eitaa logo
روشنا فردیس
3.3هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
5.4هزار ویدیو
108 فایل
شبکه یکپارچه فرهنگی هنری و اخبار مدیر: @roshanamodir
مشاهده در ایتا
دانلود
دستگیریِ فرزند مولوی عبدالحمید به‌ اتهام حمل سلاح غیرمجاز فاروق اسماعیل‌زهی فرزند مولوی عبدالحمید به اتهام حمل سلاح غیرمجاز(سلاح گرم) در ایست بازرسی پلیس راه زاهدان خاش دستگیر و در حال حاضر به قید ضمانت آزاد شد. فاروق اسماعیل‌زهی یکی از حاضران در کاروان مولوی عبدالحمید بود که به‌سمت مناطق سیل‌زدهٔ دشتیاری در حرکت بوده و به همین دلیل برای ساعاتی در ایست بازرسی پلیس راه زاهدان-خاش متوقف شد. پس از بررسی‌های لازم، مشکل عبدالحمید و کاروان همراه او در حرکت به‌سمت منطقهٔ دشتیاری برطرف شد. (@RoshanaFardis)
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال و براندازان از زبان متخصص انقلاب‌ها؛ انقلاب ایران به دلیل بقای بیش از چهل سال شایسته تمجید است! «جک گولدستون» جامعه‌شناس و متخصص انقلاب‌ها در دانشگاه "جورج میسن" آمریکا: "انقلاب ایران شایسته تمجید است؛ دولت انقلابی که بر چالش‌های مهمی نظیر جنگ و تغییر رهبری غلبه کرده یحتمل برای مدت زمان دیگری نیز در قدرت باقی خواهد ماند." (@RoshanaFardis)
روشنا فردیس
🔴هم‌اکنون آتش شدید حزب‌الله به شمال سرزمین‌های اشغالی (@RoshanaFardis)
🔥 سازمان اورژانس اسرائیل (ستاره داوود): حمله حزب‌الله منجر به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن 7 تن گردید. (@RoshanaFardis)
روشنا فردیس
استعفای چند مقام اطلاعاتی ارتش اسرائیل از جمله دانیل هاگاری 🔹کانال ۱۴ اسرائیل از استعفای مقامات ارش
🔴 فروپاشی در سرویس اطلاع رسانی رژیم صهیونیستی 🔹شبکه ۱۴ اسرائیل: یک اتفاق غیرعادی در طول جنگ رخ داد. تعداد زیادی از مقامات ارشد سرویس اطلاع رسانی استعفای خود را از "ارتش" اسرائیل اعلام کردند. (@RoshanaFardis)
نخستین جلسه دادگاه امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» برگزار شد (@RoshanaFardis)
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس شبکه اوکراینی: 📍در خصوص تسلیحات، مسکو به شدت به تهران وابسته شده و جایگزینی هم برای پهپادهای شاهد وجود ندارد، این وابستگی باعث شده تا روسیه مجبور باشد به ساز ایران برقصد... (@RoshanaFardis)
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اپوزوسیون توهمی جمهوری اسلامی به روایت شهرام همایون 😄 (@RoshanaFardis)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی از لحظه توقف خودروی فاروق اسماعیل زهی فرزند عبدالحمید به جرم حمل سلاح غیرمجاز در ایست بازرسی پلیس راه زاهدان-خاش (@RoshanaFardis)
‌ گروسی: هیچ مدرک یا اطلاعاتی مبنی بر اینکه ایران در حال ساخت سلاح هسته‌ای است در اختیار ندارم. (@RoshanaFardis)