روشنا21.pdf
1.23M
⭕️ بیست و یکمین شماره نشریه روشنا منتشر شد
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویری دیده نشده از شهید حاج عماد مغنیه در کنار سید حسن نصرالله
🔸 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت عماد مغنیه
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 #بشنوید| گفتاری از حجتالاسلام علوی درباره برنامهریزی برای ورود به ماه رمضان
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️آیا دهه هشتادیهای ایران نتیجه انتخابات را رقم میزنند؟
🔰تأثیرگذاری نسل ضد (z) در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا
⭕️براساس گزارش مرکز اطلاعات و پژوهش سرکل که روی سبک زندگی، تعامل مدنی و تمایلات فکری جوانان ایالات متحده کار میکند، ۵۰ تا ۵۵ درصد جمعیت جوان آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ شرکت کردند و درصد بالایی از آنان نیز به جو بایدن رأی دادند. در حالی که این رقم در انتخابات ۲۰۱۶، بین ۴۲ تا ۴۴ درصد بود. آرای بایدن در ایالتهای کلیدی آریزونا، جورجیا، میشیگان و پنسلوانیا به ترتیب ۶۰، ۵۷، ۶۲ و ۵۸ بوده است. گزارش در مورد مقولات دیگری از جمله اعتماد به سیستم الکترال، تأثیرپذیری شکل و نحوه رأیدهی در دوران همهگیری کرونا نیز واجد نکات ارزشمندی است.
⭕️وبسایت تحلیلی ووکس (vox) در گزارشی مستند به پیمایش مرکز سرکل مینویسد جوانها احساس کردند قدرتمندند. براساس تحلیل نیویورکتایمز، رویهمرفته ۶۲ درصد از جمعیت جوان آمریکایی به بایدن رأی دادند. گزارش ووکس میافزاید جوانان در ابتدای تبلیغات انتخاباتی غایب بودند اما با صحبت بایدن از موضوعاتی مانند تغییرات محیط زیست و نژادپرستی اندکاندک آنان نیز به کمپینهای انتخاباتی روی آوردند.
⭕️ مرکز تغییر (Change Research) در گزارشی در اکتبر ۲۰۲۰ به ستاد بایدن پیشنهاد کرد موضوعات تغییرات آب و هوایی، اصلاحات قضایی و بازسازی اقتصادی آمریکا پس از کرونا، موضوعات مورد توجهی هستند که میتوانند نظر رأیدهندگان آمریکایی را جلب کند و در نتیجه بایدن باید الزاماً در این موضوعات سخن بگوید.
⭕️اندیشکده کارنگی نیز در گزارشی به شکلگیری یک نسل نو جوان سیاسی در آمریکا پرداخته و ترجیحات و انتخابهای آنان را زیر ذرهبین برده است. از نظر این اندیشکده این نسل به دنبال بازتعریف منافع آمریکا در یک جهان در حال تغییرند و انگیزههای بسیار متفاوتی نسبت به نسل کنونی حکمرانان آمریکا دارند. زومرها یا نسل ضد در آمریکا همزمان با حمله به برجهای دوقلو به دنیا آمده و در ذهن خاطرهای از جنگ سرد و رقابتهای سیاسی چالشی آمریکا با رقبایش ندارد. در نتیجه طبیعی است که این نسل برای حقوق بشر و تغییرات محیط زیستی نگران باشد.
⭕️ از این روست که نیمی از آنان تصریح میکنند ایالات متحده باید مقابله با تهدیدات زیستی را در اولویت قرار دهد و تنها ۱۲ درصد معتقدند چین تهدیدی برای آمریکا به شمار میآید. کمتر از نیمی از آنان رهبری آمریکا در جهان را باور دارند و کمتر از یک سوم آنان اسرائیل را به عنوان یک دوست قبول دارند. از هر ده زومر، ۷ نفر معتقد است جنگهای آمریکا در خاورمیانه اتلاف زمان و پول بود و هیچ تأثیری روی ایمنتر شدن آمریکاییها در خانه نکرد. اما در مقابل ۸ نفر از ده نفر تأکید دارد ارتقای دموکراسی و حقوق بشر باید در اولویت سیاست خارجی آمریکا باشد.
⭕️زومرها یا نسل زد، در دنیای ارتباطات به دنیا آمدهاند و از زمانی که چشم باز کردهاند، با مفاهیمی مانند شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و تکثر فرهنگی روبرو بودهاند. زومرها در حال تصاحب دنیا هستند، چیزی حدود ۳۲ درصد جمعیت دنیا و البته ۴۱ درصد نیروی کار دنیا.
