eitaa logo
روشنا(شهرستان ایجرود)
196 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
1.9هزار ویدیو
364 فایل
روشنا_شهرستان ایجرود ارتباط با ادمین @hassanmmmm
مشاهده در ایتا
دانلود
پروژه هراس از مسمومیت در مدارس ایران با مدل مصر! 🔹چندی پیش بود که انتشار خبر مسمومیت در مدارس مصر به صورت سریالی دردسر ساز شد! چیزی شبیه هراس افکنی و خبر سازی در مدارس دخترانه ایران، ولی آنجا فقط برای مدارس پسرانه!! 🔹 بعد ها مشخص شد یک جریان سیاسی برای کسب درآمد از بیمه مراجعه به بیمارستان، با کمک شبکه های ماهواره ای منشا این شایعه پراکنی است که تصویر بالا خبر الجزیره در این رابطه است! 🔹چیزی شبیه این مدل با محوریت شبکه ماهواره ای سعودی و چند رسانه وابسته به جریان غربگرای هوادار آمریکا (موسوم به اصلاح طلبها) در چند شهر ایران برای چند مدرسه دخترانه شیوع پیدا کرده که باعث ترس و تلقین شده و تقریبا همه دانش آموزان متاثر از این موضوع که به بیمارستان مراجعه کرده اند در کمتر از یک ساعت با بازگشت آرامش، مرخص شده اند. 🔹این اخبار که از سه هفته قبل با تلاش روشن این رسانه ها شروع به پرداخت شد علی رغم اینکه هیچ سندی یا گزارشی دال بر چرایی و چیستی موضوع گزارش نشده،احتمالا با کمک عوامل خرابکار میدانی این جریان ضدایرانی طراحی و اجرا شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشییع باشکوه شهید در یک روستا پیکر شهید طاهر زمانی، که چند روز پیش در جنوب‌شرق کشور به شهادت رسیده است، امروز با حضور مردم در روستای میهه کوهرنگِ چهارمحال‌وبختیاری این‌گونه تشییع شد
🔺تجارت فالوور با سواستفاده از گرفتاری مردم زلزله زده! 🔹برخی از سلبریتی ها حاضر نیستند از هیچ سوژه برای بیشتر دیده شدن و معروف‌تر شدن بگذرند. خواه در زلزله خواه در سیل و ویرانی و اصلا مگر می‌شود از سوژه دراماتیکی مانند زلزله و مشکلات و مصیبت مردم صرف نظر کنند؟ 🔹آش سواستفاده از پدیده‌های طبیعی آنقدر شور شده که برخی کشورها برای جلوگیری از سواستفاده سلبریتی ها از بلایای طبیعی و حوادث اجتماعی و نمک پاشیدن به زخم آسیب دیدگان، قوانین سفت و سختی وضع کنند. 🔹تجربه این رفتارها اما چند سالی است که دامن مردم ایران را هم گرفته و برخی سلبریتی‌های وطنی هم دنبال گرفتن عکس یادگاری با مشکلات مردم هستند. 🔹نه‌تنها در هیچ‌یک از پیام‌ها و روایت‌های سلبریتی‌های وطنی اثری از امیدواری نیست، بلکه بالعکس، امواج سهمگین سیاه نمایی و القای ناامیدی در کنش آنها موج می‌زند. 🔹ای کاش برخی سلبریتی‌ها، به جای "شو آف" و گرفتن عکس سلفی با رنج مردم، قدری از دستمزدهای نجومی خود کم کنند و بنا به وظیفه و حرفه‌ای که بر عهده دارند، برای شادی و امید در جامعه اقدام کنند.
| گزارشی از مصرف بازیهای رایانه ای در ایران 🔻 34 میلیون نفر بازی‌کننده (گیمر) در ایران وجود دارد که سهم زنان از این تعداد 41 درصد و مابقی سهم مردان است. در حالی که دایرک در گزارش نمای باز 1400 که به صورت کامل منتشر شد این آمار را اعلام کرده است، گیمر را به کسانی اطلاق می‌کند که حداقل یک ساعت در هفته با یکی از پلتفرم‌های دیجیتال بازی می‌کند. اگرچه عمده بازی‌کنندگان در ایران را علاقه‌مندان به بازی‌های تفننی و پلتفرم موبایل تشکیل می‌دهند، ایران 4 میلیون گیمر حرفه‌ای دارد.
📌 معیشت مردم قربانی ترور رسانه‌ای/ نقش ناآرامی‌ها در افزایش نرخ دلار چه بود؟ 🔹 مروری بر اتفاقات رخ داده در کشور از تابستان امسال تا امروز، راز‌های پنهانی را درباره دلایل جهش ارزی اخیر برملا می‌کند. 🔹 سیر تحولات سیاسی – اجتماعی – اقتصادی ۶ ماه گذشته نشان می‌دهد وضعیت امروز نرخ ارز در بازار آزاد بیش از آن که متأثر از مولفه‌های واقعی اقتصاد باشد، نتیجه یک عملیات مشترک داخلی - خارجی است که با کاشتن بذر ناآرامی‌ها شروع و با عملیات رسانه‌ای آبیاری شد و حالا میوه آن در بازار ارز چیده می‌شود.
🔻آمریکای لیبرال در روایت متأخّر فوکویاما 🖊 مهدی جمشیدی ۱. فرانسیس فوکویاما در سال ۲۰۲۲ کتابی با عنوان «لیبرالیسم و نارضایتی‌های آن» نگاشته که دربارۀ وضع ایدئولوژی لیبرالی در حاکمیّت و جامعۀ آمریکا است. هرچند فوکویاما بنا داشته که در این کتاب از لیبرالیسم دفاع کند، امّا در عین حال به واقعیّت‌های تلخی در آمریکا نیز اشاره کرده است. وی در بخش از کتاب نوشته است: نهادهای آمریکایی به مرور زمان، به دلیل کاهش پذیرش اصلاحات درونی، سازوکار عملکردی‌شان «سخت» شده است. همچنین به علّت رنج اسارت در دست نخبگان، روندی «رو به زوال» در پیش گرفته‌اند. هنگامی که ساختار پیچیدۀ قانون اساسی با دوقطبی‌شدن فزایندۀ سیاسی ترکیب می‌شود، نهادهای آن به «بن‌بست» می‌‍‌رسند. ازاین‌رو، در برابر انجام بسیاری از وظایف اساسیِ حاکمیّتی، «ناکام» می‌مانند. اگر آمریکا «مشکلات ساختاریِ اساسی»‌اش را برطرف نکند، نمی‌تواند به طور مؤثّر با قدرت‌های اقتدارگرای در حال ظهورِ جهان رقابت کند(ص۱۸۴). وی تصریح می‌کند که از قدرت خویش‌ترمیمیِ ساختار سیاسی آمریکا کاسته شده و این ساختار نمی‌تواند نقایص خود را در قالب تنظیم و تعدیل درونی، برطرف نماید. بدین جهت دچار فقر پویایی و انعطاف گردیده و جمود بر آن حاکم شده است. افزون بر این، سرنوشت حاکمیّت و جامعه در دست عدّه‌ای اندک قرار گرفته و اندک‌سالاری مستقر شده است. این اقلّیّت نیرومند، سازمان‌های رسمی آمریکا را در مسیر انحطاط افکنده‌اند. پیچیدگی‌ها و تقابل‌های درونی کار را به آنجا رسانده‌اند که باید گفت روند رسمی و ساختاری گرفتار بن‌بست شده و کارکردهای خویش را از دست داده است. ۲. فوکویاما در بخش دیگری از کتاب خویش می‌نویسد: در آمریکایی کنونی، ما در نقطه‌ای هستیم که «شهروندان»، عجیب‌ترین نظریه‌های توطئه را در مورد راه‌های دست‌کاری‌شده‌ای باور دارند که دولت‌شان برای سلب حقوق آنها توسط نخبگان انجام می‌دهد. شهروندان آمریکایی همواره در انتظار لحظه‌ای هستند که باید با زور از خود در برابر دولت «دفاع» کنند(ص۱۸۹). این تحلیل بر پیدایی شکاف دولت و ملّت در آمریکا دلالت دارد و نشان می‌دهد که برخلاف روایت‌های بیرونی، واقعیّت‌های اجتماعی در آمریکا با قدرت سیاسی، سرِ «سازگاری» و «همدلی» ندارند و دولت را از آنِ خویش نمی‌دانند، بلکه بر این مردم بر این باور هستند که حاکمیّت به صورت پنهان و پوشیده، توان خود را صرف تضییع حقوق آنها می‌کند. این «بدبینی» و «تقابل» تا به آنجاست که می‌توان گفت مردم آمریکا در قالب «نظریۀ توطئه» می‌اندیشند. براین‌اساس، حتّی یک رابطۀ سیاسی متعارف و مبتنی بر اعتماد نیز میان مردم و حاکمیّت وجود ندارد؛ چه رسد به رابطۀ ایدئولوژیک یا عاطفی. جامعه احساس می‌کند که حاکمان به صورتی ساختاریافته و زیرکانه، او را تضعیف و تحقیر می‌کند تا خود را تثبیت نماید و به منافع بیشتری دست یابد. در این امتداد، همواره در حالت تهاجمی نسبت به حاکمیّت دارد و می‌داند جز با زبان زور و تحکّم و مقاومت نمی‌تواند از خود در برابر ساختار سیاسی دفاع کند. در این رابطه، تنش خطرناکی نهفته است که ممکن است ناگهان حالت انفجاری به خود گرفته و سر برآورد و وضع را به کلّی دگرگون نماید. به هر حال، مسأله این است که حتّی بر طبق روایت کنونیِ فوکویاما نیز نباید آمریکا را آرمان‌شهر قلمداد کرد و ستود، بلکه باید آن را بر لبۀ پرتگاه و در معرض چالش‌های بنیان‌برافکن انگاشت.
⭕️ برنامه‌های آمریکا در دور جدید جنگ ارزی چیست؟ 🔸به طور کلی اقدامات آمریکا در روزهای اخیر به دو دسته تقسیم می‌شود: 1️⃣ کاهش ورود اسکناس ارز به کشور: مبادلات تجاری در کشور به دو دسته خرد و کلان تقسیم می‌شوند. معاملات تجاری خارجی غالباً به صورت حواله صورت می‌گیرد و جمهوری اسلامی ایران بعد از تحریم بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور، با ایجاد یک شبکه تراستی در ۲۵۰ نقطه جهان، هم درآمدهای نفتی را وصول می‌کند و هم از این شبکه برای جابجایی حواله جات ارزی و رفع مشکل تجارت خارجی بازرگانان داخلی استفاده می‌کند؛ اما در تجارت خرد از اسکناس ارز به ویژه دلار و درهم استفاده می‌شود که اگرچه اسکناس سهم کمی در حجم تجارت خارجی ایران دارد اما نقش بسیار بالایی در قیمت گذاری نرخ ارز در کشور ایفا می‌کند. حجم مبادله اسکناس در مقابل حواله حدود ۳ درصد تخمین زده می‌شود. در حال حاضر آمریکایی‌ها از چند طریق حجم اسکناس دلار و سایر ارزها را در کشور کاهش داده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از: ۱. کنترل بانک‌های عراقی و آوردن ۱۵ بانک عراقی تحت نظارت وزارت خزانه‌داری آمریکا: با این کار بخشی از منابع ارزی ایران که به شکل اسکناس وارد کشور می‌شد محدود شده است. ۲. تهدید صرافی‌های امارات و قطر و سایر کشورهای همسایه: این صرافی‌ها در صورت تأمین اسکناس ارز مورد نیاز ایران مورد تحریم قرار می‌گیرند. ذکر این نکته ضروری است که بخش عمده اسکناس ارز ازطریق کشورهای همسایه و معاملات خرد وارد کشور می‌شود. ۳. ایجاد التهاب در بازار از طریق تحرکات روانی و بی ثبات سازی بازار: که به نوعی مکمل دو اقدام قبلی است این موضوع باعث کاهش عرضه ارز صادرکنندگان خرد در بازارهای رسمی کشورمی‌شود. 2️⃣ افزایش تقاضای اسکناس ارز در داخل ایران: اقداماتی که آمریکایی‌ها در این راستا انجام می‌دهند از تنوع بیشتری برخودار است ولی به صورت کلی در دو دسته قرار می‌گیرند: ۱. تشویق به فرار سرمایه از ایران از طریق تحرکات روانی و بی ثبات سازی بازار: وقتی فضای بازار ملتهب می‌شود و نرخ ارز با سرعت در حال افزایش است، بخش زیادی از صاحبان سرمایه برای حفظ ارزش سرمایه خود اموال خود را به دلار یا سایر ارزها تبدیل می‌کنند. در ظاهر این ارزها از کشور خارج نشده‌اند ولی چون از چرخه مبادلات ارزی خارج می‌شوند در ردیف فرار سرمایه قرار می‌گیرند. برخی آمارها حاکی از آن است که بعد از اغتشاشات سال جاری تقاضای ارز بویژه دلار بسیار افزایش یافته است. بخشی نیز اقدام به خارج کردن سرمایه از کشور می‌کنند. آمارهای رسمی کشور حاکی از آن است که در سال گذشته حدود ۲ میلیون ۸۰۰ هزار نفر از کشور مهاجرت کرده‌اند و در سال جاری نیز آمار مهاجرت از ایران رشد داشته است. ۲. خارج کردن دلار از بازار ایران از طریق عناصر نفوذی: برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که کشورهای غربی با همکاری برخی از همسایگان، دلار و سایر ارزها را از بازارهای ایران جمع می‌کنند و ضمن دادن پاداش به انتقال دهندگان ارز به خارج از کشور، در قبال آن کالاهای لوکس و غیر استراتژیک را وارد کشور می‌کنند. ازجمله این کالاها را می‌توان جدیدترین مدل‌های گوشی تلفن همراه، لوازم و مواد آرایشی و ... دانست.
⭕️ قیمه هایی که ریخته اند در ماست ها 🔻 راست و دروغ برخی ادعاهایی که چند روز گذشته در فضای مجازی منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پویش همخوانی نماهنگ 🌱عزیزم حسین۲ 🌱 کافیه برای شرکت دراین پویش ازهمخوانی فرزندانتون فیلم بگیرید ودرپیامرسان ایتا به آدرس @Modafe_z1 ارسال کنید مهلت ارسال آثار۱۴۰۱/۱۲/۱۷ *به شرکت کنندگان در پویش به قید قرعه جوایزنفیسی اهدا خواهدشد.
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره شیرین حاج عبدالرضا هلالی از قرائت قرآن در صبحگاه مدرسه.