Arbaeen.pdf
2.13M
📜 نسخه PDF | #زیارت_اربعین
🌹رهبر معظم انقلاب: دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند. ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓دشمنان چگونه جامعه را بیحال و با قدرت فهم و هوش پایین، بار می آورند؟
❗️یکی از دلایل نزول بلا و گرفتاری در جامعه
🌹حضرت علی (علیه السلام):
ای بندگان خدا! بدانید که... گفتگو و اختلاط مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد، و دل ها را منحرف می سازد، و پیوسته به زنان چشم دوختن نور چشم دل را خاموش می گرداند، و همچنین با گوشه چشم به نامحرم نگاه کردن از حیله و دام های شیطان است.
(بحار ج ۷۴ ص ۲۹۱)
🌹امام علی(علیه السلام):
گفتگوی بدون ضرورت با نامحرم،
سبب بلا و گرفتاری می شود و دل ها را منحرف می سازد.
(تحف العقول؛ ص۱۵۱)
🔴 5 پرسش و پاسخ اساسی و مهم در مورد واکسن
۱)آیا واکسن از ابتلا به کووید جلوگیری میکند؟
❌ خیر
۲)آیا واکسن مانع از انتقال دادن ویروس میشود؟
❌ خیر
۳)آیا ایمنی واکسن ها در طولانیمدت بر روی انسانها آزمایش شده است؟
❌ خیر
۴)آیا واکسن ها منجر به مرگ یا عوارض منتهی به مرگ شده است؟
☑️ بله!!!
۵) آیا سازندگان واکسن مسئولیتی در قبال این عوارض و مرگ ها به عهده گرفته اند؟
❌ خیر!!!
💢 روایت جهل و تعصب ستاد کرونا
👤شکوهیانراد پژوهشگر و استاد دانشگاه تهران:
هر چه بیشتر با مسئولان در خصوص کرونا جلسه برگزار میکنیم، بیشتر به قطعیت میرسیم که تقریبا هیچ بررسی علمی روی پروتکلها خصوصا واکسن انجام نشده و به سازمان بهداشت جهانی بهعنوان خدا نگریسته شده!!
انبوهی از مسائل مهم و تعیینکننده که در کمیتهی علمی، حتی به گوششان نخورده بود!
🔺کودکان نیازی به واکسن کرونا ندارند
آنها بطور طبیعی از محافظت مولکولی و بایولوژیکی در برابر این ویروس برخوردارند و بدن آنها مانند بزرگسالان دچار بیماری سخت نمی شود
👈 ضریب مرگ و میر( IFR) این ویروس در کودکان، نوجوانان و حتی جوانان زیر ۲۵ سال نزدیک به صفر (0.001% -0.006%) است ( منبع۱ (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.07.23.20160895v7) ، منبع ۲ (https://www.pandata.org/facts-not-fear-all-you-need-to-know-about-covid-19/)، منبع ۳ (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33289900/)، منبع ۴ (https://www.acsh.org/news/2020/11/18/covid-infection-fatality-rates-sex-and-age-15163))
👈میزان گیرنده ACE2 که رابط ورود ورود ویروس به داخل سلول در بدن میزبان است، در کودکان و افراد جوان بسیار کم است، فلذا ویروس نمی تواند در بدن آنها تکثیر و ایجاد بیماری زایی کند ( منبع ۱ (https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2766524)، منبع ۲ (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32432681/))
👈همینطور ایمنی ذاتی ضد ویروسی و سیستم ایمنی مخاطی در مجاری تنفسی فوقانی کودکان از قبل فعال و بطور طبیعی آماده مبارزه با عوامل ویروسی و میکروبی است ( منبع۱ (https://www.nature.com/articles/s41587-021-01037-9)).
👈 کودکان دارای سلول های ایمنی اکتسابی و حافظه ی B هستند که قادر به شناسایی ویروس های کرونا و خنثی سازی آنها، در همان مراحل ابتدایی ورود ویروس به بدن هستند( منبع ۱ (https://www.science.org/doi/10.1126/science.abf6648))
👈 همینطور از آنجا که سلول های ایمنی نوع T در کودکان هنوز نسبتاً ساده و عمدتاً آموزش ندیده اند، ظرفیت بسیار بالایی برای مبارزه با ویروس های جدید در مقایسه با بزرگسالان دارند ( منبع ۱ (https://www.nature.com/articles/s41590-020-00826-9?campaign_id=154&emc=edit_cb_20201106&instance_id=23895&nl=coronavirus-briefing®i_id=61609026&segment_id=43815&te=1&user_id=73aefc51739a420f3d188e5...))
