف به انجام آنها بدانند. شما هستید که فرزندان صالح میپرورید و همسران خود را برای ورود به میدانهای مثبت، تشجیع میکنید. بسیاری از زنان، شوهرانِ خودشان را بهشتی میکنند و آنها را از مشکلات دنیا و آخرت نجات میدهند. کار و تلاش زن و آگاهی و موضعگیری او، چنین ارزشی دارد.
۷۵/۶/۲۸
____🍃🌸🍃🌸🍃_____
🆔 @atreyas000
هدایت شده از عطر یاس
❤️ این که جوانان به ازدواج بله بگویند، یا نگویند، دست خودشان است.
اما این که دیر بله بگویند یا زود بله بگویند، تقریباً دست خودشان نیست.
تقریباً دست کسی است که 28 خرداد به او بله می گویند.🌹
____🍃🌸🍃🌸🍃____
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات۱۴۰۰
#من_سرنوشت_سازم
#من_رای_میدهم
🆔 @atreyas000
هدایت شده از عطر یاس
27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خانم دکتر فاطمه احمدی(معاونت امور بانوان سازمان بسیج اساتید دانشگاههای لرستان)؛
✅ زن در ساحت گفتمان اصیل انقلاب اسلامی تکریم و در نگاه ابزاری غربی تحقیر می شود.
✅کنش گری اجتماعی بانوان ایرانی، این بار اجازه تنزل شأن و شخصیت زن ایرانی و بهره برداری سیاسی و ابزاری از اندیشه و عواطف زنان را در فضای انتخابات ۱۴۰۰ به برخی جریانات خاص نخواهد داد
____🍃🌸🍃🌸🍃_____
#مشارکت_حداکثری
#من_سرنوشت_سازم
#من_رای_میدهم
#بسیج_اساتید
🆔 @atreyas000
هدایت شده از عطر یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشارکت حداکثری هنرمندان در انتخابات
____🍃🌸🍃🌸🍃_____
#مشارکت_حداکثری
#من_سرنوشت_سازم
#من_رای_میدهم
#هنرمندان
🆔 @atreyas000
هدایت شده از عطر یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت به حضور و شرکت ورزشکاران عزیز در مشارکت حداکثری انتخابات ۱۴۰۰
____🍃🌸🍃🌸🍃_____
#مشارکت_حداکثری
#من_سرنوشت_سازم
#من_رای_میدهم
#ما_میتوانیم
🆔 @atreyas000
نشریه روزانه شماره 16.pdf
636K
🔰 #بخوانید | خبرنامه فرهنگی روشنا شماره ۱۶
🔻 خلاصه ای از مهمترین مطالب کانال در روز گذشته
🔹 جهت چاپ و توزیع در اماکن فرهنگی، پایگاه های بسیج و مساجد
🆔 @roshana_azna
✅بیانیه استادیار شبکه تربیتی صالحین بسیج جامعه زنان شهرستان ازنا در خصوص حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری
اکنون که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود مانع تراشی ها و کارشکنی های دشمنان، جنگ تحمیلی، فشار تحریم ها، همسویی و همراهی برخی عناصر داخلی با برنامه های دشمنان، هجمه های رسانه ای و ... بیش از چهار دهه از عمر خود را پشت سر نهاده است، در آستانه انتخابات دیگری قرار گرفت، تا مهر تاییدی باشد بر صداقت گفتار امام انقلاب در جمهوریت نظام و تاثیر مستقیم آراء مردم در اداره و تعیین مسیر حرکت کشور.
شبکه صالحین با تشکیلاتی جهادی و انقلابی بنا برتعهدات و رسالت خویش، بدون وابستگی به افراد و جریانات سیاسی و به تبعیت از فرمایشات مقام عظمای ولایت، با رعایت اخلاق انتخاباتی به تنویر افکار عمومی و رفع شبهات و سوالات مردمی پرداخته است تا با مشارکت حداکثری آحاد مردم در عرصه انتخابات و گزینش آگاهانه فردی اصلح، پایانی باشند بر همه مدیریتهای ناکارآمد، اشرافی و مخلّ در حرکت نظام جمهوری اسلامی و آغازی بر تحقق عدالت در دولتی اسلامی.
