فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودکربایی اینترنتی چیه؟
🔸میدونید کودکان رها شده در اینترنت بیشترین قربانیان باندهای قاچاق هستند
🔸میدونید استفاده از اینترنت بدون نظارت والدین؛ جون چند تا کودک رو به خطر انداخته؟!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ مسئولانی که باید باشند؛ مسئولانی که هستند
🔹برخی مسئول جمهوری اسلامی هستند و برخی در جمهوری اسلامی مسئولیت دارند؛ اینها با هم فرق دارد.
🔸 مسئول جمهوری اسلامی، مردمی است؛ متواضع است؛ انقلابی است؛ اهل رانتخوری و «خط ویژه» نیست اما کسی که در جمهوری اسلامی مسئولیت دارد، ممکن است متفرعن و متکبر باشد؛ خط ویژه بخواهد؛ آدمها را نوکر و چاکر خود بداند و بسیاری موارد دیگر.
🔹 برای مسئول جمهوری اسلامی شدن تنها داشتن مسئولیت کافی نیست؛ توفیقات الهی لازم است تا اسب چموش قدرت را چون حاج قاسم به زیر پایت رام کنی و سوار آن شوی.
▪️ پی نوشت: حاج قاسم در حال بوسیدن دست یک سرباز روی پست خدمتی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📲به جلسات مناظره از جنس #معتضد_زیباکلام بهشدت در رسانه ملی نیاز داریم. مناظراتی که باد را خالی میکند و پرده مدعیان را میسوزاند و مخاطب را جذب میکند. شرطش آن است که به قضاوت مخاطب بر اساس "فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ" ایمان داشته باشیم.
💬 عبدالله گنجی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ پخش زنده جلسه گفتگوي تصويري با موضوع "تكنيكهاي اقناع در گفتمان سازي"
👤 با حضور دكتر اثباتي
📆 سه شنبه 99/11/07
⏰ ساعت 15:00
🔰 پخش از طريق:
https://rubika.ir/roshana_ir
http://www.aparat.com/roshana_ir
https://instagram.com/roshana_ir
اداره عمليات تبليغي و روشنگري معاونت فرهنگي هنري بسيج
🔹 هر قدمی که انسان به سمت تاریکی برمیدارد، سیاهیهای بیشتری احاطهاش میکند و از نور دورتر میشود.
🔸 مهدی نصیری هر روز از آنچه در کیهان بود و مینوشت دورتر میشود.
🔹 تراژدی حرکت هر انسانی از نور به ظلمت غمانگیز است اما سرنوشت آنها که عمری را چراغ به دست داشتهاند و خود مدعی نور بودهاند، بسیار غمانگیزتر است.
🔸 مهدی نصیری اولین نفر نیست؛ آخرین نفر هم نخواهد بود که به جای چشم دوختن به خورشید، سرشان را زیر میاندازند و به دل ظلمات میروند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
ویراست3.pdf
13.11M
🔰 #بخوانید l خطشکن تحجر و مشعلدار نواندیشی
➕ نشریه دیدهبان اندیشه ویژه رحلت آیت الله مصباح یزدی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
🔴موافقت کرهایها با پرداخت بدهی نفتی به ایران
🔹یک منبع آگاه گفت بعد از بازگشت گروه مذاکرهکننده کرهای به کشورشان، به طرف ایرانی اطلاع دادند با پرداخت بدهی این کشور بابت خرید نفت از ایران موافقت شده است.
🔹وی گفت: مسئولان این کشور احتمالاً منتظر تحلیف بایدن رئیسجمهور هستند تا بتوانند منابع ایران را آزاد کنند هرچند که آنها اعلام کردهاند از طریق واسطههایی حاضرند این پول را به ایران منتقل کنند.
🔹وی تصریح کرد: احتمالاً منظورشان از این واسطه شرکتهای پتروشیمی است که به کرهایها هنوز محصول میفروشند.
🔹بدهی کره جنوبی به ایران ۷ میلیارد دلار است. هفته گذشته روحانی گفت که اگر این بدهی آزاد شود، فورا قیمت دلار به ۱۵هزار تومان کاهش مییابد. اگر وعده کرهایها محق شود، به نظر میرسد دو عامل سبب کوتاه آمدن آنها شده، یکی آمدن بایدن در آمریکا و دیگری اقدام سپاه در توقیف نفتکش کرهای.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ سیلی بر صورت قانون و واکنش کاربران شبکههای اجتماعی
🔹ویدئوی نماینده و سرباز راهور و اتفاقات پیرامونش را در این چند روز تقریبا همه دیدهاید. از موضوع که ارتفاع بگیریم، مسأله اصلی «عدم تمکین به قانون»، «ویژه خواهی»، «برخورد با مامور قانون» و «خودفراقانون پنداری» است. این چهارگانه در افکار عمومی در قامت اعتراض به سیلی زده شده به سرباز در شبکههای اجتماعی پیگیری شده است.
