eitaa logo
روشنایی_مومنی
423 دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
10هزار ویدیو
1.6هزار فایل
روشنایی مسایل مهم و مطالب آموزنده به سوالات شرعی پاسخ داده میشود ارتباط با مدیر کانال ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ تبلیغ و تبادل ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ @fb_girll هرگونه کپی برداری جایز است لینک کانال عمومی @roshanaie_momenie
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 اختلافات و تناقضات تیم
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا غیاث المستغیثین، اغثنا برای آنها که می‌گویند اهالی غزه منکر اهل‌بیت علیهم‌السلام هستن
38.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بروید ببینید آنهایی که علیه ظریف شعار دادند از کدام قبیله اند! ✅ @roshanaie_momenie
🔴 درخواست اجرای دوباره طرح نور برای برخورد با بی حجابی با توجه به شیوع بی سابقه بی حجابی و بدن نمایی و حضور فعال زنان نیمه برهنه در جامعه و عدم برخورد با این فاسدان کمپین اجرای طرح نور را براه انداختیم . قطعا اگر حمایت مردمی پشت پلیس باشد مسأله بی حجابی سریع تر ریشه کن خواهد شد .شما هم برای حمایت از سردار رادان به لینک زیر مراجعه فرمایید 👇👇👇👇👇👇 https://farsnews.ir/user1709101770097466038/1721388131893947102 دوستان برای خدا قیام کنید! رای بدید کامنت بذارید و برای دیگران بفرستید 💠کانال ستاد احیا امربه معروف ونهی از منکر شهرستان فردیس @fardis_amb
1.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: به عمر خود بخيل تر باش تا به درهم و دينارت. 📗ميزان الحكمه ج۸ ص۱۲۵
KayhanNews75979710412151524971215.pdf
حجم: 9.22M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴‌۰۳ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️باج دادن های حرام در خانواده ممنوع ❗️والدینی که لقمه و دیدنی حرام در خانواده وارد می‌کنند و به فرزندان‌ خود باج حرام می‌دهند، قیامت همین فرزندان شاکی خصوصی آنها خواهند شد و حق الناس بر گردن والدین ایجاد می‌شود!
شهید کردن نفس یعنی نظاره گر آنچه که خدا برایت رقم می زند باشی و راضی باشی به راضای خدا شهید کردن نفس یعنی آنچه دلت می خواهد برعکسش را انجام دهی مثلا واسه عزا داری ،هیئتی بروی که بیشتر به تو لذت می دهد آنجا نروی، هیئتی برو که به تو خوش نگذرد آنوقت خدا جبران می کند هزاران برابر به تو لذت می دهد شهادت نفس یعنی حال نفس( دل) خودت را بگیر بعد خدا جبران می کند خدا خودش حال دلت را خوب می کند شهید کردن نفس یعنی در انتخاب پوشش (حتی حجاب ) لباسهایی را انتخاب کنی که از پوشیدن ان لباش لدت نبری ( حال نکنی) در واقع واسه دل خودت نباشه واسه خدا باشه
⭕️ توهم مدعیان اصلاحات
♦️المسیره: انبار نفت یمن در بندر الحدیده توسط صهیونیست‌ها هدف قرار گرفت پایگاه آکسیوس هم نوشته: حملۀ جنگنده‌های اسرائیل به مخازن سوخت یمن در پاسخ به حملۀ پهپادی حوثی‌ها به تل‌آویو بوده است. ♦️وزارت بهداشت یمن: حملۀ دشمن صهیونیستی به مخازنِ سوختِ بندر الحدیده تعدادی شهید و مجروح داشته است. ♦️سخنگوی انصارالله: حمله به یمن باعث خواهد شد تا دامنۀ حملاتمان را افزایش دهیم اسرائیل قصد دارد به ما فشار وارد کند تا حمایت از غزه را متوقف کنیم اما این رؤیا به اذن خداوند محقق نخواهد شد. ♦️سخنگوی نیروهای مسلح یمن: به حملۀ اسرائیل پاسخ خواهیم داد دشمن اسرائیلی تهاجم وحشیانه‌ای به استان حدیده انجام داد و با چندین حمله به نیروگاه برق که شهر ساحلی حدیده را تامین می‌کرد، بندر حدیده و مخازن سوخت را نیز هدف قرار داد که همگی اهداف غیرنظامی هستند. در ضربه‌زدن به اهداف حیاتی دشمن اسرائیلی دریغ نخواهیم کرد. دیگر تل‌آویو یک منطقۀ ناامن است. ♦️حزب‌الله: اقدام احمقانۀ اسرائیل سرآغاز مرحلۀ جدیدی در درگیری منطقه‌ای است حملۀ اسرائیل به یمن با حمایت و پشتیبانی کامل آمریکا انجام شده است. این حمله قطعا باعث خواهد شد که دولت و ملت یمن در کمک به مردم غزه، مصمم‌تر شوند.
✅ ١٢معیار رهبری برای تشکیل یک کابینه متدین 🔸رهبر معظم انقلاب امروز به تعامل مجلس با دولت جهت تشکیل کابینه تاکید کردند. البته این تعامل بی‌قید و شرط نبود، ١٢ معیار مهم برای انتخاب وزرا ازجانب دولت و تایید آنها توسط مجلس مطرح کردند که عبارت بود از: 🔸امین باشد، 🔸صادق باشد، 🔸متدین باشد، 🔸از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد. 🔸ایمان یک شاخص مهم است. 🔸امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمی‌شود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیت‌های اساسی و کلیدی داد. 🔸تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است. 🔸اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است. 🔸سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است. 🔸نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند. ۱۴۰۳/۴/۳۱ 🔹فردا هنگام رأی اعتماد برای وزرا یه‌عده نیان بگن رهبری این‌همه فرمودند با دولت تعامل کنید ولی نمایندگان مجلس چوب لاچرخ دولت گذاشتن درحالیکه حضرت آقا معیار هم برای کابینه معرفی کردن فقط نگفتن تعامل کنید.