eitaa logo
روشنایی_مومنی
423 دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
10.1هزار ویدیو
1.6هزار فایل
روشنایی مسایل مهم و مطالب آموزنده به سوالات شرعی پاسخ داده میشود ارتباط با مدیر کانال ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ تبلیغ و تبادل ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ @fb_girll هرگونه کپی برداری جایز است لینک کانال عمومی @roshanaie_momenie
مشاهده در ایتا
دانلود
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 دکتر رضا منتظر؛ پزشک، نویسنده و پژوهشگر طب ایرانی در لایو: "در گفتگویی که با مسئولان یکی از خبرگزاریهای معتبر کشور داشتم، گفت که به ما ابلاغ شده تا عوارض واکسیناسیون کرونا رو پوشش ندهیم! حتی عوارض واکسن‌های خارجی!!"
🔴 ۹۰ ٪ بستری شدگان در نیویورک از افراد واکسینه شده هستند. 👈 تا کنون فقط ۵۵ درصد جمعیت آمریکا واکسن زده اند. منبع : https://humansarefree.com/2021/10/whistleblower-ny-hospital-admissions-90-percent-vaccinated.html
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتری که 1600 بیمار داره و خیلی هاشون واکسن زده اند، درباره هر کدام از دوزهای واکسن توضیح میده. 💢اولین دوز واکسن محتویات کمی از موادی است که برای سلول های شما بسیار مخرب است. توانایی سیستم ایمنی شامل مغز استخوان ، طحال و موارد دیگر مورد ارتباط با سیستم ایمنی در تولید گلبول های سفید تا 50 درصد کاهش میابد. 💢 8 هفته بعد سیستم ایمنی می تواند نسل جدیدی از گلبولهای سفید را بسازد ،برای همین دوز دوم را 8 هفته بعد تعیین میکنند ، در دومین واکسن محتویات مخرب بیشتر می شود و توانایی بدن در ساخت گلبول های سفید را 25 درصد دیگر کاهش می دهد وچیزی که باقی می ماند 25 درصد است. 💢بعد نوبت بوستر (دوز سوم) میرسد که حاوی 81 رشته از باکتری های ناشناخته برای سلول ها است و آنتی بادی های آن وجود ندارد و فقط 25 درصد سیستم ایمنی تون باقی مونده، درنتیجه التهاباتی در نقاطی که بیماری دارید اتفاق می افتد،مثلا کسانی که مشکلات گوارشی، تنفسی یا پوستی دارند یا تومور دارند، در آن نقاط التهابات رخ میدهد چون شما با واکسن به دستگاه عصبی خودمختار آسیب وارد کرده اید و بدن را در یک حالت التهابی مزمن با سیستم ایمنی ضعیف قرار داده اید.
❓ چی رفت، چی به جاش اومد؟ 🔻آرد سبوسدار رفت 👈 دیابت اومد! 🔻نمک دریا رفت 👈 فشار خون اومد! 🔻فلفل خوردن رفت 👈 چربی خون اومد! 🔻سرمه رفت 👈 عینک و آب مروارید اومد! 🔻کندر جویدن رفت 👈 ضعف حافظه اومد! 🔻چای زعفران رفت 👈 ضعف اعصاب اومد! 🔻لباس پنبه ای رفت 👈 عفونت زنان و سرطان پوست اومد! 🔻چوب مسواک رفت 👈 خرابی دندان اومد! 🔻برگ چغندر رفت 👈 پوکی استخوان و غلظت خون اومد! 🔻سبزی خوردن(تره)رفت 👈 کمخونی اومد! 🔻شکر سرخ رفت 👈 حساسیت، آلرژی اومد! 🔻سویق خوردن رفت 👈 ضعف عمومی اومد! 🔻سرکه طبیعی رفت 👈 نارسائی قلبی اومد!
‏صافی گلپایگانی ۱۰۲ ساله وحید خراسانی ۹۹ نوری همدانی ۹۵ مکارم شیرازی ۹۴ شبیری زنجانی ۹۲ جعفر سبحانی ۹۱ علی سیستانی ۹۰ جوادی آملی ۸۷ علوی گرگانی ۸۱ 🔸مراجع تقلید ذکر شده هم اکنون زنده هستند و هنوز فوت نکرده اند و ممکن است ده ها سال دیگر هم عمر کنند. ❓چرا علم پزشکی راجع به دلایل طول عمر مراجع تقلید و علما هیچ تحقیقی نمیکنه تا به نسخه ی زندگی سالم و عمر طولانی برسه؟ ✔️ کم خوری ✔️ سالم خوری ✔️ معنویت ✔️ پرهیز از غیر طیب ✔️سبک زندگی اسلامی و به کار بردن دستورات طبی اهل بیت(ع)
⭕️ وزیر بهداشت میداند واکسیناسیون بی اثر است 👈 گفتگوی روزنامه راه مردم با عضو کمیسیون قضایی مجلس: اگر پیک ششم بیاید بی اثر بودن واکسن اثبات میشود. 🔸راه مردم از یکی از نمایندگان مجلس پیگیر این موضوع شد که در مصاحبه‌ تلفنی که با حجت‌الاسلام محمد‌علی نقد‌علی نماینده مردم خمینی‌شهر صورت گرفت در خصوص اجباری شدن واکسیناسیون و دلیل این فرآیند از ایشان سوال شد و این نماینده مجلس در پاسخ گفت: براساس ادعای برخی از متخصصین تزریق واکسن نافع تشخیص داده شده است و در نقطه مقابل این نقطه‌نظر متخصصینی که عده آن‌ها کم هم نیست احتمال وجود خطر در واکسیناسیون را خیلی بالا تشخیص داده‌اند. 