⭕️ براساس دادههای سازمان ثبت احوال، جمعیت ۱۸ تا ۲۹ سالههای ایران صرف نظر از مرگ و میرهای احتمالی به ۱۵ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۲۰ نفر میرسد و دهه هشتادیهای ایران یعنی متولدین ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۱، ۶میلیون و ۸۶۸ هزار و ۳۰۳ نفرند. دهه هشتادیهای ایران در مورد اولویتهای سیاست خارجی ایران چگونه فکر میکنند و برای آنان چه مسائل و موضوعاتی مهم است؟ اشتغال برای آنان مهمتر است یا اینستاگرام؟ آنان چه دیدگاهی نسبت به انقلاب اسلامی دارند؟ آیا آنان همچون همسن و سالانشان در آمریکا رئیسجمهور بعدی ایران را انتخاب میکنند؟ آنان به سه دلیل به یک طبقه اثرگذار در ایران تبدیل شدهاند: اولاً جمعیت بالایی دارند. نباید از یاد برد که تفاوت جمعیت دو کاندیدای اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۹۶، اندکی کمتر از 8 میلیون بود. ثانیاً در دنیایی که گروههای مرجع اجتماعی اعتبار خود را از دست دادهاند، آنان به دلیل نوگرایی و دیدگاههای ساختارشکنانهای که دارند، روی والدین و دیگر گروههای سنی تأثیر دارند و ثالثاً به دلیل کنش رسانهای و سواد تعامل در شبکههای اجتماعی، توان راهاندازی عملیاتهای روانی حجیم را دارا هستند.
👤 رستم پور
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ «دانشجویان» اینترنت رایگان دریافت میکنند: 🔻 محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره نحوه تخصیص یارانه آموزش مجازی نوشت: با توجه به شکایات متعددی که از شما دریافت کرده بودیم، نحوه تخصیص یارانه آموزش مجازی در ترم دوم تغییر کرد؛ با مشورتی که با وزارت علوم داشتیم، به جای رایگان کردن سایت دانشگاهها، به هر دانشجو و طلبه، یک بسته ۶۰ گیگابایتی تقدیم می کنیم.
🔻 وی ادامه داد: این عزیزان میتوانند به سایت ICTGIFT.IR مراجعه و ثبت نام کنند؛ مهلت ثبت نام فقط دو هفته است و امکان تمدید نیز وجود ندارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📌 مقصر ریزش وحشتناک بورس چه کسی است؟
💬 در این داده کاوی نظرات کاربران #گروههای_تلگرام، پیرامون مقصران اصلی ریزش بازار سرمایه، مورد بررسی قرار گرفتهاند.
▪️#دولت در صدر متهمان قرار گرفته است و کاربران، تامین کسری بودجه دولت و دستوری بودن بازار بورس را از دلایل اصلی این دیدگاه مطرح کردهاند. موارد زیر در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند:
🔸لغو طرح فروش اوراق سلف نفت
🔹مافیای وابسته به دولتیها و ابر وام گیرندگان
🔸عمل نکردن به راهکارها
🔹تخلفات دولت
🔸سقوط بورس برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی
🔹بیبرنامگی دولت در متعادلسازی بازار بورس
🔸سقوط بورس بعد از فروش سهام عدالت
◽️پیکان اتهام در جایگاه بعد به سمت شخصِ #رئیس_جمهور است. انتقادات مردم متوجه وعده گشایش اقتصادی آقای روحانی؛ دعوت ایشان از مردم برای سپردن همه چیز به بورس؛ و خیانت به اعتماد مردم نسبت به دولت با کشاندن سرمایه آنها به بورس؛ و کاهش دستوری ارزش سهمها است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ بازهم مقاومت؛ بازهم پیروزی
▪️بازوی پر زور حشدالشعبی و عملیات چند ساعته ارتش اشغالگر ترکیه
🔺ارتش اشغالگر اردوغان که فکر میکرد عراق همچنان بیصاحب و بدون پشتوانه قوی نظامی است و طبق سالهای گذشته هر غلطی که دوست دارد، میتواند به بهانه مبارزه با تروریسم انجام دهد، وقتی با بازوی پر زور حشدالشعبی و احتمال درگیری با این نیروها پس از تهدیدهای مستقیم فرماندهان حشد مواجه شد، پس از یک درگیری شدید چندساعته با تروریستهای پکک در کوهستان کاره در دهوک، اعلام کرد که این حمله که آن همه در موردش تبلیغ کرده بود، به پایان رسیده است!!
🔺نکته جالب آنکه، فرماندهان ارتش ترکیه تهدید کرده و گفته بودند که عملیاتی که قرار است در عراق انجام شود در منطقه سنجار متمرکز خواهد بود اما از ترس واکنش نیروهای عراقی این عملیات که برای آن تدارکارت گستردهای هم صورت گرفته و حتی وزیر دفاع دولت اردوغان برای نظارت بر آن به جنوب شرق ترکیه سفر کرده بود، پس از تهدیدات موثر و ستونکشی نیروهای بسیج مردمی عراق عملاً به یک عملیات محدود چند ساعته ختم و پایانش صبح امروز اعلام شد.
