🔰 #اینفوگرافی | راه تحول اقتصاد
🔻حضرت آیتالله خامنهای در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی (۱۴۰۰/۱۱/۱۰) تحقق «جهش تولید» را موجب تغییر و تحوّل همه شاخصهای اقتصادی مهمّ کشور دانستند. ثمرات این موضوع در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
https://eitaa.com/roshana_nkh
📸 #اینفوگرافی| افشای بخشی از اموالی که فرح پهلوی پس نمیدهد!
https://eitaa.com/roshana_nkh
⭕️ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
👤 سیدیاسر جبرائیلی
📍معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
🔸گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
🔹دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
📍گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود.
دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
🔻اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
🔻گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
🔻هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
🔻دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
https://eitaa.com/roshana_nkh
🎯 نقد و بررسی فیلم های چهلمین جشنواره فجر
📍لایههای دروغ
📍"لایههای دروغ" فیلمی از رامین سهراب در ژانر اکشن است. این فیلم داستان آتش نشانی به نام سام را روایت میکند که جان دو نفر به نام پرویز و شاهین را که با یکدیگر خصومت شخصی داشتند، در حین ماموریت خود نجات میدهد. سام برای رهایی از خاطرات تلخ کودکی به خارج از ایران مهاجرت میکند و پس از ازدواج با دختری فنلاندی برای فروش خانه پدریاش به ایران بازمیگردد.
📍در زمان حضور سام و همسرش، پرویز، همسر سام را گروگان میگیرد و سام برای نجات جان همسرش وارد یک درگیری میشود.
📍بالا بودن شاخص خشونت در این فیلم به دلیل نمایش صحنههای درگیری فیزیکی، گروگانگیری، خودکشی و تیراندازی است. از طرف دیگر ترس در این فیلم تنها به دلیل حوادثی است که برای شخصیت اول داستان یعنی سام اتفاق میافتد و میتواند برای مخاطب دلهرهاور باشد.
https://eitaa.com/roshana_nkh
اصول و قواعد تشکیلات اسلامی.pdf
1.5M
📚 پیشنهاد کتاب | اصول و قواعد تشکیلات اسلامی
🔺 برداشتی از دیدگاههای حضرت آیت اللّه العظمی سید علی حسینی خامنهای
🖋 گردآوردنده: حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل فخریان
https://eitaa.com/roshana_nkh
⭕️ #پوستر | هر کاری جز «توجه داشتن به تو» خسارت است!
🔻 مبادا فضای مجازی ما را از یاد خدا غافل کند!
https://eitaa.com/roshana_nkh
💢حفظِ تو نشانهی مسلمانی ما
حُبّ الوطن است نقش پیشانی ما
ما رای به تو داده و پایت هستیم
جمهوری اسلامی ایرانی ما...
https://eitaa.com/roshana_nkh
♦️نامزدهای بخشهای مختلف چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
🔹نامزدهای بهترین فیلم
۱- «برف آخر» به تهیهکنندگی حسن مصطفوی
۲- «علفزار» به تهیهکنندگی بهرام رادان
۳- «موقعیت مهدی» به تهیهکنندگی حبیباله والینژاد
۴- «نگهبان شب» به تهیهکنندگی رضا میرکریمی
🔹نامزدهای بهترین نقش اول مرد
۱- تورج الوند برای فیلم «نگهبان شب»
۲- پژمان جمشیدی برای فیلم «علفزار»
۳- امین حیایی برای فیلم «برف آخر»
۴- مهدی نصرتی برای فیلم «ضد»
🔹نامزدهای بهترین نقش اول زن
۱- سارا بهرامی برای فیلم «علفزار»
۲- ژیلا شاهی برای فیلم «موقعیت مهدی»
۳- طناز طباطبایی برای فیلم «بیرویا»
۴- لاله مرزبان برای فیلم «نگهبان شب»
۵- لادن مستوفی برای فیلم «برف آخر»
https://eitaa.com/roshana_nkh
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرحومه حلیمه سعیدی: من آقا را از همه دنیا بیشتر دوست دارم، از پسر شهیدم هم بیشتر دوست دارم
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔹مجموعه سایت های مفید در حوزه گام دوم انقلاب اسلامی
🔺ارشیو محصولات گام دوم سایت رهبری
🖇 farsi.khamenei.ir/gaam2
🔺طرح اقدام جوانان در گام دوم انقلاب
🖇 tarheeghdam.ir
🔺سامانه جامع گام دوم
🖇 prsiran.ir
🔺همایش بین المللی گام دوم(مجموعه مقالات)
🖇 hgaam2.ihu.ac.ir/fa
#مکتب_امام
#گام_دوم
#معرفی_مجموعه_فاخر
🔅تمد🔅
https://eitaa.com/roshana_nkh
#پوستر|مولفه های تبیین از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔴 جهاد تبیین
فرمانده کل قوا در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
🔹 یک سیاست قطعی رسانههای معاند جمهوری اسلامی این است که واقعیتها را تحریف کنند و مشغولند. شما مطلقاً از پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوت، مطلقاً نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب مشاهده نمیکنید. به همین جهت است که جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔺متولیان رسانهها در میدان جهاد تبیین، در درجه اول مسئول هستند
رهبر معظم انقلاب:
◽️دشمن از دیکتاتوری رسانهای برای بزرگنمایی مشکلات در جمهوری اسلامی و علیه مفاهیم اسلامی حدأکثر استفاده را میکند. این یک واقعیت تلخی است که وظیفه جهاد تبیین را بر دوش همه میگذارد.
◽️ متولیان رسانهها در درجهِی اول مسئولند، چه رسانهی ملی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات، همه موظفند در این زمینه وارد این میدان بشوند و هر کسی که یک مرکز و منبری برای حرف زدن با افکار عمومی جامعه دارد در این زمینه موظف است.
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/roshana_nkh