📊رصد دیتاک نشان میدهد این موضوع با چاشنی خشم و ناراحتی در فضای توئیتر تا ساعت ۱۴:۰۰ دیروز با ۸۷ هزار توئیت، ۶۲٫۳ هزار ریتوئیت، ۵۴۸٫۲ هزار لایک و ۳۶۲۳ پست در ساعت از سوی کاربران پیگیری شده است.
🔹توئیت «آقای علیاصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس چطور دلت آمد امروز بزنی توی گوش سرباز وظیفه راهور؟ چون اجازه نداد وارد خط ویژه بشی؟ چون سرباز بود کتک خورد» بیشترین بازنشر را در این فضا داشته است.
📈 تلگرامیها موضوع را با ۱۱٫۵ هزار پست پیگیری کردند که ۴۰٫۶ میلیون بازدید و ۴۷۹ پست در ساعت نشان از واکنش کاربران این بستر نسبت به واقعه بوده است.
🔹پست «سازندگان این دوربین مخفی فکرش را هم نمیکردند انقدر زود سوژهای که برای ساختن برنامه استفاده کرده بودند، به واقعیت تبدیل شود. جامعه خوب، ساختنی است» که دوربین مخفی مشابه این رخداد است با ۳ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۷۳ بازدید، پربازدیدترین محتوای تلگرام بوده است.
📈 کاربران در اینستاگرام با ۴۰۳ پست، ۱۰٫۴ هزار لایک و ۱٫۱ هزار کامنت موضوع مذکور را پیگیری کردهاند.
📈 در بستر خبر، هزار محتوا تولید شده است که پایگاههای خبری با ۶۴۳ محتوا و خبرگزاریها با ۳۴۸ محتوا موضوع نماینده سبزوار و سرباز راهور ناجا را پیگیری کردند. محتوای ۹ روزنامه نیز به این موضوع اختصاص داشته است.
🔹هشتگها و کلمات پرکاربرد در بسترهای ذکر شده، #عنابستانی، #سرباز، #سرباز_راهور، #عنابستانی_استعفا، #سیلی_به_سرباز، #هیئت_نظارت، #رفتار_نمایندگان و #نمایندگان_مجلس بوده است.
🔹تحلیل شبکه ریتوئیت این موج نشان از ۵ شبکه زیر دارد:
۱) خوشه آبی با دربرگیری ۲۸.۶۷٪ کل دیتا به موضوع درخواست استعفای عنابستانی اختصاص دارد.
۲) خوشه سبز که ۲۳.۱۸٪ محتوا را تشکیل داده به خودروی نماینده مجلس اشاره دارد.
۳) خوشه قرمز با انتشار هشتگهای #سرباز_راهور، #مجلس_انقلابی و #سرباز_وظیفه ۲۲.۴۸٪ دیتا را شامل میشود.
۴) خوشه صورتی با ۱۲.۴۹٪ محتوا به هشتگهای #سرباز و #مجلس اختصاص دارد.
۵) خوشه زرد نیز ۲.۴۴٪ کل دیتا را با هشتگ #نظارت_استصوابی شامل شده است.
🔹مساله اینجاست که سیاست زدگی استخوانهای تحلیل، اخلاق و منطق پیگیری موضوعات را خُرد کرده است. امروز بیش از اینکه مطالبه برخورد قانونی و جدی با خاطیان این موضوع پیگیری شود، ماجرا بیشتر ابزاری برای حمله به نهادها و گفتمانها و .... شده است. موضوعی که بیشتر رنگ و بوی دستاویز بودن هر موضوع برای تسویه حساب جریانی را میدهد تا مطالبه گری جدی رفتار مبتنی بر قانون و برخورد با قانونگریزان.
🔹شاید یکی از دلایل ریشهکن نشدن چنین رفتارهایی که پیش از این نیز به شکلهای دیگر رخ داده و با لبخند و مسامحه پایان یافته، نگهداشتن موضوع در سطح، ایجاد دوقطبی های کاذب و هدفمند و عدم درخواست جدی برخورد قانونی با خاطی یا خاطیان بوده باشد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️به تجاوز جنسی در ارتش آمریکا پایان دهید!
نخستین دستور اجرایی وزیر دفاع جدید جو بایدن
⭕️لوید آستین، وزیر دفاع جدید آمریکا که در جلسه تأیید صلاحیت خود در سنای آمریکا وعده داده بود تجاوز و سوءرفتارهای جنسی را در ارتش آمریکا پیگیری نماید، در فرمانی خطاب به فرماندهان ارشد پنتاگون و مدیران ارشد دفاعی نوشته است براساس تأکید جو بایدن باید ظرف 90 روز یک چارچوب عملیاتی برای بررسی موضوع تجاوز جنسی در ردههای مختلف ارتش آمریکا طراحی و اجرا شود.