🔸این‌جا قاعدتا احتمال، طرفینی است. یعنی از یک طرف احتمال سودمند بودن واکسن وجود دارد و در طرف دیگر هم طبق شواهد و قرائن مضر بودن این واکسن است‌. 🔸در واکسیناسیون ضررهای نقد و معجل وجود دارد و همچنین ضررهای طولانی‌مدت و عوارض دیگری که در زوایای پنهان موجود است‌. طبق ادعای بسیاری از محققین و متخصصین این عوارض بسیار جدی هستند، عقل اقتضا می‌کند که تزریق واکسن را به عهده خود مردم قرار دهیم و اجباری در این قضیه وجود نداشته باشد. 🔸چه ایرادی دارد همین مطالبی که در باب عوارض واکسن و مخالفت با واکسن اجباری مطرح شده است را در رسانه ملی مطرح کنیم تا مردم بدانند این واکسنی که تزریق می‌شود بی‌اثر است‌، چرا‌که با این‌همه تزریقی که انجام شده همچنان آمار تلفات کرونا بالاست. 🔸بالاترین دلیلی که گواه بر بی‌اثر بودن واکسیناسیون است، هشدار خود آقای وزیر بهداشت است که می‌گوید، پیک ششم کرونا در راه است. وقتی خود وزیر بهداشت اعتراف می‌کند که پیک ششم در راه است پس معلوم است که واکسیناسیون هیچ خاصیتی ندارد. 🔸نقدعلی در پاسخ به این سوال خبرنگار راه مردم که چرا در مورد واکسیناسیون و کرونا دیکتاتوری و فضای مستبد و یک‌سو حاکم است؟ خیلی از دست‌اندرکارانی که کورکورانه از این روش‌ها و نسخه‌‌های پیچیده‌شده توسط سازمان جهانی بهداشت تبعیت می‌کنند می‌دانند اگر طب ایرانی‌واسلامی و طب مکمل که جوانان ایرانی در حال تحقیق در باره آن‌‌ها هستند روی کار بیایند و جواب بدهند، درب دکان این افراد(پزشکان و طب شیمیایی) بسته خواهد شد و کاملا کاسبی این افراد تعطیل می‌شود، این یک‌طرفه بودن تصمیمات در کرونا خالی از تعارض منافع نیست‌. 🔸نقدعلی در پاسخ به این سوال که به نظر شما این روش واکسیناسیون اجباری به کجا ختم خواهد شد؟ آیا به نتیجه‌ای مثبت خواهد رسید یا خسارت جبران‌ناپذیری وارد خواهد شد؟ جواب داد: در دراز‌مدت بی‌ثمر بودن این واکسیناسیون ثابت خواهد شد ولی چاره‌ای نیست، گاهی اوقات برای درس عبرت گرفتن باید خسارات سنگینی را داد و برای این‌که عقلانیت اشخاص بیدار شود و توده مردم به مسیر حق برسند چاره‌ای نیست جز تحمل این خسارت. ولی این دلیل نمی‌شود جریاناتی که در راه آگاهی مردم قدم بر‌‌می‌دارند دست از تلاش بردارند و مردم را روشن نکنند‌.
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ راهکار برای کارکنان و اصناف که قصد تزریق واکسن را ندارند از زبان وکیل پایه یک دادگستری 👈 بفرستید برای کسانی که مخالف واکسن هستند و راه قانونی‌ آن را بلد نیستند. 👈 ممکن است علیه کسانی که واکسن نزدند هیچ اقدامی صورت نگیرد و محدودیت ها و تهدیداتی که در رسانه ها گفته شده فقط در حد حرف باشد برای ترساندن مردم
KayhanNews759797104121485653134402.pdf
حجم: 12.21M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌺اميرالمؤمنين عليه السلام: زخمِ زبان، دردناك تر از زخمِ نيزه است. (ميزان الحكمه ج۱۰ ص۲۶۵) 🌹امام باقر عليه السلام: هيچ انسانى نيست كه پيش روى مؤمنى از او بد گويد و طعنه زند، مگر اين كه به بدترين شكل بميرد و سزاوار است كه روى خير و سعادت را نبيند. (ميزان الحكمه ج۸ ص۳۴۱)
💌 خدا دائماً مشغول بندۀ خود است
☑️ رهبریِ حوادث کار حوزه است. 👤 آیت الله میرباقری دامت برکاته، عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با اساتید و فعالان عرصه طب، ضمن تأیید جنگ بیولوژیک دشمن از طریق واکسن و ویروس منحوس، فرمودند: 1️⃣ رهبریِ حوادث کار حوزه است. 2️⃣ حادثه ی ایجاد شده، گروگان گرفتن سلامت جهانی است. 3️⃣ حقی که با باطل آمیخته شده را باید تفکیک کنید، وگرنه به مشکل میخورید. 4️⃣ پدیده ی کرونا و واکسن ذوابعاد است، آنرا تک بعدی نکنید (مسئله ی افغانستان و آذربایجان نیز در این موضوع تعریف میشود) 5️⃣ فیلم یتیم خانه ی ۲ ساخته شود تا دلیل اصلی کشتار (۹ میلیون ایرانی) مشخص شود! [دلیل اصلی کشته شدن ۹ میلیون ایرانی ساخت بیماری و تزریق واکسن آبله بود؛ قحطی مصنوعی یک پوشش بود تا مردم متوجه علت اصلی آن نشوند] (پنج شنبه ۲۹ مهر۱۴۰۰ قم)