نهال انقلاب با خون شهیدان آبیاری گشت و باغبانی رشد یافته در مکتب شهادت می تواند آن را بپرورد. اینک که زمان انتقام از خون همه شهدای ایران اسلامی و به ویژه سید شهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی فرا رسیده، بر یکان یکان مردم است که با حضور گسترده در میدان انتخاباتی و پای صندوقهای رأی، بخشی از دِین خود را به شهدا ادا نمایند.
بر مسئولین و دولتمردان منتخب نیز فرض است که زمینه های تبعیض، شکاف طبقاتی، محرومیت و ... را شناسایی و برطرف نمایند و با ایجاد بسترهای رفاه نسبی و رضایت در زندگی عموم مردم، پشتوانه مردمی نظام بیش از پیش تقویت شود. به هر روی با حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه همه کنشگران سیاسی و اجتماعی و عوام مردم است که ایران قوی و مقتدر همه معادلات ظالمانه بین المللی را برهم خواهد زد و سهم خود را در مناسبات خارجی ارتقا خواهد داد.
اکرم جعفری استادیار شبکه تربیتی صالحین بسیج جامعه زنان شهرستان ازنا
🆔 @roshana_azna
⭕️ رئيسي همچنان پیشتاز در افکار عمومی
⏱۵ روز مانده به انتخابات
📊 ديتاك با متنکاوی بیش از ۱۰ میلیون بیگدیتای فضای مجازی در ۲۳ خردادماه، نتایج و درصد آرای هر یک از کاندیداها را در این روز پیشبینی نموده است.
🔹این گزارش که مبتنی بر بیگدیتای افرادیست که مشارکت قطعی خود را در انتخابات ریاستجمهوری در فضای مجازی اعلام نمودهاند، پیشبینی قطعی دیتاک از انتخابات نبوده و صرفا گزارش لحظهای روز ۲۳ خرداد ماه است.
🔹طبق این گزارش، درصد آرای رئیسی با افزایش چند درصدی به عدد ۶۷.۸٪ رسیده و بیشترین درصد را میان کاندیداها به خود اختصاص داده است. در مقابل قاضیزاده با کاهش درصد به ۰.۲٪ کمترین میزان آرا را طبق این تحلیل بدست آورده است.
🔹۸.۳٪ از افرادی که به طور قطع مشارکت خود را اعلام کردهاند، کماکان تصمیم نهایی خود را درباره اینکه به کدام کاندیدا رای خواهند داد، نگرفتهاند. همچنین بجز رئیسی، زاکانی و مهرعلیزاده، درصد دیگر کاندیداها و بدون تصمیمها با افت نسبی همراه بوده است.
🆔 @roshana_azna
⭕️ میزان تمایل مردم به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در تازهترین نظرسنجی ایسپا
مرکز افکارسنجی ایران:
🔹از افرادی که در انتخابات مشارکت میکنند پرسیده شد: «اگر الان انتخابات برگزار شود به چه کسی رای میدهید؟»
🔹 از میان افرادی که در انتخابات شرکت میکنند، ۶۰.۶ درصد ابراهیم رئیسی، ۸ درصد محسن رضایی، ۳.۵ درصد سعید جلیلی، ۳.۷ درصد عبدالناصر همتی، ۳.۱ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۳ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۷ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیدهاند. ۱۷.۴ درصد به این سوال پاسخ ندادند.
🔷 ایسپا موج یازدهم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۰۹۴ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.
🆔 @roshana_azna
⭕️ گزیده اخبار فرهنگی
🔻 ۳۵۰ نفر از هنرمندان کشور حمایت خود از آیتالله رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری را در قالب یک بیانیه اعلام کردند.
🔻 بیانیه 273 هنرمند شاخص بسیجی/خودمان را برای عملیات ٢٨ خردادماه آماده کنیم
🔻 انتشار کتاب ملودیهای محلی و خاطرهانگیز «قطعاتی برای قانون»/دفتر کنسرتهای آنلاین «برخط ماه و نوا» بسته شد
🔻 مدیر شبکه رادیویی صبا، از اضافه شدن یازده برنامه جدید تابستانی به جدول پخش و تحول در برنامه های موجود این شبکه خبر داد.