⭕️براساس یک گزارش که در ماه می 2020 منتشر شد، ارتش هنوز راهی طولانی برای ساماندهی به این وضعیت دارد. براساس آمارها، در سال 2019، در مجموع 6236 مورد تجاوز جنسی صورت گرفته که براساس تصریح معاون پیشگیری از تجاوزات جنسی پنتاگون، احتمال می رود این رقم تنها 30 درصد از کل موارد ارتکاب باشد. 6 ماه پیش، مرگ غمانگیز یک افسر زن 22 ساله به دست همکارش در تگزاس و مثله کردن او بعد از تجاوز جنسی به او با همکاری نامزدش، واکنشهای احساسی متعددی در جامعه آمریکا برانگیخت. همان زمان، بایدن در پیام تسلیتی اعلام کرد در صورت پیروزی برای پیشگیری از چنین اتفاقاتی حتماً اقداماتی در پیش میگیرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ آغاز دوباره «تجارت وحشت» و دست خالی «نامزدهای متعارف»
👤 سیدیاسر جبرائیلی
🔸 یکی از شگردهای لیبرالیسم ایرانی برای کسب قدرت و سپس القای کفایت، "تجارت وحشت" است. با گزاره "اگر ما نیائیم و دیگران بیایند بحران میشود" به قدرت میرسند و با گزاره "اگر ما نبودیم و دیگران بودند، بحران میشد" بیکفایتیهایشان را لاپوشانی میکنند.
🔻 آنچه به عنوان یک شاهکار باید در تاریخ کشور ثبت شود، ادعای بیاساسی است که این جریان درباره صفر شدن صادرات نفت ایران در صورت نبود برجام مطرح کرد. از معاون وزیر نفت تا وزیر اقتصاد تا آقای ظریف تا خود آقای روحانی به انحاء گوناگون این ادعای بیپایه را مطرح کردند که "اگر برجام نبود حتی یک بشکه نفت هم نمیتوانستیم صادر کنیم" تا برای این خسارت محض دستاوردتراشی کنند.
🔹 جنس ادعاهایی که در "تجارت وحشت" مطرح میشود، غالبا از جنس "اینجاست مرکز زمین" است و اثبات خلاف بودنشان به راحتی ممکن نیست. شاید اگر آمریکا از برجام خارج نمیشد، هرگز این فرصت پیش نمیآمد که نشان دهیم ادعای صفر شدن فروش نفت ایران در صورت نبود برجام، خلاف واقع بود. آن ایام خاطرم هست که نمودار منتشر میکردیم که در دو سال منتهی به برجام و با وجود تحریمها، ایران یک تا ۱.۲ میلیون بشکه نفت فروخته است و بدون برجام نیز این روند ادامه مییافت، اما تاجران وحشت میگفتند اگر برجام نبود تحریمها تشدید میشد و فروش نفت صفر میشد.
🔻 با خروج آمریکا از برجام، عدم ایفای تعهدات طرف اروپایی و اجرای یکجانبه برجام توسط دولت آقای روحانی، روال عادی صادرات نفت مختل شد و میزان فروش نفت به نقطهای بسیار پایینتر از دوران قبل از برجام رسید. اما لیبرالها به جای درس گرفتن از این تجربه و پوزش از ملت بابت مشیر غلطی که پیموده بودند، فریاد زدند که این وضعیت نتیجه ناشکری بابت نعمت برجام است. آیه "و لئن کفرتم ان عذابی لشدید" را برای ملت خواندند و ما بدهکار شدیم که شُکر برجام را بجا نیاوردهایم.
🔹 تاجران وحشت اما امروز روسیاهند. پس از خروج آمریکا از برجام، مجموعهها و افراد مختلف فعال شدند و یاری کردند تا آقایان دولتداری کنند. ایران شوک تحریم نفتی را رد کرد و در همین شرایط "جنگ اقتصادی"، فروش نفت به همان یک میلیون بشکه پیش از برجام رسید تا آقای زنگنه با افتخار از شکست دشمن در صفر کردن صادرات نفت ایران سخن بگویند؛ تا مشخص شود در شرایط نبود برجام و "جنگ اقتصادی" بیسابقه هم فروش نفت ایران صفر نمیشود!
🔸 دقیقا به همان دلیلی که در کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ صادرات نفت ایران صفر نشد، در کارزار تحریمهای فلجکننده اوباما نیز صادرات نفت ایران صفر نمیشد. تاجران وحشت اما با انگیزههای سیاسی، این ادعای باطل را به مردم فروختند تا برای برجام بیفرجام دستاورد بتراشند و یک بار دیگر در سال ۱۳۹۶ به پیروزی برسند.