👈 بر خلاف ادعاهای اولیه، اثبات شده است کودکان ویروس کرونا را به سایر کودکان سرایت نمی هند ، و در واقع این بزرگسالان هستند که باعث سرایت این ویروس به کودکان می شوند! ( منبع ۱ (https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00209-7/fulltext) ، منبع ۲ (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32277759/)، منبع ۳ (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7821981/))
#واکسیناسیون_کرونای_کودکان_جنایت_است
🔴 عوارض واکسن #سینوفارم از سایت سازمان بهداشت جهانی :
1⃣ عوارض بسیار رایج : سردرد
2⃣ عوارض شایع :
تب ، خستگی ، درد عضلات ، درد مفصلی ، سرفه ، تنگی نفس ، تهوع ، اسهال ، خارش
3⃣ عوارض غیر شایع :
سرگیجه ، از دست دادن اشتها ، درد حلق و گلو ، سختی بلعیدن ، آبریزش بینی ، یبوست ، آلرژی
شدید
4⃣ عوارض نادر :
بیحالی ، خواب آلودگی ، سختی در خواب ، عطسه ، التهاب گلو و بینی ، احتقان بینی ، خشکی گلو ، آنفلوانزا ، هیپرستزی (کاهش حس پوستی) ، درد اندام ، تپش قلب ، درد شکم ، بثورات ، پوست غیر طبیعی ، آکنه ، چشم درد ، گوش درد ، تورم غدد لنفاوی
5⃣ عوارض بسیار نادر :
لرز، ضعف یا از بین رفتن حس چشایی ، بی حسی ، رعشه ، اختلال در توجه کردن ، خونریزی بینی، آسم ، سوزش گلو ، التهاب لوزه ، ناراحتی جسمی ، گردن درد ، فک درد ، ورم گردن ، زخم دهان ، دندان درد ، اختلالات مری ، ورم معده ، تغییر رنگ مدفوع ، درد چشم ، تاری دید ، سوزش چشم ، درد گوش ، اضطراب ، فشار خون بالا ، افت فشار خون ، بی اختیاری ادرار ، تاخیر قاعدگی.
منبع :
https://www.who.int/publications/m/item/sinopharm-vero-cell---inactivated-covid-19-vaccine
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عذرخواهی رهبر انقلاب از مردم بابت طرح #کنترل_جمعیت که از سوی #وزارت_بهداشت جناب مرندی و هاشمی و جریان نفوذ در داخل کشور اجرا شد.
🔹اگر در مسئله واکسن روشنگری نکنیم و جلوی واکسیناسیون گرفته نشود ، این بار هم وزارت بهداشت و نفوذی ها به خاطر کشتار گسترده ای که از طریق واکسن ایجاد میکنند، باز دوباره کاری میکنند که رهبری عذر خواهی کند.
🔹 رهبری با وجود توصیه ها و امر و نهی های فراوانی که تا به حال پیرامون کرونا خطاب به مسئولین و مردم داشته اند، هیچ گونه توصیه یا امری به مردم برای واکسن زدن نکرده اند.
🔹آیا می دانستید هنوز هم طرح #کنترل_جمعیت در #وزارت_بهداشت اجرا میشود؟ این بار به شیوه نوین!!! #واکسن ها عقیم می کند، نسل آینده به خاطر واکسن ها مشکلات جنسی مختلفی خواهد داشت ، سونوگرافی های اشتباه و دروغ که باعث میشود مادر بترسد و از ترس نداشتن قلب و عقب ماندگی ذهنی جنین خود را سقط کند و...
🔸رهبر معظم انقلاب، امروز در مراسم عزاداری اربعین حسینی(ع) خطاب به دانشجویان فرمودند: شما امروز در فضای مجازی میتوانید افکار درست و صحیح را منتشر کنید و به مسائل پاسخ دهید و میتوانید به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات و محاسبه اعمال در قیامت
🌷 امام صادق علیه السلام:
به کودکانتان در خردسالی شان سویق بدهید، چرا که گوشت میرویاند و استخوان را استحکام میبخشند.
📋 متن حدیث:
«إسقوا صبیانکم السویق في صغرهم ؛ فإن ذلك ینبت اللحم ، و یشد العظم.»
📚 منابع :
المحاسن، ج۲، ص۲۸۸، ح۱۹۴۱
مکارم الاخلاق، ج۱، ص۴۱۹، ح ۱۴۲۱
بحارالانوار، ج۶۶، ص۲۷۷، ح۱۰
دانشنامه احادیث پزشکی، ج ۲، ص۳۷۶