eitaa logo
روشنایی_مومنی
451 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.1هزار ویدیو
1.6هزار فایل
روشنایی مسایل مهم و مطالب آموزنده به سوالات شرعی پاسخ داده میشود ارتباط با مدیر کانال ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ تبلیغ و تبادل ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ @fb_girll هرگونه کپی برداری جایز است لینک کانال عمومی @roshanaie_momenie
مشاهده در ایتا
دانلود
jaaar.com_Kayhan_1402-8-13.pdf
9.34M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۱۳ آبان ۱‌۴۰۲ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دهه ی هشتادی ها برای راهپیمایی ۱۳آبان آماده شدند😎 ✅ @roshanaie_momenie
به زودی انشاءالله ✅ @roshanaie_momenie
حمله پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه 🔸شبکه المیادین لبنان به نقل از خبرنگار خود از حمله به پایگاه‌ نیروهای آمریکا در اربیل، مرکز منطقه کردستان عراق خبر داد که با دو پهپاد صورت گرفته است. 🔸خبرگزاری رویترز مدعی شد که یکی از پهپادهای مهاجم با سامانه دفاعی مستقر در پایگاه نظامیان آمریکا در نزدیکی فرودگاه اربیل رهگیری و منهدم شده است. 🔸جنبش اسلامی عراق مسئولیت حمله پهپادی به پایگاه هوایی الحریر، واقع در نزدیکی فرودگاه اربیل را بر عهده گرفته است. 🔸شبکه المیادین لبنان نیز از حمله پهپادی انتحاری به پایگاه نظامیان اشغالگر آمریکا در جنوب شهر الشدادی، واقع در شمال شرق سوریه خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از درگیری شدید رزمندگان حماس با صهیونیست‌ها در خیابان‌های «بیت‌حانون»
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: همه کشورها باید اسرائیل را تحریم کنند رئیس‌جمهور در پاسخ به تسنیم: 🔸تمام کشورهایی که ارتباطاتی در حوزهای مختلف اقتصادی، نفتی و ‌... با این ر‌ژیم منفور‌ دارند باید به دور از شعار و ‌قطع تمام ارتباطات خود، عملا جنایات این رژیم کودکش را محکوم کنند. 🔸در دولت سیزدم و در دیپلماسی وزارت خار‌جه اقداماتی را شروع کرده ایم و گفت‌وگوهایی که با رؤسای جمهور کشورهای منطقه و دنیا دارم بر این موضوع ‌تاکید کرده‌ایم.
خطیب: صهیونیست‌ها دیگر امیدی به پیروزی ندارند وزیر اطلاعات: 🔸منشأ این جنایت در فلسطین اشغالی و تمام این ظلم‌ها به‌عهده آمریکا است و آمریکا باید پاسخگو باشد. 🔸این حمله غافلگیرکننده و جبران‌ناپذیر جبهه مقاومت، تمام نظام پوشالی رژیم صهیونیستی را از هم پاشاند، رژیمی که یک قالب افسانه‌ای و یک تصویر هالیوودی برای خود ساخته و سال‌ها بر آن تأکید کرده بود. 🔸به‌اعتراف سران رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها، هیچ زمان اسرائیل به قبل از برنمی‌گردد. 🔸رژیم صهیونیستی برای قدرت‌نمایی و تثبیت جایگاه قدرت خود با مدیریت و فرماندهی مستقیم آمریکا و حضور رسمی افسران آمریکا در رژیم صهیونیستی دست به مقابله‌ای زد که بتواند قدرت و اقتدار خود را تثبیت کند و آن را با جنایت، کشتن غیرنظامی‌ها و بمباران‌های مستمر همراه کرد، اما به‌لطف الهی امروز به‌خلاف گذشته ما شاهد هستیم که افکار عمومی اکثریت دنیا علیه این رژیم بسیج شده است و خیلی از افرادی که جزء طرفداران افراطی این رژیم غاصب هستند، تلاش می‌کنند به‌نحوی نسبت به این اقدامات موضع داشته باشند.