🔺این مسئله نشان میدهد هر جا که نیرویی قابل توجه در برابر طمع ورزیهای اردوغان بایستد، بدون شک او و ارتشش دمشان را بر کولشان گذاشته، ول میکنند و میروند...
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
پایشنامه 25 بهمن 99.pdf
708.2K
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 25 بهمن ماه 1399
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ کدام گفتمان میتواند پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود؟
👤 سیدیاسر جبرائیلی
▪️در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فیالمثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم. سوال این است که مگر جریان لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانهها، کوچککردن سفرهها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه میگویند میخواهیم این مسائل را حل کنیم. اما گفتمانی پیروز میشود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی میکند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهمترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت کاندیدایی که شعارش را میدهد، نسبتی داشته باشد.
▪️در دوره مرحوم هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج میبردند. آقای خاتمی روی موج این خفقان سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمهاش توسعه سیاسی است. رقیب اصلیاش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت.
▪️آقای احمدی نژاد روی موج تبعیض و بیعدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و سادهزیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال میکرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی شعار توسعه سیاسی بدهد رای میآورد! حرف از عدالت و سادهزیستی هم با شخصیت آقای احمدینژاد تناسب داشت.
▪️آقای روحانی روی موج تحریمهایی که مسببش فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایدهای نداشتند، یا حرفهایی فضایی میزدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمیدیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد.
معتقدم تنها گفتمانی که میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزبالهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
▪️جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت میخواهد. دولت جوان حزبالهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل #دولت_جوان_حزبالهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | لحظاتی منتشرنشده از آخرین غبارروبی حاج قاسم سلیمانی در حرم امام هادی (ع)
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺افتادن تشت محتواگرایی!
▫️غایت و مقصد «محتواگرا»یی و سینمای مطلوب «محتوازده»ها چیزی است که در «دادِستان» مسعود دهنمکی میبینیم. حالا گندِ کار انقدر درآمده که هر مخاطب عامی هم متوجه انباشت شعار، بدون هیچگونه ظرافت در ساخت و روایت میشود. «دادستان» در بررسی «محتوا»یی اتفاقا سریال خوبی است. از همان تیتراژ آغازین با یک رپ انقلابی! تمامی مفاهیم مطلوب جبهه انقلاب مرور میشود. انگار تمام شعارهای 42 سال گذشته را در 3-4 دقیقه جمع کرده باشید.
▫️خود سریال هم پر از دیالوگهای پرمحتوا (!) است. داعش داخل ساختمان مجلس است و شروع کرده است به کشتن همه. دانشجویان انقلابی و نماینده مجلس ولی در کمال آرامش در حال بحث درباره جنگ فقیر و غنیاند. بدون اینکه کشتار مردم توسط داعش در همان ساختمان ذرهای برایشان غیرعادی باشد. انگار که یک اتفاق روتین و هر روزه در حال روی دادن است. آنقدر که بحث در مورد فقیر و غنی برایشان مهم است.
▫️در بررسی «محتوا»یی اتفاقا کار دهنمکی قابل تقدیر است. ولی چرا صدای اعتراض همه درآمده؟ چون حالا همه به وضوح میبینند که وقتی تسلطی به بر مدیوم ندارید. وقتی ساختار و «فرم» را نمیشناسید، درواقع دارید علیه محتوا و پیام مطلوبتان هم عمل و آنها را به مضحکه تبدیل میکنید. درواقع «مضمون» با عبور از فیلتر «فرم» است که میتواند به «محتوا» تبدیل شود و بدون «فرم» اساسا محتوایی وجود ندارد.
▫️دهنمکی مادامی که اعتماد به نفس کاذب فیلمسازی نداشت و خود را جدی نگرفته بود. با اتکا به غریزه و مشاوره دیگران، گلیم خود را در «اخراجیها 1 و 2» از آب بیرون کشید. اما درست از وقتی خود را به عنوان یک کارگردان کاربلد جدی گرفت، نهتنها آثارش رو به سقوط گذاشت، بلکه حتی در مخاطب هم سیر نزولی طی کرد و حالا پخش «دادستان» درست بعد از «روزهای ابدی» شمقدری میتواند زنگ پایان نسلی از فیلمسازان انقلاب باشد که دیگر جز هدر دادن بودجه و مضحکه کردن موضوعات مهم کار دیگری از دستشان ساخته نیست.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ در آستانه 29 بهمن سالروز ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب
🛎 پخش زنده نهمين جلسه از سلسله جلسات وبيناري(به وقت انديشه)
🔹 موضوع "بايسته هاي گفتمان اقتصادي دولت جوان حزب اللهي"
👤 با حضور دكتر عادل پيغامي،
📅 سه شنبه 28 بهمن ماه ساعت 15:00
🖥 پخش از طريق لينكهاي زير:
https://rubika.ir/roshana_ir
http://www.aparat.com/roshana_ir
https://instagram.com/roshana_ir