🔻 دعوت 65 نفر از خطبا، مداحان و شعرای سرشناس از مردم برای حضور در انتخابات
🔻 همسر شهیدناظری به دلیل ایست قلبی درگذشت/ تشییع؛ احتمالا فردا
🔻 سریال شبکه نمایش خانگی «دیو و ماه پیشونی» به عنوان اولین سریال ژانر کودک و نوجوان، امسال به شبکه نمایش خانگی می آید.
🔻 حامد همایون بازیگر مجموعه طنز «حالا برعکس» به تهیهکنندگی سیدعلی احمدی شد.
🔻 امیری اسفندقه گواهینامه درجه یک هنری دریافت کرد
🔻 مرکز آفرینشهای هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی با انتشار یک فراخوان از هنرمندان نخبه موسیقی کشور برای حضور در کارگاههای ویژه آموزشی این مجموعه دعوت کرد.
🔻 «یک مکان ساکت ۲» اولین فیلمی است که موفق شد در بازار فروش فیلم آمریکا در دوران پاندمی از مرز ۱۰۰ میلیون دلار عبور کند.
🔻 «تئاترفجر ۴۰» بینالمللی خواهد بود/ انتشار فراخوان تا پایان خرداد
🆔 @roshana_azna
📌همتی: نامه من برای افزایش بنزین ۵ هزار تومانی به رهبری بود
🔹هدفم از این نامه کنترل تورم و بهبود معیشت مردم بود. دولت در آن زمان مشکل کسری بودجه داشت. این نامه من توسط دولت اجرا نشد.
🔹من گفتهام بود که در ازای افزایش قیمت بنزین ۹۵ هزار تومان به یارانه هر فرد باید افزوده میشد.
🆔 @roshana_azna
📌سگ زرد برادر شغال؛ نگاهی به نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی
🔹نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی شده است، فردی که به واسطه نتانیاهو وارد سیاست شد و اکنون در یک جنگ قدرت با رقبای او ائتلاف کرده و کابینه را در دست گرفته است.
🔹سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان «نفتالی بنت»، سیزدهمین نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس سی و ششمین کابینه این رژیم شد و مدت 12 ساله نخستوزیری «بنیامین نتانیاهو» به پایان رسید. «نفتالی بنت» قرار است به مدت دو سال نخستوزیر شود و پس از آن در خرداد ۱۴۰۲ «یائر لاپید» از حزب «یش عتید» نخستوزیری را بر عهده بگیرد؛ البته به شرطی که کابینه فعلی بتواند با توجه به ائتلاف احزاب مختلف و بعضا متضاد هم دوام بیاورد.
🔹به هر حال به نظر میرسد، بیش از روی کار آمدن «نفتالی بنت»، پایان دوره ۱۲ ساله نتانیاهو اهمیت داشته باشد. هرچند نتانیاهو گفته است که به زودی کابینه فروخواهد پاشید و او دوباره قدرت را در دست خواهد گرفت. با همه این اوصاف شناخت کمی درباره «نفتالی بنت» وجود دارد و اگر اتفاق خاصی نیفتد، او برای دو سال نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود. در ادامه تلاش میشود به شکل مختصر به معرفی این نخستوزیر ۴۹ ساله پرداخته شود.
از تولد تا وزارت
🔹«نفتالی بنت » در ۲۵ مارس ۱۹۷۲ در شهر «حیفا» متولد شد. خانواده او از آمریکا به سرزمین اشغالی مهاجرت کرده بودند. او سالها در ارتش رژیم صهیونیستی حضور داشت و سپس وارد دنیای کسب و کار شد و به فعالیت اقتصادی پرداخت. تا سال ۲۰۰۵ حضوری در سیاست نداشت تا اینکه به واسطه «بنیامین نتانیاهو» در سال ۲۰۰۶ وارد این عرصه شد و به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی نتانیاهو فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد. در سال ۲۰۰۹ نیز به عنوان مدیرعامل شورای شهرکهای صهیونیستنشین کرانه باختری انتخاب شد
🔹جدیترین حضور وی در فضای سیاسی رژیم صهیونیستی به انتخاب او به عنوان رئیس حزب دست راستی و افراطی «خانه یهودی» در سال ۲۰۱۳ باز میگردد. در آن سال این حزب توانست در انتخابات کنست بهترین نتیجه تاریخ خود را کسب و ۱۲ کرسی را از آن خود کند و وارد ائتلاف با حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو شود. بنابراین «نفتالی بنت» وارد کابینه شد و تا سال ۲۰۱۵ وزیر اقتصاد بود و پس از آن به مدت چهار سال وزیر آموزش و پرورش بود و از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ نیز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت.
🔹نفتالی بنت در سپتامبر ۲۰۱۹ ائتلاف سیاسی راستگرای «یمینا» را تأسیس کرد و در انتخابات کنست آن سال توانست هفت کرسی را از آن خود کند.
عقاید سیاسی
🔹«نفتالی بنت» یک فرد راستگرا و پیرو یهودیت ارتدوکس است که عقاید افراطیتری نسبت به دیگر شاخههای یهودیت دارد. در تمامی دوران فعالیت سیاسی خود نیز در گروهها و احزابی حضور داشته که جزو گروههای دست راستی محسوب میشدند. حضور در حزب «لیکود»، حزب «خانه یهود» و ائتلاف «یمینا» که بر اساس عقاید افراطی صهیونیستی و ضد فلسطینی بنا شدهاند نمایانگر تفکر سیاسی نفتالی بنت است.
🔹در اساسنامه ائتلاف سیاسی «یمینا» که نفتالی بنت رهبری آن را بر عهده دارد آمده است که اسرائیل «یک کشور یهودی» است و هیچ کشور و دولت فلسطینی حق برپایی و تشکیل ندارد. شهرکسازیها باید گسترش یابد و میراث یهود ترویج شود.
🔹طبق این دیدگاه سیاسی، فلسطینیها هیچ حق و حقوقی ندارند و صرفا باید شهروندی اسرائیل را بپذیرند، کرانه باختری و رود اردن به طور کامل باید اشغال و حاکمیت [جعلی] اسرائیل بر تمامی این سرزمین اعمال شود.
🔹تقویت و توسعه مهاجرت یهودیان از دیگر کشورها به فلسطین جزو اصول ائتلاف «یمینا» به شمار میرود و باید تمامی موانع در این مسیر برداشته شود.
🆔 @roshana_azna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | استقلال، پیروزی
📍 روایتی نو از حاج حسین یکتا با موضوع انتخابات
🆔 @roshana_azna
⭕️ 4 اشتباه راهبردی همتی در بانک مرکزی
📍 وقتی در ابتدای سال ۹۹ نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت، بانک مرکزی باید با بالا بردن نرخ سپرده گذاری منابع مازاد بانک ها نزد بانک مرکزی، از کاهش بی رویه نرخ بهره بین بانکی جلوگیری می کرد. اکنون عبدالنصر همتی این موضوع را فرافکنی می کند و می گوید دولت باید اوراق منتشر می کرد در حالی که شرط اول استقلال بانک مرکزی و اجرای موثر عملیات بازار باز این است که اینک مرکزی با مسئولیت پذیری راسا عمل کند نه اینکه بخواهد با هزینه دولت سیاست پولی خودش را اجرا کند.
📍 وقتی که بورس در حال سقوط بود، مقاومت بی مورد ایشان در مقابل تبدیل به ریال کردن منابع صندوق توسعه ملی، باعث شد اعتماد به راحتی از دست برود و روند احیا شکست بخورد. هرچند استدلال آقای همتی درباره رشد پایه پولی صحیح است ولی ایشان مبالغ بسیار بیشتری را برای مصارف دیگر تبدیل کرده بود و این مقدار مورد نیاز برای بورس در مقایسه با سایر مصارف و همچنین در مقابل آثار مثبتی که می توانست برای اقتصاد ایجاد کند، قابل اغماض بود. به نظر می رسید در آن زمان آقای همتی از شکست بورس اصلا ناراحت نبود.
📍 وقتی با تغییر دولت امریکا، امیدها برای احیای برجام بازگشت، بانک مرکزی باید با یک سیاست تدریجی و فرود آرام دلار با هدف جلوگیری از ایجاد رکود در اقتصاد وارد می شود ولی برعکس ایشان به دنبال وارد کردن شوک روانی به بازار ارز رفت و با اصرار بر نرخ ۱۱ تومان سیگنال غلط به اقتصاد داد.
📍 وقتی انتظارات تورمی ناشی از امیدواری به احیا برجام کاهشی شد، بانک مرکزی باید نرخ بهره را کاهش می داد ولی مجددا فقط ادعای سیاست پولی و عملیات بازار باز تکرار شد و هیچ تحرکی برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی انجام نشد.
🆔 @roshana_azna
🔰 لوح | مرد میدان حضور
برای اینکه مکتب شهیدسلیمانی را بشناسید باید به برگهای شناسنامهی او نگاه کنید. در شناسنامهی حاج قاسم جای خالی برای مهر زدن نبود؛ او اصرار بر شرکت در همهی انتخاباتها داشت.
⏳ #روایت_حبیب از سرلشکر شهید سیدمحمد حجازی
🚩 انتشار به مناسبت فرارسیدن ایام انتخابات
🆔 @roshana_azna
⚪️ جدیدترین داده کاوی های انتخابات 1400 چه می گویند؟!
♨️ این گزارش پژوهشی حاصل دادهکاوی میلیونها محتوای انتخاباتی منتشر شده در فضای مجازی است. از جنبههای مختلف فعالیت کاربران و رویکردها به کاندیداها مورد ارزیابی قرار گرفته است.
📌 حذف هوشمند رباتها از جمله مهمترین اقدامات مرکز پژوهشی بتا بودهاست. همچنین نرمال سازی داده بر اساس ضریب نفوذ اینترنت به صورت منطقهای و کشوری از جمله دیگر مزیتهای این گزارش است.
🆔 @roshana_azna
⭕️ ۲۸خرداد و مرداد!
👤 احمدزیدآبادی
📍 عبدالناصر همتی در آخرین مناظرۀ تلویزیونی خود گفت: مردم! نگذارید ۲۸خرداد به ۲۸مرداد تبدیل شود!
🔻 آیا منظورش این است که الان دولتی شبیه دولت دکتر محمد مصدق بر ایران حاکم است و کودتایی برای ساقط کردن دولت او در ۲۸خرداد برنامهریزی شده که مردم باید آن را خنثی کنند؟
🔻 اگر منظورش همین است، الان دقیقاً چه کسی مصداق مرحوم دکتر مصدق در این آشفته بازار است؟
🔹 شاید گفته شود منظورش نوعِ برگزاری انتخابات و وجود ارادهای برای بیاثر کردن صندوق رأی است. خب، اگر این انتخابات چنین کارویژهای پیدا کرده است، آقای همتی به چه دلیلی خودش بخشی از آن شده است؟
🔸 متأسفانه هنگامی که فصل رأیگیری فرا میرسد، بازار شبیهسازی تاریخی هم داغ میشود.
📍 در این میان، برخی اصلاحطلبانِ خواهان مشارکت در انتخابات هم با پیش کشیدن کارنامۀ محمود احمدینژاد میگویند؛ نباید اجازه داد آن ماجرا تکرار شود. این دسته از دوستان ظاهراً فراموش میکنند که در سایۀ "تدبیر" نزدیکان سیاسی آنان در چهار سال گذشته، بازگشت به احمدینژاد به آرزویی دست نیافتنی برای بسیاری از اقشار اجتماعی تبدیل شده است! لااقل مردم را از چیزی بترسانید که از آن بیزارند نه چیزی که جمعی عظیم آرزوی بازگشتش را میکنند!
📌 به نظرم برای سنجش اندازۀ سرمایۀ اجتماعی اصلاحطلبان و میزان موفقیت و شکست پروژۀ آنان، همین اشتیاق به بازگشتِ احمدینژاد در سطوحی از جامعه، خودش به تنهایی کافی باشد!
🆔 @roshana_azna
⭕️ گزیده اخبار فرهنگی
🔻 مستند «برای وطنم ایران» منتشر شد/ روایت حسین یزدی از اپوزسیون
🔻 500 خبرنگار از 226 رسانه بینالمللی انتخابات ایران را پوشش میدهند
🔻 جمعی از هنرمندان و سینماگران دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت با انتشار بیانیهای از آیتالله رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت کردند.
🔻 مقررات و فراخوان سیوچهارمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان که پاییز امسال با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان برگزار میشود، منتشر شد.
🔻 مجموعه تلویزیونی «حالا برعکس» از شنبه بیستونهم خرداد هر شب روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.