🔘 رمز پیروزی لیبرالها در این معادله وحشت، نه حجب و حیای رقیب، که فقدان اشراف اطلاعاتی و ناتوانیهای علمی و سیاسی رقبا بوده است. در آستانه انتخابات ۱۴۰۰، این معادله وحشت در سپهر سیاسی ایران مجددا برقرار شده و تاجران مشغول ایحاد هراس از رقیبند. آیا کاندیداهای متعارف و پای ثابت جریان اصولگرا که بلااستثناء مصداق اتم و اکمل "جوان مومن انقلابی" هستند، از عهده این تاجران وحشت برخواهند آمد؟ آیا باورهایشان یا مواضع سابقشان درباره برجام اساسا چنین اجازهای به آنها میدهد؟ یا اینکه با کلیدواژه "آزادسازی ظرفیتها" بناست حربه حریف را خنثی کنند؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینیم l برخورد شهید احمد کاظمی با سربازان
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ پوزش طلبی رئیس رسانه ملی؛ لوازم و پیامدها
✍️پرویز امینی، استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی و رسانهای
▫️در پی سخنان نسنجیده و سخیف یکی از میهمانان برنامه «زاویه» در شبکه چهار، علیرغم اعلام موضع منفی و شفاف تولید کنندگان این برنامه نسبت به گوینده این سخن حین و بعد از پخش برنامه، رئیس صداوسیما از رئیس جمهور عذرخواهی کرد و گوشزد کرد که با قصور و تقصیر در بروز این خطا نیز، برخورد قاطع خواهد کرد. در این باره چند نکته قابل توجه وجود دارد که به آنها میپردازیم.
▫️نکته نخست این است که این اقدام جناب علیعسگری به عنوان عالیترین مقام سازمان صداوسیما مصداق ضربالمثل "گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری" است که طبیعتا و کاملا بلاوجه بود. حداکثر انتظار از رئیس سازمان صداوسیما در این باره، اعلام موضع مخالفت با سخنان آن فرد بود نه عذرخواهی!
▫️نکته دوم تفاوت بین مخالفت کردن با یک مسئله و پوزش طلبی نسبت به آن است. در مقام مخالفت، افراد یا گروهها یا نهادها بر اساس مانیفست فکری و اخلاقی خود نسبت خویش را با مسائل روشن میکنند. اما پوزش طلبی حاکی از این است که افراد به نوعی خود را در شکل گرفتن آن مسئله، قاصر یا صاحب قصور میدانند.
▫️نکته سوم بدعت گذاری است که در این اظهارات جناب علیعسگری وجود دارد. این سخن اگر گوینده بخواهد به لوازمش پایبند باشد، یا به در و تخته کردن گفتگوهای آزاد و زنده دانشوران درباره حکمرانی و حکمرانان ختم خواهد شد، یا باز شدن باب عذرخواهی های مکرر رئیس رسانه ملی از صدر تا ذیل حکمرانان کشور در پی هر گفتگویی و خطای سهوی یا عمدی کلامی و گفتاری طرفین بحث خواهد شد که هر دوی این پیامدها نامعقول و ناشدنی و نتیجه طبیعی این بدعت است.
▫️نکته چهارم، بحث اصیل بودن یا ابزاری بودن امور اخلاقی است. اگر نارواگویی یک خطای عام اخلاقی است، ارتکاب این خطا، رئیس جمهور و غیر رئیس جمهور نمیشناسد و دست کم برای همگان به یک سطح باید محکوم باشد.
▫️اگر این خطا را شهروندی مثل کارشناس برنامه «زاویه» کرد و بر اساس آن رئیس صداوسیما موظف شد به لحاظ اخلاقی از رئیس جمهور عذرخواهی کند به همین نسبت نارواگوییهای رئیس جمهور نسبت به سایر سطوح حکمرانی و شهروندان -که در این دوره کم نبوده است و از طریق رادیو و تلویزیون منتشر شده است- نیز باید جناب علیعسگری را به عذرخواهی از مردم موظف کند.
▫️نکته پنجم، بحث «توازن آزادی و قدرت» است. طبیعی است کسانی که قدرت بیشتری دارند باید آزادی کمتر و کسانی که قدرت کمتر دارند باید آزادی بیشتری داشته باشند تا توازن بین قدرت و آزادی به بالانس رابطه بین حکمرانان و شهروندان منجر شود.
▫️بنابراین اگر حرف نسنجیده شهروندان نسبت به صاحبان قدرت مستوجب عذرخواهی عالیترین مقام رسمی رسانهای باشد، رئیس رسانه ملی به طریق اولی و شبانه روز باید از اظهارات نسنجیده و فراوان رئیس جمهور نسبت به دیگران اعم از سایر حکمرانان و نیز شهروندان عذرخواهی و پوزش طلبی کند تا تعادل بین آزادی شهروندان و قدرت حکمرانان محفوظ بماند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir