#تلنگر
هیچ وقت زندگی خصوصیت رو
عمومی نکن!
چون برای دیگران
سرگرمی درست میکنی ...
@roshana_esfahan
کاهش ۱۰ درصدی آمار طلاق در اصفهان
🔹️رئیس کل دادگستری استان اصفهان: انجام اموری همچون فعال شدن مراکز مشاوره خانواده و سایر اقدامات پیشگیرانه در حوزه طلاق و نیز تلاش همکاران در شوراهای حل اختلاف سطح استان باعث کاهش ۱۰ درصدی آمار طلاق در سال گذشته شده است.
🔹️عواملی همچون کاهش آستانه تحمل، بیکاری، اعتیاد همواره از جمله دلایل بروز اختلافات خانوادگی بوده و بر همین اساس این امر نیازمند برنامهریزی و سیاستگذاری مسؤولان
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *نماهنگ | ماه امید*
💠 نمایشی از پویش پخت کیک به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) در ۱۲۰ نقطه از نصف جهان
🌝 ماه امید؛ ماه خدا
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخشش روزه اولیها در اصفهان✨
درود بر متولیان جشن روزه اولی ها در میدان امام اصفهان👏👏
🌱به قطع فرهنگ سازی دینی ، قویترین راهکارمقابله با تهاجم فرهنگی دشمن میباشد.
🔹امید است امثال چنین برنامه های فرهنگی توسط متخصصین دلسوز و مرتبط، در موضوعات متفاوت پیش بینی و اجرا گردد.
🇮🇷سرمایه های ملی را دریابید🇮🇷
✍سادات عسگری
#اصفهان
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_رمضان
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــ
@roshana_esfahan
منبر روز پانزدهم.mp3
3.84M
🎧 منبر کوتاه روز پانزدهم
#ماه_رمضان
@roshana_esfahan
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ایده حجتالاسلام علیرضا پناهیان برای افزایش مشارکت در انتخابات بعدی
پناهیان: به من میگویند خودت به لیست رای دادی، یا پیشنهاد کردی که مردم رای بدهند. بله! من خودم گاهی ممکن است این کار را کرده باشم، ولی این روش صحیح نیست. در شرایطی هستیم که چه بسا انتخابات بعدی هم مجبور شویم لیستی رای بدهیم، ولی اینکه یک گروهی آن بالا بنشینند و خودشان، خودشان را انتخاب کردهباشند و برای بقیه لیست دهند، روش درستی نیست. باید روشها عوض شود تا سطح مشارکت افزایش میدا کند. باید از خجالت این فضای سیاسی دربیاییم.
@roshana_esfahan
🔺مدیران جدّی نمیگیرند یا سریالسازها "رمضان" را نمیشناسند؟
◽️اوایل دهه ۱۳۷۰ که ضرورت ساخت سریالها برای ماه رمضان حس شد و آثاری مانند «همسایهها» و «نیمه پنهان ماه» ساخته شدند اصطلاحاً باکس ماه رمضان یکی از زمانهای مهم و حتی استراتژیک برای مدیران و مخاطبان بود. صداوسیما تشخیص داده که برای ماه رمضان ۱۴۰۱، چهار سریال «خوشنام»، «از سرنوشت»، «نجلا» و «مسافران شهر» را پخش کند. سریالهایی که نشانی از دوران اوج تلویزیون در ماه رمضان سالهای قبل ندارد و بیشتر حکم پُرکردن کنداکتور را دارند.
جبار آذین منتقد سینما و تلویزیون:
◽️ تلویزیون نه تنها برای طولِ سال بلکه در ایام مناسبتهای ملّی و مذهبی، بسیار بدون برنامه عمل میکند. یعنی این ضعف هم در کنداکتور عید نوروز و هم ماه رمضان، دیده میشود. زمانی مسئولان و مدیرانِ صدا و سیما برای ماه رمضان و برخی از مناسبتهای دیگر، تدارکِ جدّی داشتند و این روزها چنین جدّیتی را شاهد نیستیم.
◽️روز به روز سریالها از نظر کیفیت نزول کرده و به جایی رسیدند که عملاً تلویزیون به جایی اینکه در مسیرِ فرهنگسازی حرکت کند، مردم را با تولید برخی از برنامهها و سریالهای بیربط به سمتِ فرهنگسوزی سوق میدهد. اگر مدیران و دستاندرکاران تلویزیون بخواهند سریالهای خوبی برای ایامِ ماه رمضان داشته باشند باید در طول سال برنامهریزی کنند نه اینکه در لحظاتِ آخر به فکر بیفتند و حتی برخی از سریالهای بیربط را به این کنداکتور مهم بیاورند. فقط نام «رمضان» مهم نیست در سریالهایمان باشد بلکه رسمِ «رمضان» هم مهم است مورد توجه قرار بگیرد.
◽️ نظرسنجی این روزهای صداوسیما از حقیقتی پرده برمیدارد که ناخوشایند است. چقدر مردم تلویزیون میبینند و چقدر سریالها را دنبال میکنند؟ آنقدر این آمارها پایین است که ما را متأسف میکند. این همه استعداد و این عقبه درخشانِ تلویزیون که زمانی سریالهای نوروزی و رمضانیاش خیابان خلوت میکرد و این روزها روندی را پیش رو قرار دادهاند که خودِمردم به سمت ماهواره، نمایشخانگی و فضایمجازی بروند.
◽️رمز موفقیت سریالهای تلویزیون که ماندگار شدند و این روزها در ماه رمضان هم بیشتر دیده میشوند؛ مردممحوری، محتوامحوری و توجه به ساختارهای هنری مطلوب بوده است. مؤلفهها و ویژگیهایی که در میانِ سریالهای جدید دیده نمیشود؛ محتوا که مردمی نیست و ساختار هنری سریالها هم ضعیف است.
◽️موضوعی که چندسالی است ماه رمضانها شاهدش هستیم و بدون یک برنامهریزی دقیق، فقط آنتن را پُر میکنند. از طرفی ابتدا سریال ساخته میشود و بعد زمان پخشش را تعیین میکنند، درحالیکه همه میدانیم برای ماه رمضان باید از ابتدا فکر مناسبی پشت ساخت سریال باشد تا در نهایت بشود آنچه به دل مخاطب نشسته است و درکنارش رنگوبویی هم از ماه رمضان در فیلم وجود داشته باشد.
@roshana_esfahan
🔻مهمترین سیاست های جمعیت
🔹رفع موانع ازدواج
🔸ترویج و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی_ ایرانی و مقابله با ابعاد زندگی غرب
🔹تقویت مولفه های هویت بخش ملی_ایرانی اسلامی، انقلابی
📚بر گرفته شده از کتاب تحول معرفتی، متعلق به بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
@roshana_esfahan