🔻 وزیر ارشاد گزارش داد؛ افزایش ۸۰ درصدی خرید در طرح بهارانه کتاب
🔻 سرود حماسی «شور بیداری» با نوای «امیر عباسی» و همراهی گروه ابناءالحسن برای انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد.
🔻 مجموعه "ترش و شیرین" از چهارشنبه هر شب روی آنتن شبکه تماشا خواهد رفت؛ همچنین گروه سریال "از سرنوشت" بعد از رباط کریم حالا به پونک رسیدهاند.
🆔 @roshana_azna
⭕️ اتمام حجت آیت الله میرباقری با دوگانه سازهای جبهه انقلاب
🔰 ملاک اصلیِ برای «رأی دادن» این است که موازنۀ موجود را بهنفع جبهه انقلاب تغییر دهد. «اصلح» کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه موجود را بهنفع اسلام و جبهه انقلاب تغییر دهد.
📍 «درباره معیار اصلح بودنِ کاندیداهای ریاست جمهوری باید به چند نکته توجه کرد:
📌 نکته اول این است که ملاک اصلیِ رأی دادن در انتخابات این است که #موازنه موجود به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر کند. اگر نمیخواهیم موازنه را تغییر دهیم برای چه رأی میدهیم و این رأی چه خاصیتی دارد؟! ما باید بهگونهای رأی دهیم که موازنه تغییر کند. بهصرف اینکه در تشخیصِ فردیِ ما کسی «اصلح» است کافی نیست که به او رأی بدهیم؛ عوامل و متغیرهای مختلفی را باید ملاحظه کنیم تا رأی ما به برتری جبهه حق و جبهه انقلاب در موازنه منتهی شود. درست است که ما باید به #تکلیف و وظیفه عمل کنیم، اما تکلیف و وظیفه، معطوف به چنین #نتیجه ای هم هست. ما اگر به #اصلح_غیرمقبول رأی دهیم و نتیجهاش سر کار آمدنِ فرد غیرصالح باشد مقصریم. ما مکلفیم بهگونهای رأی دهیم که فرد غیرصالح بر سر کار نیاید. حتی در شرایطی، اگر فرد غیرصالحی هم در بین نباشد، ممکن است تقویت پایگاه و پشتوانه اجتماعی آن کسی که میخواهد مسئول شود موضوعیت داشته باشد و ما به او رأی دهیم تا قدرت عملکرد بیشتری داشته باشد.
📌 نکته دوم این است که اساساً #اصلح کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه را به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر دهد. چنین کسی باید شاخصهای مختلفی را داشته باشد. بهصرف اینکه کسی #تخصص بیشتری دارد، کافی نیست که در مقام مدیریت و تصمیمگیری و در مقام ایجاد هماهنگی بین شئون مختلف جامعه هم اصلح باشد. هرچند تخصص یکی از شئون #مدیریت است اما نباید مدیریت را در حد تخصص تنزل دهیم و بگوییم هر کس متخصصتر است او مدیرتر و صالحتر است! به عبارت دیگر، تخصصهای مختلف، هرچند امتیازی برای مدیریت میآورد، اما مدار تشخیص #اصلحیت در مقام اداره کشور نیست. کمااینکه توانمندی در مدیریت بیمارستان غیر از متخصص بودن در رشتههای مختلف پزشکی است.
📌 نکته سوم اینکه هیچکس نمیتواند مدعی شود که در همه شئون جامعه، دارای تخصص است. #برنامه_توسعه کشور با دهها رشته پشتیبان ارتباط دارد و یک فرد نمیتواند در آن دهها رشته تخصص داشته باشد و بهناچار نیازمند استفاده از توانمندی متخصصین دیگر است. البته یک فرد میتواند در نفس #برنامهریزی _ که دانش #میانرشتهای است و به مدیریت نزدیکتر است _ تخصص داشته باشد ولی تخصص در برنامه بهمعنای تخصص در همۀ امور وابسته به برنامه نیست، و باز هم نمیتوان مدیریت را در حد تخصص در برنامهریزی تنزل دهیم و بگوییم هر کس که بهتر میتواند برنامهریزی کند، مدیرتر و صالحتر است؛ مگر کسانی که برنامههای توسعه پنجم و ششم کشور را نوشتهاند برای ریاستجمهوری اصلح هستند؟». ۱۴۰۰/۳/۲۴
@roshana_azna